پرونده کرسنت همچنان مفتوح است/ حمله عباس عبدی به بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان/ رای عدم اعتماد به فیاضی و پیام مجلس به رئیسی

گروه سیاسی الف،   4000825095 ۳۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنان که اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار می‌کند. بسته خبری- تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه می‌کند.

پرونده کرسنت همچنان مفتوح است/ حمله عباس عبدی به بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان/ رای عدم اعتماد به فیاضی و پیام مجلس به رئیسی

آمار کرونا در ایران

بنابر اعلام وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۲۵ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۳۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۵۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۵۱ هزار و ۶۴۲ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۸ هزار و ۴۰۶ نفر رسید.

آمار واکسیناسیون در ایران

بنابر اعلام وزارت بهداشت، تا کنون ۵۵ میلیون و ۹۹۸ هزار و ۲۸۸ نفر دُز اول، ۴۳ میلیون و ۲۴ هزار و ۹۰۲ نفر دُز دوم و ۶۰۴ هزار و ۹۹۵ نفر نیز دُز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده‌اند.

مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۹۹ میلیون و ۶۲۸ هزار و ۱۸۵ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۵۸۵ هزار و ۵۷۶ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

هشدار وحیدی به واکسن‌نزده‌ها

به گزارش ایرنا، احمد وحیدی روز سه شنبه پس از نشست قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران گفت: نشست امروز به مرور میزان دقت دستورالعمل‌های بهداشتی پس‌از اعمال مدیریت هوشمند اختصاص داشت.

وزیر کشور ادامه داد: برخی تلاش‌ها برای مقابله با طرح واکسیناسیون ملی انجام می‌شود که در نشست امروز مقرر شد نسبت به ضرورت‌های واکسیناسیون ملی در فضای مجازی و غیرمجازی بیشتر تبیین شود. تا بتوانیم ۲ دُز واکسن را سرعت ببخشیم چون بعد از شروع طرح مدیریت هوشمند کنترل کرونا کسانی که ۲ دُز واکسن را نزده باشند دچار مشکل می‌شوند. در غیر این‌صورت  باید تست‌های پی سی آر منفی دهند که برای آنها هزینه خواهد داشت. برای همین باید برای واکسیناسیون بیشتر، تلاش شود.

چرا دولت در اجبار واکسیناسیون تعلل می‌کند؟

آرمان ملی نوشت: «اگر دقت کنیم طی حدود 10 تا 15 روز اخیر تعداد کسانی که دوز اول واکسن کرونا را دریافت می کنند دچار افت شدید شده وواکسن زده ها ازکانال 55 میلیون نفر عبور نکرده‌اند. طبق آماری که وزارت بهداشت روزانه منتشر می‌کند حتی به رقم ناچیز 10 هزار نفردر یک روز هم رسیده‌ایم و بالاترین رقم هم حدود 190 هزار نفر بوده است.

  به عبارت دیگر در مقایسه با روزهای اوج واکسیناسیون تقریبا می‌توان ادعا کرد که روند کلی آن بسیار کند و به تعبیری دچار نوعی توقف شده است و اگر وضع به همین منوال پیش رود تا واکسینه شدن جامعه هدف که  65 میلیون نفرهستند فاصله زیادی خواهیم داشت در حالی که خطر جهش ویروس هم وجود دارد. ..

 اگر تا کنون 55 میلیون نفر اقدام به دریافت واکسن کرده‌اند معنایش این است که اکثریت قاطع جامعه این روند را قبول دارند و اقلیت مخالف حق نادیده گرفتن الزام جامعه را ندارند. اگرفعل یا ترک فعل کسی برای غیرخطری ایجاد نکند مسلما او در اعمال خود مختار است ولی ایجاد خسارت و خطر برای دیگران خصوصا آنجا که اکثریت جامعه برموضوعی صحه گذاشته است نه تنها با اصول دمکراسی ناسازگار است که اخلاقی و اجتماعی بودن فرد را بشدت زیر سوال می‌برد.

معلوم نیست دولت با این همه بینه روشن چرا در اجباری کردن واکسیناسیون تعلل نشان می‌دهد و با سرعت و قاطعیت به این موضوع ورود نمی‌کند!؟ اگر خدای ناکرده بازهم از این زوایه بحرانی حاصل شود وکرونا دوباره طغیان کند افراد واکسن نزده قابل استنطاق و استیضاح و تعقیب نیستند ولی دیگر از مسئولان واقعا هیچ عذری پذیرفته نیست.»

***

شکاف عجیب میان درآمد کارکنان بخش دولتی و بخش خصوصی

دنیای اقتصاد نوشت: «آنچه بیش از همه موجب تبعیض می‌شود، شکاف عمیق میان عایدات پرسنل بخش دولتی و شاغلان در بازار آزاد است. بازار متناسب با شرایط واقعی اقتصاد عمل می‌کند و فعالان آن مسوول حفظ قدرت خرید پول نیستند؛ چراکه تورم پول توسط دولت ایجاد می‌شود و لاجرم به تمام بخش‌های اقتصاد راه یافته است.

تورم پولی که قرار است کسری بودجه دولت را جبران کند به رانت دستمزدی عمیق می‌انجامد و به‌صورت سیستماتیک، تبعیض منفی ایجاد می‌کند.

خرید خدمت توسط دولت که در واقع همان استخدام کارمند است در منطق معمول خود باید با کمترین هزینه صورت پذیرد؛ اما ازآنجاکه دولت هیچ‌گاه تاجر خوبی نبوده، و از خزانه خصوصی هزینه نمی‌کند و مستظهر به امتیازات انحصاری چاپ پول بی‌پشتوانه و درآمد ارزی نفتی است، بنابراین با حداکثر هزینه و حداقل بهره‌وری، پرسنل خود را به خدمت می‌گیرد. چنین فرآیندی که با پوپولیسم سیاسی تشدید می‌شود، ترازوی مالی دولت را به سمت کفه هزینه‌های جاری عمدتا بی‌فایده سنگین می‌کند و موجب ایجاد نوعی نظام انگیزشی منفی و البته تبعیض‌آمیز در اقتصاد می‌شود.

حقوق‌های نجومی که هر از چند گاهی در رسانه‌ها درز می‌کند تنها بخشی از ضیافت حقوق و دستمزدها در بخش‌های مختلف دولتی است. بخش‌های موازی و متعددی که هیچ عایدی واقعی ندارند و تنها بر حجم دولت و بوروکراسی ناکارآمد آن افزوده‌اند.

رانت دستمزدی در بخش دولتی که نسبتی با رکود اقتصادی موجود در بخش واقعی ندارد، هزینه تامین خود را از کانال تورم پولی، بر اکثریت فعال در بازارآزاد تحمیل می‌کند و موجب ایجاد یک شکاف درآمدی غیرطبیعی و دولت‌ساخته می‌شود.

این شکاف درآمدی ازآنجاکه نوعی پاداش به بخش نامولد و تنبیه بخش مولد اقتصاد است، مازاد خود را به سفته‌بازی اختصاص می‌دهد و نه ایجاد سرمایه ثابت برای تولید کالا و خدمات بیشتر. یک چنین ساختاری ماهیتا نامتعادل است و تنها با تورم پول سرپا می‌ماند و هیچ بعید نیست که موجب فروپاشی کل اقتصاد شود.»

***

حمله عباس عبدی به بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان

عباس عبدی، تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب در اعتماد نوشت: «هفته گذشته جبهه اصلاحات ايران بيانيه‌اي را درباره ضرورت گفت‌وگوهاي برجامي منتشر كرد و به نوعي خواهان ادامه اين گفت‌وگوها و نيز نقد روند جاري بود...

جبهه اصلاحات پس از شكست قاطع سياسي و ناتواني مطلق در آوردن مردم به پاي صندوق‌هاي راي در خرداد ۱۴۰۰، پيش از هر اقدامي از جمله موضع‌گيري درباره برجام يا ساير امور، بايد ابتدا موجوديت خود را بازنگري و تحليل كند.

اگر آنان همچنان بر مشي گذشته هستند و نقدي بر آن نمي‌بينند، در اين صورت طبيعي است كه مخاطب نيز اين بيانيه يا هر موضع ديگر آن را در اين چارچوب تحليل و فهم كند.

ولي اگر سياست‌هاي گذشته جبهه را، هم از حيث راهبرد و هم تشكيلات و هم افراد و بالاخره تاكتيك‌ها واجد ايرادهاي اساسي مي‌دانند، ابتدا بايد آن را تبيين كنند.

روشن است كه اگر اين نكات در دستور قرار گيرد ماه‌ها طول خواهد كشيد كه به نتيجه برسد و پيش از جمع‌بندي نهايي درباره آنها نمي‌توان وارد موضع‌گيري‌هاي سياسي شد. اين چه جبهه‌اي است كه مي‌تواند پيش و پس از ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، همچنان با همان افراد و همان شيوه‌ها ادامه حيات دهد؟...

هرگونه موضع‌گيري به نام اين جبهه تحت راهبرد، تشكيلات و افراد قبلي بي‌معنا و تهي از پيام سياسي سازنده است، مگر اينكه يك بازنگري اساسي در سه وجه مزبور صورت گيرد و به روشني اعلام شود كه اشتباهات در كجا بوده است.

۲۸ خرداد نه فقط يك شكست راهبردي و حتي تشكيلاتي كه يك شكست اخلاقي بزرگ نيز بود. تقليل امر سياست به كمپين‌هاي انتخاباتي و تكنيك‌هاي بازاريابي و جعل نظرسنجي و تبليغات سطحي، شكستي بود كه هيچگاه  فراموش  نخواهد شد.»

***

پرونده کرسنت همچنان مفتوح است

به گزارش ایسنا، ذبیح الله خداییان سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت گفت: در جریان انعقاد قرارداد کرسنت سواستفاده‌هایی صورت گرفته و محتوای قرارداد به نفع کشور ما نبوده است. دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و وزارت اطلاعات در همان زمان (سال 86) در ارتباط با سوء استفاده‌های صورت گرفته و مفاد قرارداد به دستگاه قضایی گزارشی ارسال کردند و  پرونده‌ای در مورد اعضای هیات مدیره شرکت نفت، افرادی که با آنها مرتبط بودند و وزیر وقت نفت تشکیل می‌شود.

وی تاکید کرد: حکم این پرونده صادرشده اما اجرا نشده است.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: در ارتباط با بخشی از پرونده که مفتوح باقی مانده بود در مورد وزیر وقت و اعضای هیات مدیره و اعضای شرکت مدیره نفت پرونده به دادگاه ارسال شده و در دادگاه مورد رسیدگی است.

خداییان در پاسخ به سوالی مبنی براینکه رای پرونده بیژن قاسم زاده به چه علت نقض شده و چه نقصی داشته است؟ گفت: ایشان قبلا محکوم شده بود و یکی از جرایم ارتکابی اش، جرم ارتشا بود که محکومیت یافته بود و پرونده در این بخش در ارتباط با ارتشاء نقص تحقیقاتی داشته و رای نقض شده و به دادگاه صادر کننده عودت داده شد و هم اکنون در حال تکمیل تحقیقات و استماع اظهارات شهود و مواجهه حضوری است.

وی افزود: قسمت دیگر از حکم صادر کننده نقض بلاارجاع بوده که بر این اساس در دیوان عالی  نقض شده و بدلیل اینکه نقض بلاارجاع شده حکمی که  صادر شده بدون رعایت تعدد جرم باید باشد و بعد از تکمیل تحقیقات و صدور حکم و اگر اعتراضی شود به دیوان ارسال می شود و الا حکم اجرا خواهد شد.

***

مخالفت حسین مرعشی با حذف ارز 4200

حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در اعتماد نوشت: «تا قبل از مهار تورم و دستكاري قيمت‌ها هر چند كه پرداخت ارز ٤٢٠٠ توماني دچار مشكلات و مفاسد اندكي شد اما حذف آن ممكن است تلفات بيشتري داشته باشد. حذفش در اين مقطع اشتباه است، زيرا هنوز آماري از شركت‌هايي كه ارز 4200 را براي واردات گرفتند منتشر نشده است تا بدانيم چه تعداد شركت مبلغ ١١ ميليارد دلار ارز خارجي را گرفتند و كالايي را وارد نكردند. با اين حال به نظر نمي‌رسد كه تلفات ارز ٤٢٠٠ توماني بيشتر از ١٠درصد باشد و مفاسد آن هم نبايد بيش از اين مقدار باشد.

همچنين با توجه به اقتداري كه دادگاه‌هاي ما و نهادهاي نظارتي دارند كشف و شناسايي مفسداني كه در شرايط سخت اقتصادي كشور دلار دريافت كرده اما كالا وارد نكرده‌اند كار سختي نيست.

در اين شرايط حذف ارز ٤٢٠٠ توماني و يارانه‌اي كه قرار است در قالب ارز به اقتصاد ايران داده شود و دست زدن به اين ارز اثرات معكوسي در زندگي خانوارها خواهد داشت و تصور برخي مبني بر اينكه تورم را مي‌توان با افزايش يارانه‌ها جبران كنند، درست نيست، زيرا تورم مانند موريانه، چارچوب اقتصاد را مي‌خورد و حالا كه موريانه زده شده با گردپاشي نمي‌توان آن را نجات داد.»

***

رای عدم اعتماد به فیاضی و پیام مجلس به رئیسی

نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی با دستور بررسی صلاحیت مسعود فیاضی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و با حضور رئیس جمهور برگزار شد. 

نهایتا وکلای ملت با استماع نظرات موافقان و مخالفان گزینه پیشنهادی دولت، با 115 رای موافق، 140 رای مخالف و 5 رای ممتنع به مسعود فیاضی برای تصدی مسئولیت وزارت آموزش و پرورش اعتماد نکردند.

به نظر می رسد عدم تناسب تحصیلات فیاضی(مهندسی عمران و تحصیلات حوزوی) با وزارت آموزش و پرورش و همچنین نداشتن تجربه کافی(صرفا 7سال) باعث شد نمایندگان مجلس به وی رای اعتماد ندهند. از سویی دیگر مجلس با این عدم اعتماد به رئیسی پیام داد که بهتر است گزینه‌ای برای این وزارتخانه به مجلس معرفی شود که حداقلی از تحصیلات مرتبط و تجربه را دارا باشد.

 

بیشتر بخوانید:

رئیس‌جمهور: فیاضی از میان ۲۰ نفر بررسی و معرفی شده است/ به منابع خود در خارج از کشور دسترسی پیدا کرده‌ایم

کمیسیون آموزش مجلس: فیاضی از جامعه معلمان نیست و کارنامه عملی قابل اطمینانی ندارد

مهلت ۷ روزه رئیس‌جمهور برای معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

***

معیارهای رد و تایید صلاحیت باید شفاف شود

داریوش قنبری، فعال سیاسی اصلاح طلب به «نامه‌نیوز» گفت: «طیف‌هایی از اصولگرایی با آقای لاریجانی زوایه‌های مهمی دارند و از هیچ تلاشی برای تخریب او فروگذار نکردند و این تخریب‌ها به پیش از ردصلاحیت او مربوط می‌شود. شورای نگهبان هم در کمال ناباوری او را ردصلاحیت کرد و رهبر انقلاب هم گفتند که به برخی افراد اجحاف شد و خواستند که جبران شود و می‌شد برداشت کرد که در نظر رهبر انقلاب مصداق فردی که تحت احجاف قرار گرفته، آقای لاریجانی است».

او ادامه داد: «علاوه بر آقای لاریجانی، ردصلاحیت آقای جهانگیری هم خیلی عجیب بود زیرا او معاون اول دولت بود و در عین حال چهارسال قبل هم تأییدصلاحیت شده بود و این دو ردصلاحیت به هیچ‌وجه از سوی افکار عمومی مورد پذیرش قرار نگرفت».

این فعال سیاسی ادامه داد: «انتصاب آقای لاریجانی به عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رهبر انقلاب نشان داد که آقای لاریجانی همچنان مورد اعتماد رهبری است؛ هرچند پیش از نیز او مشاور مقام معظم رهبری بود اما با این حکم تازه اعتماد رهبری به آقای لاریجانی دو چندان نشان داده شد».

او درباره رویکرد شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها اظهار کرد: «مشخص نیست که شورای نگهبان بنای تغییر روش در بررسی صلاحیت‌ها دارد یا خیر اما به هر حال این شیوه برای مردم سؤالات متعددی را ایجاد می‌کند و این شرایط خوب نیست».

او مطرح کرد: «به نظرم مهم‌تر ازتغییر رویکرد شورای نگهبان، بحث عملکرد نهایی است که به شورای نگهبان اطلاعات می‌دهند. شورای نگهبان بر اساس اطلاعات دریافتی از کانال‌های خاص خود تصمیم‌گیری می‌کند و باید مشخص شود که چه‌قدر اطلاعات این نهادها درست است».

قنبری در پایان گفت: «امروز بیش از همیشه نیاز داریم که معیارهای تأیید و ردصلاحیت به روشنی مشخص شوند؛ اینکه چه فردی رجل سیاسی محسوب می‌شود؟ باید مشخص شود که دقیقا ویژگی‌های رجل سیاسی چیست و چه عواملی باعث ردصلاحیت افراد می‌شود؟ به نظر می‌رسد که نیاز به یک تعریف جامع از رجل سیاسی داریم؛ از سوی دیگر حداقل به فردی که ردصلاحیت می‌شود، دلایل ردصلاحیتش داده شود و او در صورت تمایل بتواند آنها را منتشر کند تا مردم بدانند برای چه ردصلاحیت شده است».

بیژن مقدم :در سلوک دولت تفاوت چشمگیری ایجاد شده است 

بیژن مقدم در یک گفت‌وگویی با انصاف نیوز  گفت: الان در رفتار و سلوک دولت فعلی با قبلی تفاوت‌های فاحشی می‌بینیم که این تفاوت‌ها می‌تواند نتایج متفاوتی داشته باشد. هرچند برخی این مسئله را نقد می‌کنند اما اینکه رئیس‌جمهور از نزديک زندگی حاشیه‌اي مردم را ببیند، قطعاً حس آن با شنیدن  یک خبر یا گزارش فرق دارد. مثلاً آقای رئیسی به یک محله‌ی‌ حاشیه‌ای در خوزستان رفت که تأثیرات خوبی داشت. اما کافی نیست. یک سال دیگر باید برویم از آنجا عکس بگیریم که چه تفاوتی کرده است.

وی افزود :ما و جامعه در مبارزه با فساد در حال تمرین کردن هستیم، هنوز پاسخ دقیق  برخی سؤالات را نمی‌دانیم. اینکه کدام روش مبارزه با فساد درست است را نمی‌دانیم. اخبار برخی از دادگاه‌های مفاسد اقتصادی منتشر شد و به شکل علنی برگزار شد. سؤال این است آیا این اقدام در آبان ۱۴۰۰ همان نتیجه‌ای را می‌دهد که در آبان ۹۹ داشته است؟ گزاره‌های مختلفی در بین و فکر مردم درباره‌ی مبارزه با فساد وجود داشت که با رفتار قوه‌قضاییه در دو سال گذشته از بین رفت. با این رفتار دستگاه قضایی مشخص شد که نظام با دانه درشت‌ها برخورد می‌کند و روابط نسبی یا سازمانی هم مانع برخورد با فساد نیست. اما سؤال اینجاست ادامه‌ی این روند(پخش علنی دادگاه و یا انتشار پی درپی اخبار مربوط به این موضوع) باعث امیدواری مردم می‌شود یا نا امیدی آنها؟ باید در این باره بحث و گفت‌و‌گو شود. در مبارزه با فساد اختلافاتی وجود دارد و چون در مرحله‌ی تمرینی هستیم، فعلاً طبیعی است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۲۹۲۴۸۸۲۰:۴۵:۱۰ ۱۴۰۰/۸/۲۵
بر من که صبوحی زده ام خرقه حرام است ای مجلسیان امتیاز بگیر راه خرابات و رانت و رشوه کدام است
ناشناس۲۲۹۲۹۳۵۰۹:۱۳:۳۴ ۱۴۰۰/۸/۲۶
باید با آمریکا دوست شد تا مشکلات کشور حل شود. هیچ چیز و هیچکس مانند یک دوست خوب و مقتدر نیست.
ناشناس۲۲۹۲۹۵۸۰۹:۳۰:۴۴ ۱۴۰۰/۸/۲۶
این دوست خوب سرت را زیر آب میکنه
ناشناس۲۲۹۳۰۰۳۱۰:۰۹:۱۳ ۱۴۰۰/۸/۲۶
آمریکا تا حالا با کسی دوست نشده!! آمریکا همه رو گاو می‌بینه و به میزان شیرده بودن روابط خودش رو با اونا تنظیم می‌کنه!!
ناشناس۲۲۹۳۰۰۷۱۰:۱۲:۱۳ ۱۴۰۰/۸/۲۶
کدخدایت دنبال دوستی نیست
ناشناس۲۲۹۳۱۱۵۱۱:۱۳:۳۴ ۱۴۰۰/۸/۲۶
کدخدا مهربان است و هوای رعیت را دارد
ناشناس۲۲۹۳۰۱۴۱۰:۱۶:۵۲ ۱۴۰۰/۸/۲۶
نوکر آمریکا هم باشید تا از درون درست نباشید وضع همین است این صد بار حالا هی بگویید این حرف های تو خالی را
ناشناس۲۲۹۲۹۵۲۰۹:۲۵:۳۱ ۱۴۰۰/۸/۲۶
از مدعی العموم می خواهیم به ترک فعل نمایندگان مجلس دهم و یازدهم که با گرفتن امتیاز از وظایف خود سر باز زده و تفحص ها و استیضاح های لازم را انجام نداده و به مردم و کشور خیانت کرده اند ورود نمایند
ناشناس۲۲۹۲۴۸۹۲۰:۴۸:۰۲ ۱۴۰۰/۸/۲۵
از مدعی العموم می خواهیم به ترک فعل نمایندگان مجلس دهم و یازدهم که با گرفتن امتیازات و رانت و رشوه از انجام تفحص ها و استیضاح ها سر باز زده اند ورود نمایند
ناشناس۲۲۹۲۴۹۱۲۰:۵۲:۰۱ ۱۴۰۰/۸/۲۵
بسیاری از آرای مردمی به آقای رییسی بخاطر این بود که می خواستند ایشان به محض انتخاب نسبت به شناسایی و برخورد با مفسدان اقدام فرمایند
ناشناس۲۲۹۲۵۴۰۲۱:۵۷:۱۷ ۱۴۰۰/۸/۲۵
چرا دستگاه قضا اموال کلیه مقصران قرارداد کرسنت و رشوه بگیران و همچنین نماینده مجلس که به زنگنه بعنوان وزیر نفت روحانی رای اعتماد دادند را مصادره نمی کند ؟
ناشناس۲۲۹۲۵۴۹۲۲:۰۸:۱۲ ۱۴۰۰/۸/۲۵
بیژن زنگنه باید بدلیل انعقاد قراردادهای خسارت بار کرسنت و استات اویل و توتال و حذف سهمیه بندی بنزین که در مدت 5 سال حدود 100 میلیارد دلار به کشور خسارت وارد کرد محاکمه و مجازات بشود.
ناشناس۲۲۹۲۵۵۰۲۲:۰۹:۴۳ ۱۴۰۰/۸/۲۵
دولت روحانی بیش از 60 میلیارد دلار 4200 تومانی را به جیب دلالان ریخت و دسته بیل و سنگ پا و غذای سگ و گربه وارد شد.
حسنعلی سبد سبد گل یاس۲۲۹۲۵۵۱۲۲:۰۹:۵۵ ۱۴۰۰/۸/۲۵
از دولتمردان دولت جناب رییسی می خواهیم هر چه سریعتر فسادها و تخلفات صورت گرفته در شانزده سال گذشته را مشخص نمایند و تمامی مفسدان دولت احمدی نژاد و روحانی را تا بالاترین سطح دادگاهی کرده و در صورت نیاز مصادره اموال و به سیاه چال های طویل المدت بفرستند
ناشناس۲۲۹۲۵۵۴۲۲:۱۱:۵۳ ۱۴۰۰/۸/۲۵
زنگنه در سال 83 الحاقیه ای به قرارداد کرسنت زد که هرگونه فسخ این قرارداد را از ایران سلب می کرد مقصر اصلی این قرارداد زیانبار شخص زنگنه است.
ناشناس۲۲۹۲۵۵۶۲۲:۱۳:۴۱ ۱۴۰۰/۸/۲۵
اصلاح طلبان ابتدا خسارات برجام نافرجام را تسویه کنند بعدا"در مورد مذاکره مجدد بحث می کنیم !
ناشناس۲۲۹۳۰۱۷۱۰:۱۷:۴۳ ۱۴۰۰/۸/۲۶
اصلاح طلبی درست شد که نوامیس کشور را بدهند به دشمن و کشور را تجزیه کنند
ناشناس۲۲۹۲۵۶۱۲۲:۱۵:۴۰ ۱۴۰۰/۸/۲۵
سود رانت ارز 4200 تومانی به جیب رانتخواران رفت اما کالاهای اساسی با نرخ ارز ازاد بدست مردم رسید و هیچ نفعی برای مردم نداشت.
ناشناس۲۲۹۲۵۷۴۲۲:۳۲:۴۷ ۱۴۰۰/۸/۲۵
حتی کمیسیون اصل 90 مجلس ششم هم با قرارداد کرسنت مخالفت کرده بود اما زنگنه بدون توجه به نظرات منتقدین این قرارداد خسارت بار را منعقد کرد.
ناشناس۲۲۹۲۵۷۵۲۲:۳۴:۲۱ ۱۴۰۰/۸/۲۵
اگر کرسنت خوب بود چرا زنگنه انرا محرمانه کرده بود ؟!
ناشناس۲۲۹۲۵۷۷۲۲:۳۵:۴۵ ۱۴۰۰/۸/۲۵
چاهی که دولت روحانی کنده به هسته مرکزی زمین رسیده است.
ناشناس۲۲۹۲۹۶۶۰۹:۳۴:۲۶ ۱۴۰۰/۸/۲۶
به احتمال زیاد زلزله هرمزگان مربوط به همین چاه روحانی باشد
ناشناس۲۲۹۲۵۷۹۲۲:۳۷:۳۱ ۱۴۰۰/۸/۲۵
هرچه سریعتر باید حیف و میل کنندگان ۶۰ میلیارد دلار و مقادیر زیاد سکه و طلای بانک مرکزی را باید به پای میز محاکمه بکشانید
ناشناس۲۲۹۲۵۸۱۲۲:۳۸:۳۸ ۱۴۰۰/۸/۲۵
حسین مرعشی خود بهتر میداند که مشکلات اقتصادی از وقتی شروع شد که در دولت حجت الاسلام هاشمی نرخ ارز دولتی از 7 تومان به 144 تومان افزایش یافت یعنی 21 برابر گران شد.
ناشناس۲۲۹۲۵۸۳۲۲:۴۱:۲۷ ۱۴۰۰/۸/۲۵
قوه قضاییه باید در اسرع وقت حکم صادره برای زنگنه و سایر متهمین کرسنت را اعلام و اجرایی نماید بحث منافع ملی جای رو دربایستی نیست.
ناشناس۲۲۹۲۶۰۵۲۳:۰۳:۱۲ ۱۴۰۰/۸/۲۵
روحانی و زنگنه و سایر افرادی که در فتنه بنزینی سال 98 دخیل بودند باید محاکمه و مجازات بشوند.
ناشناس۲۲۹۲۶۱۴۲۳:۱۳:۵۹ ۱۴۰۰/۸/۲۵
تشکیل کمیته های مجازات برای مفسدان و بخصوص مسولان دولتی در طی سالیان دراز تا به حال از ضروریات است
ناشناس۲۲۹۲۷۹۰۰۶:۵۸:۰۲ ۱۴۰۰/۸/۲۶
خطر از بیخ گوش آموزش و پرورش گذشت
ناشناس۲۲۹۲۷۹۵۰۷:۰۰:۳۳ ۱۴۰۰/۸/۲۶
اقدام به درد بخور مجلس رو دیروز در جلسه رای اعتماد دیدیم
ناشناس۲۲۹۲۹۰۸۰۸:۵۱:۱۴ ۱۴۰۰/۸/۲۶
آقای مرعشی شما که لالایی بلد بودین چرا خواب تون نبرد. مشق های اقتصادی تون رو به دولت مورد علاقه تون تحویل می دادین . الان فقط باید ساکت باشین تا مردم خرابکاری هاتون رو از یاد ببرند.
ناشناس۲۲۹۲۹۶۷۰۹:۳۴:۳۴ ۱۴۰۰/۸/۲۶
وزارت آموزش و پرورش را خدا دیروز نجات داد
ناشناس۲۲۹۲۹۷۷۰۹:۴۰:۱۶ ۱۴۰۰/۸/۲۶
چ حرف قشنگی کاظم دلخوش زد دیروز توی مجلس : این راهی که میروی به ترکستان است
ناشناس۲۲۹۳۰۱۰۱۰:۱۴:۲۸ ۱۴۰۰/۸/۲۶
واکسنی که نه جلوی مرگ و میر می گیرد و نه مبتلا شدن به درد خودتان می خورد که با آن دکان باز کنید
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  2. پیشنهاد خواننده کیهان درباره‌ ‌حجاب در مترو

  3. تاریخ ابلاغ قانون حجاب مشخص شد

  4. صحنه وحشتناک ۲ زورگیر که گوش یک مرد را می‌برند!

  5. از برق تا تخم‌مرغ؛ افزایش حداقل ۴۰ درصدی نرخ سبد معیشت

  6. درخواست عجیب کارشناس تلویزیون از مردم برای فرزندآوری

  7. راز تحرکات جدید صهیونیست‌ها در جبهه لبنان

  8. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  9. جزئیات تازه از ترور دانشمندان هسته‌ای/ وزیر پیشین اطلاعات: نیم‌ساعت قبل از آنکه برسیم، تروریست‌ها فرار می کردند

  10. گرد و خاک عارف علیه منتقدین دولت/ سه ماه قبل کجا بودید؟

  11. رهبر انقلاب: حکم اعدام نتانیاهو باید صادر شود/ بسیجی ایرانی یقین دارد روزی رژیم‌صهیونیستی را از بین خواهد برد

  12. خداحافظی با چادرخوابی خانواده‌های شهرستانی در اطراف بیمارستان‌ها

  13. با پول دناپلاس توربو چه خودروهایی می‌توان خرید؟

  14. رضا رشیدپور برای مذاکره با ایلان ماسک افتخار داد!

  15. پایتخت جدیدایران؛ شهری غیر از شهرهای مهم !

  16. دست هایی که بر سفره دراز نمی‌شود‌!

  17. تابعیت دوگانه جرم است؟

  18. روایت هولناک فردی که گوشش بریده شد | با کاتر گوشم را بریدند ... یکی از آنها فیلم می گرفت

  19. کارگران ۱۰۰ دلاری/ دستمزدهایی که ناگهان پودر می شود!

  20. رقم وحشتناک ارزش دارایی‌های ملکی بانک‌های ایران

  21. از انقلاب لشکر گرسنگان بترسید!

  22. پست‌گرفتن دختر پرحاشیه «صفدر حسینی» و ادامه انتصابات مورد سوال در دولت پزشکیان

  23. مردم نخورند و نپوشند تا جیب دولت پر شود؟!

  24. تصاویری از سوختن هولناک هواپیمای مسافری روس در فرودگاه

  25. بازی با مرگ؛ قلیان کشیدن جوان موتورسوار در اتوبان !

پربحث‌های هفته

  1. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  2. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  3. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. بازگشت روحانی به سیاست با پرواز در خواب/ نسخه‌ جدید لاریجانی/ ادعای تازه درباره تابعیت فرزندان ظریف

  6. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  7. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

  8. بدهکاران، طلبکار شدند!

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  11. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  12. آواز خواندن یک روحانی با تک نوازی ویولون

  13. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  14. درد بیمار و ناز طبیبان !

  15. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  16. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  17. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  18. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  19. یارانه‌ها واریز شد

  20. دختر صفدر حسینی در دولت پست گرفت / فاطمه حسینی کیست؟

  21. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  22. امام جمعه اردبیل: امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد

  23. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

  24. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  25. محمد مهاجری به عراقچی: قرار نیست مملکت را از این وضع نجات دهید؟ /حمله گازانبری علیه ما شروع شده است

پربحث‌های هفته

  1. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  2. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. بازگشت روحانی به سیاست با پرواز در خواب/ نسخه‌ جدید لاریجانی/ ادعای تازه درباره تابعیت فرزندان ظریف

  5. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  6. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  7. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  8. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  9. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  10. دختر صفدر حسینی در دولت پست گرفت / فاطمه حسینی کیست؟

  11. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  12. امام جمعه اردبیل: امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد

  13. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

  14. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  15. محمد مهاجری به عراقچی: قرار نیست مملکت را از این وضع نجات دهید؟ /حمله گازانبری علیه ما شروع شده است

  16. فضائلی: رهبری مخالف اصلاح قانون تابعیت‌های غیرقهری هستند

  17. حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط لاهه صادر شد

  18. پیشنهاد خواننده کیهان درباره‌ ‌حجاب در مترو

  19. تحلیل معاون پزشکیان از «کلینیک ترک بی حجابی»

  20. وزارت خارجه ازسرگیریِ مذاکرات از جمعه را تأیید کرد

  21. انتقال پایتخت وارد مرحله جدیدی شد

  22. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  23. جزئیات تازه از ترور دانشمندان هسته‌ای/ وزیر پیشین اطلاعات: نیم‌ساعت قبل از آنکه برسیم، تروریست‌ها فرار می کردند

  24. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

  25. گرد و خاک عارف علیه منتقدین دولت/ سه ماه قبل کجا بودید؟

آخرین عناوین