چرا باید قهوه را از روستری بخریم؟

گزارش بازرگانی، 195905،   4020504031

قهوه امروز یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در سطح جهان است که هر روز میلیون‌ها نفر روز خود را با آن شروع می‌کنند.

خرید قهوه لذتی خوش عطر است که در عین سادگی نکات ریزی دارد. توجه به این نکات خیلی می‌تواند کاملا روی کیفیت و رضایت محصولی که می‌خرید تاثیرگذار باشد.

قهوه این نوشیدنی سیاه جادویی روز به روز طرفدارن بیش‌تری پیدا می‌کند. دانه قهوه را از فرآوری میوه گیاه قهوه که به آن گیلاس قهوه یا چری می‌گویند، آماده می‌کنند. در واقع دانه قهوه هسته یک میوه قرمز رنگ است. این دانه در ابتدا رنگ سبز دارد. برای اینکه زبان ما بتواند عطر و طعم موجود در دانه قهوه را حس کند، دانه‌های سبز قهوه را روست یا برشته می‌کنند. یعنی با درجه حرارت مشخص در زمان معین به دانه‌های سبز قهوه حرارت می‌دهند. با انجام روست، دانه‌های قهوه آرام آرام از سبز به قهوه‌ای تغییر رنگ می‌دهد. قهوه‌ای که ما خریداری می‌کنیم در واقع محصول نهایی یک روستری است.

قهوه را از روستری‌های معتبر بخرید

روست یا ترجمه فارسی آن برشته‌کاری قهوه، فرآیند حرارت دادن به دانه‌های سبز قهوه است. بعد از روست، دانه‌های سبز قهوه رنگشان از سبز به قهوه‌ای تغییر پیدا می‌کند.

روست قهوه باعث ایجاد فرآیندهایی در دانه‌های سبز شده در نتیجه عطر و طعمی که برای زبان ما قابل دریافت و خوش‌آیند است ایجاد می‌‌شود.
هرچه مدت زمان و درجه حرارت روست بیش‌تر باشد رنگ دانه‌های قهوه تیره‌تر و سطحشان روغنی‌تر می‌شود. با تغییر رنگ دانه‌های قهوه، ویژگی‌های عطر و طعم آن هم تغییر می‌کند.

چرا باید قهوه را از روستری بخریم؟

کیفیت و مهارت روستری که دانه‌های قهوه را برشته می‌کند روی عطر و طعم قهوه خروجی کاملا تاثیرگذار است. برای داشتن یک فنجان قهوه با کیفیت و خوش عطر و طعم علاوه بر در نظر گرفتن کیفیت محصول دانه سبز قهوه، کیفیت برشته‌کاری را هم باید لحاظ کنیم.

خرید قهوه از روستری دو مزیت اصلی دارد:

  • قهوه‌ای که می‌خرید کاملا تازه است و کیفیت عطر و طعم بالایی دارد.
  • روستری‌های معتبر قهوه‌های با کیفیت بالا عرضه می‌کنند.
  • چون قهوه را بدون واسطه می‌خرید، قیمت مناسب‌تری خواهد داشت.

معرفی یک روستری معتبر برای خرید قهوه

فنجونت یکی از باسابقه‌ترین و حرفه‌ای‌ترین روستری‌های ایران است. کیفیت قهوه‌های این برشته‌کاری مورد تایید بسیاری از قهوه‌نوش‌های حرفه‌ای است.

تیم روستری فنجونت در قدم اول بهترین دانه‌های قهوه را از مزارع سراسر دنیا گلچین می‌کند. و در ادامه با استفاده از به‌روزترین تجهیزات و به صورت کاملا حرفه‌ای دانه‌های قهوه را روست می‌کند.

مزیت‌های اصلی روستری فنجونت برای خرید قهوه

  • انتخاب و استفاده از بهترین دانه‌های سبز قهوه
  • برشته‌کاری قهوه‌ها با کیفیت و استاندارد بسیار بالا
  • بسته‌بندی استاندارد و با کیفیت
  • قیمت‌های به صرفه و اقتصادی نسبت به کیفیت قهوه‌ها
  • ارائه آموزش و مشاوره‌های تخصصی برای خرید قهوه
  • ارائه آموزش‌های مختلف برای دم کردن قهوه‌ها
  • سیستم پشتیبانی از مشتریان پاسخ‌گو و متعهد

قهوه مناسب برای اسپرسو

اسپرسو پادشاه بی‌چون‌وچرای قهوه‌هاست. قهوه‌هایی مثل لاته، کاپوچینو، موکا و ... همگی با اسپرسو درست می‌شوند. اسپرسو یک مدل ترکیب یا دانه قهوه نیست. اسپرسو یک روش برای تهیه قهوه یا به عبارتی یک نوشیدنی قهوه است.

اسپرسو به روش عصاره گیری (extraction) به دست می‌آید. به این صورت که آب داغ با فشار زیاد از بین ذرات آسیاب شده و فشرده‌شده قهوه به مدت حدوداً 30 ثانیه عبور کرده و عصاره قهوه گرفته می‌شود.
میزان انسجام و قوام یک فنجان اسپرسو از دیگر قهوه‌ها بیشتر بوده و راز این قوام نیز در تکنیک تهیه آن نهفته است.

عصاره‌گیری اسپرسو به کمک دستگاه‌های اسپرسو ساز که به‌مرور زمان پیشرفت‌های زیادی کرده‌اند، امکان‌پذیر است. امروزه می‌توانید به‌سادگی با خرید یک دستگاه اسپرسو ساز در منزل، همیشه اسپرسوی تازه و داغ خود را آماده کنید.

برای خرید قهوه مناسب برای تهیه اسپرسو به این توجه کنید که دوست دارید نوشیدنی قهوه‌تان چه طعمی داشته باشد؟ کاملا تلخ باشد؟ یا طعم ملایمی داشته باشد؟ میزان کافئینش چطور باشد؟

  • اگر اسپرسو با طعم کاملا تلخ و کافئین بالا را می‌پسندید قهوه‌هایی را انتخاب کنید که نوع دانه قهوه ربوستا بالاتری داشته باشد.
  • اگر اسپرسو با طعم و کافئین ملایم را می‌پسندید قهوه‌هایی را انتخاب کنید که نوع دانه قهوه عربیکا بالاتری داشته باشد.

قهوه ترک غلیظ و مخملی

قهوه ترک سنتی‌ترین روش دم کردن قهوه است. برای دم کردن قهوه ترک باید از پودر قهوه کاملا نرم استفاده کنید. پودر قهوه ترک از نظر نرمی شبیه به آرد است. اگر قهوه ترکی که می‌خرید تازه روست و با کیفیت باشد، می‌توانید یک فنجان قهوه غلیظ با بافت مخملی دم کنید.
برای خرید قهوه ترک با کیفیت به چند نکته دقت کنید: اول اینکه قهوه تازه باشد و خیلی از تاریخ روست آن نگذشته باشد. دوم اینکه روست آن مدیوم یا متوسط باشد یعنی رنگ قهوه خیلی تیره یا خیلی روشن نباشد.
سوم اینکه پودر قهوه ترک باید کاملا نرم و آرد مانند باشد.

برای تهیه قهوه ترک از وسیله‌ای بنام جذوه یا جاذوه استفاده می‌کنیم که به آن قهوه جوش هم می‌گوییم. جذوه از نظر ظاهری شبیه به شیر جوش است که بهتر است قطر دهانه آن نسبت به قطر کف کمتر باشد تا قهوه ترک بهتر دم کشیده و موقع دم کشیدن به راحتی به سمت بالا حرکت کند.
بهترین جنس برای جذوه مس است چرا که مس باعث انتقال یکنواخت حرارت شده و در نتیجه قهوه بهتر دم می‌کشد.

دانه قهوه بخریم یا قهوه آسیاب شده؟

برای دم کردن قهوه باید آن را آسیاب کنیم. دانه‌های قهوه را با استفاده از دستگاه آسیاب قهوه، آسیاب می‌کنیم.
قهوه که آسیاب می‌شود کیفیت عطر و طعم آن به مروز زمان کاهش می‌یابد. بهتر است قهوه را کم کم آسیاب کرده و دم کنیم. نگه‌داری قهوه آسیاب شده به مدت طولانی کیفیت عطر و طعم آن را به شدت کاهش می‌دهد. البته آسیاب قهوه ترک چون نیاز به دستگاه‌های صنعتی خاصی دارد، معمولا آن را به صورت آسیاب شده خریداری می‌کنیم.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. چرا اسد رفت؟!

  2. ذوق زدگان وطنی در فردای سوریه !

  3. تردید یا قاطعیت؟! یک قانون و هزار حرف

  4. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

  5. مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

  6. نماینده مجلس : بی حجابی ، اعتراض به عملکرد ماست / مردم ناراضی هستند، ابتدا باید مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم

  7. «کیا» جان روحت شاد !

  8. رهبر انقلاب: وقایع سوریه محصول نقشه آمریکایی و صهیونیستی است/ یک دولت همسایه هم ایفای نقش می‌کند/ بدون شک مناطق تصرف‌شده‌ آزاد خواهد شد

  9. هیولای نئولیبرالیسم «اسد» را بلعید!

  10. تحلیل "نیویورک تایمز" از سقوط بشار اسد

  11. آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

  12. اجرای قانون حجاب به تاخیر افتاد/ جزئیات تصمیم شورای امنیت ملی کشور

  13. دردسرهای اردوغان با سوریه جدید

  14. اتهام‌افکنی‌های عجیب علیه قالیباف/ انتقاد شرق از سخنان جواد لاریجانی/ یک ادعا درباره رویگردانی بشار اسد از ایران

  15. عاقبت «با دشمنان مدارا»/ یک کنایه تند به شمخانی/ نگاه عبدی به ضعف شناختی‌ ایران پیرامون وقایع سوریه

  16. بزک کردن تروریست ها !

  17. سرخوشی ترک‌ها در سوریه

  18. انتقاد از تخریب جلیلی و رویکرد سخنگوی دولت/ هشدارهای پیاپی به پزشکیان/ سقوط اسد از منظر باهنر

  19. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

  20. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

  21. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

  22. اردوغان:‌ رهبر واقعی یکی منم، یکی پوتین !

  23. جریمه‌ها در قانون حجاب بر چه اساسی تعیین شد؟

  24. راه پرپیچ و خم بنزینی به کجا ختم می‌شود؟

  25. چرا درباره تحریر‌الشام باید نگران بود؟

آخرین عناوین