فجر در انتظار موسی کلیم‌ا...

  4030729032

رئیس رسانه ملی با حضور در پشت صحنه دو مجموعه نمایشی «الف‌ویژه» رسانه ملی، از نزدیک در جریان آخرین تحولات و فرآیند پیشرفت تولید دو مجموعه نمایشی «سلمان فارسی» و «حضرت موسی(ع)» قرارگرفت و از روند تولید آنها ابراز رضایت کرد.

به گزارش جام جم، پیمان جبلی در بازدید از پشت‌صحنه سریال سلمان فارسی در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران، با بیان این‌که خوشبختانه تولید سریال ویژه سازمان با برنامه‌ریزی تیم سازنده با نظم و انضباط و بر اساس پیش‌بینی‌ها جلو می‌رود، سخت‌ترین و پیچیده‌ترین فصل سریال سلمان را فصل دوم آن یعنی ایران باستان دانست. وی افزود: تیم تولید به اواسط تصویربرداری فصل ایران نزدیک شده‌ و کار با حضور صدها هنرمند و هنرور پیش می‌رود.رئیس رسانه ملی با اشاره به این‌که خوشبختانه آماده‌سازی فضاها و سازه‌های عظیم و باشکوه مجموعه سلمان نیز انجام شده و از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این مجموعه است، گفت: برای طی مراحل دیگر تولید و پس‌تولید مانعی وجود ندارد و با ادامه این روند، اطمینان بالایی وجود دارد که‌ این مجموعه نمایشی فاخر صداوسیما پیش از زمان مشخص‌شده به آنتن برسد. 
     
حضور بیش از۱۶۰۰هنرور و ۶۰ بازیگر
حسین طاهری، تهیه‌کننده سریال سلمان فارسی نیز با بیان این‌که تقریبا ۱۶۰۰ هنرور از میان بازیگران تئاتر سراسر ایران در پروژه سلمان با ما همکاری دارند، افزود: این افراد در سال‌های گذشته رصد شده‌اند، با آنها کار کرده‌ایم و امیدواریم سرمایه آینده فیلمسازی کشور باشند.وی اضافه کرد: تاکنون حدود ۴۰ بازیگر خارجی‌ و حداقل ۶۰ بازیگر مطرح داخلی در سلمان بازی کرده‌اند و هنوز راهی طولانی در پیش داریم.طاهری با اشاره به این‌که اکنون نزدیک به ۵۰ درصد تولید سریال در فصل دومش یعنی فصل ایران به پایان رسیده و بعد از آن، فصل حجاز کلید می‌خورد، گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم کار را به‌موقع و در زمان معین به پخش برسانیم. 
     
پیش ‌نمایش پروژه «حضرت موسی(ع)»
رئیس سازمان صداوسیما سپس به پشت‌ صحنه دیگر مجموعه نمایشی الف ویژه تلویزیون، حضرت موسی(ع) رفت و گفت: تیم سازنده تصمیم گرفته است تا پیش‌نمایش مجموعه حضرت موسی(ع) را به‌عنوان بخشی از تولید مجموعه نمایشی آماده کنند و مردم به زودی پیش‌نمایش آن را مشاهده خواهند کرد. وی ابراز امیدواری کرد که با تولید مجموعه الف ویژه و فاخر حضرت موسی (ع) شاهد اثری به‌یادماندنی، جریان‌ساز و تاریخ‌ساز باشیم‌؛ تیم تولید به‌صورت فشرده در حال فعالیت است تا هرچه زودتر این سریال به‌ویژه نسخه پیش‌نمایش آن را آماده کند. سرعت تولید بسیار مطلوب است و همکاران مدت قابل توجهی را صرف برداشت‌‌های آزمایشی کرده‌اند تا برای اولین‌بار سریال حضرت موسی(ع) در تاریخ تلویزیون و سینما به‌عنوان سریالی با فناوری بسیار پیشرفته تولید شود.جبلی ادامه داد: مجموعه حضرت موسی(ع) انقلابی فناورانه در تولید سینما و تلویزیون ایجاد خواهد کرد و لازم بود دوره‌ای طولانی صرف عناصر مختلف تولید و شناخت ذهنی تولیدی متناسب با این‌ فناوری می‌شد. از طرفی، اقدامات لازم از لحاظ تأسیس زیرساخت‌ها، تأمین تجهیزات پیشرفته و فراهم آوردن مراحل طراحی و تولید با موفقیت مسیر خود را طی کرده است.رئیس رسانه ملی با بیان این‌که ساخت این‌ مجموعه با قدرت ادامه دارد، اظهار کرد: داستان «حضرت‌موسی‌(ع)» پنج فصل دارد و با این‌که نزدیک به سه دهه از ایده‌پردازی، طراحی، نگارش و آماده‌سازی تولید این مجموعه فاخر گذشته، ما شاهد به ثمر رسیدن این پروژه هستیم. 
     
رونمایی از نسخه پایلوت در جشنواره فجر
سیدمحمود رضوی، تهیه‌کننده سریال حضرت موسی(ع) نیز در حاشیه این بازدید گفت: از آنجا که سریال حضرت موسی(ع) طبق استانداردهای روز دنیا ساخته می‌شود، قطعا بازار خود را خواهد داشت. امسال از نسخه پایلوت این مجموعه در جشنواره فیلم فجر رونمایی می‌کنیم و بعد از آن‌ باید به فکر بازارسازی و بازارپردازی باشیم. امیدوارم اتفاق ویژه‌ای برای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بیفتد‌؛ چون سابقه ساخت آثار دینی چون «یوسف پیامبر» را داشته‌ایم که در دنیا از آن استقبال ویژه‌ای شد. وی ادامه داد: مجموعه حضرت موسی‌(ع) نیز مانند سریال یوسف پیامبر است زیرا بخش عمده‌ای از آیات قرآن کریم به داستان حضرت موسی‌(ع) ارتباط دارد. در دنیا هم درباره ایشان کارهای متفاوتی ساخته شده است. این مجموعه هم قرائت صداوسیمای جمهوری اسلامی از داستان زندگی حضرت موسی(ع) است که امیدوارم بازار جهانی داشته باشد. تهیه‌کننده سریال حضرت موسی‌(ع) با اعلام این خبر که فعلا پیش‌تولید مجموعه به پایان رسیده است، عنوان کرد: برای دریافت بازخورد تولید مجازی، لازم است پیش‌نمایش این مجموعه را به مردم نمایش دهیم. 

افزایش نفوذ رسانه‌ای در سرزمین‌های اشغالی
پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما به‌تازگی در حاشیه جلسه هیأت دولت در خصوص برنامه‌های برون‌مرزی این سازمان برای سرزمین‌های اشغالی گفت: دسترسی به جامعه عبری‌زبان صهیونیست ساکن در فلسطین اشغالی پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد و حتما باید نکات دقیقی در این رابطه مورد توجه قرار بگیرد ورعایت شود.وی افزود: از گذشته رسانه‌های برون‌مرزی صداوسیمابرنامه‌های عبری‌زبان داشتندوما قطعا به‌دنبال افزایش برد،نفوذوضریب تأثیررسانه‌ای درفضای داخل رژیم‌صهیونیستی وسرزمین‌های اشغالی هستیم.جبلی دررابطه با اظهارات مقامات یک کشورهمسایه درخصوص راه‌اندازی یک شبکه فارسی‌زبان تا پایان سال جاری گفت:اظهاراتی که مطرح وبا لحن وادبیاتی که بیان شد، قطعا خلاف خواست و اراده ملت مسلمان آن کشور است و ما این اظهارات را برخلاف ‌شأن و روند دوستانه روابط بین دو کشور ارزیابی کرده و درخواست کردیم مقامات رسمی آن کشور دراین خصوص توضیح داده وموضوع را تشریح کنند که علت این حرف‌ها  چه بوده است. رئیس رسانه ملی تأکید کرد: ما قطعا درپاسخ به این اظهارات، اقداماتی را انجام داده و خواهیم داد. هرچند راه‌اندازی شبکه‌های برون‌مرزی از زمان‌های قدیم دردستورکار ما بوده،ولی می‌توانیم متناسب با شرایط جدید شبکه‌های جدیدتری را اضافه کنیم.