اظهارات عراقچی در باره روند بازگشت مهاجران افغان از ایران

  4040104045 ۱۶ نظر، ۴ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر امور خارجه کشورمان از تدوین طرح مشترکی با مقامات افغانستان برای خروج مهاجران این کشور از ایران خبر داد و گفت: برهمین اساس روند بازگشت مهاجران افغان، تدریجی و آبرومندانه انجام خواهد شد.

اظهارات عراقچی در باره روند بازگشت مهاجران افغان از ایران

سیدعباس عراقچی در گفت وگو با ایرنا با اشاره به سفر اخیر خود به کابل و دیدار با مقامات افغانستان، اظهار کرد: در این دیدار درباره ضرورت خروج مهاجران غیرقانونی مفصل بحث و گفت‌وگو شد که طرفین بر ضرورت بازگشت اتباعی که به صورت غیرقانونی وارد ایران شده‌اند، تاکید کردند.

وی با تاکید بر اینکه مهم ترین مسئله در روند بازگشت مهاجران، موضوع مدیریت است، تصریح کرد: در حال رایزنی با دولت افغانستان هستیم تا این روند به‌ شکل اصولی و سازمان‌ یافته انجام شود و در این زمینه به طور کامل با طرف افغانستانی مذاکره و مقرر شد که یک طرح مشترک در این زمینه برای خروج تدریجی و آبرومندانه مهاجران این کشور از ایران تهیه و اجرایی شود.

عراقچی گفت: بسیار مهم است که طرف مقابل در افغانستان نیز قدرت پذیرش و جذب این افراد را داشته باشد، در حال حاضر مقامات افغانستان در حال برنامه ریزی‌ برای انجام این مهم هستند و برهمین اساس این افراد به صورت تدریجی از کشور خارج خواهند شد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه افغانستان باید بتواند این افراد را به‌ درستی جذب و زمینه پذیرش آن‌ها را فراهم کند، افزود: ما نمی‌خواهیم که بازگشت اتباع به یک بحران اجتماعی برای ۲ کشور تبدیل شود و اصل مهم برای ما در زمینه بازگشت مهاجران افغان، انجام کار بر اساس یک روال منطقی و معقول منطقه‌ای است.

به گفته نادر یاراحمدی رییس امور مرکز اتباع و مهاجرین خارجی در زمان حاضر حدود ۶ میلیون تبعه خارجی به‌صورت مجاز و غیرمجاز در کشور حضور دارد که بیشتر آنها افغان هستند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۳۳۶۰۹۱۹:۰۸:۵۶ ۱۴۰۴/۱/۴
۶ میلیون؟؟؟ حداقل ۱۵ میلیون افغان تو ایران
ناشناس۳۸۳۳۶۳۶۲۰:۲۵:۵۵ ۱۴۰۴/۱/۴
از این حجم اتباع اجنبی که بشدت زادولد میکنند خسته شده ایم
ناشناس۳۸۳۳۷۵۷۰۰:۵۲:۴۲ ۱۴۰۴/۱/۵
ما بیشتراز غربگدایان که در راس هستند و اقتصاد را نابود می کنند نگران هستیم!
علی۳۸۳۳۶۳۹۲۰:۳۰:۵۲ ۱۴۰۴/۱/۴
عراقچی گفت: بسیار مهم است که طرف مقابل در افغانستان نیز قدرت پذیرش و جذب این افراد را داشته باشد، در حال حاضر مقامات افغانستان در حال برنامه ریزی‌ برای انجام این مهم هستند و برهمین اساس این افراد به صورت تدریجی از کشور خارج خواهند شد. جناب عراقچی شما که اینقدر نگران قدرت پذیرش افغانها برای پذیرش اتباع غیر مجارشان هستید، طرف افغان هم نگران بازگشایی حق آبه هموطنان ما برای هیرمند هستند. الآن وقتی به نانوایی مراجعه می کنیم، هر افغان ده تا 15 قرص نان بربری می خرد، و این نشان دهنده ی بار مالی این میهمانان ناخوانده بر دوش هموطنان ما می باشد.
ناشناس۳۸۳۳۶۴۳۲۰:۳۸:۴۹ ۱۴۰۴/۱/۴
آقای عراقچی ورود میلیون ها افغان به کشور طی چند سال اخیر با اجازه چه کسی صورت گرفته که خود را ملزم میدانید بتدریج انها را از کشور خارج کنید؟ این بتدریج چند سال است؟
جغتایی از تهران۳۸۳۳۶۶۰۲۰:۵۷:۲۹ ۱۴۰۴/۱/۴
عراقچی نگران کشور خودمون باشه نه افغانستان. الان کمبود آب داریم ، آب هیرمند که مال خودمون هست رو سد بستن نمیدن بعد ملاحظه اونا رو می کنید!!
ناشناس۳۸۳۳۶۸۷۲۲:۰۲:۴۹ ۱۴۰۴/۱/۴
آقای عراقچی اتفاقا موندن اینها در ایران و بیرون نکردنشونه که بحران اجتماعی برای ایران درست میکنه .
مهدی۳۸۳۳۶۹۰۲۲:۱۷:۵۷ ۱۴۰۴/۱/۴
مگه افغان های غیرمجاز آبرومندانه وارد ایران شدند که شما سنگشون را به سینه میزنی که آبرومندانه بخواهی بدرقشون کنی که به کشورشون برگردند؟
ناشناس۳۸۳۳۶۹۱۲۲:۱۸:۲۷ ۱۴۰۴/۱/۴
نگران این هست که افغانها برن افغانستان چی میشه ؟؟
ناشناس۳۸۳۳۶۹۲۲۲:۲۳:۰۶ ۱۴۰۴/۱/۴
مجازات ورود غیرمجاز در برخی کشورها سنگاپور: ۶ ماه زندان روسیه: ۲ سال زندان در اردوگاه کار اجباری پاکستان: ۱۰ سال زندان هند: ۸ سال زندان کره جنوبی: اعدام کره شمالی: قابل گفتن نیست...! شرایط ایران برای مهاجران غیر قانونی : کار آماده، مسکن آماده، حقوق بدون پرداخت بیمه یا مالیات، استفاده نامحدود از یارانه‌ها، و....
ناشناس۳۸۳۳۸۳۰۰۳:۵۴:۴۸ ۱۴۰۴/۱/۵
ما مجاز و غیر مجاز نداریم. همه افغانها غیر مجاز محسوب میشن چون: نه مثل ایرانیهای ترکیه ، پول بردن که خونه بخرن نه مثل ایرانیهای کانادا و اروپا تخصص داشتن نه مثل ایرانیهای آمریکا سرمایه داشتن
محمد۳۸۳۳۸۳۳۰۴:۱۴:۴۲ ۱۴۰۴/۱/۵
کشور ما چرا تاوان افغانیها را بدهد انها اب را روی ما میبندند
ناشناس۳۸۳۳۹۰۲۰۸:۴۶:۰۴ ۱۴۰۴/۱/۵
زنها و بچه هاشون سریع باید ایران رو ترک کنند. لطفا اقدام عاجل انجام بدین منابع انرژی و مواو غذایی ضروری مون محدوده
ناشناس۳۸۳۳۹۰۶۰۸:۵۳:۴۱ ۱۴۰۴/۱/۵
با این سرعت پایین و لاک پشتی که دولت دارد موضوع اخراج اتباع غیر مجاز را پیگیری می کند هیچ تغییری ایجاد نخواهد شد در حال حاضر عملا تعداد اتباع غیر مجازی که وارد می شوند از اتباعی که اخراج می شوند بیشتر است
ناشناس۳۸۳۳۹۱۳۰۹:۰۶:۲۸ ۱۴۰۴/۱/۵
چرا اینجوری صحبت میکنید؟
یاس۳۸۳۳۹۲۰۰۹:۱۲:۲۷ ۱۴۰۴/۱/۵
من أهل افغانستان هستم امیدوارم به زودی از ایران خارج بشیم انشاءالله. و شاید این سرنوشت مردم مظلوم افغانستان هست که همیشه با این مشکلات دستور پنجه نرم میکنند. امیدوارم انسانیت مانع توهین به هم نو هر انسان شود

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین