راهنمای خرید لوله فولادی برق

گزارش بازرگانی، 161642،   4011222039

لوله فولادی برق - p-payapipe.com

تقریبا همانطور که همه ما می‌دانیم، بعد از پی ریزی و ساخته شدن نسبی ساختمان، یکی از اصلی ترین و با اهمیت ترین مراحل در ساخت و تکمیل یک سازه، مرحله نصب و انجام سیم کشی‌ها و کابل کشی‌های مورد نیاز سازه است. اگر این فرایند به درستی انجام نشود، تامین برق مورد نیاز در سازه دچار ایراد خواهد شد و مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت.

اما صبر کنید. هنوز یک مشکل دیگر باقی مانده! حتی اگر این سیم کشی و کابل کشی در سازه به درستی انجام بگیرد، این احتمال وجود دارد که در گذر زمان به این تاسیسات آسیب رسیده و جریان برق دچار ایراد شود. برای جلوگیری از این اتفاق، پیشنهاد اکثر مهندسان و افراد خبره در این زمینه، استفاده از لوله‌های فولادی برق است.

از آن جایی که تعداد و تنوع این لوله‌ها بسیار زیاد بوده و تشخیص بهترین مدل آن‌ها کار راحتی نیست، با پارس پایاپایپ همراه باشید تا در این بخش، به بررسی یک راهنمای کامل و جامع برای خرید لوله‌ فولادی برق بپردازیم.



لوله فولادی برق چیست؟

همانطور که از نام این لوله نیز پیدا است، لوله فولادی برقی نوعی از لوله است که از فولاد ساخته شده و از آن برای مصارف الکتریکی و تاسیساتی استفاده می‌شود. از مهم ترین موارد مصرف لوله‌های فولادی می‌توان به استفاده در ساختمان‌ها، برج‌ها، پل‌ها و ... اشاره کرد. لوله فولادی الکتریکی از مواد مختلفی از جمله فولاد کربنی، فولاد ضد زنگ و فولاد آلیاژی ساخته شده است.

لوله فولادی برقی بسیار بادوام است و قادر به مقاومت در برابر دماهای شدید گرم و سرد است. همچنین این نوع لوله‌ها در برابر خوردگی و سایر عوامل محیطی مقاوم بوده که این ویژگی آن را به گزینه ای محبوب برای بسیاری از کاربردهای صنعتی و تجاری تبدیل می‌کند.

بسته به هدف و نیاز مورد نظر شما، این لوله‌ها در قطر‌های مختلف نیز یافت می‌شوند.



مزایای لوله فولادی برق

  • صرفه جویی در هزینه : لوله‌های فولادی برق بسیار مقرون به صرفه تر از لوله‌های سنتی هستند، زیرا برای نصب، به نیروی کار کمتر، زمان کمتر و انرژی کمتری نیاز دارند.

 

  • دوام : لوله‌های فولادی الکتریکی بسیار بادوام هستند و می‌توانند در سخت ترین شرایط مقاومت کنند. این قابلیت آنها باعث می‌شود تا از آن‌ها در محیط‌های سخت یا مناطقی که لوله‌های سنتی ممکن است مناسب نباشند، استفاده شود.

 

  • مقاومت در برابر خوردگی : لوله‌های فولادی الکتریکی در برابر خوردگی و فرسایش بسیار مقاوم هستند و می‌توانند سال‌ها بدون هیچ گونه تعمیر و نگهداری دوام بیاورند. اگر قصد دارید تا از لوله‌های برق برای لوله کشی مناطق مرطوب استفاده کنید، پیشنهاد ما استفاده از لوله فولادی گالوانیزه گرم است.



  • سهولت نصب : نصب لوله‌های فولادی برقی در مقایسه با لوله‌های سنتی بسیار ساده تر بوده و برای کسانی که به دنبال راهی سریع و آسان برای انجام پروژه لوله کشی برق خود هستند، انتخابی عالی است.





  • تنوع بالا : لوله‌های فولادی الکتریکی بسیار متنوع هستند و می‌توانند برای کاربردهای مختلفی استفاده شوند. فرقی نمی‌کند که چه هدفی داشته باشید و بخواهید از لوله برای محافظت از چه نوع سیمی‌بهره ببرید. همیشه راهی برای شما وجود دارد.



انواع لوله فولادی برق

حال که به طور تخصصی تر با لوله‌های فولادی برق و انواع آن‌ها آشنا شده ایم، نوبت به بررسی مهم ترین انواع لوله فولادی برق می‌رسد:

انواع لوله فولادی برق از نظر درز دار بودن

  1. لوله فولادی برق بدون درز : نوعی از لوله‌های فولادی برق هستند که به مانیسمان معروف بوده و درون آن‌ها هیچ درز و یا شکافی وجود ندارد. این لوله‌ها به شیوه‌های مختلف از قبیل سوراخ کردن شمش‌های فولادی یا تولید از طریق قالب گیری مواد فلزی مذاب تهیه می‌شوند و بنابراین هیچگونه جوشکاری و درز در بدنه آنها مشاهده نمی‌شود. با توجه به عدم وجود درز در لوله‌های فولادی برق مانیسمان، این گروه از لوله‌ها مقاومت بسیار زیادی در برابر ضربه و فشار داشته و ترک و شکستگی در آنها ایجاد نمی‌شود و ضد انفجار خواهند بود.

 

  1. لوله فولادی برق درز دار: برخلاف لوله‌های فولادی برق بدون درز، این نوع لوله‌های برق از خمیدگی و جوش دادن دو لبه ورق‌های فلزی تولید می‌شوند. ورق‌های مورد استفاده در این لوله‌ها فلزی اکثرا همراه با روکش گالوانیزه بوده و مقاومت آنها در سطح مطلوبی قرار داشته و ارزان تر از نوع بدون درز می‌باشند.



انواع لوله فولادی برق از نظر روکش:

  1. لوله‌های فولادی بدون روکش(لوله فولادی سیاه برق): یکی از جالب ترین نوع لوله فولادی برق، لوله برق بدون روکش، یا همان لوله فولادی برق مشکی، است. لوله فولادی سیاه برق در واقع یک لوله فولادی و سیاه رنگ است که روی سطح آن هیچ لایه‌ای از روی و رنگ وجود ندارد. رنگ سیاه این لوله به دلیل اکسید آهنی می‌باشد که در پروسه ساخت آن بوجود می‌آید. از این نوع لوله‌ها در موقعیت‌هایی استفاده می‌شود که به لوله گالوانیزه احتیاجی نباشد.

لوله فولادی مشکی - p-payapipe.com

  1. لوله فلزی برق رنگی: در این لوله‌های فلزی، تنها یک لایه رنگ بر روی لوله قرار گرفته که تا حدی باعث جلوگیری از زنگ زدگی و یا فرسودگی آن می‌شود. در این لوله‌ها، کیفیت لوله به مرور زمان از بین رفته بعد از مدتی بی استفاده می‌شود. این لوله‌ها از نظر قیمت در سطح ارزان تری نسبت به نوع گالوانیزه قرار میگیرند.

 

  1. لوله برق گالوانیزه گرم: و اما برویم سراغ اصل مطلب! یکی از رایج ترین نوع لوله‌های برق فولادی، استفاده از روکش گالوانیزه بر روی آن است. در روند ساخت لوله گالوانیزه برق گرم، عملیات آبکاری در دمای حداقلی۴۲۰ درجه سانتی گراد صورت گرفته و عنصر روی به سرعت بر روی فولاد قرار گرفته و آن را به طور کامل می‌پوشاند. گالوانیزه گرم دارای مزایای پوشش یکنواخت، چسبندگی قوی، و به خصوص عمر طولانی است.

 

  1. لوله برق گالوانیزه سرد: برخلاف روش آبکاری گرم، در لوله گالوانیزه برق سرد، گرمای خاصی وجود نداشته و نمی‌تواند به ما در فرایند چسباندن عنصر روی بر روی فولاد کمک کند. در این روش از تکنیک الکتروگالوانیزه کردن استفاده می‌شود که دیگر نیازی به وجود دمای بالا نیست.

به طور کلی، از آن جایی که پوشش فلزی گالوانیزه ای گرم ضخیم تر بوده و بافت آن نیز بسیار مسحکم تر است، بنابراین توانایی ضد خوردگی آن نیز بسیار بالاتر است و طبیعتا دارای طرفداران بیشتری نسبت به پوشش گالوانیزه ای سرد است. همچنین، قیمت لوله‌های گالوانیزه گرم از لوله‌های فولادی گالوانیزه سرد بیشتر است.



انواع اندازه‌های پرکاربرد لوله‌های فولادی برق

  • لوله سایزPG 13.5
  • لوله سایزPG 16
  • لوله سایزPG 21
  • لوله سایزPG 26
  • لوله سایزPG 29
  • لوله سایزPG 36
  • لوله سایزPG 48



نحوه اطمینان از کیفیت لوله فولادی برق

لوله گالوانیزه برق - پارس پایاپایپ

برای تشخیص مناسب بودن کیفیت لوله‌های فولادی برق، پیشنهاد می‌کنیم حتما به موارد زیر توجه ویژه ای داشته باشید:

  • از صاف و صیقلی بودن سطح لوله فولادی برق خود اطمینان حاصل کنید. هرچه سطح لوله صیقلی تر باشد، احتمال آسیب رسیدن به آن نیز کمتر است.



  • از تراکم مناسب لوله فولادی خود اطمینان حاصل کنید. متاسفانه برخی از افراد سودجو و بی ملاحظه، از فولادهایی با درصد خلوص کمتر استفاده می‌کنند تا صرفه اقتصادی بیشتری برایشان به وجود بیاید. سعی کنید لوله‌های فولادی برق خود را از افرادی تهیه کنید که قابل اعتماد باشند.

 

  • یک تست مقاومت گرما بر روی لوله‌های خود انجام دهید. لوله را بر روی حرارت بگیرید، اگر لوله بعد از دیدن حرارتی جزئی به راحتی نرم و یا حتی شکسته شد، این لوله‌ها نیز از کیفیت خوبی برخوردار نبوده و باید جنس خود را از فروشنده دیگری دریافت کنید چرا که کیفیت آن به اندازه استاندارد نیست.

 

  • اگر لوله بعد از پرتاب شدن از ارتباط دو یا سه متری دچار شکستگی و یا ترک شد، مطمئن باشید که لوله فولادی برق شما یکدست و همگن نبوده و دارای ایراداتی است.

 

  • علاوه بر تمامی‌موارد اشاره شده در بالا، بحث خرید از تولید کنندگان و برندهای معتبر نیز فراموش نشود.

 

قیمت لوله فولادی برق

به طور کلی، هر چه قابلیت ها و ویژگی های لول های فولادی برق بیشتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر است. به طور مثال:

  • قیمت لوله های فولادی گرم بیشتر از فولادی سرد است.
  • قیمت لوله های فولادی بدون درز بیشتر از لوله های فولادی دارای درز است.

از سوی دیگر نیز، بسته به نوع، ضخامت و مواد به کار رفته در لوله ها، قیمت آن ها با یکدیگر متفاوت بوده و نمی‌توان یک قیمت ثابت برای آن‌ها تعیین کرد به خصوص اینکه در گذر زمان قیمت آن‌ها تغییر می‌کند.



خرید لوله فولادی برق

همانطور که در بخش‌های بالاتر نیز مشاهده کردید، لوله‌های فولادی برق دارای انواع مختلفی بوده و تولید آن‌ها نیز دارای روش‌های خاص و متفاوتی است. اگر این پیچیدگی باعث شده است تا شما نیز در خرید لوله فولادی برق مورد نظر خود دچار سردرگمی‌شوید، می‌توانید روی پارس پایاپایپ حساب باز کنید!

پارس پایاپایپ، به عنوان یکی از دقیق ترین و مسئولیت پذیرترین شرکت‌ها در حوزه لوله‌های فولادی برق، آمادگی مشاوره و پاسخ گویی به سوالات شما را دارد. همچنین، اگر قصد خرید لوله فولادی برق از ما را دارید، کارشناسان خبره ما می‌توانند به شما در پیدا کردن لوله مناسب فعالیت و نیاز شما، کمک شایانی کنند.

منبع: p-payapipe.com

yektanetتریبون

آخرین عناوین