نظر منتشر شده
۱۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 210999
سخنی با آیت الله جنتی
بخش تعاملی الف - سهراب زند
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۹
بعضی‌ها برای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی طراحی می‌کنند و نقشه می‌کشند، باید مراقب بود که به اهداف شوم خود نرسند. اصولگرایان حرکت کنند، از گذشته عبرت بگیرند، نقاط ضعف خود را بشناسند و آنها را برطرف کنند."

این سخنان سخنان دبیر کل ائتلاف جریان اصول گرایی نیست. این سخنان داور اصلی انتخابات کشور است!

آقای جنتی در دیدار با اصول گرایان گیلان دی ماه ۹۲، در حالی به این سخنان پرداختند که هنوز پروندۀ ماجرای سال ۸۸ مفتوح است یعنی بهانه ای که ایشان و همکارانشان به دشمنان و لج بازان داد صدماتش جبران نشده است. در ایام انتخابات سال ۸۸ با شدت تمام بسیاری از شورای نظارت و داوری انتخابات یعنی شورای نگهبان از احمدی نژاد دفاع نمودند و در تخریب رقیب وی سخن ها راندند تا جایی که غلامحسین الهام عضو شورای نگهبان، رسما در تجمع ستاد انتخاباتی احمدی نژاد در مصلی تهران حاضر گردید و به سخنرانی پرداخت!

البته باید اذعان نمود که صرف حمایت نظری آقایان دلیل بر تقلب در نظارت و رسیدگی نیست که به آنها تهمت جانبداری عملی هم زده شود، اما شکی نیست که این عملکرد آنان موجب تشنج، بی اعتمادی و بهانه جویی بخش عظیمی از مردم گردید. اگر آقایان فقط ظاهر را حفظ می نمودند و با بیان کلی معیارهای انقلابی از کسی اسم نمی بردند و از خواب راننده تاکسی درنماز جمعه صحبت نمی کردند، آسمان رای کاندیدایشان به زمین می آمد؟! نخیر، فقط آب در آسیاب دشمن ریختند و کار نظام را سخت نمودند بی شک یکی از عوامل اتفاقات ۸۸ را باید در داوران غیر خود دار دانست همان ها که مانند برخی مسئولین آنقدر بد عمل کردند که رهبری خود مجبور به ورود مستقیم به مسایل شدند و ...

اما انگار اصلا آقای جنتی اهمیتی به گذشته نمی دهند و ... خوب شما خوب می دانید که واژه اصول گرایان برای جامعۀ سیاسی بار دارد آنهم برای عده ای از فعالان سیاسی، چرا پیشاپیش خوراک بیگانگان را تأمین می فرمایید که بگویند منتظر انتخابات اصول گرایی باشید! بعد هم به سخنان بعدی شما استناد کنند که:
"شورای نگهبان با اقتدار در چارچوب قانون به وظایف خود عمل می‌کند." چه کسی از شما غیر از اقتدار گرایی دیده که حالا اینگونه برآن تأکید می کنید؟ رد صلاحیت گسترده حتی رد صلاحیت آقایان روحانی و عارف و توصیۀ رهبری به شورای نگهبان برای تایید صلاحیت، دلیل محکمی بر این ادعاست (خبردرمصاحبۀ آقای کدخدایی) حالا شما مرتب بگویید اصول گرایی و اقتدار در شورای نگهبان.

هر چه قدر واحد مدیریت افکار عمومی در بین واحد های گذراندۀ سیاسی برخی مسئولین جایی ندارد واحد خوراک سازی برای مخالفین چهار واحد چهار واحد، گذرانده شده است!
۱۳۹۴/۰۷/۰۴ ۱۱:۲۴
 
۱۳۹۳/۱۱/۱۵ ۱۴:۴۷
 
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ ۱۲:۰۷
 
۱۳۹۳/۱۰/۰۴ ۰۶:۲۷
 
۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۰۷:۰۷
 
۱۳۹۳/۰۹/۲۵ ۱۴:۵۱
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۵ ۱۱:۵۹
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۲ ۰۷:۳۱
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۱ ۰۷:۵۹
 
۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۰۸:۰۲
 
 
کلمات کلیدی : سهراب زند
 
علي
۱۳۹۲-۱۰-۱۷ ۱۴:۳۲:۰۹
آفرين، اين حرف دل بسياري از دلسوزان اين كشور است. (1893877) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۷ ۱۵:۱۹:۵۲
شما ایشان را دعوت به دو رویی و ریا می کنید، اتفاقا بهتر است که رو راست حرف بزنند تا همه ی مردم آگاه باشند که داور انتخابات به کدام طرف غش کرده است! (1893976) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۷ ۱۵:۳۲:۰۱
آفرین! بیطرف نبودن یک چیز است، طرفداری را بدون خجالت جار زدن یک چیز! (1894015) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۰-۱۷ ۱۵:۵۲:۴۸
اتفاقا خيلي هم خوب است كه صريح مي گويد تكليف مردم هم روشن مي شود كه قرار است چه بشود. حالا يعني اگر نگويد عملكرد فرقي مي كند؟ (1894075) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۱۰-۱۸ ۱۵:۳۸:۱۹
الف جان چه ربطی دارد.
هر فردی می تواند خارج از مسئولیت و پستش به عنوان یک شخص حقیقی (و نه حقوقی) هر موضع سیاسی که تمایل دارد می تواند داشته باشد. ایشان هم از این قاعده مستثنا نیستند. آقای جنتی نشان دادن در موضع شورای نگهبان کاملا بیطرفند. خاتمی، عارف و بسیاری از اصلاح طرفان از همین شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند. بسیاری از اصولگرایان هم مانند سعیدی کیا و ... هم از زیر دست ایشان نتوانستند تایید صلاحیت شدند. (1896176) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۸ ۱۶:۴۳:۳۰
مهم گفتن یا نگفتن نیست مهم بیطرفی افرادمهمی مثل شورای نگهبان است (1896264) (alef-6)
 
ناصر
۱۳۹۲-۱۰-۱۸ ۲۰:۰۶:۵۵
خیلی خوشحال شدم ‍ حرف را به عدالت زدید نه جناحی.چیزی که این روزها در جناحین یافت می نشود (1896571) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۳۲:۵۹
ما داوری آقای جنتی رو قبول نداریم وگرنه حمایت ایشون از هر شخصی باعث رای نیاوردن اون شخص میشه، شما فکر کردید با حمایت کلامی آقایان جنتی ، احمد خاتمی، شریعتمداری و... از یک اصولگرا آیا اون شخص رای خواهد آورد؟؟برعکس حمایت این چهره ها فقط رای سوزی دارد و بس!! (1897501) (alef-10)
 
عبدالله
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۵:۰۸:۱۵
شورای محترم نگهبان به عنوان ناظر بر انتخابات که رسالتی بس سنگین بر دوش دارد،حتما و در نظر و عمل باید بی طرف باشد و تنها مجازند رای خود را به هر کسی که مایلند به صورت مخفی دهند. مگر رهبر معظم انقلاب غیر از این روش عمل می کنند؟!
چرا حضرات کاسه داغ تر آش می شوند؟
این مطالب را کسی دیگر غیر از آقای جنتی نمی تواند بزند؟ و البته اصل تقوا برای جلو گیری از تخلف و حق کشی را به آقایان نمی دهد ! درست! ولی اینکه مسلمان موظف است تا خود را در معرض تهمت قرار ندهد، در کجای باورهای آقایان جای دارد؟
به عنوان یک شهروند و معتقد به ارزشهای انقلاب و نظام عاجزانه می خواهم به افکار عمومی و سوء استفاده دشمن عنایت کنند. و بدانند حتما تبلیغ این عزیزان برای هر جریان و کسی نتیجه عکس خواهد داشت. بگذارید هر کسی کار خودش را بکند. مدتی هم این سیاست را امتحان فرمایید.... (1897793) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۲۰:۳۴:۳۵
1- اگراظهارنظرهاي اينگونه را مبناي دخالت درانتخابات بدانيم پس از دولت تدبيرواميد به شدت بايد ترسيدكه هنوز پنج ماه نگذشته از عمر آن ، بعضي مسئولين آن چندبار به صراحت از فعال بودن ستادهاي آقاي روحاني براي انتخابات آينده سخن گفته اند !!!
2- قطعا هر فرد يا مجموعه اي داراي نقاط ضعف وقابل نقدهست . امابه نظرمي رسدعزيزاني كه برعليه آقاي جنتي اظهارنظركرده اند ازمسيرعدالت خارج شده و شايدخودشان را مبناي قضاوت قرار داده اند.مي توان نظر شخصي داشت امادرعمل به عدالت رفتار نمودآنگونه كه از مجموع رفتار آقاي جنتي و شوراي نگهبان مشاهده مي شود وگرنه مسئولين دولت كنوني افراد ديگري بودند. (1898202) (alef-6)
 
رجبی
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۲۲:۴۱:۴۳
آفرین اینها را می گویند آن وقت سخن از بی طرفی می زنند،خنده دار نیست؟ (1898395) (alef-10)