بقائی: دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است

  4050718082 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به ادعای رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر احتمال حمله ایران به شهرهای لس‌آنجلس و سانتیاگو، و توصیف آن به عنوان «بهایی بسیار ناچیز» تصریح کرد: برای ترساندن مردمشان، دشمنی خیالی در آسمان می‌سازند تا تهدید واقعی روی زمین را تحت‌الشعاع قرار دهند.

بقائی: دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است

به گزارش ایرنا، اسماعیل بقائی شنبه شب ۱۸ مهر ۱۴۰۵ در پیامی در شبکه ایکس نوشت: خطر واقعی نه پشت مرزهاست و نه در آسمان لس‌آنجلس و سن‌دیگو؛ خطر، هیات حاکمه‌ای است که جنگی غیرقانونی با پیامدهای جهانی بر دنیا تحمیل کرده است.

وی افزود: رئیس‌جمهور آمریکا حتی نابودی لس‌آنجلس و سن‌دیگو را «بهایی بسیار ناچیز» شمرده است.

بقائی ادامه داد: این، مصداق روشن «سیاست ترس» است: مردم را از تهدیدی موهوم بترسانی، نابودی شهرهایشان را بهایی قابل‌قبول نشان بدهی و کاری کنی که از توجه به خطر واقعی غافل شوند!

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین