ولیالله اسفرم در گفت و گو با مهر در تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: روز گذشته نیز در پی یک درگیری، دو نفر بر اثر اصابت گلوله مصدوم شدند که برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی اعزام شدند.
وی افزود: متأسفانه امروز حدود ساعت ۹ تا ۱۰ صبح، پنج مصدوم بهصورت همزمان به مرکز درمانی منتقل شدند که کادر درمان عملیات احیا را برای آنان انجام دادند، اما تلاشها برای نجات جان دو نفر از مصدومان نتیجه نداد و این افراد جان خود را از دست دادند.
مسئول بهداشت و درمان شهرستان بهمئی ادامه داد: یکی دیگر از مصدومان به دلیل شدت خونریزی برای ادامه درمان و انجام عمل جراحی به دهدشت اعزام شد، اما وی نیز حدود نیم ساعت پس از انتقال و در اتاق عمل جان باخت.
اسفرم با اشاره به آمار تلفات این حوادث گفت: در مجموع، این درگیریها سه کشته و چهار مصدوم برجا گذاشته است.




نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.