با این خوراکیهای خوشمزه از بیخوابی پیشگیری کنید
تغذیه بر جنبههای مختلف سلامت از جمله خواب نیز تاثیر دارد. ملاتونین که به هورمون خواب معروف است از طریق ناقل عصبی بهنام سروتونین توسط مغز حوالی غروب و در طول شب تولید میشود.
خطر بیخوابی و استرس برای مفاصل/ آرتروز؛ مهمان همیشگی فرد مبتلا
«آرتروز» شایعترین بیماری مفصلی پیشرونده است که با ساییدگی استخوانها و کاهش توان حرکتی همراه است؛ اغلب مفاصل دست، زانو، لگن و ستون فقرات را تحت تاثیر قرار میدهد و معمولا با افزایش سن نیز شدیدتر میشود؛ این در حالی است که میتوان با کنترل عوامل زمینهساز آن نسبت به پیشگیری از بروز و همچنین جلوگیری از پیشرفت آن اقدام کرد.
بیخوابی حاد الزاما منجر به سکته قلبی نمیشود
علیرغم ادعاها در زمینه اثرات بیخوابی بر سکتههای قلبی، نتایج تحقیقات محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران نشان میدهد که بیخوابی حاد الزاماً اثرات زیانبار به دنبال ندارد.
بیخوابی مزمن با مصرف چه غذاهایی مرتبط است؟
یافتههای جدید نشان میدهد بیخوابی مزمن با مصرف غذاهای فوقفرآوریشده مرتبط است.
زرد، آبی، بیخوابی/ تلفن هوشمند چگونه چرخه زیستی را مختل میکند؟
اثرات منفی نور آبی که از صفحه نمایش تلفنهای هوشمند منعکس میشود و ایجاد اختلال خواب مدتهاست که ثابت شده، اما مطالعهای جدید به اثر طیف نور زرد در این زمینه پرداخته که نتایج آن غیرمنتظره بوده است.
روش جالب و جدید برای درمان بیخوابی
تحقیقات نیز نشان میدهد راههایی برای بهبود کیفیت خواب افراد از جمله پیروی از یک رژیم غذایی سالم، کنترل مصرف کافئین، ترک سیگار و افزایش فعالیت روزانه وجود دارد.
برای داشتن یک خواب راحت موز بخورید
موز حاوی مواد مغذی ضروری مانند منیزیم، پتاسیم و ویتامین B۶ است که می تواند کیفیت خواب را بهبود بخشد. این مواد مغذی به کاهش گرفتگی عضلات، کاهش استرس و اضطراب و حمایت از تولید هورمونهای تنظیمکننده خواب مانند سروتونین و ملاتونین کمک میکنند.