بیش از ۱۰۰ علوی در سوریه ربوده شدند

  4040104010

منابع محلی به المیادین گفتند که بیش از ۱۰۰ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت در مناطق ساحل سوریه ربوده شدند و همچنین حوادث مشابهی در استان‌های حماه و حمص رخ داد.

بیش از ۱۰۰ علوی در سوریه ربوده شدند

به گزارش ایسنا، منابع محلی به المیادین گزارش دادند که موارد آدم ربایی از طایفه علوی‌ها شاهد افزایش قابل توجهی در جاده‌های شهرها و روستاها در امتداد ساحل سوریه بوده است و میزان حوادث به حدود ۲۰ مورد در روز در هر استان رسیده است. 

در هفته‌های اخیر، در میان هرج و مرج ادامه‌دار در سوریه، هدف قرار دادن اقلیت‌ها در مناطق ساحل، به ویژه در استان‌های لاذقیه و طرطوس و بخش‌هایی از حمص و حماه، در حال افزایش بوده است. 

قتل‌عام علویان و مسیحیان در این مناطق صرفاً حوادثی پراکنده نیست، بلکه به نظر می‌رسد بخشی از یک طرح گسترده‌تر با هدف تغییر چشم‌انداز جمعیتی و سیاسی کشور است. 

آنچه در ساحل سوریه اتفاق می‌افتد چیزی بیش از یک درگیری مسلحانه است. این یک جنگ نابودگر سیستماتیک است که به آرامی و زیر چشم جهانیان در میان سکوت شرم آور بین‌المللی انجام می‌شود. 

ساحل سوریه شاهد اعدام‌های میدانی توسط عناصر مسلح وابسته به وزارت دفاع سوریه تحت امر هیئت تحریر الشام است به طوری‌که روستاهای علوی و مسیحی نشین هدف حملات وحشیانه، کشتار دسته جمعی و آوارگی اجباری قرار می‌گیرند، گویی تلاش می‌شود این مناطق را از ساکنان اصلی خود خالی کنند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین