کی‌یف خشمگین از پایان بحران در مسکو

  4020404013 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

میخائیل پودولیاک مشاور ارشد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با ابراز خشم نسبت به پایان بحران در روسیه، گفت: تصمیم عقب نشینی یوگنی پریگوژین رئیس گروه واگنر واقعا باعث شگفتی من شد.

کی‌یف خشمگین از پایان بحران در مسکو

به گزارش ایرنا به نقل از رسانه‌های اوکراینی، مشاور ارشد زلنسکی اظهار کرد: ۴۸ ساعت آینده وضعیت جدید فدراسیون روسیه را تعیین خواهد کرد.

پودولیاک در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: یا یک جنگ داخلی تمام عیار، یا یک انتقال قدرت از طریق مذاکره و یا یک مهلت موقت قبل از مرحله سقوط حکومت ولادیمیر پوتین.

به گفته وی همه بازیکنان بالقوه اکنون در حال تعیین طرف هستند و سکوت کرکننده نخبگان در روسیه تاکنون برقرار است.

به نوشته رسانه‌های اوکراینی، پودولیاک در تفسیری برای رسانه‌ها گفت: روسیه در واقع شاهد آغاز یک جنگ داخلی است.

به اعتقاد پودولیاک، یوگنی پریگوژین رئیس گروه واگنر به مقامات روسیه نشان داد که از این پس، انحصار خشونت در دست دولت این کشور نیست.

پودولیاک همچنین خشم خود را از تصمیم پریگوژین برای توقف پیشروی نیروهایش به سمت مسکو پنهان نکرد و گفت: تصمیم پریگوژین واقعا باعث شگفتی من شد، وی تقریبا پوتین را باطل کرد، کنترل مقامات مرکزی روسیه را به دست گرفت، به مسکو رسید و ناگهان عقب‌نشینی کرد زیرا یک واسطه بسیار خاص با شهرت مشکوک (الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس) قول ضمانت‌های امنیتی از طرف پوتین را به وی داده بود.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد که با موافقت پریگوژین با پیشنهاد رئیس جمهور بلاروس، این گروه حرکت خود به سوی مسکو را متوقف کرد.

این رسانه روس نوشت که الکساندر لوکاشنکو با توافق همتای روس خود با رئیس گروه شبه نظامی واگنر گفت وگو کرده بود.

اسپوتنیک به نقل از پریگوژین نوشت که این گروه در ۲۰۰ کیلومتری مسکو حضور داشته و ستون‌های نظامی خود را در جهت مخالف عقب خواهد کشید.

گروه واگنر جمعه شب در بیانیه‌ای مدعی شد نیروهای ارتش روسیه به مواضع این گروه حمله کرده‌اند.

پریگوژین رئیس‌ واگنر در اظهاراتی که در کانال تلگرامی این گروه منتشر شد، گفت: یک حمله موشکی به مواضع گروه واگنر انجام شد و قربانیان زیادی وجود دارد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۱۱۲۸۵۵۱۳:۵۸:۱۷ ۱۴۰۲/۴/۴
شما خودتو ناراحت نکن.پوتین رفتنیه..
ناشناس۳۱۱۲۸۸۱۱۴:۴۰:۵۶ ۱۴۰۲/۴/۴
احتمالا عمیلات فریب بوده و کلاه سرت رفته !
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. اگر کسی جلوی پارکینگ منزلتان خودرو پارک کرد، چه باید بکنید؟

  2. آیت الله علم‌الهدی: دشمن برای غلبه بر مردم ایران می‌خواهد ما را پای میز مذاکره بکشاند

  3. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: جلوگیری از پرواز به لبنان، نشان‌دهنده ضعف دیپلماسی کشور است/ مقامات نظامی ما چه تمهیداتی برای جلوگیری از تهدیدات علیه ناو پهپادبر اندیشیده‌اند؟

  4. انتقاد مجری شبکه ۳ که واکنش وزیر اقتصاد را در پی داشت چه بود؟

  5. سه كلمه با اساتيد علوم سياسي

  6. محمد هاشمی: استیضاح همتی خلاف تاکید سران قوا بر تعامل برای رفع مشکلات است!

  7. پزشکیان: دنبال مذاکره هستیم، اما زیر بار زور و فشار نمی‌رویم

  8. ترامپ: اکثریت من را دوست دارند!

  9. باز هم حمله سگ ولگرد، اینبار به کودک مرندی

  10. برند جدید بابک زنجانی در خیابان‌های تهران دیده شد!

  11. معاون ترامپ: اوکراین بدون سخاوتمندی آمریکا وجود نداشت

  12. واکنش وزیر اقتصاد به انتقاد غیرمستقیم مجری برنامه سلام صبح بخیر شبکه ۳ از خود

  13. سناتور آمریکایی: از دست ایران خواب ندارم!

  14. قدرت ساختِ واقعیت در جهان جدید

پربحث‌های هفته

  1. دلیل ممانعت از ورود هواپیمای ایران به لبنان از زبان نخست‌وزیر این کشور

  2. عفو شدند و هنجارشکنی را آغاز کردند/ وقتی ترانه علیدوستی، خبرنگار عفوشده و دیگران به قوه‌قضائیه ریشخند می‌زنند!

  3. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  4. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  5. منوچهر والی‌زاده درگذشت

  6. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  7. رونمایی ایران از کابوس جدید اسرائیل

  8. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  9. نامه هشدارآمیز به پزشکیان/ از تصمیمات خودسرانه بپرهیزید و گرنه حق هر گونه اعتراضی را داریم

  10. یک قتل و دو تحریف از یک سخنرانی

  11. ۲ نکته درباره تذکر معنادار رهبر معظم انقلاب اسلامی

  12. یک روایت درباره درخواست پزشکیان از نمایندگان/ استیضاح همتی منتفی شد یا نشد؟!

  13. تصمیم مهم پزشکیان در رابطه با ممنوعیت انتصاب ظریف/ نامه قابل توجه رئیس‌جمهور به قالیباف

  14. ... در این جهان چون جنگل !

  15. مهاجرین افغانستانی در ایران و چالش تعدد کدهای هویتی

  16. سردار حاجی‌زاده:‌ بیش از ۷۵ درصد موشک‌های ما به اسرائیل اصابت کرد/ توضیح درباره زمان انجام عملیات وعده صادق ۳

  17. باز هم اقتصاد حرف آخر را زد !

  18. روایت پسر سید حسن نصرالله از نخستین لحظات شهادت سید مقاومت

  19. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  20. امیر قطر حامل پیام آمریکا به ایران است؟/ درخواست رسایی برای محاکمه همتی

  21. ۱۰۰ سال عمر کنید، بعدش خانه دار می شوید!

  22.  تفسیر‌های خلاف واقع/ مهاجرانی و مذاکره/ شازده و برف مونیخ!

  23. دفاع همه‌جانبه پزشکیان از همتی: مقر جلوه‌دادن یک نفر بی‌انصافی است/ چرا عده‌ای باید از FATF فرار کنند؟

  24. بوق یا واقعیت؟!

  25. در کمین کوی/ آغاز پایان همتی/ وقتی خاموش‌کنندگان، فراموش‌کار می‌شوند!

آخرین عناوین