احمد توکلی: باید با افزودن چند شرط FATF را بپذیریم

گروه سیاسی الف،   3970921129 ۱۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عدم الحاق به اف.ای.تی.اف یا گروه بین المللی ویژه اقدام مالی، هزینه های کشور را زیاد می کند بنابراین باید با افزودن چند شرط آن را بپذیریم.

احمد توکلی: باید با افزودن چند شرط FATF را بپذیریم

به گزارش ایرنا، احمد توکلی روز چهارشنبه در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مشهد افزود: سازمانهای جهانی بوسیله قدرتهای بزرگ تاسیس شده و بگونه ای کار می کنند که سهم و قدرت آنها همیشه محفوظ باشد. با این وجود نمی شود جدای از دیگر کشورها زندگی کرد.

وی به عضویت 39 کشور جهان در گروه بین المللی ویژه اقدام مالی اشاره و بیان کرد: اختلاف درمورد اف.ای.تی.اف بر سر این است که آیا شرط و شروط ایران پذیرفته می شود، یا مورد قبول آنها قرار نمی گیرد. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: آمریکا یک کشور ظالم و زورگو است و همه کشورها از او حساب می برند. اگر به اف.ای.تی.اف ملحق نشویم ضربه های بیشتری به کشور وارد می شود و با چند تهدید و تلفن آمریکا نسبت به شرکتهای خارجی، آنها را از ادامه کار با ایران منع می کنند. 

وی گفت: شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز همینگونه است. پنج کشور داری حق وتو هستند و در حق بقیه ظلم می شود اما بخاطر این کار ایران از آن کناره گیری نکرده و در مجامع بین المللی حضور دارد و حرف خود را می زند. پیامبر(ص) هم در صلح حدیبیه شرط و شروط مشرکان قریش را پذیرفت. 

توکلی به موضوع شفافیت مالی در کشور نیز اشاره و بیان کرد: شفافیت مانع فساد است. ماده 29 قانون برنامه ششم توسعه نیز از همه مقامات و مدیران می خواهد تمامی دریافتیهای خود را اعلام کنند. قرار بود از اسفند پارسال اینکار عملی شود اما برخی مسئولان نمی خواهند مردم در جریان دریافتی آنها باشند و مخالفت می کنند. 

وی در پاسخ به پرسشی در مورد قانون بازنشستگی نیز گفت: در این خصوص افراط و تفریط شده است. برخی افراد بازنشسته لایق ادامه کار هستند اما فشار بیکاری در جامعه باعث شد نمایندگان یک تصمیم مطلق بگیرند و تصمیمات مطلق نیز همیشه در یک جاهایی استثنادار می شوند. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۶۷۳۶۱۷۱۶:۰۳:۳۰ ۱۳۹۷/۹/۲۱
آقای توکلی سیاست ما عین دیانت ماست
ناشناس۶۷۳۶۳۲۱۶:۱۰:۱۷ ۱۳۹۷/۹/۲۱
جناب توکلی احتراما انتظار داریم در اظهارات خویش، کمی از تجارب گذشته استفاده نمایید.
ناشناس۶۷۳۶۵۵۱۶:۲۱:۴۶ ۱۳۹۷/۹/۲۱
شمام مثه روحانی فکر می کنی آقای توکلی
ناشناس۶۷۳۶۶۴۱۶:۲۹:۴۹ ۱۳۹۷/۹/۲۱
بهرصورت این قانون درست یا نادرست بر روابط بین المللی حاکم است و ما نیز باید تمکین کنیم. ظلم فقط در روابط بین الملل وجود ندارد. ما هم بسیاری از قوانین داخل کشور را قبول نداریم ولی عجالتاً ملزم به رعایت آن هستیم.
ناشناس۶۷۳۷۱۵۱۶:۵۷:۰۶ ۱۳۹۷/۹/۲۱
مردم خواستار کاهش قیمت دلار هستن اونم فقط از طریق پیوستن به CFT مگر نه ارتباط بانکی با خارج حتی روسیه و چین قطع میشه
ناشناس۶۷۳۷۸۲۱۷:۲۳:۰۶ ۱۳۹۷/۹/۲۱
در منطقه ما به دلیل تبادل زیاد اسکناس شفافیت معنی ندارد
ناشناس۶۷۳۸۰۷۱۷:۳۳:۲۴ ۱۳۹۷/۹/۲۱
تمام پولشوهای داخلی باید شناسایی و اعدام شوند
ناشناس۶۷۳۸۳۹۱۷:۴۶:۵۴ ۱۳۹۷/۹/۲۱
FATF شرط پذیر نیست
ناشناس۶۷۳۸۷۸۱۸:۱۲:۵۰ ۱۳۹۷/۹/۲۱
اما fate شروط ایران را نمیپذیرد
م۶۷۳۹۱۰۱۸:۳۱:۳۴ ۱۳۹۷/۹/۲۱
قانونی که شامل همه نشود به درد نمیخوره
ناشناس۶۷۴۰۹۴۲۰:۴۰:۱۴ ۱۳۹۷/۹/۲۱
محافظه کاری, از شما بعید است.
ناشناس۶۷۴۱۰۳۲۰:۴۵:۴۱ ۱۳۹۷/۹/۲۱
خلاصه و موجز
احمد۶۷۴۲۸۱۲۳:۴۷:۲۲ ۱۳۹۷/۹/۲۱
ناامیدم کردی برادر احمد ......
ناشناس۶۷۴۳۳۵۰۰:۵۸:۰۱ ۱۳۹۷/۹/۲۲
شرط بی شرط FATF قبل وبیش از هرچیز به نفع مردم‌غارت شده ایران است
yektanetتریبون

آخرین عناوین