پاسخ عراقچی به اظهارات بایدن در مورد زمان حمله اسرائیل به ایران/ حمله پهپادی حزب‌الله به اقامتگاه نتانیاهو

  4030728087 ۴۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

پاسخ عراقچی به اظهارات بایدن در مورد زمان حمله اسرائیل به ایران/ حمله پهپادی حزب‌الله به اقامتگاه نتانیاهو

 

پاسخ عراقچی به اظهارات بایدن در مورد زمان حمله اسراییل به ایران

جو بایدن رئیس جمهور امریکا گفت که می داند اسرائیل چگونه و چه زمانی به ایران واکنش خواهد داشت.

به گزارش عصرایران، بایدن این سخنان را در پایان سفر به برلین آلمان و در فرودگاه این شهر در پاسخ به سوالات خبرنگاران مطرح کرد. او از بیان جزئیات بیشتر، خودداری کرد. خبرگزاری فرانسه این خبر را منتشر کرده است.

جو بایدن در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید " آیا به خوبی می داند اسرائیل در واکنش به حمله موشکی ایران چه می خواهد بکند و چه زمانی انجام خواهد داد؟ گفت "بله بله".

خبرنگار از جو بایدن پرسید "می شود به ما بگویید؟" . او جواب داد" نه نه".

عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در پیام توییتر به سخنان جو بایدن  هشدار داد.

 عراقچی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) با اشاره به مصاحبه اخیر رئیس جمهور آمریکا نوشت: «هر که علم و آگاهی از «زمان و چگونگی حمله اسرائیل به ایران» داشته باشد و یا تجهیزات و پشتیبانی برای چنین حماقتی در اختیار قرار داده باشد، منطقا مسئولیت هرگونه خسارت احتمالی را برعهده خواهد داشت.»

عراقچی: تهدید به بستن تنگه هرمز نکردیم، اگرچه در این زمینه توانمندی بالایی داریم

به گزارش ایسنا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با یک رسانه مصری درباره مسائل منطقه‌ای صحبت کرد.

وزیر خارجه ایران درباره اظهارات رسانه‌ای مبنی بر تهدید ایران برای بستن تنگه هرمز گفت: ما تهدیدی به بستن تنگه هرمز نکردیم و با وجود اینکه ایران در این زمینه توانمندی بالایی دارد، اما هیچ‌گاه با پیش‌بینی روابط با کشورهای منطقه به این موضوع اشاره نکرده است و رابطه ما با عربستان سعودی بسیار خوب است و در مسیر توسعه و پیشرفت است.

او اضافه کرد: در واقع، ما خواهان جنگ نیستیم، اما برای همه سناریوهای احتمالی آماده هستیم و اگر اسرائیل به ایران حمله کند. ما آن را به دقت بررسی خواهیم کرد و نحوه پاسخگویی به آن را مشخص خواهیم کرد و اسرائیلی‌ها می توانند اراده ما را آزمایش کنند. ما عجله نداریم و تعلل نمی‌کنیم.

عراقچی درباره راه‌حل ۲ دولتی درباره مناقشه فلسطی-اسرائیل نیز گفت: ما معتقدیم راه حل ۲ کشوری منجر به برقراری صلح پایدار در منطقه نخواهد شد. صلح در منطقه تنها با حل و فصل مسئله فلسطین بر اساس «دموکراسی در سرزمین های فلسطینی» حاصل می شود. 

وزیر خارجه ایران توضیح داد: در چنین دولتی همه مردم بومی فلسطین اعم از مسلمان و مسیحی دوشادوش یهودیان همزیستی می‌کنند و بر اساس همه پرسی، این مردم بومی، سرنوشت و آینده خود را  از طریق صندوق رای دموکراتیک تعیین می‌کنند. اما در نهایت از هر تصمیمی که فلسطینی‌ها به تنهایی اتخاذ کنند، حمایت می‌کنیم و فقط دیدگاه خود را ارائه می‌دهیم.

***

واکنش روزنامه اصلاح‌طلب به بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه ایران

هم‌میهن درباره هم‌صدایی اتحادیه اروپا با امارات درباره جزایر سه‌گانه ایران نوشت: «نکته مهم این موضع‌گیری بی‌شخصیتی دیپلماتیک این اتحادیه است. نه به این دلیل که علیه ایران موضع‌گیری کرده است؛ بلکه به این دلیل که چگونه این اتحادیه حقایق بین‌المللی را بازیچه ملاحظات خودش قرار داده است. اگر این جزایر اشغالی است، چرا در پنج‌دهه گذشته نسبتاً به این اشغال خیالی سکوت کرده بودید؟ بعلاوه از کی تا حالا اتحادیه اروپا با اشغال‌گری مخالف شده است؟ این جزایر را از اشغال شما درآوردند، حالا طلبکار شده‌اید؟

همین الان بزرگترین جنایت قرن در همین منطقه در حال تکرار است و علت آن فقط یک چیز و آن هم اشغالگری است، اشغالی که مطابق نص صریح قطعنامه‌های سازمان ملل غیرقانونی است؛ ولی نه‌تنها آن را محکوم نمی‌کنید که از اشغالگر حمایت هم می‌کنید و مردم این مناطق در حال پرداخت هزینه‌های جنایات آلمان هیتلری هستند.

اروپا و مخالفت با اشغالگری؟ البته اگر مصداق درستی بود، استقبال می‌کردیم؛ ولی هنوز اشغال آسیای جنوب شرقی از سوی فرانسه، اشغال تقریباً کل آفریقا از سوی فرانسه، آلمان، بریتانیا، بلژیک، ایتالیا، پرتغال و هلند را کسی فراموش نکرده‌است. حالا شما از اشغال سه جزیره‌ای سخن می‌گویید که در خلیج‌فارس ایران واقع شده‌اند؟ البته همیشه شنیده‌ایم که کشورهایی هستند که سیاست خارجی خود را برای کسب برخی منافع می‌فروشند؛ ولی اینکه اتحادیه اروپا دچار چنین خواری شود، قابل‌انتظار نبود.

این نشانه قدرت اتحادیه اروپا نیست که در برابر جنایات اسرائیل ذلیل و حامی باشد و همزمان مواضع سیاست خارجی خود را به حراج بگذارد. این نشانه ضعف است و نه قدرت. پیش از شکل‌گیری اتحادیه اروپا غیرممکن بود که کشورهای آن اتحادیه چنین مواضع ضدحقایق را اتخاذ کنند. حال چه اتفاقی افتاده است که به‌جای قدرتمندتر شدن ضعیف شده‌اند؟ به حراج گذاشتن اصول سیاست خارجی یکی از علل ناامنی و بی‌ثباتی در جهان است.

دخالت‌های بدون اصول و منفعت‌جویانه در مناقشات جهانی عامل مهمی در بی‌ثباتی سیاسی است. از حدود سال۲۰۱۴ اتحادیه اروپا و ایالات متحده با بی‌مسئولیتی هرچه تمام‌تر در امور داخلی اوکراین دخالت کردند تا سرانجام شعله حساسیت روسیه نسبت به امنیت ملی خود را شعله‌ور کردند و یکی از عوامل برافروختن آتش جنگ اوکراین شدند و حالا با یک جنگ فرسایشی مواجه شده‌اند که معلوم نیست سرنوشت آن چه خواهد شد؟

 این اتحادیه به‌جای حل مسئله اوکراین دوباره دارد مشکلات خود را به جاهای دیگر سرریز می‌کند. دقیقاً همان کاری که پس از جنگ جهانی اول به‌ویژه پس از جنگ جهانی دوم در مورد فلسطین انجام دادند و با انتقال یهودیان به آنجا نطفه بحرانی را کاشتند که معلوم نیست کی به پایان خواهد رسید.»

***

حمله پهپادی حزب‌الله به اقامتگاه نتانیاهو

به گزارش ایسنا، صبح امروز رسانه‌های عبری با اذعان به وارد شدن خسارت به ساختمانی در شهر قیساریه در شمال نتانیا، از سقوط یک پهپاد در این شهر در جنوب حیفا خبر دادند. طبق گزارش رسانه‌های صهیونیستی بر اثر انفجار این پهپاد به ساختمانی در قیساریه خساراتی وارد شد.

این در حالی است که منابعی به شبکه تلویزیونی العربی قطر گزارش دادند: ساختمان مورد هدف در قیساریه محل سکونت شخصی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اشغالگر است.

یدیعوت آحارونوت نیز نوشت: دفتر نتانیاهو از افشای محل اختفای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در هنگام انفجار پهپاد در قیساریه خودداری کرد.

این روزنامه افزود: یک پهپاد در فاصله ۷۰ کیلومتری لبنان پرواز کرد و مستقیماً به ساختمانی در قیساریه برخورد کرد و ترکش‌های آن نیز به ساختمان مجاور اصابت کرد، در حالی که دفتر نتانیاهو اعلام نکرد که آیا نخست وزیر در محل اقامت خود در منطقه حضور داشته است یا خیر.

به نوشته یدیعوت آحارونوت، پس از هدف قرار گرفتن خانه نتانیاهو توسط پهپادهایی از لبنان، وضعیت آماده باش و تدابیر امنیتی در خصوص همه شخصیت‌های اصلی در اسرائیل لحاظ شده است.

رادیو ارتش اسرائیل هم به نقل از یک منبع نظامی گزارش داد که سرویس‌های امنیتی ورود پهپاد به قیساریه را یک شکست امنیتی بسیار جدی می‌دانند.

این در حالی است که شبکه ۱۲ عبری به نقل از یک منبع در دفتر نخست وزیری گزارش داد: نتانیاهو و همسرش صبح امروز در خانه خود در قیساریه نبودند.

 ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد سه پهپاد از لبنان را شناسایی کرده، که یکی از آنها به ساختمانی در قیساریه برخورد کرده است.

***

چرا سخن قالیباف درباره لبنان درست است؟

عصرایران نوشت: «آنچه از آقای قالیباف در گفت‌و‌گو با فیگارو نقل شده به لحاظ منطق سخنی کاملا درست است ولو به این شکل بیان نشده باشد چرا که در میان کشورهای غربی هیچ یک به اندازۀ فرانسه نگران و دل‌مشغول لبنان نیست. نه به خاطر جنبه‌های انسانی که شوربختانه دنیای غرب در یک سال اخیر از این حیث مردود شده بلکه به این خاطر که فرانسه در لبنان نفوذ دارد و مشخصا نسبت به مسیحیان آن احساس تغلق خاطر دارد.

جمله ای که فیگارو از رییس مجلس نقل یا به او نسبت داده و المیادین آن را دقیق ندانسته این است که ایران آمادۀ گفت‌و‌گو با فرانسه دربارۀ قطعنامه 1701 است. نگفته حزب‌الله تحت هیچ شرایطی سلاح را زمین نمی‌گذارد بلکه گفته هر چه را که دولت لبنان و مقاومت برای حصول آتش‌بس تأیید کنند قبول داریم و وقتی پرسیده شده برای گفت‌و‌گو با فرانسه آمادگی دارید او استقبال کرده است.

حالا در این وسط آقای نجیب میقاتی نخست‌وزیر [موقت] لبنان گفته این اظهار نظر مداخله در امور لبنان است! ...آخر آقای میقاتی! قربانت بروم لبنان مگر اصلا دولت درست و درمانی دارد که این سخنان را مداخله می‌دانید؟!

اسراییل آمده چند بار بمباران کرده و بیروت را شخم زده و چند هزار نفر را کشته و دست‌تان به هیچ‌جا بند نیست و رییس جمهور هم ندارید آن وقت به رییس مجلس ایران انتقاد می‌کنید که چرا برای گفت‌و‌گو با فرانسه برای آتش‌بس آماده است؟!

پس با کی مذاکره کنند؟ با اسراییل یا آمریکا؟ معلوم است که فرانسه می‌تواند کمک کند و دولت لبنان مگر بدون جلب حمایت حزب‌الله و بالاتر از آن ایران می‌تواند؟

اگر فرانسوی‌ها به جای دولت نیم‌بند و پا‌در‌هوای لبنان با ایران گفت‌و‌گو کنند آتش‌بس در دست‌رس‌تر است. اصلا کی دولت لبنان را در این وانفسا به حساب می‌آورد؟ اگر ارتش قوی داشتند که از همه لبنانی‌ها حفاظت می‌کرد چه نیاز به مسلح بودن حزب‌الله؟

روزنامۀ فیگارو فرانسه نوشته رییس مجلس ایران در حاشیۀ اجلاس اتحادیه بین‌المجالس در ژنو این جمله را گفته: "آماده مذاکره با پاریس برای آتش‌بس در لبنان‌ایم" و دفتر آقای میقاتی هم از احضار سفیر ایران در لبنان در اعتراض به آن خبر داده است...

راه حل همین است. ایران و فرانسه بنشینند و دربارۀ آتش‌بس در لبنان توافق کنند. بعد از آن هم بنشینند فکری برای ساختار سیاسی و نظامی لبنان کنند تا حزب‌الله بتواند در چارچوبی مرضی الطرفین نقش آفرینی کند.

جناب میقاتی جوری برآشفته که انگار فراموش کرده عربستان سعودی نخست‌وزیرشان (سعد حریری) را مدتی نزد خود نگاه داشته بود و عملا گروگان داشت.

اصلا مگر بدون دخالت ایران دولت لبنان و فرانسه می‌توانند به توافق برسند؟ آقای میقاتی مدام می‌گوید چون حزب‌الله جزئی از دولت لبنان است توافق نهایی را می‌پذیرد. منظور او این است اگر نپذیرد باید بیرون برود! انگار مثل کشورهای دیگر دولت دارند.»

***

واکنش شورای نگهبان به ماجرای عبدالکریم حسین‌زاده

به گزارش ایسنا، هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری درباره اصل ۱۴۱ قانون اساسی و استناد برخی به تفسیر ارائه شده از سوی شورای نگهبان در سال ۶۰ مبنی بر عدم نیاز به طرح استعفای نمایندگان مجلس در صورت انتصاب از سوی رئیس جمهور و اصرار مجلس بر لزوم بررسی این استعفا در صحن مجلس گفت: تاکنون به صورت رسمی استعلامی از شورای نگهبان انجام نشده است اما اگر این استعلام به صورت رسمی انجام شود و در حیطه مسئولیت‌های شورای نگهبان باشند ما اظهار نظر رسمی می‌کنیم. آنچه که گفته می‌شود شورای نگهبان در سال ۶۰ تفسیری در این خصوص دارد باید بگویم که خیر؛ این تفسیر، تفسیر شورای نگهبان نبوده بلکه پاسخ به استعلام یک شخص بوده است و این موضوع از جهت حقوقی خیلی متفاوت است. چراکه استعلام به سه چهارم رای اعضای شورای نگهبان نیاز دارد.

وی افزود: آیین نامه داخلی مجلس نیز حکم متفاوت در این خصوص داشته است و شورای نگهبان هم ایرادی در این خصوص نداشته است؛ رویه‌ای هم که در سال‌های بعد شکل گرفته است بر اساس همین آیین نامه است لذا در خصوص این موضوع چنین نکاتی وجود دارد اما درباره کلیات باید بگویم که ما نظری نداریم و اگر این موضوع از شورای نگهبان مورد استعلام قرار بگیرد و در حیطه مسئولیت‌های شورای نگهبان باشد، اظهار نظر خواهد کرد.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره ادعای برخی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه لایحه عفاف و حجاب به تایید شورای نگهبان رسیده است، اظهار کرد: در این مدت چند نفر از نمایندگان مجلس در این خصوص اطلاع رسانی کردند و دیگر نیازی به این موضوع نبود؛ این  مصوبه جهت طی مراحل قانونی خود در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا لایحه عفاف و حجاب قابلیت اصلاح دارد؟ گفت: هر قانونی امکان اصلاح دارد و دولت از طریق لایحه و مجلس از طریق طرح می‌تواند فرایند لازم را در مجلس طی کند.

***

وظیفه دولت درباره گواهینامه موتورسکلت بانوان

هم‌میهن نوشت: «هفته گذشته در خبرها آمد که وزارت کشور در پاسخ به استعلامی مربوط به صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان که در سامانه «انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات» انجام گرفت؛ پاسخ می‌دهد که تکلیف قانونی برای صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان وجود ندارد...

به نظر می‌رسد قانون‌گذار قصد داشته که برای بانوان گواهینامه موتورسیکلت صادر نشود، امروزه این رویکرد پذیرفتنی نیست...

بهترین پیشنهاد، ارائه لایحه‌ای از سوی دولت برای اصلاح قانون است. این نه‌تنها اختیار، بلکه تکلیف دولت به شمار می‌رود؛ زیرا  بند ۹ اصل سوم «قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» در مقام بیان اهداف دولت به «رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه، در تمام زمینه‌های مادی و معنوی» اشاره دارد. اصل ۲۰ با صراحت بیشتری بیان می‌دارد: «همه افراد ملت اعم از زن و مرد یکسان در حمایت قانون قرار دارند...».

جدا از اینکه رئیس‌جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است؛ از خانم زهرا بهروزآذر در مقام معاون زنان و خانوده دولت چهاردهم انتظار می‌رود که پیش‌قدم شده و پیش‌نویس لایحه را برای دولت تهیه کند. حتی اگر مجلس لایحه را به تصویب نرساند، اهمیتی ندارد، مهم این است که پزشکیان برای تحقق وعده‌های خود به زنان سعی‌اش را کرده باشد. ممکن است گفته شود در صورت موافقت مجلس شورای اسلامی نیز مصوبه از نظر شرعی، مورد تأیید فقهای شورای نگهبان قرار نخواهد گرفت؛

جدا از اینکه منع صریحی برای این موضوع در آیات و روایات دیده نمی‌شود (بانوان در تاریخ اسلام از مرکب‌های آن زمان همچون اسب و شتر استفاده می‌کردند و این رفتار، مورد منع پیامبر و امامان شیعه قرار نگرفته است)؛ در صورت مخالفت احتمالی این نهاد، راه مجمع تشخیص مصلحت برای رایزنی دولت و تأیید مصوبه، باز خواهد بود.»

***

محور مقاومت باید زمین بازی را از دشمن بگیرد

خراسان نوشت: «اقدامات رژیم در یک سال گذشته، روندی روبه‌رشد و دارای یک نخ تسبیح است ...رژیم در حال خنثی کردن اضلاع مقاومت به صورت پله به پله است. گرچه رژیم در همین قدم‌ها هم اشتباهات اساسی تاکتیکی و شناختی داشته.. اما با وجود این مسیر خود را روبه‌جلو پیموده و توانسته هم جنگ را ادامه دهد و هم شدت ضربات خود به جبهه مقاومت را افزایش دهد...

در طرف مقابل ، محور مقاومت خالی از ایده‌های کلان، ابر روایت‌های جهان‌شمول و ساختارهای فرانظامی است. محوری که با تمام محدودیت‌هایش توانسته است در بخش سلبی ضد رژیم اشغالگر عمل کند و البته همان را هم بدون یکپارچگی لازم و سابق انجام می‌دهد.

گرچه انصافا به خوبی در غزه زنده مانده، در دریای سرخ رژیم و آمریکا را مستاصل کرده، در جنوب لبنان ماشین جنگی را متوقف کرده و شهرهای رژیم را از چهار طرف زیر آتش برده است. اما آیا این ها جای یک طرح ایجابی را می‌گیرد؟ جای یک تصویر از آینده کشورهای محور مقاومت که هم قدرتمند هستند و هم از لحاظ اقتصادی و علمی در اوج قرار دارند، قطعا خیر. فعلا همه چیز در چارچوب واکنش به طرح دشمن است.

حتی طوفان‌الاقصی هم در واکنش به طرح نابودی فلسطین و گذر از ایده دودولتی بود. دشمن است که بازی می‌کند و اضلاع مقاومت پاسخ می‌دهند. نباید تصور کرد که ابتکار در دست دشمن است اما باید پذیرفت که بخش اعظم زمین بازی به دست او و اربابش است.

شاید علت این است که محور مقاومت جنگ را به بزرگای واقعی نمی‌بیند و برای آن طرحی ایجابی با ابتکار غیرنظامی یا نظامی در فضاهای جدید طراحی نمی‌کند. همین نداشتن طرح ایجابی است که روسیه و چین را تبدیل به بازیگران غیرفعال کرده چراکه برای بازی، نقشی منتهی به پیروزی برای خود نمی‌بینند تا وارد درگیری بیشتر با آمریکا و اروپا شوند.

همین امر است که برخی کشورهای منطقه را به سمت رژیم سوق می‌دهد تا حداقل در زمین او بازی کنند. همین مشکل باعث شده تا ضربات محور مقاومت واکنشی و بدون ایجاد معادله اساسی باشد. اساسا معادله‌ کلانی از این طرف شکل نمی‌گیرد تا پس از آن، عملیات‌های وعده صادق ۱ و ۲ بخشی از قسمت‌های جورچین آن باشند.

دشمن بعد از عملیات وعده صادق ۱، شهید هنیه را در تهران ترور کرد و حتما بعد از عملیات دوم، به مسیر خود ادامه خواهد داد چراکه ضربات به جبهه پشتی او وارد نشده است. درواقع هیچ خطری برای آن جبهه مفصل دشمن وجود ندارد و رژیم هم صرفا در همان زمینی که خودش مشخص کرده، می‌جنگد...

عبور از این بحران باید با حمله استراتژیک به عقبه دشمن در منطقه انجام شود. این حمله لزوما نظامی نیست، بلکه اتفاقا عناصر غیرنظامی موثرتر از نظامی را در خود دارد. تغییر در برخی نظم‌های اقتصادی منطقه، فشار ژئوپلیتیک به برخی کشورهای منطقه و وارد کردن برخی زمین‌های جدید برای منازعه و استفاده از اهرم‌های خاموش شده باید در دستور کار باشد.

***

تصمیم دولت برای حل مشکل حضور ظریف در دولت

شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفت‌وگو با ایلنا، درباره این‌که برخی از نمایندگان مجلس معتقدند بر اساس قانون مشاغل حساس معاون راهبردی دولت باید کنار گذاشته شود و تصمیم دولت در این خصوص، عنوان کرد: آقای رئیس‌جمهور جلسه‌ای با مجمع نمایندگان تهران داشتند و دوستان هم مسئله را مطرح کردند. آقای پزشکیان هم توضیح دادند که اقدام قانونی در این ارتباط انجام شده است و لایحه‌ای به مجلس ارائه شده و در سران قوا هم مطرح شده که اگر این مساله به شکل قانونی اصلاح شود، روند ادامه فعالیت آقای ظریف هم انجام خواهد شد.

وی در پاسخ به این‌که رئیس مجلس اعلان کرد که اگر دولت قصد تغییر در برنامه هفتم را دارد برای تغییرات، لایحه به مجلس بیاورد، آیا دولت قصد تغییر در برنامه هفتم را دارد، عنوان کرد: فعلا مبنای کاری ما برنامه هفتم است و بودجه ما یک برشی از برنامه هفتم است.

 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۳۵۳۶۰۲۱:۱۱:۵۷ ۱۴۰۳/۷/۲۸
عصر ایران استدلال کرده که صحبت های قالیباف دخالت نیست و میقانی چرا این حرف ها را دخالت در امور لبنان میداند و چند خط پایینتر نوشته:"اگر فرانسوی‌ها به جای دولت نیم‌بند و پا‌در‌هوای لبنان با ایران گفت‌و‌گو کنند آتش‌بس در دست‌رس‌تر است. اصلا کی دولت لبنان را در این وانفسا به حساب می‌آورد؟"
ناشناس۳۶۳۵۳۶۵۲۱:۲۰:۵۱ ۱۴۰۳/۷/۲۸
حمله نظامی صورت نمی گیرد
ناشناس۳۶۳۵۳۶۶۲۱:۲۱:۳۶ ۱۴۰۳/۷/۲۸
منفعل نباشید در قبال اروپا و آمریکا و مقابل به مثل کنید
امیر حسین سلطان/تهران۳۶۳۵۳۶۷۲۱:۲۱:۴۴ ۱۴۰۳/۷/۲۸
عصر ایران زحمت دستگاه دیپلماسی(وزارت امور خارجه) را کشیده است و ظاهراً وظیفه پاسخگویی به نخست وزیر لبنان انگار به عصر ایران محول شده است! کاری به میزان صحت و سقم تحلیل و تفسیر این رسانه ندارم اما از الف متعجم که چرا در این باره(اظهارات نخست وزیر لبنان) موضع رسمی دولت جمهوری اسلامی ایران(ترجیحا وزارت امور خارجه و سایر ارگان های دست اندرکار دیپلماسی) را منعکس نکرده است و تحلیل یکجانبه یک رسانه غیردولتی همانند عصر ایران را در اختیار مخاطبانش گذاشته است؟! به نظر می رسد در این مسائل شتابزدگی و عجله چندان معقول نباشد. والله اعلم
ناشناس۳۶۳۵۴۷۵۲۳:۵۹:۰۷ ۱۴۰۳/۷/۲۸
مذاکرات مثبت مفید سازنده و رو به جلو بود و برد برد و راهبردی میریم برای مذاکره برای مذاکره چهار ساله دیگری و شاید هم هشت ساله والله اعلم
ناشناس۳۶۳۵۴۷۸۰۰:۰۲:۲۱ ۱۴۰۳/۷/۲۹
رییس سلامت روان وزارت بهداشت :از هر چهار ایرانی یکنفر دارای اختلال روانی می باشد و این آمار بشدت نگران کننده است
ناشناس۳۶۳۵۷۶۸۱۱:۲۶:۴۱ ۱۴۰۳/۷/۲۹
جناب سلطان از لطف شما متشکرم همواره تحلیل ها و پرسش های خوبی مطرح می کنید از مخاطبان با ارزش سایت الف هستین
ناشناس۳۶۳۵۴۴۸۲۳:۳۲:۵۱ ۱۴۰۳/۷/۲۸
با توجه به اینکه شورای نکهبان لایحه عفاف پ حجاب را تایید کرده لذا دولت و مجلس بدون اتلاف وقت و مهندسی جدیدی همچون گذشته برای تعلل و اتلاف وقت باید سریعا این قانون را جهت اجرا ابلاغ نمایند
ناشناس۳۶۳۵۵۷۲۰۶:۵۹:۴۹ ۱۴۰۳/۷/۲۹
در شرایط فعلی که به وفاق و همدلی نیاز داریم زد و خورد و درگیری با مردم به دلیل روسری زنها به صلاح مملکت نیست مطالبه مردم حجاب زنها نیست مطالبه مردم اخراج افغانها ست که همه جا را به وضوح پر کرده اند و امنیت جامعه را به خطر انداخته اند مطالبه مردم رفع تورم و ترمیم معیشت است مطالبه مردم مرتفع شدن مشکلات اشتغال و مسکن و ازدواج جوانان است
ناشناس۳۶۳۵۶۵۷۰۹:۱۲:۰۵ ۱۴۰۳/۷/۲۹
نیازی به درگیری نیست
ناشناس۳۶۳۵۷۲۰۱۰:۳۱:۱۳ ۱۴۰۳/۷/۲۹
حجاب در هیچ کشور مسلمان و غیر مسلمانی اجباری نیست هر گونه اعمال زور و جریمه ای که دلیلش روسری زنها باشه مردم را ناراضی می کنه
ناشناس۳۶۳۵۷۸۹۱۱:۴۰:۱۴ ۱۴۰۳/۷/۲۹
مرجع تقلید ما کشورهای دیگر نیستند، کشورهای دیگر یا حکومت اسلامی ندارند و اسلام جزء قوانینشان نیست یا حاکمان فاسد دارند
ناشناس۳۶۳۵۶۷۷۰۹:۳۹:۰۵ ۱۴۰۳/۷/۲۹
ربطی ندارد
ناشناس۳۶۳۵۷۱۴۱۰:۲۶:۱۳ ۱۴۰۳/۷/۲۹
یعنی فرصت طلبان اجازه داشته باشند هر کاری می خواهند بکنند
ناشناس۳۶۳۵۷۱۷۱۰:۲۹:۰۷ ۱۴۰۳/۷/۲۹
سو استفاده از موقعیت هم کار عناصر زن زندگی آزادی ما همان هرزگی ولنگاری و بی بند باری است
ناشناس۳۶۳۵۷۷۱۱۱:۲۹:۱۴ ۱۴۰۳/۷/۲۹
مردم ما بسیار شریف و نجیب هستند که در این شرایط همه چیز را تحمل می کنند ما هرزه و ولنگار نیستیم مگه تهمت زدن برای مسلمان گناه نیست ؟
ناشناس۳۶۳۵۸۱۸۱۱:۵۷:۴۹ ۱۴۰۳/۷/۲۹
مشکلات اقتصادی در تمام جوامع و همیشه بوده است طبق نظر شما مادامی که اقتصاد حل نشده باید کلیه اخلاقیات، تعطیل شود تا بعد رفاه به اخلاقیات پرداخت ضمن اینکه اتفاقا انهایی که در رفاه غوطه ورند در بی حجابی و فساد هم غوطه ورند
ناشناس۳۶۳۵۵۸۱۰۷:۲۰:۰۷ ۱۴۰۳/۷/۲۹
الان که بگیر و ببند خاصی وجود نداره شما چند زن بی روسری در یک خیابان بزرگ می بینی ؟! واقعا مشکلی بزرگتر از روسری نپوشیدن چند زن در زندگی خود احساس نمی کنید ؟! اوضاع منطقه را نمی بینی که دنبال جنگ داخلی و زد و خورد با مردم هستی ؟! تورم و گرانی و حقوق های پایین و ناترازی انرژی و فرونشست زمین و پاییز کم بارش و بیکاری و تجرد جوانان و ...هیچ کدام دغدغه شما نیست ؟!
ناشناس۳۶۳۵۵۹۹۰۷:۵۴:۰۵ ۱۴۰۳/۷/۲۹
در شرایط فعلی فکر می کنید این رفتار با مردم کمکی می کنه ؟! در دنیای کنونی فقط و فقط پشتیبانی و حمایت مردم قدرت واقعی است
ناشناس۳۶۳۵۶۳۷۰۸:۴۸:۵۵ ۱۴۰۳/۷/۲۹
یعنی شما هیچ واکنشی به ادعای روسیه و چین و اروپا و آمریکا و امارات در مورد خاک وطن و جزایر سه گانه ایران در خلیج فارس ندارید و فقط لایحه حجاب و عفاف براتون مهمه؟
ناشناس۳۶۳۵۷۲۷۱۰:۳۵:۱۱ ۱۴۰۳/۷/۲۹
هجوم افغانها و جزایر سه گانه و مشکات امنیتی ایجاد شده و مشکلات منطقه و گرانی دلار و تورم و گرانی و تنگناهای مالی مردم و از همه مهم تر اشتغال و ازدواج جوانان از همه چیز مهمتره
ناشناس۳۶۳۵۴۵۰۲۳:۳۵:۴۲ ۱۴۰۳/۷/۲۸
کمیته های مجازات مردمی باید برای کسانی که در دولت و مجلس برای ابلاغ قانون عفاف و حجاب کوتاهی و تعلل کرده اند تشکیل و نسبت به مجازات های بسیار سخت برای این عوامل که باعث شدند جامعه یله و رها و افسار گسیخته شود در نظر بگیرند
ناشناس۳۶۳۵۵۷۴۰۷:۰۵:۰۹ ۱۴۰۳/۷/۲۹
من جزو مردم هستم و مطالبه من از نیروی انتظامی و سردار رادان و ...فقط اخراج فوری افغانها و قلع و قمع دزد ها و روز گیر ها ست چند زن بی روسری مشکلی برای کسی ایجاد نمی کنند ولی این جمعیت بی هویت و بی پول و بی سواد که معلوم نیست به چه دلیل و توسط چه کسانی در تمام زوایای شهر ها و روستاهای ما کمین کرده اند به شدت خطرناک هستند از مردم عزیز هم خواهش می کنم با نیروی انتظامی در اخراج این جماعت همکاری کنند
ناشناس۳۶۳۵۶۶۱۰۹:۱۶:۲۵ ۱۴۰۳/۷/۲۹
اخراج افغان های غیر مجاز و الزام حجاب هر دو ضروری است زیرا بعضی پوشش ها از عدم رعایت حجاب گذشته و اگر کاری نشود به تدریج بدتر می شود غرب هم به تدریج پوششش به اینجا رسید وگرنه اگر عکس های قدیم آن ها را ببینید از پوشش مناسب آن ها تعجب می کنید
ناشناس۳۶۳۵۷۳۰۱۰:۳۷:۵۸ ۱۴۰۳/۷/۲۹
اخراج افغانها و پاسخ دندان شکن به کسانی که برای جزایر ما دندان تیز کرده اند و مشکلات تورم و گرانی و معیشتی و جنگ منطقه و فرونشست زمین در اولویت است هیچ کدام از جوامع مسلمان از حجاب اختیاری به عریانی نرسیدند شما نگران نباش
ناشناس۳۶۳۵۶۰۵۰۸:۰۰:۲۴ ۱۴۰۳/۷/۲۹
حجاب در سوره نور و احزاب فقط به همسران پیامبر و زنان مومن توصیه شده که از کافران باز شناخته شوند و برای بی حجابی در قرآن و سیره پیامبر و ائمه مجازات تعیین نشده ولی رباخواری در حکم محاربه با خداست! چرا شماها سراغ حرام های واقعی نمی روید ؟! دزدی در قرآن حرام اعلام شده و برای مجازات دزدان حتی قطع انگشتان و دست تعیین شده چرا شماها روی دزدی و اختلاس های کلان حساس نیستید ؟! چرا کمیته مردمی برای تعقیب و مجازات اختلاسگران و دزدان و رباخواران تشکیل نمی دهید ؟!
ناشناس۳۶۳۵۶۶۷۰۹:۲۳:۳۶ ۱۴۰۳/۷/۲۹
تمام علماء بزرگ و مراجع تقلید از دوران غیبت امام زمان (عج) تا کنون بنابر آیات قرآن و روایات گفته اند که حجاب بر تمام زنان مسلمان واجب است تا اینکه در عصر جدید تعدادی افراد که سواد کافی ندارند معلوم نیست از روی چه غرضی این حرف های شما را می زنند. در همان آیه که گفته حجاب را رعایت کنند گفته فحشا هم مرتکب نشوند اگر حرف شما درست باشد پس دوری از فحشا هم فقط به زنان پیامبر (ص) توصیه شده و بقیه آزاد هستند
ناشناس۳۶۳۵۷۷۷۱۱:۳۴:۲۳ ۱۴۰۳/۷/۲۹
در تمام کشور های مسلمان حجاب اختیاری است چرا ؟ چون هیچ کدام از علما حتی ایت الله سیستانی اجبار احکام خدا مثل نماز و روزه و حج و ... را بر مردم جزو وظایف حاکم مسلمان نمی دانند
ناشناس۳۶۳۵۸۰۳۱۱:۵۲:۲۶ ۱۴۰۳/۷/۲۹
مردم دارن می بینند که در دیگر کشورهای مسلمان مثل ترکیه و عربستان و امارات و عمان که من از نزدیک دیده ام مساجد پر رونق دارند و به نماز بسیار مقید هستند ولی حجاب اجباری ندارند تعداد محجبه ها در اون کشورها زیاده ولی حجاب را از جان و دل خود انتخاب کرده اند .زنان دیگر هم حجاب عرفی دارند و هیچ کس برهنه نیست .
ناشناس۳۶۳۵۶۷۹۰۹:۴۰:۱۲ ۱۴۰۳/۷/۲۹
کارشناس دینی شدی باز با اینکه بارها جواب به شما داده شده
ناشناس۳۶۳۵۸۲۶۱۲:۰۰:۵۶ ۱۴۰۳/۷/۲۹
پاسخ های شما قانع کننده نبوده هیچ وقت
ناشناس۳۶۳۵۷۳۸۱۰:۴۶:۵۳ ۱۴۰۳/۷/۲۹
لطفا بدون علم فتوا ندهید که طبق روایات گناه بزرگی دارد. مراجع تقلید که بیست سی سال درس دین خوانده اند همگی گفته اند حجاب برای عموم واجب است
ناشناس۳۶۳۵۷۸۲۱۱:۳۶:۴۶ ۱۴۰۳/۷/۲۹
اگر اینطور بود در تمام کشورهای مسلمان یا اقلا در عربستان حجاب اجباری می شد
ناشناس۳۶۳۵۴۵۱۲۳:۳۸:۵۴ ۱۴۰۳/۷/۲۸
ظریف باید هرچه سریعتر ضمن عذر خواهی از مردم استعفا دهد و کناره گیری کند وقت نمایندگان باید صرف کارهای اساسی شود و نه اینکه بخواهند صرف بی قانونی دولت در بکار گرفتن غیر قانوتی ظریف بکنند
ناشناس۳۶۳۵۴۵۵۲۳:۴۲:۰۴ ۱۴۰۳/۷/۲۸
رییس جمهور وظیفه دارد سریعا قانون عفاف پ حجاب را که به تصویب نهایی رسیده است را ابلاغ و نظارت بر حسن اجرای آن بنماید
ناشناس۳۶۳۵۵۸۳۰۷:۲۳:۵۴ ۱۴۰۳/۷/۲۹
خیلی فکر خوبیه! در این شرایط حساس فقط ایجاد تنش و درگیری به خاطر لچک سر زنها کمه ! اگر وقت کردی به قیمت سکه و دلار و اوضاع منطقه و ... نگاه کن !
ناشناس۳۶۳۵۶۶۹۰۹:۲۵:۵۱ ۱۴۰۳/۷/۲۹
حجاب زن ها امر مهمی است اگر مهم نبود خدا واجب نمی کرد و اگر عده ای مثل شما به جای انتقاد از خاطی به قانون و پلیس انتقاد نکنند درگیری هم نمی شود
ناشناس۳۶۳۵۷۷۸۱۱:۳۵:۵۳ ۱۴۰۳/۷/۲۹
خدا حجاب را در قران اجباری نکرد قران حی و حاضر است تشریف ببرید مطالعه کنید اگر اجباری بود در تمام کشورهای مسلمان حجاب اجباری می شد
ناشناس۳۶۳۵۶۸۰۰۹:۴۱:۱۵ ۱۴۰۳/۷/۲۹
شما دنبال دوقطبی سازی هستید و رعایت قانون کاری به این چیزها ندارد
ناشناس۳۶۳۵۸۲۳۱۲:۰۰:۱۹ ۱۴۰۳/۷/۲۹
حق و باطل همیشه دو قطب مخالف هم بوده هستند و خواهند بود کسی که سالم است نمی تواند با یک فاسد در یک قطب قرار بگیرد
ناشناس۳۶۳۵۸۰۸۱۱:۵۴:۵۰ ۱۴۰۳/۷/۲۹
اولش گفتین گیر دادین به دو تار مو ماشالا از دو تار مو آغاز شد الان رسیده به نیمه عریانی و سیگار و شراب و طلاق .
ناشناس۳۶۳۵۴۵۸۲۳:۴۵:۱۸ ۱۴۰۳/۷/۲۸
از آقایان رسایی و غضنفری نملیندگان محترم مجلس درخواست میشود محکم و استوار جلوی تخلف رییس جمهور در بکار گیری غیر قانونی آقایان ظریف و عارف و دبیری و قائم پناه را در دولت بگیرند و اثبات کنند که مجلس در راس امور است و عصاره ملت
ناشناس۳۶۳۵۵۷۷۰۷:۱۴:۴۸ ۱۴۰۳/۷/۲۹
من با ظریف و عارف مشکلی ندارم من فقط به کاهش تورم و گرانی و تحریم فکر می کنم
ناشناس۳۶۳۵۷۱۱۱۰:۱۸:۵۸ ۱۴۰۳/۷/۲۹
خودتان را برای انتخابات مجلس سیزدهم آماده کنید
ناشناس۳۶۳۵۴۶۵۲۳:۴۷:۵۴ ۱۴۰۳/۷/۲۸
از دادستان کل کشور و مدعی العموم دزخواست میشود نتیجه کیفر خواست آقای رائفی پور را در مورد اینکه عنوان کردند بک نماینده مجلس ۱۴۰ سکه رشوه کرفته شفاف بیان کنند
ناشناس۳۶۳۵۶۲۱۰۸:۲۲:۲۱ ۱۴۰۳/۷/۲۹
دولت به فکر وضعیت ارزش ریال و معیشت مردم باشد. چرا کسی به فکر این موضوع نیست؟
ناشناس۳۶۳۵۷۷۰۱۱:۲۸:۴۳ ۱۴۰۳/۷/۲۹
امنیت و قدرت نظامی نباشد معیشت رو هواست سوریه و عراق و افغانستان و ... رو ندیدید مگه؟ چند تبعه عربستانی طبق نقشه امریکایی به برجهای دوقلو حمله کردن امریکا به افغانستان حمله کرد بعد بوش ادعا کرد تو عراق سلاح شیمیایی است و عراق عرضه عرض اندام پیش امریکا رو نداشت صدام رفت زیرزمین قایم شد مردمش شدن سیبل های زنده سربازان امریکایی بعد که ویران کردند بوش پسر گفت به اما اطلاعات غلط داده بودن سوریه هم کاری با امریکا نداشت خود هیلاری کلینتون گفت داعش رو اونا تشکیل دادن و میخواستن کار اسد رو دو ماهه تموم کنند بعد هم که عربستان و امارات و ... رو انداختن به جون یمن که ایران هم عراق هم سوریه هم یمن رو نجات داد تا دشمن به مرز ایران نرسه
ناشناس۳۶۳۵۷۴۱۱۰:۴۸:۰۲ ۱۴۰۳/۷/۲۹
حضور ظریف در این جایگاه وجاهت قانونی ندارد. هیچکدام از ارکان کشور از این فرد راضی نیستند.
ناشناس۳۶۳۵۷۶۲۱۱:۲۲:۵۹ ۱۴۰۳/۷/۲۹
اسرائیل جرات حمله به ایران رو نداره کی باور میکنه اسرائیل ، اخبار جنگی اش رو به بایدن خرفت که با هوا و موجودات خیالی حرف میزنه بگه؟!!!!!!! به نظر من هم سوال عامدانه می تونه باشه هم جواب اینطوری نتانیاهو میتونه افکار عمومی اش رو اروم کنه که ببینید من میخواستم به ایران حمله کنم ولی نقشه لو رفت
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  2. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  3. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  4. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  5. کشوری که بازیچه رقابت های حزبی آمریکا شد

  6. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  7. مساله دهک‌بندی برای ارائه خدمات به ایثارگران از بودجه حذف می‌شود

  8. متن کامل پیش نویس قطعنامه ضد ایرانی ارائه شده به شورای حکام؛ به ایران تا بهار ۱۴۰۴ مهلت داده شد  

  9. شیطان بزرگ باز هم پیش نویس قطعنامه آتش بس غزه را وتو کرد

  10. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

  11. ادعای گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر اورانیوم با غلظت ۶۰ درصد را پذیرفت

  12. انتقال پایتخت وارد مرحله جدیدی شد

  13. رسایی: یک جریانی که ۸ سال کشور را به قهقرا برد امروز کنار گوش رئیس جمهور ایستاده است

  14. قتل شوهر با همدستی پسرعمه

  15. خودروسازی ایران؛ از دست ایلان ماسک هم کاری ساخته نیست !

  16. حزب‌الله: اگر قدرت مقاومت نبود، آمریکا به دنبال راه حل نمی‌آمد

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. چطور ترازش کنیم؟!

  14. درد بیمار و ناز طبیبان !

  15. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  16. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  18. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  19. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  20. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  21.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  22. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  23. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

  24. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

  25. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

    2. باز هم در باغ سبز !

    3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

    4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

    5. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

    6. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

    7. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

    8. فرزندان ظریف کجا هستند؟

    9. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

    10. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

    11. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

    12. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

    13. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

    14. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

    15. گستاخ؛ اما کوچک و آسیب پذیر !

    16. اتحادیه اروپا کشتیرانی ایران را تحریم کرد

    17. مرکز «بازی‌ جنگ سپاه» افتتاح شد

    18. یهودیت در نظر بنیانگذار روانکاوی

    19. واکنش صداوسیما به موضوع سانسور یک دیدار پزشکیان

    20. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

    21. نماینده مجلس: اهداف فیلترینگ محقق نشد/ سود سرشار در جیب مافیای فیلترشکن‌

    22. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

    23. شمخانی: آمریکایی‌ها کشور ما را عقب نگه داشتند و باید خسارت بدهند

    24. عراقچی: اگر قدرت نباشد دیپلماسی ابتر خواهد ماند

    25. مهاجرانی افزایش ۴۰ درصدی قیمت بنزین را تکذیب کرد

    آخرین عناوین