آموزش ۰ تا ۱۰۰ مراحل خرید و واردات کالا از چین
گزارش بازرگانی، 362356،خرید و واردات کالا از چین یکی از فرصتهای جذاب برای کارآفرینان و کسبوکارها در دنیای امروز است. چین به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان جهان، محصولات متنوع و با کیفیتی را ارائه میدهد که میتواند به رشد و توسعه کسبوکارها کمک کند.
تامین ۶.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی و دارو
بانک مرکزی با اشاره به اینکه ۳۰ میلیارد و ۶۱۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی در سال جاری تامین شده است، اعلام کرد: ۶ میلیارد و ۵۲۳ میلیون دلار برای کالاهای اساسی و دارو را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان تأمین شده است.
لغو ممنوعیت واردات کالاهای مصرفی دارای مشابه تولید داخل
رئیس سازمان توسعه تجارت در نامهای خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به عدم تمدید ماده ۱۶ قانون حداکثر استفاده از توان داخل در برنامه هفتم، تاکید کرد که کارتابل فنی بررسی ساخت داخل در واردات کالا عملاً از پایان مرداد ماه، حذف خواهد شد.
افزایش ۲۶ درصدی واردات کالای اساسی
رئیسکل گمرک از افزایش ۲۶ درصدی واردات کالاهای اساسی در دو ماه سال جاری خبر داد.
لغو اثر تصویبنامه اصلاح تعرفههای سود بازرگانی کالاهای وارداتی
گمرک از ملغیالاثر شدن تصویبنامه موضوع اصلاح تعرفه های سود بازرگانی کالاهای وارداتی خبر داد.
دولت بایدن تعرفه واردات کالا از چین را به شدت افزایش داد
کاخ سفید در بیانیهای از افزایش شدید وضع تعرفه واردات بر بسیاری از کالاهای چینی با هدف مقابله با آنچه خطرات غیرقابل قبول برای امنیت اقتصادی آمریکا مدعی شده است، خبر داد.
تخصیص ۴.۸ میلیارد دلار برای واردات کالا و دارو
معاون مرکز مبادله ارز و طلا اعلام کرد: از اول فروردین تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ معادل چهار میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.
تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
بانک مرکزی اعلام کرد که در سال گذشته برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی بیش از چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد که از رشد ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبلش برخوردار است. همچنین تامین ارز کالاهای اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت.
بانک مرکزی: تأمین ارز واردات کالاهای اساسی ادامه دارد
بانک مرکزی با تکذیب توقف پرداخت ارز کالاهای اساسی اعلام کرد: ۲۷ درصد واردات که مربوط به کالاهای اساسی و داروست، با نرخ دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تامین میشود.
موافقت مجمع تشخیص با اختصاص ۱۳.۵ میلیارد یورو برای واردات کالاهای اساسی
مجمع تشخیص مصلحت نظام، دولت و دستگاههای تابع قانون مدیریت خدمات کشوری از جمله بانک مرکزی را مجاز کرد ۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو به نرخ ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی کشاورزی، دارو و مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی اقدام کنند.
امسال ۲۳ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد/ واردات یک میلیون تن برنج
طبق اعلام گمرک، در ۱۱ ماهه سال جاری ۲۲ میلیون و ۸۸۱ هزار تن کالای اساسی به ارزش ۱۷ میلیارد و ۸۲۶ میلیون دلار وارد کشور شده است
مجلس با افزایش ارز تخصیصی برای واردات کالاهای اساسی و دارو موافقت کرد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دولت اقدام در تخصیص، فروش، تهاتر و یا مبادله منابع ارزی حاصل از صادرات نفت، گاز و میعانات گازی به میزان ۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو به نرخ ترجیحی برای واردات صرفا کالاهای اساسی کشاورزی، دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی را اجازه دادند.
بازرس ویژه رئیس جمهور: واردات کالای مشابه داخلی ممنوع!/ چرا واگن پارس سفارش تولید ندارد؟
رئیس دفتر بازرسی و نماینده ویژه رئیس جمهور گفت: طبق قانون تا زمانی که امکان تولید داخل وجود دارد کسی حق ندارد جنسی که مشابه داخلی آنها وجود دارد از خارج وارد کند مگر اینکه تولید داخل به اندازه نیاز کشور نباشد.
واردات ۱۳.۶ میلیارد دلار کالای اساسی
طبق اعلام گمرک، در ۱۰ ماهه امسال ۲۰ میلیون و ۹۳۴ هزار تن کالای اساسی به ارزش ۱۳ میلیارد و ۶۱۹ میلیون دلار وارد کشور شده است.
مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی یک درصد کاهش پیدا میکند
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ از مصوبه این کمیسیون برای کاهش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی، دارو، ملزومات مصرفی و نهادههای دامی، پزشکی و شیر خشک مخصوص اطفال به میزان یک درصد خبر داد.
جزئیات واردات ۲۰ قلم کالای اساسی در ۸ ماه امسال
رئیس کل گمرک ایران جزئیات واردات ۲۰ قلم کالای اساسی در ۸ ماه سال جاری را اعلام کرد.
رئیسی: واردات کالایی که در کشور تولید میشود، خنجری از پشت به تولید است
رئیس جمهور در بازدید از یکی از واحدهای احیا شده در استان البرز تاکید کرد: محصولی در کشور تولید می شود، ولی واردات هم می شود؛ این خنجری از پشت به تولید است.