واکنش دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی به نقل قول‌هایی درباره مذاکره با ترامپ

  4040115056 ۲ نظر، ۱۱ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

مسئول پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی، نقل قول‌هایی از این مرجع تقلید مبنی بر لزوم بخشش ترامپ و مذاکره با او را تکذیب کرد.

واکنش دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی به نقل قول‌هایی درباره مذاکره با ترامپ

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در پی انتشار نقل قول‌هایی از  آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی مبنی بر لزوم بخشش ترامپ و مذاکره با او،حجت‌الاسلام والمسلمین وحید علیان‌نژاد ضمن رد نقل قول منتشر شده، مواضع و نظرات این مرجع تقلید را کاملا متفاوت با مطلب منتشر شده دانست.

مسئول پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله مکارم‌شیرازی در ادامه متذکر شد: همانگونه که بار‌ها اعلام شده است منبع انتشار دیدارها، مواضع و بیانات معظم‌له پایگاه اطلاع رسانی ایشان به آدرس MAKAREM.IR می‌باشد و هر مطلبی که در پایگاه موجود نباشد مردود است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۳۹۷۷۰۱۳:۵۶:۵۱ ۱۴۰۴/۱/۱۵
نتایج مذاکره لبنان و سوریه را با اسراییل و جنگ نداریم را میبینیم هر روز شاهد بمباران آن کشور هستیم ...تنها نگرانی کشورهای غربی که حمله را انجام ندادند پتانسیل ایران در گریز هسته ای با داشتن اورانیوم ۶۰ درصد است و بدنبال خارج سازی ام و سپس حمله گسترده به ایران هستند ....فریب نخورید
ناشناس۳۸۳۹۷۸۱۱۴:۰۵:۳۱ ۱۴۰۴/۱/۱۵
ترامپ از برجام خارج شد و تحریم ها را تشدید کرد تا به برجام موشکی و پهپادی و نظامی برسد توافق با ترامپ سایه جنگ را بر سر کشور گسترده می کند.
yektanetتریبون

آخرین عناوین