نظر منتشر شده
۴۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 199609
 
سه برداشت از نرمش قهرمانانه
کشکول الف، 1 مهر 92
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۷
برداشت اول: شرایط کشور صلح امام حسن می طلبد. نرمش قهرمانانه نیز حکم حکومتی در دست حسن روحانی است تا کشور را از شرایط تحریم خارج سازد. بیش از این مقاومت هسته ای میسر نیست.
 
برداشت دوم: هیچ چیز تغییر نکرده است. رهبری تنها از یک واژه جدید استفاده کردند. چون دولت اهل نرمش است رهبری نسبت به قهرمانانه بودن این نرمش تذکر داده است. نرمش قهرمانانه همان راهی است که جلیلی هم رفته است. حالا کمی هم بهینه تر.
 
برداشت سوم. شرایط کشور تغییر کرده است. هم از حیث اقتصادی و هم سیاسی. رهبری بدون تغییر اصول و آرمان متناسب با شرایط امروز تاکتیک جدیدی را پیش روی دولت قرار داده است.
 
اگر برداشت سوم درست است آنگاه سوال؛
 
نرمش تا کجا؟ فنی است یا سیاسی یا حقوق بشری یا ...؟ شاخص قهرمانانه بودن یا ذلیلانه بودن چیست؟
۱۳۹۲/۰۷/۰۱ ۱۲:۱۰
 
۱۳۹۲/۰۶/۳۱ ۱۱:۴۲
 
۱۳۹۲/۰۶/۲۴ ۱۵:۵۶
 
۱۳۹۲/۰۶/۲۴ ۱۰:۲۶
 
۱۳۹۲/۰۶/۱۸ ۱۱:۱۵
 
۱۳۹۲/۰۶/۱۶ ۱۶:۵۰
 
۱۳۹۲/۰۶/۱۶ ۰۹:۳۱
 
۱۳۹۲/۰۶/۱۳ ۱۳:۳۲
 
۱۳۹۲/۰۶/۰۳ ۱۴:۳۳
 
۱۳۹۲/۰۶/۰۲ ۱۴:۳۵
 
 
کلمات کلیدی : کشکول الف
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۳۹:۲۳
در جاده انقلاب روی یکی از تابلو ها نوشته شده بود ,جاده لغزنده است ,دشمنان
مشغول کارند ,با احتیاط برانید,سبقت ممنوع ,دیر رسیدن به پست و مقام بهتر از
هرگز نرسیدن به امام است ,حداکثر سرعت بیشتر از ولی فقیه نباشد,
اگر پشتیبان ولایت فقیه نیستید لااقل کمربند دشمن را نبندید,با دنده لج حرکت نکنید
با وضو وارد شوید این جاده مطهر به خون شهداست (1662459) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۲۷:۱۷
باید تا 3-4 روز دیگر صبر کرد و منتظر بازتاب نطق رییس جمهور در سازمان ملل بود.

عکس العمل کشورهای غربی به نطق آقای روحانی مشخص می کند که نرمش با آنها آیا امکانپذیر است یا خیر. (1662602) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۴۴:۳۲
نتیجه تبسم بیجا به نظام سلطه تهدید به حمله نظامی است.

این تجربه‌ای بود که در دولت اصلاحات رخ داد و امیدوارم دوباره تکرار نشود. (1662678) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۰۱:۵۱
بایستی دیپلماسی گام به گام صورت بگیره : جیزی بگیری تا چیزی بدی. اینطور که در رسانه های غربی جنجال به پا شده یعنی ایران تسلیم محض خواهد شد و در اینصورت هویج را نداده چماق را زده!
آقایان یک ذره آهسته و پیوسته حرکت کنید درست است که رای آوردید و حمایت شدید ولی بالاخره غرب و خصوصا" امریکا قابل اعتماد نیستند. (1662750) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۱۲:۲۳
امروز اصلا شرایط کشور با زمان امام حسن مجتبی قابل مقایسه نیست و ما در شرایط بدر و خیبر هستیم.
برداشت دوم به واقعیت نزدیک تر است و رهبری خواست به دولت متذکر شوند که فراموش نکنید حریف دشمن است.
تاکتیک هم همان تاکتیک اقتصاد مقاومتی است.

عده ای مایلند آرزوهای خود را از زبان رهبری بیان کنند. کلام رهبری واضح و روشن بود و لطفا حرف در دهان رهبری نگذارید و تفسیر به رای نکنید. (1662783) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۴۲:۰۹
اگر به جای این همه تفسیر اصل کلام رهبری را توجه کنیم منظور ایشان روشن است:
"ما مخالف با حركتهاى صحيح و منطقى ديپلماسى هم نيستيم؛ چه در عالم ديپلماسى ، چه در عالم سياستهاى داخلى. بنده معتقد به همان چيزى هستم كه سالها پيش اسم‌گذارى شد «نرمش قهرمانانه»؛ نرمش در يك جاهايى بسيار لازم است، بسيار خوب است؛ عيبى ندارد، اما اين كشتى‌گيرى كه دارد با حريف خودش كشتى ميگيرد و يك جاهايى به دليل فنّى نرمشى نشان ميدهد، فراموش نكند كه طرفش كيست؛ فراموش نكند كه مشغول چه كارى است؛ اين شرط اصلى است؛ بفهمند كه دارند چه‌كار ميكنند، بدانند كه با چه كسى مواجهند، با چه كسى طرفند، آماج حمله‌ى طرف آنها كجاى مسئله است؛ اين را توجّه داشته باشند."
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=24033 (1662885) (alef-10)
 
عليار
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۴۹:۱۴
ايران در ساليان متمادي با نيروهاي روسي ، تركيه ، انگليسي ، فرانسوي ، پرتقالي ، مغول ،‌ اعراب جنگيد و در اين راه شهيدان زيادي هم داد و در اين اواخر با عراق اما با تمام اين كشورها با حفظ ارزشها و منافع ملي رابطه دارد.بهتر است در برخورد با ساير كشورهاي متخاصم به همين رويه ادامه پيدا كند (1662913) (alef-10)
 
فرزند ایران
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۴۶:۱۴
بعضی به اجبار می خوان حرف در دهان رهبری بگذارند
ایشون صراحتاً اعلام کردند نرمش قهرمانانه چیست . دست و پای دولت را نبندید انشاءاله از این مانع هم خواهیم گذشت و به قله های رفیع پیشرفت نایل می شویم (1662472) (alef-13)
 
قاسمی
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۴۶:۴۳
فعلا که اقای روحانی روش ذلیلانه را انتخاب کرده (1662475) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۵۱:۲۶
کجاش ذليلانست خواهشن توضىح بديد
فقط حرف مفت ميزنيد (1662714) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۰۷:۵۵
دوست عزيز ياد دوران امام حسن بيفتيم كه مردم عوام به اين حركت امام گفتند .
اگر صلح امام حسن نبود شايد از اسلام هم چيزي باقي نمي ماند .
ما شيعيان همان قدر كه به شهادت امام حسين مي نازيم ، به صلح خردمندانه امام حسن هم ناز مي كنيم . (1662771) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۴۴:۲۳
به هیچ وجه درست نیست ، درست حرف زدن و منطقی عمل کردن ذلالت است؟! (1662894) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۴۹:۱۴
اکنون و با این همه توفیق و این همه عزت و افتخار، سخن از نیاز به رابطه با آمریکا نه فقط ذلیلانه که احمقانه نیز هست و نباید فراموش کنیم در روزگاری که جهان، ایران را به هیچ می‌انگاشت و در روزهایی که ایران غیر از خدا هیچ نداشت توانستیم بدون اتکاء به شرق و غرب و تنها با باور به توانمندی‌های فرزندان خودمان به همه چیز دست پیدا کنیم. این تجربه بی‌نظیر را قدر بدانیم و امروز هم بکار بندیم. (1662483) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۴۹:۳۸
آقای روحانی ریاست محترم جمهوری در مصاحبه خویش با خبرنگار آمریکایی گفته از اختیارات تام برخوردار است. ایشان به عنوان رئیس‌جمهور اسلامی ایران از اختیار تام برخوردار است تا عزت و اقتدار کشور قدرتمند و عزیز ایران حفظ شود. ایشان می‌داند که حق ندارد کوچک‌ترین علامتی از ضعف و ذلت از خود نشان بدهند و نیز می‌داند که از کل نظام باید یک صدا بلند بشود. (1662484) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۵۱:۴۵
برخی روزنامه‌های معلوم‌الحال با تیتر‌های گزینشی دشمن‌پسند به جای اینکه به دنبال راضی کردن مردم کشورمان باشند به دنبال راضی کردن دشمنان مردمند. رئيس جمهور محترم در جمع فرماندهان سپاه مطالب مختلفی را عنوان نمودند که برخی روزنامه‌ها جمله: سپاه باید سپاه همه مردم باشد را تیتر زدند. به این طیف عرض می‌کنم هر کسی در این نظام خود را در دایره انقلاب اسلامی می‌بیند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را سپاه خود می‌بیند و هر کس خود را در دایره دشمن انقلاب اسلامی می‌بیند سپاه را هم دشمن خود می‌بیند چرا که سپاه در خط مقدم مبارزه با دشمنان انقلاب اسلامی قرار دارد. (1662495) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۵۳:۲۲
جناب آقای رئیس ‌جمهور
ضمن تبریک به مناسبت انتخاب مردم‌سالارانه جنابعالی که مهر تایید الهی دیگری بر مشروعیت نظام جمهوری اسلامی ایران است و آرزوی موفقیت برای شما باید نگرانی خردمندانه‌ای را ابراز کنم. تقاضا دارم به دیپلمات‌ها اجازه سیاست‌گذاری ندهید. آنها باید مجری سیاست‌های کلان کشور باشند. (1662504) (alef-10)
 
بصیرت پیشه
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۵۴:۲۴
سوالات اساسی تر:
1- آیا این تصمیم را میتوانستیم زود تر بگیریم؟
2- آیا دیر نشده است و ما تصمیم را در وقت اضافه نمیگیریم؟
3- آیا اکنون قدرت چانه زنی بیشتر داریم یا در گذشته؟
4- چه کسانی از بحران سود برده اند ویا میبرند؟
5- چه کسانی در داخل و در خارج از حل مسئل ایران و غرب ضرر میکنند و با آن مخالفند؟
6- مخالفت کور با تعامل با غرب در کجا نهادینه شده است؟
.... (1662508) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۵۷:۱۳
باید تاسف بخوریم که وزیر محترم خارجه ایران این قدر سطح جایگاه خود را تنزل داد. کار ایشان در مورد هولوکاست توهین به ملت انقلابی ایران بود. کجای این حرف با نرمش قهرمانانه همخوانی دارد؟؟؟؟؟ (1662515) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۵۸:۴۵
در کربلا، ماجرای امان‌نامه ثابت کرد، عباس(ع) هم که باشی، دشمن برای جدا کردن تو از ولایت طمع می‌کند، سلام بر پیروان ولایت. (1662523) (alef-10)
 
1360
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۳:۵۹:۰۴
باید منافع کلی مملکتو در نظر گرفت همین کشور ما برای پیشرفت نیاز مند رفع تحریم است بیکاری و خیلی از مشکلات ما حل شدنیست بستگی به بلدی دستگاه دیپلماسی داره که بتونه در عین حفظ منافع حقوق ایران هم بگیره همین (1662525) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۰۰:۵۵
چطوره شما هیچ برداشتی ارائه ندین و بذارین مردم خودشون تصمیم بگیرند! (1662527) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۰۲:۰۲
مسئولین کشورمان باید آنچه را که امروز سر اخوان‌المسلمین در مصر سرشان آمده یا بهتر بگوییم آمریکا سرشان آورده نصب‌العین خویش قرار بدهند و بدانند کوچک‌ترین انفعال در مقابل غرب و صهیونیسم آن عواقب دردناک را برای آنان نیز در پی خواهد داشت. (1662530) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۰۴:۵۰
راهی که جلیلی میرفت صدو هشتاد درجه با راه روحانی متفاوت است ، آنوقت شما در برداشت دوم میخواهید بگویید با افزودن واژه قهرمانانه به نرمش سیاسی این دو مسیر متفاوت و متضاد یکی خواهد شد ؟‏!‏ حالا کمی بهینه تر ؟‏!‏ البته هیچ محالی محال نیست !! (1662537) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۰۹:۳۷
در عصر حاضر و دوران بعد از انقلاب اسلامی، مردم بارها نشان داده‌اند که نگاهشان به رهبری است و نه خواص، بنابراین چنانچه برخی از خواص دچار لغزش شوند، به جای آن که دیگران را دچار انحراف و لغزش کنند، خود از دایره انقلاب بیرون افتاده و به قول حضرت آقا رفوزه شده و سقوط می‌کنند. (1662548) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۱۳:۰۲
مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان سپاه این نرمش را به نرمش کشتی‌گیری تشبیه می‌کنند که اولاً فراموش نمی‌کند طرفش کیست. ثانیاً می‌داند مشغول چه کاری است (مبارزه) ثالثاً می‌فهمد که دارد چه کاری می‌کند (بهره‌گیری از تاکتیک برای غلبه بهتر و بیشتر بر حریف) و رابعاً آماج حمله حریف (دشمن) را می‌شناسد.

آقای روحانی حتما" می دانند که این نرمش به مفهوم عقب‌نشینی و واگذاری کشتی به حریف نیست. (1662557) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۱۴:۰۲
در دشمنی بازیگران نظام سلطه با ایران و ایرانی شکی نیست و هر کس که این دشمنی را منکر شود دچار ساده لوحی است. این دشمنی از گذشته های مثالهای واضحی داشته که قابل انکار نیست . از زمان مرحوم مصدق تا حمایتهای آمریکا از صدام جنایتکار.
فراموش نکنیم که هدف از این مبارزه صرف مبارزه کردن نیست ،هدف زیستن با افتخار و سربلند مردم این سرزمین و حفظ آرمانهایشان است. هدف این است که به آنها بفهمانیم که این ملت با ریشه برای سعادت ملت و آینده اش راه خودرا می رود و به لطف خداوند آنها بزودی ناچار هستند که از موضع عزت با این ملت برخورد کنند نه از موضع سلطه. (1662563) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۱۴:۲۵
مهمترین سرمایه این نهضت مردمند .اگر روزگاری تمام نظام سلطه در جنگ با این ملت مقهور اراده و ایمان آنها شد هنوز سیاستمداران ما گرفتار بی اخلاقی های امورزه خود نشده بودند و با برچسب های متعدد سعی در بیرون کردن یکدیگر از دایره انقلاب نبودند.
صحبتهای رهبری اشاره خکیمانه و ظریفی به لزوم اتخاذ روشهای مختلف و انعطاف در مواضع در برای حصول نتیجه که همانا عزت این کشور است بود.
در شرایط فعلی بهتربن گزینه حفظ هوشیاری و پرهیز از بر چسب زدن است. کلام رهبری را در این سالها خیلی ها وسیله کردند برای برچسب هایی که ما را تهی می کند از سرمایه اصلی مان که وحدت است. سربلند و سلامت باشید (1662565) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۱۴:۴۰
فرمايشات مقام معظم رهبري اونقدر زيبا و صريح و روشن است كه نيازي به تحليل كردن شماها ندارد (1662567) (alef-13)
 
ابراهیم قنبری
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۱۵:۳۰
به نام خدا
خداوند سایه مقام معظم رهبری را بر سر ملت مستدام بدارد ، یک لحظه تصور کنید وجود متوهمانی راکه به خیال خود از درگاه خیمه معاویه بازگردانده شده اند ،و در حالی که به عمود آن ضربه میزدند ... حماسه مردم جز با تدبیر رهبری غیر ممکن بود . (1662570) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۱۵:۳۶
سخن مقام معظم ولایت در دیدار با جوانان در مصلّای بزرگ تهران در اردیبهشت ماه سال 79 را یادآور شده که فرمودند: من به شما عرض کنم که امروز دشمن قادر نیست. امروز به برکت ملتِ هوشیاری مثل ملت ایران، به برکت افکار برانگیخته ای مثل افکار ملت ایران، به برکت انقلاب بزرگی مثل انقلاب اسلامی ایران، نه امریکا و نه بزرگتر از امریکا -اگر در قدرتهای مادّی باشد- قادر نیستند حادثه ای مثل حادثه صلح امام حسن را بر دنیای اسلام تحمیل کنند. این جا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد، حادثه کربلا اتّفاق خواهد افتاد. (1662571) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۱۸:۰۷
«سوم»
اولی و دومی اغراق آمیزند. (1662580) (alef-10)
 
رضا-ع
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۱۹:۳۳
و برداشت چهارم: در تعيين مواضع حكومت اسلامي از جانب امام بخشي مربوط به شرائط زمان است كه لاجرم متناسب با ميزان فهم و موافقت و همراهي ماموم از امام هم مي باشد و با در نظر داشت وظيفه و نفع عمومي اسلام و مسلمين مواضع تعيين مي گردد. اين شرائط زماني موجب شدت قيام امام حسين است و در زماني ديگر نرمش صلح امام حسن را اقتضا دارد. و روشن است كه اين نرمش تا بدانجا كه وظيفه و استحسان حكم دهد جايز است و اگر نافي وظيفه يا موجب قبح گردد زايد است. و من الله توفيق. (1662582) (alef-10)
 
بنده خدا
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۲۳:۲۹
ملت ایران وقتی سر بلند است که مرد ایرانی در مقابل زن و بچه اش سر بلند باشد . وقتی عزت دارد که کودک ایرانی امنیت داشته باشد و در محیط سالم با امکانات متناسب بزرگ شود وقتی احساس غرور می کند که جوان ایرانی بتواند در پناه امنیت روانی و مالی و امکاناتی که دولت برایش فراهم کرده استعداد و نبوغ بی نظیرش را به رخ جهانیان بکشد. وقتی که جوان ایرانی آرزویش مهاجرت به اروپا و کشور های دیگر نبود و آنهایی که رفته اند هم با جان و دل به ایران برگشتند ما می توانیم بگویییم مقتدر هستیم . شاخص قهرمانانه و ذلیلانه بودن تامین آینده فرزندان این مرز و بوم است . تاکید می کنم این مرز و بوم یعنی ایران (1662592) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۴۰:۳۰
به نظر من هم برداشت سوم هم درست است و هم ادبیاتش نشان از خردمندی دارد .

در تعامل بین المللی و در تصمیم گیری های کلان و راهبردی فرق زیادی بین نرمش فنی و سیاسی و یا حقوقی نیست به عبارتی هر کدام تاثیر مهمی در ابعاد دیگر می گذارد .

هیچگاه در بحران سیاسی بین طرفین کسی سراغ مشکلات فنی را نمی گیرد و یا در بحران فی مابین ، مسائل حقوق بشری بیش از حقیقت ماجرا به بهانه ای برای انزوای جهانی کاربرد دارد بصورتی که اگر ما بین خودمان مشکلات را حل کنیم دول متخاصم عزادار خواهند شد .

برای داشتن شاخصی روشن در قهرماناه و یا ذلیلانه می توان از همان حقوق مشخص و تکالیف تعریف شده در ییمان منع گسترش استفاده کرد به هرحال ما عضو اژانس هستیم و باید به مقررات ان متعهد باشیم.
حق این است که ثابت کنیم عضو متمدن و وقادار به ییمان های خود خواهیم بود و عضو خیرخواه جامعه جهانی هستیم.
تعریف های عوامانه و شعاری مثل گذشته فقط و فقط اب به اسیاب اسرائیل ریختن است ما نه اخلاقا و نه شرعا و نه در عرف جامعه جهانی حق نداریم به تعهدات خویش بی توجه باشیم و ییام های نا متعارف و یرخاشگرایانه و غیر دییلماتیک ارسال نماییم .ادبیات تند شعاری و غیرحقوقی که در هر دوطرف طرفداران خاص با منافع خاصی را دارد تنها دشمن نرمش قهرمانانه است .

سه راهکار باید در ییش گرفته شود:

1- تقویت روابط عمومی یا همان دییلماسی عمومی:

به نظر من دولت ایران بیش از این نباید در روابط عمومی در سطح جهانی منفعل باشد واقعیت این است که ما جنگ روابط عمومی را باخته ایم و ادبیات ما مهمترین عنصر در این باخت تاسفبار بوده است.
موفقیت در روابط عمومی هزینه دشمنان را بسیار بالا خواهد برد و اقدام علیه ایران را سخت و سخت تر خواهد کرد.

2- اغاز گفتگو با امریکا :

هم دولت و ملت ایران و هم امریکاییها می دانیم که مسائل ییرامون ایران در جهان صرفا به وجود بدگمانی های بسیار در 35 سال گذشته است و هر دو دلایل و شواهد خود را دارند از طرفی ما در تمام این مدت با امریکاییها حرف نزده ایم بلکه با واسطه هایی که خود انها هم منافع خاصی دارند چون نخی باریک ییام مبادله کرده ایم .باید این تابو شکسته شود خود این حرکت هم تقویت دییلماسی عمومی ست و هم رودرو و بی واسطه حرفمان را زدن اعتماد به نفس ملی را تقویت و انسجام داخلی را تقویت خواهد کرد .اغاز گفتگو با امریکا رقبای تجاری انها را هم به تکایو خواهد انداخت که ارتباطات با ایران را توسعه دهند . شکستن این تابو شکستن حداقل انزوای سیاسی ست و از بعد اقتصادی چشم انداز مناسبی را در جهان برای ایران ترسیم خواهد کرد.

3- حضو فعال مثبت در امنیت جهانی :

سوریه برای ما مهم است ولی بیاد داشته باشیم برای عربستان و ترکیه و اسرائیل و امریکا و بیش از همه برای ملت سوریه هم مهم و بعضا خیلی مهم تر است.
مساله سوریه درست یا غلط ما را رودررو با ملل عرب و ترک قرار داده است و غرب و اسرائیل هم نهایت سواستفاده از این ماجرا برای زدن نفوذ ایران در جهان اسلام بکار بسته اند و خواهند بست بعبارتی انها تمایل دارند این وضعیت همینطور بماند نفعش بهتر است .ما باید این روند را بشکنیم و حتی با عربستان و ترکیه و عراق هماهنگ شویم و راه حل سیاسی محکمی را یایه ریزی کنیم تا اقلیت های سوریه حقوقشان محفوظ باشد و انتخابات سرنوشت ان کشور را رقم بزند عقل و شرع و عرف بین الملل هم همین روش را می یسندد .

ما باید برای جلب اعتماد عربستان و ترکیه بیشتر تلاش کنیم و هم اکنون نیز منافع بسیاری در منطقه از عراق و افغانستان و لبنان بدست اوردیم با به تثبیت موقعیت عمیق تر بیندیشیم و از احساسات کوچه بازاری بشدت یرهیز کنیم . (1662658) (alef-10)
 
سلام
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۴۵:۲۹
اگه حواسمان باشه آقا از کشتی یاد کردند نه از ورزشهای دیگر چون اکثرا میدونیم که وقتی یه کشتی گیر در دقایق اول بنا به دلایلی زیاد به حریف فشار نمی آره و امتیاز میده و بعد از آن از حریف امتیاز میگیره اگه امتیاز های داده و گرفته برابر باشند اونی که بعدا امتیاز گرفته برنده اعلام میکنند پس ما هم باید حواسمان باشه اگه هم نرمشی داریم این در برابر امتیاز گرفته امان حداقل برابر باشد پس حضرت آقا خوب توصیف کردند اگر حواسمان باشد و کسی نگفت که چرا از کشتی مثال زدند که حیف.... (1662687) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۴۵:۳۴
در مورد رابطه با آمريكا يا هر كشور ديگري بايد موارد ذيل را مدنظر قرار داد:
1)سياستهاي آمريكا مانند هر كشور ديگري داراي رويكردهاي گوناگوني است كه از معتدل تا افراطي را شامل مي شود. رويكردهاي دولت بوش با دولت اوباما قطعا متفاوت است. بوش به بهانه پاسخ به حملات يازده سپتامبر به دو كشور لشكر كشي كرد و ايران را در كنار عراق و كره شمالي محور شرارت ناميد. حال آنكه ايران در آن زمان براي افزايش اعتماد جهاني فعاليتهاي هسته اي خود را به تعويق انداخته بود.
2) اكثريت آمريكائيان جنگ طلب نيستند كه علت آن درسي است كه از جنگهاي طولاني داخلي، جنگهاي جهاني، جنگ ويتنام ، جنگ افغانستان و عراق و... گرفته اند.
3) وجود لابي صهيونيزم در نظام قانونگذاري، سياسي و تبليغاتي آمريكا يكي از چالشهاي خردگرايي و اعتدالگرايي در رفتار سياسي آمريكا است.
4) در رابطه با هركشوري بايد از موضع قدرت بود.
5) در رابطه با هر كشوري منافع ملي و براي ما منافع اعتقادي ارجح بر هر چيزي است.
6) رابطه با كشورها به تنهايي سازنده نيست و جهان پر است از ملتهايي كه به ظاهر باتمام دنيا مراوده دارند اما رشد اقتصادي و فرهنگي مناسبي ندارند.
7) ايران كشوري است كه در منطقه جغرافيايي خاص قرار داشته و با فرهنگ و پيشينه اي بلند بوده است. ايران قدرت تمدن سازي و حداقل گفتمان سازي را در منطقه و يا حتي جهان دارد. هر چند فرهنگ ايراني در سايه رفتار برخي از حاكمان سابق خود آسيبهاي جدي ديده است (مانند حكومت آقامحمدخان كه بر اساس يك عقده ديرينه تشكيل شد و رفتار حاكميتي و سياستي را به اخلاف خود در قاجاريه و حكومتهاي پس از آن انتقال داد). اما برآيند انديشه هاي موجود در بين عرفا، علما، ادبيان و شاعران گذشته و معاصر براي خلق مدينه فاضله در ايران و حتي جهان آمادگي لازم را دارد. اين انديشه ها فقط در سايه تجربيات نبوده بلكه در سايه تفكر و تعمق ايجاد شده است.
8) واكنش ما در سياستهاي خارجي بايد متناسب با وضعيت موجود باشد. برخي از واكنشهاي سياسي در زمان جنگ موضوعيت داشته اما الان در شرايط فعلي كاربرد ندارد. هرچند كه اكنون هم در زمان جنگ نرم هستيم كه ادبيات خاص خود را دارد. به هر حال بهترين رويكرد، روبكرد احترام متقابل و احترام به حقوق يكديگر است.
9) جامعه جهاني و از جمله غرب و آمريكا بعد از گذراندن ادوار گوناگون و جنگهاي جهاني به يك توافق حداقلي براي زندگي در كنار يكديگر و تعامل رسيده است . از اين فرصت مي توان استفاده كرد و ضمن دستيابي به حقوق خود ، در حل معضلات منطقه اي و جهاني از آن بهره گرفت. مثلا در مورد بحران سوريه موضع ايران همان احترام به نظر مردم سوريه در انتخاب حاكم خود است و هر گونه مداخله خارجي محكوم است. و يا در مقابل اسرائيل، باز گفتمان ايران بايد همان نظر و راي همه مردم در سرزمينهاي اشغالي باشد كه همان برگزاري انتخابات سراسري است (رهبري بارها بدان اشاره كردند). ادبيات جنگ و خصومت در جهان بايد به عنوان آخرين راهكار در شرايط اضطرار مطرح باشد.
10) اكنون آمريكا به ما پيغام مذاكره مي دهد، كه علت آن مي تواند چند چيز باشد:
• خود را به عنوان حلال معضلات جهاني مطرح سازد و صلح طلب نشان دهد.
• مشكلات مالي و اقتصادي آمريكا و جهان بيش از اين اجازه تحريم ايران را نمي دهد ( ايران قدرت اقتصادي هفدهم جهان و جزو 5 توليد كننده اصلي نفت و داراي ذخاير عظيم گازي است)
• مسائل منطقه اي به ويژه سوريه براي آمريكا به خوبي به پايان نرسيد و نقش ايران در برهم زدن معادلات محرز بود.
11) واكنش مناسب همان پايبندي بر اصول است: به رسميت شناختن حق ايران در استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي و رفع تحريمها. كه البته در اين مقطع درخواست خود را با آرامش بيشتر و با گفتار و رفتاري منطقي تر از گذشته مطرح مي سازيم و فرصت تبليغات سوء و فشار لابي صهيونيزم به جامعه جهاني را به حداقل مي رسانيم. به اين صورت آنها مجبورند براساس همان حداقل اصولي كه خود شعارش را مي دهند پاسخ منطقي داشته باشند.
12) جامعه جهاني به يُمن تجربيات اخير و فعاليتهاي رسانه اي، آگاه تر از قبل شده و سردمداران به هرحال به جلب نظر افراد در مورد تصميم خود اهميت بسزايي مي دهند ، چرا كه بقاي خود را ناگزير از توجه بدان يافته اند. بايد از اين فرصت استفاده كرد و با رفتار منطقي و با آرامش، تصوير جهانيان را از ايران اصلاح كرد و جامعه جهاني بيش از پيش معتقد خواهد شد كه ايران، عراق يا كره شمالي نيست!
13) رفتار آمريكا و غرب در مقابل حكومتهاي ديكتاتور خارج از منطق مثل عراق و كره شمالي سهل است. اما در مقابل رفتار منطقي (اما خارج از سليقه آنان) يا مجبور به تسليم خواهند شد و يا با استفاده از رسانه‌ها سعي در باطل جلوه دادن آن نموده و بعد اقدام تلافي جويانه مي نمايند. اما در مقابل رفتار منطقي و آرامش محور همراه با استفاده موثر از رسانه ها در ارسال پيام خود اگر دست و پا بسته نشوند حداقل دست به عصا خواهد بود! (1662690) (alef-10)
 
سادات
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۰۳:۴۸
خدايا توفيق شكر نعمت داشتن اينچنين رهبري را به ما عنايت كن .و خودت گناهاني را كه باعث تغيير نعمت ميشود را بر ماببخش .با ايشان غم نداريم (1662757) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۲۱:۱۲
یک چوب خشک اسانتر از یک چوب نرم شکسته میشود. به سخن دیگر مقاومت چوب نرم بیشتر از یک چوب خشک است. (1662814) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۳۹:۲۳
"نرمش" رفتار طبیعی انسان متمدن و " افراط " روش انسانی است که به بلوغ انسانی نرسیده است . (1662877) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۴۸:۴۳
وقتی بخواین بجنگین.... میگین جنگ امام حسین
وقتی بخواین صلح کنین.......میگین صلح امام حسن
آآآآآآآآآآآآای قربونتون برم که واسه هر چیزی یه راه حلی دارید (1662909) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۶:۴۳:۵۶
هر حرفی را میتوان هزارجور توجیح کرد (1669700) (alef-15)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.