پیام تهدید‌آمیز ترامپ به نخست‌وزیر عراق درباره ایران

  4031024144 ۱۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

استیو ویتکوف، فرستاده رئیس جمهور منتخب آمریکا در امور خاورمیانه به زودی به بغداد سفر خواهد کرد و پیامی به محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در خصوص دیدگاه جدید آمریکا برای منطقه از جمله عراق خواهد داشت.

پیام تهدید‌آمیز ترامپ به نخست‌وزیر عراق درباره ایران

به گزارش شفقنا، روزنامه الاخبار لبنان با اشاره به این موضوع نوشت: « این منابع به الاخبار فاش کردند که از زمانی که ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد، دستیاران وی پیام های متعددی را با بغداد رد و بدل کرده اند که از آن جمله، پیام های مربوط به سیاست های وی در تعامل با عراق، به ویژه موضوع نفوذ ایران و جناح های مسلح وفادار به تهران بوده است.»

براساس نوشته این روزنامه، «این پیام ها همچنین شامل تهدید تلویحی وی مبنی بر تحریم نفت و اقتصاد عراق در صورت تداوم اقدامات پولشویی، قاچاق دلار و نفت و انعقاد قرارداد مجدد با ایران در پرونده گاز بوده است.»

منابع الاخبار خاطرنشان کردند که »السودانی در سفر اخیر خود به تهران درباره تأثیر سیاست مورد انتظار ترامپ بر آینده عراق گفتگو کرده است به‌ویژه اینکه رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برنامه کاملی با هدف قطع کردن پاهای ایران از عراق، سوریه (سابق)، لبنان و یمن در دست دارد.»

در همین زمینه، حیدر الموسوی، از رهبران «چارچوب هماهنگی» در گفتگو با الاخبار خاطرنشان می‌کند که السودانی «در مرحله قبل به دنبال اتخاذ یک سیاست بی‌طرف و عدم مداخله در سرنوشت و امور دیگر کشورها بوده است و توصیه هایی بین المللی مبنی بر عدم مداخله در سوریه و حمایت از دولت احمد الشرع دریافت کرده بود.»

الموسوی در گفت‌وگو با الاخبار معتقد است: سفر السودانی به لندن حاوی پیام‌های بسیاری از جمله امنیتی است، زیرا بریتانیا یکی از اعضای اصلی و تأثیرگذار نیروهای ائتلاف بین‌المللی است که در حال مبارزه با داعش و تروریسم هستند. او همچنین در این سفر در مورد تحولات منطقه، از جمله سوریه، که به دغدغه همه کشورهای جهان تبدیل شده است، گفتگو خواهد کرد.«

وی افزود: دولت عراق از نظر امنیتی و از حیث فشارهای برخی کشورهای بزرگ پس از پیروزی ترامپ و سیاست جدید وی در قبال عراق، نگرانی‌ها و چالش‌های عمده‌ای دارد. السودانی تلاش خواهد کرد تا جامعه بین المللی را متقاعد کند که آماده اصلاح اوضاع داخلی از لحاظ سیاسی و امنیتی است و وضعیت سلاح را سامان خواهد داد و همچنین برای سازماندهی کار و مکانیسم های جناح های مسلح از طرق مختلف مانند توقف فعالیت آنها یا شاید ادغام آنها با نهادهای امنیتی و منزوی کردن آنها از تأثیرات خارجی» تلاش خواهد کرد.

در رابطه با سفر السودانی به لندن، یک منبع دولتی نیز تایید کرد که این سفر فقط یک روزه خواهد بود و مهمترین موارد در دستور کار این سفر، جنبه های امنیتی و اقتصادی-سرمایه گذاری و انعقاد قراردادهای مربوط به تسلیحات و تجهیزات نظامی است. این منبع  به «الاخبار» گفت: هدف اصلی این سفر تبیین دیدگاه عراق در مورد درگیری‌های منطقه‌ای کنونی و تلاش‌های السودانی برای توقف تشدید تنش و در پیش گرفتن مسیر دیپلماتیک است.

این منبع خاطرنشان کرد: «السودانی با مقامات انگلیسی درباره تلاش‌های دولتش در زمینه امنیتی و محدود کردن تسلیحات به دست دولت گفتگو خواهد کرد»

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۴۰۵۴۷۲۰:۴۲:۲۳ ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
غربی ها همیشه نسبت به جمهوری اسلامی وجایگاه و قدرتش دچار خطای محاسباتی شدن اینبار هم با تضعیف همپیمانان منطقه ای و گرای غربگدا دوباره داره اشتباهش رو تکرار میکنه به قول خودشون به مردم کمک میکنن تا انتخاب درست داشته باشن! اما بازم مردم میزنن تو دهنشون
ناشناس۳۷۴۰۷۲۶۲۳:۳۲:۵۹ ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
خروج‌از‌NPTوآزمایش‌بمب‌‌اتمی‌باید هرچه‌سریع‌ترانجام‌بشه
نجیب۳۷۴۰۶۰۳۲۱:۳۸:۱۸ ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
فعلا برو آتیش های مملکت خودت رو با شلنگ آب خاموش کن بعد بیا شکر زیادی بخور... انتقام شهید سلیمانی را هنوز از توی گاوچران نگرفته ایم ...
ناشناس۳۷۴۰۶۵۹۲۲:۳۷:۲۳ ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
ترامپ هیچ غلطی نمی تواند بکند فقط تهدید میکنه و بلوف میزنه !
ناشناس۳۷۴۰۹۰۹۰۲:۳۴:۵۱ ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
این قمار باز از همشون ترسو تر هست از ایران قدرتمند می‌ترسه
ناشناس۳۷۴۱۱۷۸۱۱:۰۰:۳۲ ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
فقط‌یه‌عده‌سست‌عنصرازش‌میترسن
ناشناس۳۷۴۱۲۶۵۱۱:۵۱:۴۴ ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
چشم بستن بر تشدید تحریم‌های آمریکا در دوره قبل ریاست جمهوری ترامپ و شعارهای غلط می‌کند و نمی‌کند مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمها را حل نمی‌کند.
ناشناس۳۷۴۱۲۷۲۱۱:۵۳:۲۴ ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
ترامپ قبلا با تشدید تحریم‌های غلطهای کرده!
دوست دار۳۷۴۰۸۱۹۰۰:۵۶:۱۹ ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
آمریکا قلد کده
ناشناس۳۷۴۱۱۲۴۱۰:۱۰:۲۸ ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
در روز تحلیف ترامپ وعده صادق ۳ را اجرا کنید تا حساب کار دستش بیاد. ترامپ فقط زبان قدرت را میفهمد
ناشناس۳۷۴۱۳۰۹۱۲:۱۷:۰۶ ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
مقاومت با این کارها محکم تر میشه یه عکس العمل طبیعی هستش روزی که انتقام تحریم هارو بگیریم حتی انتقام تحریم غرب زده هارو هم ازتون می گیرم درسته که اونا خودشون نمی فهمن اما که می فهمیم و انتقامشون رو می گیریم.
ناشناس۳۷۴۱۴۸۷۱۵:۲۵:۲۳ ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
این هم از تشخیص کارشناسانه جناب محمد جواد ظریف !!! امیدوارم که ایشان از خواب بیدار شوند .
ناشناس۳۷۴۱۵۳۰۱۶:۳۵:۳۴ ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
... دراخبار آمده عراق رتبه چهارم ذخایر ارزی منطقه را کسب کرده. وقتی آیت‌الله سیستانی چندسال پیش دولتمردان عراقی رو از دخالت در جنگهای خارجی برحذر داشت و گفت فکر کشور و مردم باشید الان نتیجه اش رو دیدند.
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. می‌خواهیم در مخالفت با قانون حجاب تجمع برگزار کنیم؛ ما چنین حقی داریم؟

  2. چرا آمریکا ما را به توسعه نمی رساند

  3. خبر مهم مشاور سردار حاجی‌زاده از عملیات «وعده صادق ۳»/ دلیل محقق نشدن این عملیات مشخص شد

  4. طالبان همکاری نمی‌کند؛ باید فوری اتباع افغانستانی را اخراج کنید!

  5. قانون حجاب را قبول ندارند؟ امام گفته بود غلط کردی قانون را قبول نداری/ استفاده از استیضاح برای ابلاغ قانون حجاب

  6. رویابافی جدید ترامپ در مورد صادرات نفت ایران

  7. روایت نماینده‌ای که در جلسه با رهبری از قانون حجاب گفت/ یک وارونه‌نمایی آشکار

  8. حقه‌بازی ترامپ علیه ایران

  9. چرا نتوانسته ایم؟!

  10. فساد اقتصادی با ما چه می کند؟

  11. نامه لازم نیست؛ توافق آماده است!

  12. آقاتهرانی: ان‌شاالله این لحظات آخر برای ابلاغ قانون عفاف و حجاب است

  13. پاسخی به خیالبافی های نظامی علیه ایران

  14. جولانی و متحدانش در شوک!

  15. غضنفری: پزشکیان اگر نمی‌تواند استعفا دهد/ ظریف، عضو شاخص انجمن حجتیه است!

  16. قانون عفاف و حجاب پس از گذشت مراحلش برای اجرا ابلاغ می‌شود

  17. حمله رسایی به اظهارات نماینده کاشمر درباره پول گرفتن متحصنین قانون حجاب: بیجا می‌کنی شنیده را بازگو می‌کنی!

  18. رهبر انقلاب: ایران قطعاً زیر بار توقعات تحکم‌آمیز دولت‌های قلدر نمی‌رود/ مسئله مهم کشور، معیشت مردم است؛‌ مسئولان به‌دنبال حل مشکلات معیشتی باشند

  19. بانوی آهنین، خانواده فرو ریخته!

  20. سفره هایی که روز به روز کوچک تر می شود...

  21. نامه مهم بسیج اساتید به پزشکیان در خصوص مذاکره ایران با آمریکا

  22. زید‌آبادی، فاتحه وفاق را خواند/ یک انتقاد تند از پسر پزشکیان/ به خاطر دیده‌شدن، هزینه نسازید!

  23. ترامپ: به رهبر ایران نامه نوشته ام

  24. مذاکره با دولت فعلی آمریکا، گره تحریم‌ها را کورتر خواهد کرد/ اگر می‌خواستیم سلاح هسته‌ای بسازیم، آمریکا نمی‌توانست جلوی ما را بگیرد/ دست به اقدام غلطی بزنند، پاسخ ایران قاطع و حتمی است

  25. توضیحات دفتر «محسن رفیق دوست» درباره مصاحبه جنجالی او و حاشیه‌های ایجاد شده/ اشاره به جراحی مغز وی و عوارض آن

آخرین عناوین