واکسن ایرانی کرونا به داوطلبان مرحله دوم تزریق شد

اجتماعی،   3991017067 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیر مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: واکسن "کُوو ایران برکت" پس از اخذ مجوز ادامه مطالعه از کمیته پایش داده و ایمنی به چهار داوطلب دیگر تزریق شد.

واکسن ایرانی کرونا به داوطلبان مرحله دوم تزریق شد

دکتر حامد حسینی امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: تزریق این واکسن به چهار داوطلب طی ۲ روز انجام شده که اولین تزریق روز دوشنبه (۱۵ دی ماه) به یک داوطلب و سه تزریق دیگر روز دوم (۱۶ دی ماه) انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه حال عمومی این داوطلبان خوب است، بیان داشت: اوایل هفته آینده نتایج هفت داوطلبی که تاکنون برای آنها تزریق انجام شده است، به کمیته پایش اعلام می شود تا پس از بررسی مجدد آنان، اجازه ورود هفت داوطلب دیگر به مطالعه اخذ شود.

مدیر مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کل دوره تزریق واکسن داوطلبان اولین مطالعه انسانی فاز یک واکسن ایرانی کرونا را ۲ ماه اعلام کرد و گفت: ۵۶ داوطلب در این مرحله حضور دارند که طی این مدت واکسن به آنها تزریق می شود.

حسینی یادآور شد: تزریق واکسن به داوطلبان ۲ بار انجام می شود به عبارتی تزریق واکسن به آنان در روزهای صفر و ۱۴ صورت می گیرد.

اولین تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با نام "کُوو ایران برکت" روز سه شنبه (نهم دی ماه) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، روی داوطلبان انجام شد.

دومین تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی نیز روزهای ۱۵ و ۱۶ دی ماه به چهار داوطلب دیگر صورت گرفت.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۷۶۵۷۲۲۱۳:۰۵:۰۳ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
ماشاءالله / حزب الله
ناشناس۱۷۶۶۱۶۱۱۷:۳۸:۴۱ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
اعتماد و اطمینان می دانید ، چیه ؟ کاری با مردم کرده اید که اگر رو به قبله باشند و بهشان بگویند یک لیوان آب از دست شما بگیرند و بخورند شفا پیدا می کنند ! ترجیح میدهند بمیرند ولی آب از دست شما نگیرند !!!
من۱۷۶۷۴۰۲۱۱:۵۹:۴۵ ۱۳۹۹/۱۰/۱۸
واقعا اسم قحطه که به اسم واکسن هم رحم نمیکنید میگذارید ایران برکت؟ بعد ستاد اجرایی فرمان امام گروه تحقیقی علمی هم داره؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین