امیر موسوی هشدار داد: ادامه شرارت‌های صهیونیست‌ها به نابودی قطعی‌شان منجر می‌شود

  4030711018

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ادامه شرارت‌های رژیم صهیونیستی به نابودی قطعی آنها منجر خواهد شد. عملیات صادق ۲ یک پیام بود برای اینکه بدانند باید دست از شرارت، تجاوز، کودک‌کشی و زن‌کشی بردارند و حق حاکمیت سایر کشورها را محترم بشمرند. این عملیات قطعا باید بازدارندگی لازم را ایجاد کرده باشد اگر عاقلانه به پیام این عملیات فکر کرده باشند.

امیر موسوی هشدار داد: ادامه شرارت‌های صهیونیست‌ها به نابودی قطعی‌شان منجر می‌شود

به گزارش ایسنا، امیر سرلشکر موسوی پس از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی در شب گذشته در بیان جزییات بیشتری از عملیات وعده صادق ۲ و تاثیر آن بر روحیه مقاومت برای رویایی با صهیونیست‌های اشغالگر با تبریک به ملت ایران و مجاهدان و جبهه مقاومت گفت: امیدوارم این عملیات باعث شادی دل داغداران شده باشد و مرهمی بر دل عزیزانی باشد  که در حوادث اخیر عزیزان‌شان را از دست دادند.

وی  ادامه داد: رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکای جنایتکار اسماعیل هنیه را در خاک کشورمان و جمعی از فرماندهان ایران را به شهادت رساند. آنان هویت ما را نادیده گرفتند و ایران باید پاسخ می‌داد. ما تلخی خویشتن‌داری را برای مدتی تحمل کردیم و دیدیم که آنان به هیچ صراطی مستقیم نیستند و با حتما پاسخ قاطعی دریافت کنند. همواره تاکید کرده‌ایم که آغازگر هیچ جنگی نیستم ولی حتما با قدرت از حقوق‌مان دفاع می‌کنیم و بعد از این نیز همین طور خواهد بود. سه‌شنبه‌شب یک پاسخ دریافت کردند و بعد از این نیز اگر باز دست به جنایت، شرارت یا غلط زیادی بزنند پاسخ خواهیم داد و قطعا پاسخ‌های‌مان محکم‌تر و چند برابری خواهد بود.

امیر موسوی تاکید کرد: همه دیدند با وجود چند لایحه پدافندی ایجاد شده، موشک‌ها اما از آن عبور کردند.

وی اهداف نظامی را در این مرحله در اولویت جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: اگر صهیونیست‌ها دست از پا خطا کنند ممکن است تصمیم بگیریم که زیرساخت‌های‌شان را هم نابود کنیم.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با خداقوت به نیروی هوافضای سپاه پاسداران، گفت: به همه عزیزانی که این عملیات با شیرینی انجام شود، تبریک و خداقوت می‌گویم.

امیر موسوی با اشاره به تاثیر عملیات وعده صادق ۲، گفت: رژیم صهیونیستی باید پیام این عملیات را دریافت کند البته قبل از این رژیم آمریکا و حامیان صهیونیست‌ها باید این پیام را دریافت کنند. ادامه شرارت‌های رژیم صهیونیستی به نابودی قطعی آنها منجر خواهد شد. عملیات صادق ۲ یک پیام بود برای اینکه بدانند باید دست از شرارت، تجاوز، کودک‌کشی و زن‌کشی بردارند و حق حاکمیت سایر کشورها را محترم بشمرند. این عملیات قطعا باید بازدارندگی لازم را ایجاد کرده باشد اگر عاقلانه به پیام این عملیات فکر کرده باشند.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  2. نامه هشدارآمیز به پزشکیان/ از تصمیمات خودسرانه بپرهیزید و گرنه حق هر گونه اعتراضی را داریم

  3. سردار حاجی‌زاده:‌ بیش از ۷۵ درصد موشک‌های ما به اسرائیل اصابت کرد/ توضیح درباره زمان انجام عملیات وعده صادق ۳

  4. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  5. امیر قطر حامل پیام آمریکا به ایران است؟/ درخواست رسایی برای محاکمه همتی

  6. بازداشت قاتلان امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران

  7. توهمات ناتمام نتانیاهو درباره ایران!

  8. متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران مرتکب ۴۰ فقره سرقت شده بودند

  9. درخواست فرمانده کل سپاه پاسداران از نخبگان مهاجر ایرانی/برای کمک به ایران برگردید

  10. اولین تصاویر از انتقال دو متهم قتل دانشجوی دانشگاه تهران

  11. کارشناس مسائل آمریکا: می‌شود با تحریم رشد اقتصادی داشت؛ روسیه توانست!

  12. ماجرای «صل علی سترکه» به روایت خبرنگارش

  13. واکنش پزشکیان به حذف تصاویر شهیدان سلیمانی و رئیسی: بیخود کرده‌اند، غلط کرده‌اند/ برخورد می‌کنم

  14. متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند و اعتراف کردند

  15. متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران: روز جمعه فهمیدم چه اتفاقی افتاده است

  16. صدای ماندگار دوبله خاموش شد

  17. پزشکیان: قادر به حل مشکلات هستیم/ به ۷ دهک جامعه کالابرگ داده می‌شود

پربحث‌های هفته

  1. دلیل ممانعت از ورود هواپیمای ایران به لبنان از زبان نخست‌وزیر این کشور

  2. عفو شدند و هنجارشکنی را آغاز کردند/ وقتی ترانه علیدوستی، خبرنگار عفوشده و دیگران به قوه‌قضائیه ریشخند می‌زنند!

  3. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

  4. وحیدی: مشکلات بانکی ما از FATF نیست

  5. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  6. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  7. رونمایی ایران از کابوس جدید اسرائیل

  8. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  9. نامه هشدارآمیز به پزشکیان/ از تصمیمات خودسرانه بپرهیزید و گرنه حق هر گونه اعتراضی را داریم

  10. تشکیل تیم های ویژه برای دستگیری عاملان حمله به دانشجوی دانشگاه تهران

  11. ۲ نکته درباره تذکر معنادار رهبر معظم انقلاب اسلامی

  12. تصمیم مهم پزشکیان در رابطه با ممنوعیت انتصاب ظریف/ نامه قابل توجه رئیس‌جمهور به قالیباف

  13. راهبرد "مرد دیوانه" و یک سوتفاهم بزرگ!

  14. ... در این جهان چون جنگل !

  15. یک روایت درباره درخواست پزشکیان از نمایندگان/ استیضاح همتی منتفی شد یا نشد؟!

  16. سردار حاجی‌زاده:‌ بیش از ۷۵ درصد موشک‌های ما به اسرائیل اصابت کرد/ توضیح درباره زمان انجام عملیات وعده صادق ۳

  17. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  18. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  19. امیر قطر حامل پیام آمریکا به ایران است؟/ درخواست رسایی برای محاکمه همتی

  20. مهاجرانی: تلگرام و یوتیوب تا قبل از عید رفع فیلتر می شود

  21.  تفسیر‌های خلاف واقع/ مهاجرانی و مذاکره/ شازده و برف مونیخ!

  22. منوچهر والی‌زاده درگذشت

  23. پوتین و جولانی برای اولین‌بار پس از سقوط اسد گفت‌ و گو کردند

  24. تاریخ جلسه استیضاح همتی مشخص شد/ وزیر اقتصاد غزل خداحافظی را می‌خواند؟

  25. گروسی: زمان توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران در حال اتمام است

آخرین عناوین