به گزارش تسنیم، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه ای از عملیات جدید علیه رژیم صهیونیستی خبر داد.
در این بیانیه آمده است که یگان پهپادی یمن در یک عملیات نظامی، یک هدف نظامی را در یافای اشغالی( تل آویو) با پهپاد «یافا» مورد حمله قرار داده است.
این بیانیه افزود ما همچنان به هدف قرار دادن کشتی های جنگی دشمن در دریای سرخ در پاسخ به ادامه تجاوزات آمریکا و جنایاتش علیه مردم ما ادامه خواهیم داد.
در این بیانیه آمده است نیروی دریایی و یگان پهپادی در عملیات نظامی مشترک، دو ناوشکن آمریکایی را با چندین موشک بالدار و پهپاد هدف قرار دادند.
این بیانیه آورده است جنایات آمریکا علیه مردم ما و هدف قرار دادن محله های مسکونی در برخی استانها، شکست دشمن در رسیدن به اهدافش را مورد تاکید قرار می دهد.
این بیانیه افزود جنایات دشمن تنها سبب افزایش ایستادگی و چنگ زدن بیشتر یمنی ها به موضع ثابت خود در حمایت از مردم فلسطین در راستای عمل به وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی خود خواهد شد.
نیروهای مسلح یمن تاکید کرده اند که عملیات پشتیبانی تنها در صورت توقف تجاوزات دشمن به غزه و پایان محاصره آن متوقف خواهد شد.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.