نظر منتشر شده
۶۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 295008
افشای پشت پرده واگذاری آلومینیوم المهدی؛
فروش کارخانه 3100میلیاردی با قیمت 800میلیارد
بخش اقتصادی الف، 24 شهریور 94
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۴۵
یک فعال کارگری مجتمع آلومینیوم المهدی با افشای پشت پرده واگذاری آن، گفت: ظرفیت تولید آلومینیوم المهدی و هرمزال ۲۵۷ هزارتن است، کمترین نرخ سرمایه‌گذاری هرتن آلومینیوم ۴۰۰۰دلار و هر دلار ۳۰۰۰تومان باشد، حداقل قیمت ۳۱۰۰ میلیارد تومان است، نه 800 میلیارد تومان که فروخته اند.

روئین تن نامجو از کارشناسان رسمی شرکت آلومینیوم المهدی در بندرعباس در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به گفته رئیس سازمان خصوصی سازی مبنی بر اینکه صحت و سقم صورت های مالی شرکت های قابل واگذاری ارتباطی به این سازمان ندارد، اظهار داشت: صنایع استراتژیک آلومینیوم سازی با کارگاه تولیدی مواد غذایی یا کارگاه تولید آب معدنی متفاوت است. نرخ سرمایه گذاری در صنعت آلومینیوم در دنیا با ازای هرتن با تکنولوژی اروپایی حدود ۶۰۰۰ الی ۷۰۰۰دلار برآورد شده است.

بنابراین اینکه سرمایه مردم را با دلار سرمایه گذاری کنیم و با قیمت کارشناسی ایرانی بفروشیم، یعنی با دلار بخریم و با ریال و کیلو بفروشیم، از اساس اشتباه و بی پایه است.

حداقل قیمت آلومینیوم المهدی ۳۱۰۰ میلیارد تومان
وی افزود: در حالی مجموع ظرفیت تولید آلومینیوم المهدی و هرمزال ۲۵۷ هزارتن است که اگر پایین ترین نرخ سرمایه گذاری به ازای هرتن آلومینیوم یعنی ۴۰۰۰دلار و هر دلار هم با پایین ترین نرخ ۳۰۰۰تومان در نظربگیریم، حداقل قیمت کارخانجات آلومینیوم المهدی و هرمزآل ۳۱۰۰ میلیارد تومان محاسبه می شود.

نامجو گفت: این محاسبه بدون سرمایه گذاری ریالی شامل: دیماند و مجوز برق ، گاز و آب دو مجموعه ،خطوط انتقال برق فشار قوی و متوسط و پست های برق و خطوط انتقال آب و پمپ خانه ها و شبکه آبیاری و گازرسانی و سایر تاسیسات و ساختمانها و موجودی انبارهای کارخانه مخصوصا موجودی ۵۰هزار تنی شمش و کالای در جریان ساخت در دیگ های تولید است. بنابر این تخلف مفت فروشی و تاراج سرمایه های بیت المال تا همین جا برای هر شنونده و بیننده ای ثابت و روشن می شود.

نامجو با استناد به ادعای رئیس سازمان خصوصی سازی، افزود: اذعان این مقام مسئول مبنی بر فروش قطعی این شرکت ها (آلومینیوم المهدی و هرمزآل) در تاریخ ۱۸/۱۲/۹۳ به معنای این است که هزینه ها و فعالیت های شش ماهه گذشته و انتخاب و تعیین کارشناسان رسمی دادگستری ، یک نمایش سرگرم کننده برای بازی با افکار عمومی و قانونی جلوه دادن این مزایده مشکوک بوده است، چرا که در بخشی از اظهارات خود در سیما می گوید :"... اگر شما خریدار باشید و مالی را بخرید و شش ماه جلوی اقدام قانونی شما را بگیرند و بگویند سهم را نمی دهیم و در این شش ماهی که شما آنچه را خریده اید ، اذن پیدا نکنید و جلو چشمتان بیایند و ضرر و زیان هنگفتی بزنند چه می کنید؟..."

بر این اساس به نظر می رسد مطابق با این اظهارات در همان تاریخ ۱۸/۱۲/۹۳همه چیز تمام شده بوده است.

وی ادامه داد: رییس سازمان خصوصی سازی در جای دیگری از سخنان خود می گوید : "... و جلوی چشمتان بیایند و ضرر و زیان هنگفتی بزنند چه می کنید؟ اگر کسی شرکتی از ما بخرد که مدیران شرکت۳۵ میلیارد تومان بدهی را کتمان کنند و ماشرکت را تحویل خریدار دهیم و خریدار ۳۵ میلیارد تومان را در برابر طلبکار خارجی بپردازد، آیا این درست است؟..." .

حال سوال اینجا است که چرا مدیران شرکت ، ۳۵ میلیارد تومان بدهی شرکت را کتمان کنند؟ چه نفعی بابت این موضوع کسب می کنند؟ از سوی دیگر بازرس قانونی و حسابرس مستقل آلومینیوم المهدی به عنوان یکی از موسسات حسابرسی مورد تایید وزارت اقتصاد و دارایی و همچنین سازمان حسابرسی کل کشور هم به عنوان حسابرس طرح هرمزآل، سال ها وظیفه تهیه گزارش عملکرد و صورت های سود و زیان مالی را به عهده داشته و در گزارش های حسابرسی سالیانه ، همه دارایی و بدهی های دو مجموعه منعکس و منظور شده است.

بنابراین اختیار مدیران شرکت نیست که قادر به کتمان ۳۵میلیارد تومان بدهی شرکت باشند .

مدیر اسبق بازرگانی شرکت آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال بر این باور است که چندین مرتبه هر دو مجموعه، به مزایده گذاشته شده و هر مرتبه هم از سوی کارشناسان رسمی مورد تایید قرار گرفته است.

نامجو افزود: گزارش مالی و صورت های دارایی و بدهی های این شرکت ها در هیات واگذاری مورد تایید قرارگرفته و قیمت گذاری اخیر کارشناسان با استناد به همان منابع و ماخذ کارشناسان قبلی و در همان راستا بوده است که شاید با احتمال تغییر اعداد و مبالغ نمی‌توان ادعا کرد که مدیران نمی توانند ۳۵ میلیارد تومان بدهی را از حسابرسان کتمان و پنهان کنند. در عین حال برای اظهارات ایشان در خصوص بدهی دیماند ۴۰۱ مگاوات برق و بدهی ۳۵میلیون دلاری به شرکتهای سانستون و آلتون هیچ سندی وجود دارد.

نامجو اظهار نظر پوری حسینی از بابت ضرر و زیان وارده به خریداررا یادآور شد و گفت: خریدار تا ریال آخر ضرر و زیان خود را از بیت المال می گیرد و این در حالی است که بابت عملکرد سازمان خصوصی سازی، میلیاردها تومان خسارت به ۲ شرکت آلومینیوم المهدی و هرمزآل در مدت ۶ماه سرگردانی و توقف و تعلیق عمده فعالیت ها، تحمیل شده است.

وی افزود: سازمان خصوصی سازی به عنوان متولی اصلی حفظ و صیانت از بیت المال در امر واگذاری ها، باید ابتدا مزایده قبلی را لغو و اقدام به استرداد پیش پرداخت خریدار و سپس جهت جلوگیری از اعمال هرگونه نفوذ و رانت و ممانعت از ایجاد هرگونه فضای شک و شبهه در معاملات کلان کشور اقدام به قیمت گذاری مجدد بر اساس قیمت تکنولوژی در بازار جهانی توسط یک گروه خبره، متعهد و متخصص از کارشناسان فنی ومهندسی آشنا به تکنولوژی صنعت آلومینیوم می کرد.

این مدیر سابق آلومینیوم المهدی بر این باور است سازمان خصوصی سازی ، جهت جلوگیری از اعمال هرگونه نفوذ و تضییع حقوق بیت المال در معاملات کلان باید شرکت یا گروهی که قبلا در مزایده خرید با شک و شبهه برنده شده، در مزایده و خرید بعدی اجازه حضور در مزایده ندهد، تا موفق به اعمال نفوذ احتمالی در قیمت گذاری مجدد نشود.

نامجو عنوان کرد: علیرغم صدور حکم دادستان و دیوان محاسبات مبنی بر توقف مزایده فروش، سازمان خصوصی سازی علاوه بر عدم عودت مبلغ پیش پرداخت ، شرکت مدعی برنده مزایده را به عنوان خریدار، همچنان امیدوارانه در پشت در انتظار نگه داشته است. شرکت مذکور قبل از اینکه قیمت گذاری توسط گروه کارشناسان رسمی اعلام شود، سازمان خصوصی سازی طبق نامه شماره ۸۶۹۰/۴۰ مورخه ۵/۵/۹۴ اقدام به معرفی نماینده خریدار جهت تحویل و واگذاری صنایع آلومینیوم سازی نموده است که معلوم می شود، هر ۲ شرکت را فروخته بودند و همه این قیمت گذاری ها ، بهانه ای بوده برای توجیه و تفسیر عمل غیرقانونی آنها، در نتیجه باید اشخاص احتمالی که اقدام به همکاری با این شرکت کرده اند ، شناسایی و مورد پیگرد قانونی قرارگیرند.

وی گفت: سازمان خصوصی سازی به جای اینکه تمام تلاش خود را برای صرف دفاع از منافع و ضرر و زیان وارده به خریدار نماید ، حداقل راهکار و برنامه ای هم برای پیگیری و وصول ۱۰۰الی ۱۵۰میلیارد تومان مطالبات سرگردان دو مجموعه ارائه می کرد.

نامجو با ذکر این سوال که بالاخره مبلغ دقیق مطالبات سرگردان دوشرکت المهدی و هرمزآل چند میلیارد تومان است؟ آیا به اندازه مبلغ پیش پرداخت خریدار خصصی سازی است؟، گفت: پورحسینی در هر دو مصاحبه خود در سیما، به شدت ضرر و زیان ۴۵۰میلیارد تومانی شرکت المهدی و هرمزآل را پررنگ و مورد تاکید و تکرار قرارداد و این دو شرکت را شرکت هایی متضرر و ورشکسته وانمود کرد و از این موضوع ، به عنوان یک برگ برنده برای اینکه فروش این صنایع را قانونی جلوه دهند، یاد کرد و اظهار داشت که اگر دولت زیر قیمت کارشناسی هم اقدام به واگذاری آنها کند، به نفع مردم و بیت المال است!، ولی در هر دو مصاحبه از تخلفات گسترده و سنگین مالی و اداری و اختلاسها و حیف و میلهای بالغ بر ۴۰۰میلیارد تومانی این دومجموعه در سالهای ۱۳۹۱ الی ۱۳۹۳ و مخصوصا با سکوت و چراغ خاموش از کنار عدم حسابرسی هزینه های ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاری طرح هرمزآل گذشت .

نامجو خاطر نشان کرد: شرکت های المهدی و هرمزآل سودآورترین کارخانجات ایران هستند و به هیچ عنوان زیان ده نبوده و نیستند و همه این ضرر و زیان های تحمیلی حتی عدم پرداخت اقساط وام فاینانس ساخت آلومینیوم هرمزآل به بانک های ایتالیایی به نظر کارشکنی ، تعمدی و با برنامه ریزی قبلی برای مفت خری آن بوده است.

نامجو ادامه داد: اولین دیگ هرمزآل در شهریور ۱۳۸۸ راه اندازی و مراسم رسمی بهره برداری هرمزآل هم توسط ریاست جمهوری وقت در تاریخ ۱۹/۱۰/۱۳۸۸ افتتاح و بهره برداری شد و حال سوال اینجاست که بعد از گذشت ۷سال از بهره برداری هرمزآل، چرا حتی یک قسط از اقساط فاینانس خارجی پرداخت نشده است؟

وی گفت: شواهد نشان می دهد که با وجود آنکه شرکت ایرالکو تحریم بوده، ولی المهدی و هرمزآل تحریم نبوده است، اما به علت خرید مواد اولیه بی کیفیت و گران با سوءاستفاده از تحریم ها و تهاتر با شمش آلومینیوم با پریمیوم ۵۰% زیر نرم خاورمیانه و حتی پریمیوم صفر (کارشناس ایمیدرو به قیمت مواد خریداری شده توسط مدیران المهدی به دوبرابر نرم جهانی و ۳۵%بالاتر از قیمت خرید ایرالکو اشاره کرده ) با زیان عمدی مواجه شده است.

وی گفت: جابجایی مدیران متخصص با تجربه ۱۵ در خط تولید به واحدهای دیگر و اخراج کارشناسان که ۶ماه دوره آموزش در آلومینیوم دوبال دبی دیده بودند، نیز قابل توجه است.

در سال های معروف به بهار صنعت آلومینیوم که شاید دیگر تکرارنشود (سالهای ۱۳۹۱ الی۱۳۹۴) با افزایش قیمت دلار از ۱۲۲۶تومان به بالای ۳۵۰۰تومان و قیمت شمش آلومینیوم از ۲۴۰۰تومان به ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ و نهایتاً به ۸۴۰۰ تومان و نیزکاهش قیمت مواد اولیه خارجی ، متاسفانه بازهم المهدی و هرمزآل زیان انباشته نصیبشان شد.

این کارشناس بر این باور است که ایرالکو علیرغم اینکه از تکنولوژی پایین تری برخورداراست (تکنولوژی چینی) در همه این سالها سودآوری داشته و حتی در سال۱۳۹۳ دارای ۱۹۰۰درصد سود خالص بوده بوده است. اما چرا المهدی و هرمزآل که ازتکنولوژی بالاتری برخوردارهستند و در کنارآب های آزادخلیج فارس قراردارند ، نه تنها سودآوری نداشته اند، بلکه به گفته رئیس سازمان خصوصی سازی در همه سالها با زیان انباشته همزاد بوده است.

* چه کسی کارخانه سود ده را زیانده کرد؟

وی گفت: چه کسانی زمینه و بستر را برای متضررکردن شرکت و همچنین افزایش زیان انباشته و ورشکسته جلوه دادن این شرکتها برای چنین روزهایی مهیا کردند تا مفت فروشی و تاراج صنایع آلومینیوم کشور توجیه و تفسیر شود.(کاهش تعداد دیگ های تولید آلومینیوم خط یک ، تبدیل طرح هرمزآل به تفریح گاه و تفرجگاه با راه اندازی ۳۰% ظرفیت ازکل تعداد دیگ ها، ۲۲۸دستگاه - کاهش راندمان آمپری هر دوخط ،توقف کارخانه آندسازی و آتش سوزی آن-خرید آند و مواد اولیه گران و بی کیفیت ،عدم خرید مواد اولیه به موقع و دهها مورد دیگر)

وی ادامه داد: احتکار و دپوی شمش تولیدی ، فروش قطره چکانی شمش در بورس و تبدیل کردن مکانیزم بورس کالا به ثبت قراردادها و معاملات از قبل فروخته شده به شرکت های خاص نیز از دیگر موارد رخ داده در این شرکت است.

نامجو با بیان اینکه سازمان خصوصی سازی باید کاملا هوشمندانه و شجاعانه و باقاطعیت ، صلاحیت، سابقه و توانایی مدیریتی، مالی و فنی شرکتهایی متقاضی شرکت در مزایده صنایع مادر و حیاتی کشور را برررسی و مشخص نماید ، افزود: به هیچ عنوان اجازه شرکت به اشخاص حقیقی و حقوقی که تاکنون از عملکرد قابل قبولی در سایر صنایع برخوردارنوده اند در مزایده خرید صنایع کلان کشور را را نباید داد .

وی گفت: افرادی که در ۱۰الی ۱۲سال گذشته بزرگترین معادن کرومیت خاورمیانه و غنی ترین معدن کرومیت کشور که بیش از ۷۵%ذخائر کرومیت کشور در خود جای داده است با همین شیوه و روش مالک آن شده و با خام فروشی و تاسیس شرکت های زنجیره ای و شرکت های بازیافت جهت فرارمالیاتی، عملا بزرگترین پالایشگاه فروآلیاژهای کشور را معروف به پالایشگاه فروآلیاژهای آبادان را متوقف و تبدیل به گورستان صادرات مواد خام کرده اند. این در حالی است که این مجموعه با نام تجاری پالایشگاه فروآلیاژهای آبادان با هدف تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع فولاد کشور نظیر فروکروم و فرومنگنز پرکربن در داخل کشور تاسیس شده است.

این کارشناس افزود: با احداث پالایشگاه فرو آلیاژ آبادان قراربود گام مهمی در خودکفایی صنعتی کشور برداشته شود که متاسفانه با واگذاری به بخش خصوصی عملا تبدیل به گورستان صادرات کرومیت خام به کشور چین شد. این واحد در زمینی به وسعت ۱۰۰ هکتار در استان کرمان کیلومتر ۱۱۰ جاده بندرعباس-کهنوج در نزدیکی معادن کرومیت، سیلیس و سنگ آهک متعلق به شرکت معادن فاریاب واقع شده است. این واحد در زمان افتتاح دارای دو کوره نهان قوس الکتریک( (Submerged Electric Arc Furnace با توان ۵/۱۲ مگاولت آمپر بوده است این مجموعه با داشتن این دو کوره توانایی تولید (۳۰.۰۰۰ تن) فروکروم پرکربن و (۴۵.۰۰۰ الی ۵۰.۰۰۰ تن) فرومنگنز پرکربن در سال را داربوده است و در طرح توسعه مجموعه، افزودن ۲ کوره ۵/۲۵ مگاولت آمپری و ۱ کوره ۵/۳ مگاولت آمپری و ۱ کوره ۳/۶ مگاولت آمپری جهت ذوب مجدد به کوره های موجود و تولید محصولات دیگر نظیر فرومنگنز متوسط کربن ، فرومنگنزکم کربن ، فرو سیلیکو منگنز و فروکروم متوسط کربن و کم کربن در نظر گرفته شده است که با در مدار قرار گرفتن کوره های جدید توان تولید شرکت بالغ بر (۲۰۰.۰۰۰ تن ) در سال می شد.

این کارشناس ادامه داد: محصولات تولیدی این مجموعه مطابق با استانداردهای جهانی بوده و می توانست با موفقیت در واحدهای فولادسازی کشور مورد استفاده قرار بگیرد، به‌گونه‌ای که این مجموعه به عنوان تامین کننده مواد اولیه فولادسازی، کشور را در تولید این مواد به خودکفایی برساند که بعد از گذشت ۱۰الی ۱۲ سال چنین اهدافی محقق نشد، بطوریکه در پنج ماهه نخست ۱۳۹۳ بالغ بر ۴۷ هزار و ۷۲۶ تن انواع فرومنگنز به ارزش بیش از ۵۹ میلیون و ۱۵۶ هزار دلار وارد کشور شد.

گزارش سازمان بازرسی استان هرمزگان کاملا خلاف واقعیت های اتفاق افتاده بوده و این در حالی است که گزارشات موسسه حسابرسی کاربد ارقام و موسسه حسابرسی هادی تهران معلوم نیست چگونه مفقود و بایگانی شد.

وی گفت: متولی خصوصی سازی در فروش باشگاه پرسپولیس و استقلال ، با تمام توان ، مراقب و مواظب بود که باشگاهها به افراد صلاحیت دار و اهلش واگذار شود، ولی صنایع استرتژیک آلومینیوم کشور را دو دستی تقدیم افرادی می کند که به نظر می رسد هیچ صلاحیت و اهلیت این موضوع ندارند.

نامجو عنوان کرد: صنایع آلومینیوم سازی هرمزگان مانند صنایع فولاد و مس یکی از صنایع مادر و حیاتی کشور است، لذا باید صنایع مادر و حیاتی در سازمان بورس اقدام به برگزاری مزایده فروش شود و پیشنهاد می کنیم دولت تا ۱۰سال آینده ۳۰الی ۴۰درصد از سهام شرکتهای مادر و تاثیرگذار را جهت اعمال حق حاکمیتی در موارد بحرانی و حساس برای خود حفظ نماید و نباید صنایع مادر به طور کامل به بخش خصوصی واگذار کرد.

لذا سوالاتی که ذهن جامعه کارگری را به خود مشغول کرده این است که چرا طرح هرمزآل که با داشتن تجربه ۱۵ساله المهدی، اجرا و با تکنولوژی روز دنیا ساخته شده است ؛ بعداز گذشت ۵سال از بهره برداری این طرح ؛ نصف ظرفیت دیگ های هرمزآل بلا استفاده مانده و چرا از دیگ های در مدار تولید با راندمان ۸۸%بهره برداری گردیده است.(راندمان اسمی هرمزآل۹۵.۵%می باشد) چرا میلیارد ها تومان زیان انباشته بوجود آمده و چه کسی یا کسانی پاسخگو ومقصر این زیان های تعمدی و خلاف مصالح و منافع کشور هستند؟

این کارشناس در پایان گفت: مردم سوال می کنند که اگر صنایع آلومینیوم زیان ده و انرژی بر است ؛ پس چرا هم اکنون در لامرد و مسجد سلیمان با سرعت در حال اجرای دوطرح بزرگ آلومینیوم هستیم؟
 
کلمات کلیدی : آلمینیوم المهدی
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۸:۵۸:۳۳
دوست عزیز، کارشناس گرامی اتفاقا رئیس سازمان خصوصی سازی کاملا هم درست میگفت. شرکتی زیان ده با کارایی پایین بگذارید تا به بخش خصوصی واگذار بشه. پول برقش هم نمیتونه بده (3188697) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۰:۰۴:۴۴
اخه مگه شرکت لوازم خانگی الکتریکیه که بدلیل رقیب و تکنولوژی ورشکسته باشه.
این ورشکستگی و زیان نشان از سو مدیریت دولتی دارد هم مدیران قبلی باید بازداشت محاکمه و رد مال بشن.
هم به جای فروش با تغییر سیستم مدیریتان را دولت احیا کند و بقیمت واقعی بغروشد
عجله برای فروش.چیست؟ (3188848) (alef-11)
 
بیدار
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۰:۰۸:۲۵
بله باید شرکت زیان ده برود ولی باید معلوم شه چجوری زیان ده شده از قصدی با یک طرح حساب شده و یا ...خدا را خوش نمی آید که بیت المال را قصدا زیان ده کنیم و بعد بگوییم بگذار برود (3188861) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۸:۲۵:۳۰
كارخانه اى كه ورشكست ميشود انهم در ايران كه دستمزد كارگر ارزان است و هزينه هاى انرژى نسبت به هرجاى ديگر دنيا حتى چين در حد مفت است فقط ميتواند دو دليل داشته باشد
يك - مديران كارخانه كاربلد و وارد نيستند و با ندانم كاريها كارخانه را به ورشكستگى ميرسانند
دوم - مديران صالح نيستند و با سوء استفاده و اتلاف منابع و وام و سرمايه كارخانه را به ورشكستگى ميرسانند . (3190435) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۲۳:۱۴:۳۱
كليه واگذارى ها از اول انقلاب بايد حسابرسى و كنترل شود و مشخص شود با بيت المال مملكت چه كرده اند .... (3193428) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۰۴:۲۳
روش کاری چنین است اول یک مدیر خودی میگذارند تا میتوانند حساب سازی و غارت کنند و بعد که ورشکست شد با همان پول غارت شده و رشوه برای قیمت گذاری ان را مفت میخرند این سیستم کاری در بیشتر مناقصات دولتی در خرید کارخانه و زمین های دولتی برقرار است و همه هم دولتی هستند یا وابسته به انان. (3188713) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۲۱:۵۶:۰۹
ظاهرا این کارخانه از روز اول وقطعا از هشت سال پیش تا امروز با زیان مواجه بوده وهیچگاه سود نکرده واین خاصیت شرکت دولتی است . سود ده ترین مؤ سسات اقتصادی دولت اگر دست بخش خصوصی باشد ، سودش ده ها برابر افزایش می یابد . (3190703) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۰۹:۱۸
حالا کی خریده؟ (3188734) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۱۵:۰۵
بهترین کار این است که دولت ها برای جلوگیری از این ضرر ها تنها 51 درصد سهام هارا واگذاری کنند (3188752) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۱۹:۰۸
لامرد و مسجد سلیمان اب ندارن . این دو طرح عظیم الومینیم با مصرف اب زیاد باید بره کنار دریا.
نماینده های مجلس ... (3188760) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۶:۰۳:۴۷
تولید آلومینیوم آب نمی خواهد برادر . برق می خواهد (3190106) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۳۲:۵۳
خصوصی سازی شرکتها در بورس هم حتی باید مورد واکاوی قرار بگیره که خریداران عمده این سهام مرغوب و ارزان چه کسانی بوده اند؟ کدام کارگزاری ها و به چه ترتیب این سهام را در اختیار گرفتند.
اقتصاد در دولتهای احمدی نژاد پر از شبهه بوده (3188785) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۳۴:۳۴
دستور دادستانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3188787) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۵۲:۴۳
نگران نباشید وقتی دادستانی دستور داده بررسی میشه فروش هم رفته باشه بر می گرده و معامله باطل میشه به یاری خدا و ملت ضرر نمی کنه خدا امثال دکتر توکلی را هم عمر بده باعافیت که به فکر مردمند آآآمین (3188823) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۵۶:۲۹
فساد فساد فساد بازهم فساد!!!!!!!!!!! ده و یازده نداره (3188831) (alef-11)
 
یاس
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۰:۱۶:۳۳
خدا خیرت بده. خیلی وقته توی کامنتها نظرات منطقی کم شده. همه شده حزبی جناحی. طرفداران سینه چاک دولتها تقصیر رو میندازن گردن دولت دیگه (3188889) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۲۲:۵۳:۴۰
بله متاسفانه این است نتیجه توسعه اقتصادی بر مبنای لیبرالیزم و به امید روزی که الگوی اقتصاد ایرانی-اسلامی در کشور عملیاتی و اجرایی شود. (3190773) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۵۷:۳۸
اینکه نرخ یک کارخانه براساس تناژ تولید آن مبنای قیمت گذاری یک کارخانه باشد غلط است . در قیمت گذاری یک کارخانه میزان بدهی ها ومطالبات از ایتمهای تاثیر گذار است . (3188836) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۰:۲۷:۴۹
شما که این همه نبوغ دارین لطفا به این سوال پاسخ بدین که اگر بنا بوده کارخانه حداکثر ضرر رو بده تا با همین فرمول من دراوردی مفت بفروش بره چی؟!؟!؟!؟؟ (3188931) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۰:۱۰:۰۲
آفرین به پیگیری شما عزیزان، به مجاهده ادامه دهید (3188868) (alef-11)
 
يك شهروند
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۰:۱۴:۰۰
معني و مفهوم خصوصي سازي در اين كشور اصلا مشخص نيست و تنها سرمايه هاي ملي و بيت المال كه مربوط به همگان هست رو بدون هيچ اصل و بنياني به افراد بدون صلاحيت و نورچشمي ها واگذار مي كنند. آيا نبايد اين واگذاري ها بر اساس برنامه بوده و دولت نقش نظارت را اين موارد را داشته باشد؟ تا منجر به رونق اقتصادي و اشتغال زايي بيشتر و پيشرفت صنعتي گردد نه اينكه تنها باعث سودجويي بيشتر افراد خاص با واگذاري به قيمتهاي بسيار نازل تر از قيمت واقعي صنايع و بعضا تعطيلي صنايع مربوطه بعد از واگذاري گردد. نمونه آن را مي توانيد در شركت آونگان اراك مشاهده نمائيد و بسياري از اين دست و واگذاري صنايع پتروشيمي كه از صنايع مادر كشور است كه باعث مي شود سودهاي كلان ناشي از آن به جيب افراد خاص برود به جاي اينكه وارد بيت المال مملكت شود.
الان هم موضوع المهدي چند روزي داغ است و بعد از مدتي مانند ساير واگذاري ها به تاريخ مي پيوندد.
از شما نماينده محترم به عنوان يك شهروند ايراني تقاضا دارم به اين موارد كه باعث به تاراج رفتن بيت المال كشور ميگردد برخورد قاطع شود (3188881) (alef-11)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۰:۱۵:۰۳
هر دم از این باغ بری می رسد...تازه تر از تازه تری می رسد!!! (3188886) (alef-11)
 
کارگر خط تولید
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۰:۳۸:۰۱
کارخانه ای که 2000 پرسنل داشته باشه و اکثر واحد های آن از مدیریت برق گرفته تا پشتیبانی تولید به پیمانکار با قیمت بالا سپرده باشند و برسنل اصلی کارخانه بجای کار به دنبال حاشیه و دنبال شغل دوم خود باشند و این پیمانکارها روز به روز ثروت مند بشوند دیگر انتظار سودمند شدن کارخانه را نداشته باشیم امید است که بخش خصوصی دست پیمانکاران را از این صنعت کوتاه نماید و با ایجاد انگیزش در میان کارگران و اخراج انسانهای تنبل و مسموم باعث رونق این صنعت گردد. (3188972) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۰:۴۰:۳۶
آخه 3000 میلیار رقم معروفیه . نمیخوان تداعی بشه (3188979) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۱:۰۲:۲۶
من به عنوان كسى كه صنعت را مى شناسد عرض ميكنم كه ارزش گذارى يك واحد توليدى به داشته هاى ان نيست. به طورمثال ارزش بالاى زمينهاى بر جاده كرج كارى براى صنعت خودرو سازى نميكند. ارزش يك واحد توليدى بر اساس ظرفيت واقعى فروش و قيمت فروش محصول ميباشد. به طور مثال اگر اين واحد مورد اشاره امكان توليد و فروش ساليانه ١٥ هزار ميليارد تومان داشته باشد و سود احتمالى بر اساس بيست درصد فروش به حدود سه هزار ميليارد تومان برسد در صورتيكه بدهى نداشته باشد انوقت سه هزار ميليارد ارزش خواهد داشت. ياد اور ميشود كه ماليات بر سود را هم در اين محاسبه منظور نكردم.
اين اشتباه در واگذاري هاى دولتى منظما تكرار ميشود ( كه فقط به ارزش اموال توجه ميشود و فاكتور قدرت توليد، فروش و ميزان بدهى ها فراموش ميشود ). انوقت هم دولت زير سئوال ميرود و هم خريدار. در حالى كه با بررسى كارشناسى به روش فوق شايد هيچكس مقصر نيست.
... (3189072) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۲۳:۰۸:۵۳
ببخشيدخودم مطلب خودم را اصلاح كنم
اگر كارخانه سه هزار ميليارد در سال فروش داشته باشد و سود بيست درصد فرضى پس از كسر ماليات ميتواند سرمايه اش را ظرف شش الى هفت سال مستهلك كند.
بنابراين در صورتيكه

اين كارخانه ١- بدهى نداشته باشد ٢- سالى سه هزار ميليارد هم فروش ساليانه داشته باشد.
ان وقت سه هزار ميليارد مى ارزد.

حالا دست اندر كاران و كسانى كه به اعداد مالى اين واحد دسترسى دارند ميتوانند به اين نتيجه برسند كه چه شده است تا كسى بيهوده متهم نشود.

با پوزش پانزده هزار ميليارد فروش ساليانه در مطلب بالا ناشى از اشتباه يك ضرب اضافى بود. (3190800) (alef-11)
 
سعید تمر
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۰۸:۵۲:۱۷
دوست عزیز
ما هم از حساب کتاب سرمون می شه
ما یک ارزش دفتری داریم که همان هزینه احداث است. و یک ارزش بازاری که در بورس و واگذاری های مشابه قابل حسابه و یک ارزش که از جریان سود می شه در آورد یعنی از P بر E معروف. یعنی سود به قیمت عرف اقتصاد و آن صنعت خاص.

به هرحال، من کمتر دیدم ارزش دفتری کمتر از ارزش بازاری در بیاد. اگر دربیاد یعنی باید طراح آن کسب و کار را گرفت محاکمه کرد!!

بگذریم.
دارند میخورند، ما هم فقط حرف می زنیم!!
چرا ...؟ چون جا انداختند که مدیریت دولتی یعنی ضرر. از قضا ما هم قبول داریم که اینها مدیر نیستند! حلقه دوستان ...هستند!
... (3191191) (alef-11)
 
ایران
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۱۵:۱۰:۵۰
دست آقای دکتر توکلی درد نکند. امیدوارم اتفاقی برای ایشان نیفتد! (3192493) (alef-11)
 
اقتصاددان
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۲:۱۸:۳۹
چه كسي گفته است ارزش المهدي اينقدر زياد است ؟ همين امروز مي توان به طور كاملا رسمي و قانوني شركت آلومينيوم ايران ( با نماد فايرا ) را در بورس تهران با حدود 160 ميليارد تومان خريد. ( 600 ميليون سهم باقيمت هر سهم 265 تومان ) كه مطلعين مي دانند الومينيوم ايران چقدر بزرگتر از آلومينيوم المهدي است. دست بخش خصوصي هم درد نكند كه اين كارخانه ها را مي خرد. من اگر بودم اينجور كارخانه ها را با يك ريال هم نمي خريدم. (3189440) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۹ ۰۸:۰۳:۲۴
واقعا اقتصاد دان هستی (3199413) (alef-11)
 
شهزاد
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۲:۲۳:۵۷
من به عنوان کارمند المهدی طی این چند سال که اینجا هستم یک موضوع را به وضوح دیدم و سایر همکاران هم نسبت به آن اذعان دارن و جوابی براش پیدا نکردیم اینکه :
1-تمام پیمانکاران المهدی که اینجا کار برداشتن ماشاالله خوب سود کردن وضعشون در طی حداکٍثر یکسال از این رو به اون روشده خدا بهشون برکت بده زحمت کشیدن!!!!!!! همه میشناسین دیگه؟
... (3189460) (alef-11)
 
پرسنل کارخونه
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۲:۵۱:۰۶
به اتفاق خانواده شاهد مناظره بین دکتر توکلی و آقای پور حسینی بودیم ؛ وقتی صحبت از 450 میلیارد ضرر شد ، بچه هام ازم پرسیدند ، طی 19 سال گذشته که داشتی کار میکردی ، کمر و ریه هات آسیب دید و همیشه میگفتی قطع برق بود با بازی کردن با جونمون نذاشتیم خط بخوابه ، از وقتت استراحتت زدی و گفتی مواد اولیه نیست تو کارخونه به من نیاز است ، نتیجه آن ضرر بود ؟
موندم چه طوری توضیح بدم که سوء مدیریت و حیف و میل اموال ، کارخونه رو به اینجا رسوند و نتیجه ایثار ما رو برباد داد
انشاءالله با حسابرسی دقیق ، مقصرین اینهمه ضرر و زیان رو محاکمه و به سزای اعمالشون میرسونند (3189550) (alef-11)
 
هدایت
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۳:۱۶:۳۵
حال فقط گیر بدید به دولت احمدی نژاد/ (3189634) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۳:۵۳:۲۲
در صورت امکان نام مدیران عامل آن از ابتدا تا کنون اعلام شود. (3189762) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۶:۱۸:۳۷
شنیده میشه کار تمام شده
دست و پا زدن اضافیه
قدرت و پول حامیشونه
متوجه اید (3190143) (alef-11)
 
اسماعیل
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۶:۲۳:۴۵
پس بیایم مملکت را به مزایده باریم چونکه ضرر میدهد دولت پول نداره کسر بودجه داریم نهایتاً کار به اینجا خواهد کشید خدا بحال ما ایرانیان رحم کنه (3190155) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۹:۴۳:۲۹
اگرقرار بود ارزش یک کارخانه را با میزان سرمایه مورد نیاز برای تولید یک واحد محصول وضرب ان در قیمت فروش در طول سال محاسبه کرد انوقت هر کارخانه ای باید درطول مدت یکسال کل سرمایه اولیه را با فروش محصول تامین میکرد
دقت کنید ...فرموده اند تولیدالومینیوم هر تن 3 هزار دلار سرمایه نیازدارد بعد ظرفیت 270 هزار تنی را درقیمت هرتن الومینیوم حساب کرده و با ضرب در نرخ دلار به عدد 3200 میلیار رسیده !
یعنی کارخانه های فولاد مس سرب روی ظرف مدت یکسال با توجه به ظرفیت تولید و قیمت محصول دریکسال کل سرمایه اولیه را بازگردانند .
ایا در چنین حالتی ما نیازبه صادرات نفت داشتیم
میتوانستیم کشورعربستان را در ده سال ازاعراب بخریم ... اندکی دقت کنید (3190554) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۹ ۰۹:۲۴:۳۶
اینو کی گفته ؟ کدوم کارخونه در دنیا در مدت یکسال بازگشت سرمایه داره؟ (3199520) (alef-11)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۲۱:۰۷:۵۱
باید این کارشناسان خائن را که این قیمت را داده اند هم به سزای اعمالشان برسند که حقوق ملت را اینگونه ارزیابی میکنند (3190654) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۲۳:۳۳:۱۱
با سلام
مديران محترم سايت -شما كه پيگر حقوق ملي هستيد-لطفا مطلب زير را هم پيگيري كنيد:در بورس تهران اغلب قيمت سهم با توجه به سود آن تحليل مي شود.همين روش موجب شد مسئولان اقتصادي در دولت روحاني رشد شاخص را حبابي ارزيابي كنند.
مورد قابل بررسي اين است كه با افزايش خوراك پتروشيمي ها و پالايشگاه ه و..عدم افزايش نرخ ارز متناسب با نرخ تورم و...مشكلات معدني ها .... وبا توجه به شرايط تحريم سود شركتها كاهش يافته است. بنابراين اين كاهش سود موجب كاهش قيمت سهام كارخانه ها شده است. بطوريكه ارزش بازار شركتهاي بورسي در موارد بسياري به كمتر از ارزش جايگزيني آنها رسيده است.
در چنين شرايطي -سرمايه گذاران خارجي ترجيح خواهند داد به جاي سرمايه گذاري و انجام فعاليت توليد-نسبت به خريد سهام كارخانه ها و شركتهايي اقدام كنند كه قيمت سهام آنها به كمتر از ارزش جايگزيني رسيده است.به عنوان نمونه اخيرا يك درصد سهام سيمان خوزستان توسط سرمايه گذار خارجي خريداري شد.اگر اين سرمايه گذار مي خواست كارخانه سيمان احداث كند مجبور بود سرمايه بيشتري هزينه كند و سالها صبر كند تا سرمايه گذاريش نتيجه بدهد.ولي با خريد سهام منتظر بهبود وضعيت سياسي و اقتصادي ميشود .در فرصت مناسب با فروش بخشي از سهام مي تواند اصل سرمايه را از بازار خارج وبقيه سهام برايش مجاني باشد.
به عبارت ديگر در شرايط حاضر به جاي استفاده از سرمايه گذاران خارجي براي توسعه كشور-آنها را براي بورس بازي و سفته بازي و كسب سود سريع دعوت مي كنيم.
در تعيين خوراك واحد هاي توليدي ودر حاميت از آنها روش بهينه اي انتخاب شود كه هم موجب رانت نشود و هم اجازه ندهيم خارجي ها كارخانه هاي ما مفت بخرند و احيانا موجب اخلال در بورس كشور شوند.
آيا حمايت از كارخانه ها و سهامداران داخلي اولويت است يا حمايت از سفته بازان خارجي كه به عنوان سرمايه گذار به ايران مي آيند؟ (3190830) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۰۶:۳۴:۲۷
فکر کنم مقصر دولت قبل باشه؟؟ بد نیست دولت یه تحقیق کنه
معمولا توی تمام قضایای این دولت پای دولت قبل در میان است!!! (3190987) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۰۸:۲۶:۲۶
مگه در مورد بخش های دیگری که به بخش خصوصی واگذار شده شرایط بهتر از این بوده ؟؟؟!!!!
هر چی که ما دیدم و شنیدم در واقع اعطای بیت المال بوده است به عده ای خاص و با قیمتی که هیچ تناسبی با واقعیت نداشته است . در واقع امکانات دولتی بدون اینکه کمکی به دولت و مردم کنه تبدیل شده به مال پدری عده ای خاص!!!!! (3191121) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۱۶:۳۷:۰۴
خدابه زمین گرم بزند خائنینن به مال مردم را (3192656) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۲۱:۳۰:۳۳
تبريك تبريك تبريك. بزرگترين خصوصي خواري تاريخ لغو شد (3193257) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۶ ۰۶:۰۹:۱۳
باند خاص خداحافظ (3193732) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۱۹:۴۶:۵۴
جناب اقاي پوري حسيني. اولا بحث ٣٦٠ ميليارد اختلاف قيمت گذاري يعني ٤٠ درصد اختلاف در قيمت پايه كه اساسا به موجب قوانين جاري در كميسيون معاملات هر گاه قيمت كارشناسي با قيمت پيشنهادي بيش از ١٥ درصد اختلاف داشته باشد ان پيشنهاد در مزايده يا مناقصه كنار. گذاشته ميشود پس اولا اين مزايده اساسا باطل است . دوما اختلاف به هيچ وجه ٣٦٠ ميليارد نيست. ارزش المهدي و هرمزال با ٢٥٧٠٠٠ تن ظرفيت با تكنولوژي. هال هرولت تني ٧٥٠٠ دلار است كه ميشود ١٩٣٠٠٠٠٠٠٠دلار كه با دلار حتي ٣٠٠٠ تومان هم ميشود ٥٧٩٠ ميليارد تومان در حاليكه مبلغ ناخالص ارزيابي اموال در مزايده ١٦٧٩ ميليارد تومان بوده لذا اختلاف فقط در بخش دارايي ثابت حدود ٤٠٠٠ ميليارد تومان است نه ٣٦٠ ميليارد اين ٣٦٠ ميليارد مربوط به تفاوت دارائيهاي جاري ارزيابي شده است سوما از مجموع ١٨٠٠ ميليارد تومان بدهي المهدي و هرمزال بيش از ١٢٠٠ ميليارد توملن مربوط به مطالبات دولت شامل ٢٠٠ ميليارد رد ديون و ٣٠٠ ميليارد مطالبات برق منطقهاي و ٢٧٠ ميليارد مطالبات ايميدرو و ١٨٠ ميليارد مطالبات بانكهاي دولتي و .... به عنوان وام قرض الحسنه به خريدار اعطا شده در حاليكه بايد اين مطالبات دولتي از جمع ١٨٠٠ ميليارد بدهي كسر و بدهي واقعي به ٦٠٠ ميليارد كاهش مي يافت و لذا قيمت پايه به ٢٠٧٠ ميليارد افزايش مي يافت ( بجاي ٨٧٠ ميليارد ) و اين كلاه گشاد بر سر دولت نمي رفت. كه بدهي شركت به خودش را هم به مزايده بگذارد !!!! از همه اين حرفها كه روشنتر از افتاب است. بگذريم خداوكيلي سازمان شما از سال ١٣٨٩ به موجب قانون برنامه متولي اداره امور شركتهاي در شرف به اصطلاح. خصوصي سازي بوده است. سازمان شما چه نقشي در عزل و نصب مديران اين شركتها داشته كه شما اينگونه عملكرد اين شركتها را زير سوال مي بريد و انچنان با تب و تاب. از اين حاتم بخشي نابخردانه. پشتيباني مي كنيد كه انسان را در بهت و حيرت مي بريد (3196507) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۸ ۰۱:۲۴:۱۸
جناب دكتر توكلي از اينكه با اطلاعات بسيار ناقص مردانه جلو اين خصوصي خواري ايستاده ايد متشكريم ولي متاسفانه اين اقاي پوري حسيني انشب خيلي با تب و تاب از اين ندانم كاري محض سازمانش دفاع كرد و متاسفانه شما خوب نتوانستيد يا مجري اجازه نداد خوب جواب ايشان را بدهيد . جناب دكتر از مجموع ١٨٠٠ ميليارد تومان بدهي المهدي و هرمزال بيش از ١٢٠٠ ميليارد تومان ان مربوط به مطالبات دولت شامل. ايميدرو و برق منطقه اي و بانكهاي دولتي و رد ديون بوده است كه به صورت وام قرض الحسنه به تيم خريدار اهدا شده است كاش از اين اقا سوال مي كرديد اقاي پوري حسيني ايا منطقي تر نبود شما اول موجودي شمش بالغ بر ٦٠٠٠٠تن را كه در پايان سال ٩٣ ارزشش ٥٤٠ ميليارد تومان بود + ١٠٠هزارتن ضايعات اند كه ارزشش ٢٥ ميليون دلار معادل ٧٥ ميليارد تومان بود مي فروختيد و اول مطالبات برق منطقه اي را مي داديد بعد مطالبات اينيدرو را وصول مي كرديد و بعد با كاهش ٦٤٠ ميليارد توماني بدهيها شركت را صاف و بدون ابهام. با موجودي مواد اوليه كه لازمه تداوم توليد است به خريدار مي فروختيد ؟!! اين كار نه احتياج به تخصص دكتري دارد نه هيچ. فقط. سلامت اقتصادي ميخواهد كه متاسفانه !!!! (3196929) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۹ ۰۸:۰۱:۵۹
مهم اینه که واگذار بشه از طریق رانت
وگرنه همه موارد گفته شده بسیار شفاف می باشد. (3199411) (alef-11)
 
توکلی
۱۳۹۴-۰۶-۲۸ ۱۴:۰۶:۰۵
دوستان من الله توفیق ، واقعا چی باید گفت :اگر قانون گذار ،سازمان خصوصی سازی را مسوول فروش کارخانه های دولتی کرده ، به نظر حقیر همه باید ضمن احترام به قانون مسئولیت را به مراجع نظارتی بسپارند واز اظهار نظر های حاشیه ساز جلوگیری کنند .متاسفانه بحث واگذاری المهدی وهرمزال امروز تبدیل به حاشیه های نگران کننده ای شده که نتیجه آن بروز دلسردی در میان کارگران این مجتمع است . بنده به عنوان یک کارگر از جناب توکلی نماینده محترم استان تهران تقاضا دارم بجای غوغا ساری ضمن رعایت احوال قانون توجه بفرمایند که موضوع در چهارچوب قانون قابل پیگیری است . وراه دیگری متصور نخواهد بود (3198097) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۸ ۱۶:۱۲:۱۵
حلال شمردن اموال عمومی

قال الأمام الباقر علیه السلام: عن النبی صلی الله علیه و آله و سلم:

خمسة لعنتهم و کل نبی مجاب الزائد فی کتاب الله، و التارک لسنتی، و المکذب بقدر الله و المستحل من عترتی ما حرم الله...، و المستأثر بالفی ء المستحل له.امام باقر علیه السلام از رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نقل می کند که ایشان فرمودند: پنج کس اند که من و هر پیامبر مستجاب الدعوه ای، آنان را لعنت کرده است: آن کس که در کتاب خدا، آیه ای را زیاد گرداند، و کسی که سنت و روش مرا، رها کند و کسی که قضا و قدر خدا را تکذیب کند (1) و کسی که حرمت اهل بیت مرا که خدا واجب فرموده نگه ندارد، و کسی که اموال عمومی را، به خود منحصر سازد و [تصرف در] آن را [به نفع خود] حلال شمارد.الکافی، ج 2، ص 293
عدالت در تقسیم بیت المال (3198394) (alef-11)
 
توکلی
۱۳۹۴-۰۶-۲۸ ۱۶:۵۳:۵۳
باسلام واحترام تمام دوستان نظرات وروشهای مطرح کردند ولی هیچ کدام از دوستان نفرمودند که قانون محور است .تمام برادران گرامی اجازه دهند مسیر قانون طی شود .مسیر قانون انشالله حق است درغیر این صورت اخر داستان برهمه معلوم است (3198486) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۸ ۲۱:۳۹:۱۹
متاسفانه موارد مشکوک که ساده ترین کارگران هم مشاهده می کنند زیاد است
پس از درخواست از سازمانهای نظارتی جهت بررسی موارد مورد بحث
گزارش می دهند مورد خاصی مشاهده نشد و فقط چند تذکر به مدیرعامل وقت بدلیل عدم حضور در کارخانه
موارو مورد بحث مسائل مالی بود در حضور و غیاب مدیر عامل وقت
مسئولین مربوطه نظارتی سکوت معنا داری داشته اند
ان شاالله طبق بیانات رهبری مبارزه با فساد و رانت خواری از همین جا شروع شود
و کارگران را دلسرد نکند. (3198972) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۹ ۱۱:۲۰:۴۸
بالاخره نتيجه چه شد واگذار شد يا واگذاري متوقف شد؟!!! (3199787) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۳۰ ۱۳:۱۱:۳۲
هیچی فقط 80 دیگ تولید را به لطف آقای کارشناس و آگاه امور آلومینیوم از مدار تولید خارج شد (3202678) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۹ ۲۳:۱۱:۰۸
طی چند روز گذشته
تعداد زیادی دیگ از مدار خارج شد
اتفاق پشت اتفاق

نمی دانم چرا مسئولین سریعا تعیین تکلیف نمی کنند

به خدا دلتون برای بیت المال بسوزه

کارگرهای زحمت کش چه گناهی کردند (3201598) (alef-11)
 
اکسیر
۱۳۹۴-۰۶-۳۰ ۱۱:۵۹:۴۹
متین.راستی یاد لاستیک دنا افتادم (3202490) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۳۰ ۱۲:۳۷:۱۴
دیگها خط تولید را با ایجاد بی انگیزگی در میان کارگران از مدار تولید خارج کردید آقای نامجو جوابی دارید برای این موضوع؟ (3202593) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۳۰ ۱۵:۰۵:۰۱
چه ربطی به نامجو داره،

جلو اتلاف و اختلاس رو گرفته باعث بی انگیزگی شده (3203003) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۰۶-۳۰ ۱۵:۲۶:۰۶
بله مملکت قانون داره ایشان با بوق و کرنا کردن که میتوانست فقط از طریق قانون انجام بشه میشد پیگیری کرد گار گر و کارمند با این همه شایعات و حرفو حدیث ها مگر مبتواند انگیزه ایی داشته باشد حالا خدا را شکر که دشمنان خارج نشین و فرصت طلب از این موضوعات سو استفاده نمیکنند (3203066) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۳۰ ۱۷:۳۲:۰۷
جوابش از کارشناس و همه چیز دان صنعت آلومینیوم که تازه از سفر خارج برگشته بپرس. (3203426) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۳۱ ۰۶:۲۴:۱۶
با ٤٠ دقيقه قطعي برق ٨٠ ديگ از مدار خارج شدن نتيجه انتصاب افراد كار نابلد در راس امور است. نه نا اميدي كارگران !! شكر خدا كارگران به فضل و كرم خدا اميدوارند اگر نيروهاي المهدي بانجربه به داد خط توليد نرسيده بودند كل خط. از دست رفته بود الحمدالله فداكاري نيروهاي با نجربه المهدي مانع اين فاجعه شد اين شما هستيد كه از فضل الهي نااميد و روزي خود درا در شراكت از اين سفره ويژه خواران جستجو مي كنيد ما كارگران همه از اقاي نامجو حمايت مي كنيم (3204178) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۳۰ ۱۶:۳۸:۰۶
از مسئولین ایمیدرو و خریداران المهدی و هرمزال درخواست میگردد نسبت به پاکسازی افرادی که با عث تخریب اذهان عمومی و دل سرد شدن جامعه کارگری در المهدی شده است و نتیجه آن از دست دادن خط تولید گردیده برخورد جدی با ایشان گردد (3203277) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۳۰ ۲۲:۴۶:۵۶
متاسفانه
در این شرایط مسئول دولتی المهدی مشاوران خوبی ندارد و در این شرایط دشوار مدیریت را خیلی سخت کرده است.

جز مدیر مالی که هیچ تجربه قابل تاملی ندارد
ان شا الله ایمیدرو هر چه زودتر قبل از ضرر و زیان بیشتر فکری به حال یک تیم ستاد بحران و مدیریتی قوی در این راستا انتخاب کند و در صورت لغو خصوصی سازی اقدام عاجل صورت گردد. (3203872) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۱ ۰۸:۱۸:۳۲
ببینید آقای نامجو و کسانی که ادعای دلسوز ی شرکت المهدی هستند میاند کمک کارگران زحمت کش احیا و در راه اندازی کمک کنند یا همش پشت کامپیوترها شون در حال کاسبی و غیره هستند (3206990) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.