قطعاً به قوه قضاییه نقد وارد است و ما در این زمینه تعارف نداریم

  4030120019 ۲۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس قوه قضاییه گفت: قطعاً به قوه قضاییه نقد وارد است و ما در این زمینه تعارف نداریم؛ ما ادعا نداریم که در تراز نظام در همه بخش‌ها ارتقا پیدا کرده‌ایم، لذا خود را محتاج نقد و رفع نواقص می‌دانیم.

 قطعاً به قوه قضاییه نقد وارد است و ما در این زمینه تعارف نداریم

 به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در ادامه نشست‌های هم‌اندیشی مستمر خود با اقشار و گروه‌های مختلف مردمی و نخبگانی، شب گذشته با جمعی از مدیران مسئول رسانه‌های کشور دیدار و به مدت حدود سه ساعت، سخنان و دغدغه‌های آنان را استماع کرد.
 
رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این مراسم، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضار در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: در این محفل به گرد هم نشسته‌ایم تا نقد و نقادی کنیم و دلسوزانه و خیرخواهانه نواقص و کاستی‌ها را برطرف سازیم؛ من شخصاً از شنیدن نقد‌ها خوشحال می‌شوم و آن‌ها را در راستای رفع نواقص و کاستی‌ها به کار می‌بندم. البته قدر مسلم چنانچه بخواهیم فارغ از نقد‌ها و کاستی‌ها، از نقاط قوت نظام بگوییم، سخن و مطلب برای گفتن و نوشتن بسیار بیشتر از نقدهاست.
 
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: قطعاً به قوه قضاییه نقد وارد است و ما در این زمینه تعارف نداریم؛ ما ادعا نداریم که در تراز نظام در همه بخش‌ها ارتقا پیدا کرده‌ایم، لذا خود را محتاج نقد و رفع نواقص می‌دانیم.

رئیس عدلیه گفت: اختلاف نظر و اختلاف سلیقه همواره بوده و هست و خواهد بود؛ مهم آن است که علی‌رغم این اختلاف نظرات و اختلاف سلیقه‌ها بتوانیم در کنار یکدیگر زندگی مسالمت‌آمیز داشته باشیم و این اختلافات سبب سوء استفاده دشمنان نشو‌د. گاهی مشکلی برای فردی پیش می‌آید که اگر چه همفکر من نیست، اما هم‌وطن من است و دوستدار نظام است؛ در اینجا باید به او کمک کنیم تا بر مشکلش غلبه کند نه اینکه، چون همفکر و هم‌جناح من نیست، خدای‌ناکرده بر مشکلش بیفزاییم و یا از مشکل او احساس شعف کنیم.
 
قاضی‌القضات تصریح کرد: آیا احساس نمی‌کنید که در کشور بد اخلاقی وجود دارد و در خیلی از مواقع، خودی‌ها را ناراحت می‌کنیم و در خیلی از موارد چیز‌هایی را می‌نویسیم و می‌گوییم که سبب رنجش دوستان و خوشحالی دشمنان می‌شود؛ چگونه باید این نقیصه را رفع کنیم؟ نباید از اینکه امروز شایعه یا مطلبی در قبال فردی منتشر شد و آبروی او ریخت خوشحال باشیم.

تماس رئیس قوه قضاییه با مدیر یکی از رسانه‌های کشور: فقط اسمم را در گزارش درست نوشته‌اید، بقیه مطلب تماما غلط است

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: مشی من آن است که وقتی مطلبی را در رسانه‌ای می‌بینم و نسبت به آن، نظری مثبت و یا منفی دارم با مسئول مربوطه در آن رسانه تماس می‌گیرم؛ در مقطعی در رسانه‌ای، مطلبی در مورد من کار شده بود که در آن مطلب به جز یک مورد، بقیه موارد ناصحیح بود و آن یک مورد هم که صحیح بود، عبارت بود از نام و نام‌خانوادگی من، که در ابتدای مطلب درج شده بود؛ من همین موضوع را طی تماسی با مسئول مربوطه در رسانه مزبور در میان گذاشتم. القصه، مقصودم از بیان این مطلب آن بود که در مواقعی، نه بخشی، بلکه سرتاسر مطلبی که در یک رسانه کار می‌شود، خالی از صحت و درستی است؛ قطعاً این امر با اصول روزنامه‌نگاری و اصول حرفه‌ای خبر در تنافی و تضاد است.
رئیس دستگاه قضا افزود: بعضاً مطلب یا خبری به نقل از فردی منتشر می‌شود که با کنکاش و مداقه در اصل ماجرا، پی می‌بریم که نحوه تنظیم خبر و مطلب مزبور به گونه‌ای بوده است که مقاصد و یا اغراض تنظیم‌کننده و منتشرکننده خبر، به نقل از فردِ مورد اشاره، بیان و عرضه شده است؛ این امر، اصلاً مطلوب و حرفه‌ای نیست که ما حرف خودمان را از زبان دیگری مطرح کنیم و در این راستا، به صداقت و امانتداری در انتقال کلام پایبند نباشیم.  

رئیس عدلیه: بخشی از امنیت‌ روانی جامعه را خودمان برهم می‌زنیم

 حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز وضعیت امنیت روانی جامعه خوب نیست؛ این امنیت را چه کسی به هم می‌زند؟ این امنیت از کدام ناحیه به هم می‌خورد؟ آیا در همه این موارد دشمنان دخیل هستند؟ آیا همه این موارد از ناحیه یک طیف خاص صورت می‌گیرد؟ بدون تردید در وهله نخست باید رفع عیوب و نواقص را از خودمان شروع کنیم و همگان به حفظ و تقویت امنیت روانی جامعه یاری رسانیم. در خیلی از مواقع خود ما از طریق رسانه‌ها و تریبون‌هایی که در اختیار داریم امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کنیم لذا در این زمینه باید بسیار مراقب بود.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: امروز به سبب اقتدار بالای نظام جمهوری اسلامی، دشمن کاملاً از اقدام نظامی علیه کشور ما ناامید است، لذا به توطئه‌چینی و اختلاف‌افکنی و تهدید امنیت روانی مردم در داخل دلخوش کرده است؛ باید بسیار هوشیار باشیم و بدانیم که وقتی دشمن به تعریف و تمجید از ما می‌پردازد، قطعاً یک اشکال و نقصی در ما وجود دارد.   
رئیس دستگاه قضا افزود: ظرفیت بسیار بزرگی در اختیار شما اهالی و اصحاب رسانه وجود دارد و شما با نوشتار و گفتار و مواضعتان می‌توانید در جهت تحکیم وفاق و همبستگی اجتماعی اقدام کنید و دشمن را ناامید سازید.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به موضوع هیئت منصفه دادگاه مطبوعات اظهار کرد: قطعاً هم به لحاظ تجربی و هم به لحاظ قانونی، استقرار هیئت منصفه در دادگاه مطبوعات امری مفید و نافع است؛ البته ممکن است شما بعنوان اصحاب رسانه معتقد باشید که باید در تعداد یا نحوه تعیین اعضای هیئت منصفه تغییراتی ایجاد شود که در این زمینه هم حتما از نظرات شما استقبال می‌شود و برای دور جدید هیات منصفه می‌توان با بررسی نظرات و پیشنهادات جدید، تصمیم گیری شود.

رئیس قوه قضاییه خطاب به مدیران رسانه‌ها گفت: کلیه نامه‌های مردمی واصله به دفاتر رسانه‌ای‌تان را به مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه برسانید و ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در حد توان و مقدورات قانونی به این نامه‌ها ترتیب اثر دهیم.

پیامک سرنوشت‌ساز یک فعال رسانه‌ای به رئیس قوه قضاییه که حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای را راهی خانه او کرد

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: چندی پیش یکی از هم‌صنفان شما اهالی رسانه که من او را از ایام قدیم می‌شناختم به من پیامک زد و مشکلی را طرح کرد و خواستار ملاقات با من شد؛ من در آن لحظه در مسیر نماز جمعه بودم؛ نشانی منزل او را گرفتم و بعد از نماز جمعه، شخصاً به دیدار او رفتم و یک مقام قضایی را پیگیر رفع مشکل او کردم. این یک نمونه بود؛ قطعاً من نمی‌توانم شخصاً به تمامی این درخواست‌های ملاقات جامه عمل بپوشانم؛ البته اگر بتوانم قطعاً مشتاق این کار هستم؛ در همین راستا کلیه نامه‌ها و پیامک‌هایی که از ناحیه اقشار مختلف مردم به من می‌شود مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرند.

رئیس قوه قضاییه: در مورد عفاف و‌ حجاب واقعا وضع خوبی نداریم

رئیس عدلیه در بخشی از سخنانش در این نشست صمیمی، به مقوله عفاف و حجاب و سیر ناظر بر تدوین لایحه مربوطه در این زمینه نیز گریزی زد و گفت: در قضیه عفاف و حجاب وضع خوبی نداریم؛ اگرچه در این رابطه یک سلسله اقداماتی انجام شده، اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم؛ تاکید بنده از همان ابتدا آن بود که باید با به کارگیری قوانین فعلی (قوانین ناظر بر بر مسوولیت اتحادیه ها، صنوف، اماکن و ….) در راستای بهبود وضع عفاف و حجاب اقدام کنیم. در فروردین سال گذشته من جلسه‌ای را با حضور مسئولان ذی‌ربط در این حوزه تدارک دیدم و در آن جلسه، کلیه قوانین موجود ناظر بر بهبود وضع عفاف و حجاب را احصاء و ابلاغ کردم و تاکید کردم که چنانچه به همین قوانین موجود عمل شود، مشکلات این حوزه تا میزان موثری مرتفع می‌شود؛ علی‌ایحال در شورای عالی انقلاب فرهنگی، قوه قضاییه مکلف به تدوین لایحه‌ای در این رابطه شد و ما لایحه‌ای معطوف به هدف را در ۹ ماده تنظیم کردیم که آن ۹ ماده در دولت به ۱۵ ماده و در مجلس به ۷۱ ماده تبدیل شد و هنوز هم به سرانجام نرسیده است؛ علی‌ایحال کماکان معتقدم که با عمل به همین قوانین موجود، می‌توان وضعیت عفاف و حجاب را تا قبل از تصویب قانون مربوطه در این حوزه بهبود بخشید.

گفتنی است در این جلسه که با حضور مدیران و مسئولان قریب به ۷۰ رسانه از طیف‌ها و جناح‌های مختلف برگزار شد، پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، ۲۴ نفر از مدیران رسانه‌های کشور به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود در خصوص موضوعات مختلف پرداختند.

«شریعتمداری» مدیرمسئول روزنامه کیهان طی سخنانی اظهار کرد: برخلاف نظر برخی اصحاب رسانه که شرایط موجود در کشور را خطرناک می‌بینند، من این شرایط را خطیر و حساس می‌بینم.
وی با بیان اینکه متاسفانه دشمنان در رسیدن به مقاصد شوم خود، بعضاً از نیرو‌های داخل کشور نیز سوءاستفاده می‌کنند، گفت: همه ما باید به اتفاق و کمک همدیگر، انگاره‌های غلط ایجاد شده در اذهان مردم را از بین ببریم.

مدیرمسئول پارسینه: آمار به کیفیت کار قضات لطمات زیادی می‌زند

«اسکندری» مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی پارسینه طی سخنانی به برخی مشکلات معیشتی قضات و کارمندان دستگاه قضا اشاره کرد و گفت: ارزیابی قضات از حیث آمار عملکرد ماهیانه آنها، از کیفیت آراء قضایی خواهد کاست و ضروری است در این زمینه تدبیر مناسب اتخاذ شود.

وی ضمن تقدیر از در دسترس قرار گرفتن سامانه «ثنا» برای ایرانیان خارج از کشور، خواستار آن شد که برخی اختلالات موجود در این سامانه، در اسرع وقت مرتفع شود.

مدیرعامل ایسنا: مطالبه رهبر انقلاب در مورد امنیت روانی به نظر می‌رسد کماکان محقق نشده است

«خیرجو» مدیرعامل خبرگزاری ایسنا نیز با اشاره به برخی از مصادیق ایجاد ناامنی روانی در میان مردم، خواستار مقابله جدی و برخورد قاطعانه و بازدارنده دستگاه قضا با ناامن کنندگان امنیت روانی جامعه شد.

مدیرمسئول دنیای اقتصاد: علل و عوامل اصلی فسادهای بزرگی که در کشور اتفاق افتاده است را به مردم بگویید

«بختیاری» مدیرمسئول روزنامه دنیای اقتصاد نیز در این جلسه با اشاره به نقش تاثیرگذار قوه قضاییه در ایجاد بستری آرام و امن برای فعالیت بخش خصوصی در حوزه اقتصاد، گفت: علاوه بر برخورد‌های قضایی عدلیه با مصادیق فساد، ضرورت دارد دستگاه قضایی اهتمام ویژه‌ای برای تبیین علل و ریشه‌های اصلی شکل‌گیری این فساد‌ها داشته باشد.

مدیرمسئول فرهیختگان: قوه قصاییه سهم ویژه‌ای در تقویت سرمایه اجتماعی کشور دارد

«ایمانجانی» مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان نیز در این جلسه، حمایت‌های قوه قضاییه از رسانه‌ها طی دوره اخیر را ستودنی توصیف کرد و در بخش دیگری از صحبت‌های خود خواستار اتخاذ و اجرای تدابیری متقن در راستای تقویت سرمایه اجتماعی کشور توسط بخش‌های مختلف نظام حکمرانی شد.

مدیرمسئول آفتاب یزد: سفرهای بدون‌ تشریفات و بازدیدهای سر زده از محاکم ارتباط با مردم را بسیار نزدیک کرده است

«مظفری» مدیرمسئول روزنامه آفتاب یزد نیز در این جلسه گفت: انجام سفر‌های استانی بدون تشریفات، بازدید‌های پرشمار از محاکم سطح کشور و گفتگو‌های چهره به چهره با مردم و مراجعان به واحد‌های قضایی که از اقدامات قابل تحسین حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در دوره اخیر است و همچنین ارائه مشاوره‌های رایگان نیرو‌های مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه به اقشار مختلف مردم طی هفته‌ها و ماه‌های گذشته، سبب شده که در این دوره شاهد ارتباط نزدیک‌تر عدلیه با مردم و رسانه‌ها نسبت به دوره‌های گذشته باشیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به انتقاد از نحوه مواجهه و تعامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با رسانه‌های مستقل پرداخت.

«خیام» مسئول میز قضایی خبرگزاری صداوسیما نیز با اشاره به عدم ارائه گزارش مکتوب میزان اجرای بخش‌های مختلف سند تحول قضایی از سوی قوه قضاییه طی دو سال گذشته، از اقدامات صورت گرفته توسط مرکز رسانه دستگاه قضا به ویژه در حوزه جهاد تبیین و برگزاری تور‌های رسانه‌ای با حضور خبرنگاران رسانه‌های مختلف، تشکر و قدردانی کرد.

«احمدنیا» مدیرمسئول اصلاحات‌نیوز نیز در این جلسه با بیان اینکه نباید منافع ملی فدای منافع جناحی شود، گفت: مردم کشور ما تفاوت میان مسئولی که اقدامات نمایشی انجام می‌دهد با مسئولی که در جهت منافع مردم و انقلاب گام برمی‌دارد را، به‌وضوح احساس می‌کنند.

«اخوان» مدیر مسئول روزنامه جوان نیز در این جلسه ضمن تاکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های امنیتی سامانه‌های الکترونیکی دستگاه قضا تاکید، برخی از گلایه‌های مردمی در زمینه صدور پروانه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را بیان کرد.

«کواکبیان» مدیرمسئول روزنامه مردم‌سالاری نیز با بیان اینکه استقلال عدلیه در دوره کنونی نسبت به دوره‌های پیشینِ آن، افزایش یافته و وکلا و قضات نیز در دوره فعلی، رضایتمندی بیشتری نسبت به دوره‌های گذشته دارند، تصریح کرد، گفت: ضرورت دارد قوه قضاییه در خصوص آن دسته از پرونده‌هایی که افکار و اذهان عمومی را درگیر خود می‌کند در زملن مقتضی، توضیحات لازم و مبسوط را ارائه دهد.

وی ضمن انتقاد از برخی  احکام صادره در محاکم قضایی برای افراد بی‌حجاب، بر ضرورت اتقان آرا در شعب بدوی تاکید کرد.
«پژمان» مدیر مسئول پایگاه خبری آخرین خبر نیز در این جلسه، ضمن قدردانی از افزایش میزان آستانه تحمل عدلیه در مواجهه و نحوه تعامل با رسانه‌ها، خواستار جمع‌سپاری و مشارکت دادن مردم در امر نظارت بر فضای مجازی شد.

«پاک‌آیین» نماینده مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات با بیان اینکه هم‌اکنون تصویر قوه قضاییه در نزد رسانه‌ها یک قوه قضاییه مستقل است، گفت: امروز مشاهده می‌کنیم که اصحاب رسانه، احساس امنیت قضایی دارند.

وی افزود: ضرورت دارد که بیش از پیش، از ظرفیت رسانه‌ها در مقوله ارتقاء دانش حقوقی و آگاهی‌های قضایی جامعه استفاده شود.

«صادق‌الحسینی» مدیرمسئول اقتصادآنلاین نیز گفت: چرا باید شرایط به نحوی باشد که بعضاً پرونده‌های رسانه‌ها به دادگاه‌های غیرتخصصی ارجاع داده شوند؟ ما خواستار آن هستیم که در دستگاه قضا شرایطی فراهم شود که مردم بتوانند تلفن‌های همراه خود را به درون جلسه دادگاه نیز ببرند.

«وکیلی» مدیر مسئول روزنامه ابتکار نیز در این جلسه گفت: ما از اینکه می‌بینیم رئیس قوه قضاییه نسبت به وضعیت کشور نگاه واقع‌بینانه‌ای دارند، خرسند هستیم؛ مناسب نبودن وضعیت کشور در حوزه‌های مختلف، باید ساختار حکمرانی را به سمت تغییر رویکرد‌ها سوق دهد.

وی افزود: نباید شرایط به نحوی رقم بخورد که با صدور برخی آرا در محاکم عالی قضایی، نقش هیئت منصفه دادگاه مطبوعات تضعیف شود.

«مهدیان» مدیرعامل موسسه همشهری نیز بر ضرورت در نظر گرفتن پیوست‌های رسانه‌ای قوی در خصوص اقدامات مهم صورت گرفته در دستگاه قضا تاکید کرد و گفت: دستگاه قضایی باید ضمن مشخص کردن جایگاه خود در جنگ شناختی تمام عیاری که در جریان است، اقدامات متناسب را در مقوله جهاد تبیین نیز انجام دهد.

«فقیهی» مسئول پایگاه خبری انتخاب نیز در این جلسه ضمن انتقاد از نحوه مواجهه دولت با این پایگاه خبری، گفت: ما از قوه قضاییه می‌خواهیم که در کنار رسانه‌ها باشد و اجازه ندهد اقدامات برخی بخش‌ها، به حذف رسانه‌های مستقل ختم شود.

«مقدسیان» مدیرعامل خبرگزاری آنا نیز بر ضرورت احیای پلیس قضایی تاکید کرد و در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: برخی از قوانینی که باعث اطاله دادرسی می‌شوند باید اصلاح شوند و پژوهشگاه قوه قضاییه در این زمینه دارای مسئولیت است.

«شفیعیان» مدیرمسئول انصاف‌نیوز بر ضرورت اتخاذ تدابیر و انجام اقدامات مقتضی برای کاهش فاصله ایجاد شده میان دولت و ملت تاکید کرد و گفت: جا دارد از حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به سبب آنکه در حوزه حدود اختیارات و وظایف خود انجام مسئولیت می‌کنند، قدردانی کنیم.

وی در ادامه، ضمن انتقاد از خبرگزاری میزان به عنوان خبرگزاری رسمی قوه قضاییه گفت: نباید شرایط به نحوی باشد که دستگاه قضا در برابر اتفاقات و رخداد‌هایی که پیش می‌آیند، صرفاً عکس‌العمل‌های واکنشی از خود نشان دهد.

«نادعلی‌زاده» مدیرمسئول خبرگزاری جماران نیز در این جلسه گفت: پیشنهاد ما این است دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف کشور، تطبیق دهند که تاکنون، چه میزان از منویات و فرمایشات امام خمینی (ره) را انجام داده‌اند و چه موانعی پیش روی اجرای این اقدامات قرار داشته و برای رفع این موانع چه کار‌هایی صورت گرفته است؟ امیدوارم دستگاه قضا در این زمینه پیشگام باشد.

«سعدی» مدیر مسئول روزنامه جهان صنعت نیز طی سخنانی گفت: متاسفانه فرایند‌های مدیریتی غلط طی سالیان گذشته، سبب شده که انتظارات اقتصادی جامعه و مقام معظم رهبری تامین نشوند.

«شجاعیان» مدیرعامل سابق خبرگزاری مهر نیز طی سخنانی از تاخیر پیش‌آمده در بروزرسانی قانون حجاب انتقاد کرد و خواستار عزم جدی بخش‌های ذی‌ربط در بروزرسانی هرچه‌سریع‌تر این قانون شد.

«بهزادی» مدیرمسئول روزنامه اعتماد نیز در این جلسه از برخی نگاه‌های سلیقه‌ای در هیئت منصفه دادگاه مطبوعات انتقاد کرد.

«حیدری» مدیرمسئول خبرگزاری ایلنا نیز در این جلسه با اشاره به اعتراضات و اعتصابات کارگری در یک سال گذشته، به انتقاد از برخورد‌های بعضاً تند و خشن با این اعتراضات و اعتصابات پرداخت و گفت: نباید شرایط به نحوی باشد که صنف کارگران، اجازه برپایی تجمع در برابر نهاد‌ها و سازمان‌های تصمیم‌گیر را نداشته باشند.

«ابراهیمی» مدیر مسئول پایگاه خبری رکنا نیز در این جلسه گفت: نباید شرایط به نحوی باشد که خبرنگاران به سختی اجازه ورود به دادسرا‌ها و گفتگو با بازپرس‌ها را به دست بیاورند؛ در مقوله پیشگیری از وقوع جرم، رسانه‌ها می‌توانند کمک حال دستگاه قضا باشند و ضرورت دارد عدلیه بیش از پیش از این ظرفیت استفاده کند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۴۴۸۴۶۰۰۹:۴۶:۱۴ ۱۴۰۳/۱/۲۰
مهمترین نقص این قوه ایناست که برخی دادگاههای که مورد توجه افکار عمومی است غیرعلنی برگزار میشود.
ناشناس۳۴۴۸۷۱۷۱۳:۴۴:۲۴ ۱۴۰۳/۱/۲۰
آقای اژه‌ای فکر میکنن اگه انتقادات رو قبول کنه لطف میکنه در صورتیکه باید تا حالا اصلاح میکرد و امروز گزارش اصلاحاتش رو میداد و به باید و ما و اگر موکول نمیکرد
ناشناس۳۴۴۸۷۷۹۱۴:۵۵:۰۲ ۱۴۰۳/۱/۲۰
جناب آقای اژه ای مردم منتظر آغاز مراحل پیگیری قضایی پرونده زمین خواری ازگل و اطلاع رسانی مستند و نتایج بررسی آن از جانب شما هستند این سکوت قوه قضاییه برای مردم قابل قبول نیست افکار عمومی منتظر اظهار نظر جنابعالی هستند
ناشناس۳۴۴۸۴۷۷۰۹:۵۷:۱۶ ۱۴۰۳/۱/۲۰
حتما نقد آقای توکلی به دستتان رسیده. لطف کنید رفع نواقص بفرمایید‌.
ناشناس۳۴۴۸۵۷۸۱۱:۳۹:۲۸ ۱۴۰۳/۱/۲۰
عدم شفافیت و عدم اطلاع رسانی و عدم مداخله برخی واحد‌های نظارتی در مورد پرونده های فساد که در تمام دنیا به اطلاع رسانی و رسیدگی و پخش نتیجه در سایتهای مرتبط هر قوه رسیدگی کننده جهت اطلاع مردم و رسانه می پردازند،همین ارامش روانی ملت را به مخاطره می‌اندازد چرا در مورد مفاسدی که تمام رسانه ها و مردم در مورد آن بحث میکنند قوای مرتبط صدایشان در نمی‌آید آیا این تبعیض در عدالت موجب ناراحتی مردم و خوراک رسانه های بیگانه نمیشود.چرا بایستی ترک فعل مدیران در واحد های نظارتی در هر رده ای که هستند رسیدگی نمیشود ، مردم از عدم اعلام موضع ،عدم اطلاع رسانی و عدم وجود سایت مرتبط اطلاع رسانی پرونده های قضایی فساد ناراحتند مردم درخواست اطلاع رسانی شفاف با جزییات پرونده و جزییات بازگشت اموال را که بطور مستند در سایتهای مرتبط قوای رسیدگی کننده بارگزاری شود را می خواهند این حق ملت است این خواسته شرعی ملت است این آرمان امام ره بود . اموال ملت امانت در دست مسعولان است و اگر هر فردی در هر رده مدیریتی این موارد را پیگیری نکند درخواست مردم پیگیری ترک فعل آن مدیر است چرا که آنها حقوقشان را از اموال مردم و مالیات مردم دریافت میکنند و موظفند از دارایی و اموال مردم محافظت کنند .
ناشناس۳۴۴۸۵۸۰۱۱:۴۲:۳۰ ۱۴۰۳/۱/۲۰
الإمام الصادق عن أبیه عن آبائه(ع): إنَّ رَسولَ اللّهِ(ص) اُتِی بِامرَأَةٍ لَها شَرَفٌ فی قَومِها قَد سَرَقَت، فَأَمَرَ بِقَطعِها. فَاجتَمَعَ إلی رَسولِ اللّهِ(ص) ناسٌ مِن قُرَیشٍ فَقالوا: یا رَسولَ اللّهِ، تَقطَعُ امرَأَةً شَریفَةً مِثلَ فُلانَةَ فی خَطَرٍ یسیرٍ؟! قالَ: نَعَم، إنَّما هَلَک مَن کانَ قَبلَکم بِمِثلِ هذا؛ کانوا یقیمونَ الحُدودَ عَلی ضُعَفائِهِم ویترُکونَ أقوِیاءَهُم وأشرافَهُم، فَهَلَکوا امام صادق(ع) ـ به نقل از پدرش، از پدرانش(ع) ـ: زنی را که از طبقه اشراف قومش بود، به جرم دزدی نزد پیامبر خدا آوردند. ایشان دستور داد تا دست او را قطع کنند. عدّه ای از قریش، نزد پیامبر خدا آمدند و گفتند: ای پیامبر خدا! دست زنی [از خاندانی] شریف چون فلانی را به خاطر یک کار کوچک، قطع می کنی؟! فرمود: «آری. پیشینیان شما، در حقیقت، به سبب همین چیزها نابود شدند: حدود را در باره ضعیفانشان اجرا می کردند و در مورد قدرتمندان و بزرگانشان اجرا نمی کردند و به همین دلیل، نابود شدند».
ناشناس۳۴۴۸۵۸۲۱۱:۴۳:۱۸ ۱۴۰۳/۱/۲۰
‏‏منبع :پرتال امام خمینی ره -موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) ‏‏اولین اقدامات یک دولت اسلامی چه خواهد بود؟‏ ‏‏از فرمایشات امام خمینی ره :‏‏ ...اولین اقدام، این است که همۀ عوامل فساد و مهمتر اینکه همۀ انگیزه های فساد در زمینه های اجتماعی، اقتصادی و سایر زمینه ها با کمال جدیت باید ریشه کن شود.(364)‏ ‏‏16 / 8 / 57 ...‏ما با تکیه بر دستورات اسلامی و اجرای مقررات آن در همۀ زمینه ها تلاش خواهیم کرد، که از سویی دست عناصر فاسد کوتاه شود و از طرفی انگیزه های فاسد کننده نابود شود. و دیگر اینکه عموم مردم را موظف می دانیم که انحراف از مسیر اسلامی را در هر کجا که می بینند از پایین ترین و بالاترین مقامات بلافاصله جلوگیری کنند. و بدین ترتیب از رشد فساد جلوگیری می شود و مجال بر عناصر فاسد نیز بسته می ماند.‏‏(365)‏ ‏‏18 / 8 / 57
ناشناس۳۴۴۸۵۸۷۱۱:۴۷:۰۷ ۱۴۰۳/۱/۲۰
در عملکرد رسیدگی به تخلفات امام علی ع خودی و غیر خودی و ناراحتی خودی و غیرخودی معنا نداشت تنها اجرای عدالت معنا داشت ... حضرت علی به محض رسیدن به خلافت، تمام امتیازات و رانت‌هایی را که برخی از سرشناسان (به ظاهر به صورت قانونی) در دوران خلفای پیشین برخوردار بودند، گرفت و نه تنها اینگونه موارد را قطع کرد بلکه فرمود هر آنچه که خلفای پیشین به ناحق از اموال خدا و مردم به شما دادند، من باز پس می‌گیرم و به بیت المال برمی‌گردانم. این یک شعار نبود و در مقام عمل هم اجرایی شد
ناشناس۳۴۴۸۵۹۴۱۱:۴۹:۰۰ ۱۴۰۳/۱/۲۰
اگر امروز تاریخ از برخورد علی علیه السلام با کارگزاران نظام خود به عنوان مصادیق عدالت گستری و پاسداری از حقوق مردم به نیکی یاد می کند ، قوه قضاییه نیز ، چاره ای جز پیمودن راه علی (ع) ندارد ؛ این یک آزمون تاریخی و قضاوت ساز است
شادمهر۳۴۴۸۵۹۵۱۱:۵۰:۲۶ ۱۴۰۳/۱/۲۰
این تعاریف و گفتمان ها و توجیهات دردی را دوا نمی کند!باید از رئیس دستگاه قضا پرسید از پرونده های پر حاشیه اخیر چه خبر!؟
ناشناس۳۴۴۸۵۹۶۱۱:۵۴:۱۴ ۱۴۰۳/۱/۲۰
چرا نتایج رسیدگی به پرونده های فساد در سایت مرتبط قوه قضاییه جهت پیگیری مردم و رسانه ها بطور مکتوب و با جزییات بارگزاری نمیکنید همین عدم اطلاع رسانی و ابهام موجب نارضایتی مردم و برهم خوردن آرامش روانی مردم و سو استفاده دشمنان و خدای ناکرده سو استفاده برخی در پرونده ها خواهد شد سایت مرتبط اطلاع رسانی پرونده های فساداقتصادی را در قوه قضاییه احداث و جهت بارگزاری مراحل رسیدگی و نتایج حاصل آنهم با مستندات در معرض دید مردم قرار دهید
ناشناس۳۴۴۸۶۰۰۱۱:۵۶:۰۱ ۱۴۰۳/۱/۲۰
اگر هر کسی در هر قوه ای ترک فعل در رسیدگی به وظایف محوله در رسیدگی به پرونده های فساد را دارد در خواست مردم رسیدگی به ترک فعل آن مسئول در عدم رسیدگی است ، اموال عمومی امانت ملت نزد مسئولان است و حقوقی که مسیولان میگیرند از مالیات و اموال ملت است پس باید در دفاع از حق مردم بدون توجه به اینکه چه کسی مرتکب تخلف و جرم شده اقدام نمایند
ناشناس۳۴۴۸۶۱۱۱۲:۰۵:۴۸ ۱۴۰۳/۱/۲۰
نظارت کارآمد مدیران یک سازمان بررسی نظام‏ مند نقاط قوت و ضعف عملکرد فرد مدیر یا سازمان، در حدود وظایف و اهداف آن تعریف می‏شود.کیفیت مدیریت یک سازمان یا ارکان یکی از عوامل تعیین‌کننده موفقیت ان سازمان در تحقق ماموریت سازمان است. به همین دلیل دریافت بازخورد در مورد اثربخشی مدیران برای سازمان‌ها اهمیت دارد. چون درک نحوه ارزیابی عملکرد به مدیران سازمان کمک می‌کند مدیریت خود را بهبود بخشیده و در ارگانهای دولتی موجبات آرامش روانی ملت را فراهم کنند، در صورت فقدان ارزیابی عملکرد مدیران و در صورت لزوم انجام تغییرات مدیریتی ، نرخ آسیب‏های اداری بالا خواهد بود .
ناشناس۳۴۴۸۶۲۶۱۲:۱۸:۵۱ ۱۴۰۳/۱/۲۰
«مروری بر تجربه چین در مبارزه با فساد» مقامات این کشور در مرحله اول با استفاده از ایجاد ترس از ارتکاب جرم، در مرحله دوم به کمک تقویت اجرای قوانین و اجرای اقدامات پیشگیرانه و در مرحله سوم با تغییر فرهنگ سیاسی چین و تبدیل رشوه و فساد به یک ضدارزش در مقابل این مانع بزرگ در بهبود فضای کسب‌وکار ایستادگی می‌کنند. درگام اول، مجازات فساد آن‌قدر سنگین و پرهزینه است که کسی جرات نمی‌کند چنین فسادی را مرتکب شود، یعنی مجازات‌ها کاملا بازدارنده و ترس‌آور است. در گام دوم، حزب و کنگره خلق طوری قوانین را نوشته و تصویب کرده‌اند که راهی برای فساد باقی نگذاشته‌اند. در گام سوم، از طریق فیلم و فرهنگ‌سازی و مهندسی افکار عمومی جامعه، فساد به یک ضد ارزش تبدیل شده و نهادینه می‌شود. در این راستا تمام ابزارهای کنترلی و نظارتی به همراه نمایش فیلم‌های عبرت‌آموز از سرنوشت مفسدان به نمایش گذاشته می‌شود تا مقامات جرات نکنند به دریافت رشوه و فسادی دست بزنند. آنچه از این مراحل منتج می‌شود این است که تلاش‌ها برای مبارزه با فساد در چین تضعیف نخواهد شد و رویکرد چین در برابر فساد تغییر نخواهد کرد. در همین خصوص، در دادگاه‌های چین در سال ۲۰۱۶ به ۴۵ هزار پرونده فساد رسیدگی شده است. در ۲۰۱۶ براساس آمار رسمی، ۴۷ هزار و ۶۵۰ مقام چینی در سطوح مختلف در سراسر کشور تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند. همچنین از سال ۲۰۱۴ میلادی تاکنون بیش از یک میلیون مقام مفسد شناسایی، محاکمه و روانه زندان شده‌اند. مجازات های سبک مفسدان در کشور ما نه تنها بازدارنده نیست بلکه موجب تبلیغات ارتکاب آن توسط افراد دیگر است همین عامل سبب افزایش فساد اقتصادی شده است
ناشناس۳۴۴۸۶۳۳۱۲:۲۵:۲۰ ۱۴۰۳/۱/۲۰
برای مبارزه با فساد اقتصادی ، کشورهای مختلف دنیا روش‌ها و قوانین موثری را برای شفافیت و مبارزه با فساد به‌کار می‌گیرند 1- تدوین قوانین مناسب مبارزه با فساد، 2- تعیین اصول اخلاقی در زمینه فعالیت‌های دولتی، 3- استقرار نهادهای مبارزه با فساد در بخش‌های مختلف، 4- تصویب قوانین مبارزه با پولشویی و 5- الحاق به کنوانسیون منطقه‌ای و بین‌المللی مبارزه با فساد و رشوه و«حمایت از سوت زنان مفاسد اقتصادی» از اقداماتی است که در زمینه مبارزه با فساد و کنترل آن می تواند موثر باشد.
ناشناس۳۴۴۸۶۳۷۱۲:۲۸:۵۲ ۱۴۰۳/۱/۲۰
شهروندان و مطبوعات ۲ ضلع ضدفساد هستند می توان از تجربیات سایر کشورها مانند کره جنوبی در این زمینه استفاده کرد.
ناشناس۳۴۴۸۶۵۱۱۲:۳۸:۰۱ ۱۴۰۳/۱/۲۰
بایستی تمام‌اموال خانواده های سیاسیون اسبق و حاکم و بستگان درجه یک آنها فراجناحی بررسی و نتیجه بطور شفاف در دید مردم در سایت مرتبط قوه قضاییه قرارداده شود بموازات باید مستمرا تمام فعالیت های مالی مسئولان و بستگان درجه یک آنها و کلیه کارکنان دولت در جهت تشخیص هر نوع افزایش نامعقول دارایی منقول یا غیر منقول بطور آنلاین پایش شود همانی که در بسیا ی از کشورها انجام میشود و نقش بازدارنده مهمی در توسعه و شکل گیری فساد در مرحله آغازین دارد ... این رویه تمام کشورهاست صندلی سمت و مدیریت باید صندلی داغ باشد نه صندلی تامین آتیه آینده ....
علی۳۴۴۸۶۶۷۱۲:۵۰:۵۴ ۱۴۰۳/۱/۲۰
چرا در مورد زمین خواری خواص برخورد نمیکنید؟
ناشناس۳۴۴۸۶۸۹۱۳:۱۸:۴۶ ۱۴۰۳/۱/۲۰
اقای اژه ای به پرونده ایت الله صدیقی ورود کن و موضوع را بطور شفاف به مردم اعلام کنید.
ناشناس۳۴۴۸۷۵۲۱۴:۳۶:۰۸ ۱۴۰۳/۱/۲۰
اینهمه خبرنگار اونجا بودند چرا یک نفر در مورد لزوم اتخاذ یک راهکار مناسب از سوی قوه قضائیه در خصوص جلوگیری از فروپاشی هر چه بیشتر خانواده ها در پی گران شدن بیش از حد قیمت سکه بهار آزادی حرف نزد؟ قیمت سکه سر به فلک کشیده و برخی از زنان فرصت طلب با به اجرا گذاشتن مهریه خود زمینه فروپاشی خانواده ها را فراهم کرده اند.
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. بدل کردن امر مقدس به امر مبتذل!

  2. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

  3. مخالفت آیت الله جوادی آملی با قانون عفاف و حجاب ؛ مساله حجاب با بگیر و ببند حل نمی شود

  4. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

  5. جنگ در سوریه و معمای شانتاژ رسانه ای

  6. ظریف: ترامپ اقدامات عملی انجام دهد، ایران آماده گفت‌وگو است

  7. مجوز برای بی‌مجوزها/ ماجرای تذکر اتباع به زنان ایرانی در قانون چیست؟

  8. قانون حجاب چه می‌گوید؟

  9. جلیلی: حرف از توافق جدید اشتباه است  

  10. قالیباف: فیلترینگ فعلی غلط و با آن مخالفم

  11. مسائل اصلی کشور را نباید زمین بگذاریم و به مسائل فرعی و دست چندم بپردازیم

  12. نمی گوییم قانون حجاب وحی منزل است؛ واکنش اژه ای به قانون حجاب

  13. پزشکیان: یکی از مشکلات امروز برخورد سلیقه‌ای با قانون است

  14. مصرف علنی الکل در سریال ایرانی

  15. اظهار نظر عباس عبدی درباره قانون عفاف و حجاب

  16. نیرو‌های حشد الشعبی در راه سوریه

  17. ‌بازداشت متهمان ‌آزار دختر یاسوجی

  18. انتقاد معاون رئیس‌جمهور از قانون حجاب : چه عجله‌ای است که این قانون با این شتابزدگی اجرا شود؟

پربحث‌های هفته

  1. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

  2. بدل کردن امر مقدس به امر مبتذل!

  3. مکالمه خيالي «جک» و «آرش»، فرداي تحقق بازدارندگي هسته ای!

  4. قانون عفاف و حجاب/ ۱۵ میلیون تومان جریمه برای دو بار پیامک «بی حجابی» در فضای حقیقی و مجازی/ جریمه ۱۶۵ میلیون تومانی در چه شرایطی اعمال می‌شود؟

  5. وزیر کشور:‌ دیگر توان پذیرایی از اتباع خارجی را نداریم‌

  6. توهین به قالیباف فقط به‌خاطر یادآوری قانون/ جنجال پسر پزشکیان/ دعوت مدام به چالش با رهبری نظام

  7. جنگ در سوریه شعله‌ور شد / کنترل مناطق درگیر در سوریه با چه کسانی است؟

  8. پاسخ محکم ایران به اقدام اروپایی ها

  9. سخنان علی جنتی علیه بشار اسد/ وفاق، اسم رمز باج‌گیری نیست/ فعال شدن گروه فشار رسانه‌ای برای تحمیل سازش

  10. پزشکیان: نخواهیم گذاشت سفره و معیشت مردم دچار مشکل شود

  11. وقتی نقاب از چهره می افتد...

  12. واکنش پزشکیان به قانون حجاب

  13. رسائی : ظریف هرهر می خندد و مجلس را مسخره می‌کند و می‌گوید قرار است من را عزل کنند!

  14. چند درصد دانشجویان علوم پزشکی‌ شاهد و ایثارگر هستند؟

  15. مذاکره؛ نه تابو نه هدف / سالاد جلایی‌پور برای دولت/ هنوز ماه عسل شماست آقای عارف!

  16. دروغی که خود صهیونیست ها هم باور ندارند

  17. کلاهتان را قاضی کنید آقای میرسلیم !

  18. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

  19. ظریف: به کسی که فرزندش خارج از کشور است، به چشم تهدید نگاه نکنیم

  20. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

  21. چرا صحبت‌های قالیباف بر مذاق اصلاح‌طلبان رادیکال خوش نیامد؟

  22. قالیباف: انتصاب ظریف غیرقانونی است/ دولت تدبیر کند

  23. وقتی فردوسی پور هم مجوز دارد، هم ندارد !

  24. مخالفت آیت الله جوادی آملی با قانون عفاف و حجاب ؛ مساله حجاب با بگیر و ببند حل نمی شود

  25. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

پربحث‌های هفته

  1. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

  2. مکالمه خيالي «جک» و «آرش»، فرداي تحقق بازدارندگي هسته ای!

  3. قانون عفاف و حجاب/ ۱۵ میلیون تومان جریمه برای دو بار پیامک «بی حجابی» در فضای حقیقی و مجازی/ جریمه ۱۶۵ میلیون تومانی در چه شرایطی اعمال می‌شود؟

  4. وزیر کشور:‌ دیگر توان پذیرایی از اتباع خارجی را نداریم‌

  5. توهین به قالیباف فقط به‌خاطر یادآوری قانون/ جنجال پسر پزشکیان/ دعوت مدام به چالش با رهبری نظام

  6. سخنان علی جنتی علیه بشار اسد/ وفاق، اسم رمز باج‌گیری نیست/ فعال شدن گروه فشار رسانه‌ای برای تحمیل سازش

  7. پزشکیان: نخواهیم گذاشت سفره و معیشت مردم دچار مشکل شود

  8. واکنش پزشکیان به قانون حجاب

  9. رسائی : ظریف هرهر می خندد و مجلس را مسخره می‌کند و می‌گوید قرار است من را عزل کنند!

  10. چند درصد دانشجویان علوم پزشکی‌ شاهد و ایثارگر هستند؟

  11. مذاکره؛ نه تابو نه هدف / سالاد جلایی‌پور برای دولت/ هنوز ماه عسل شماست آقای عارف!

  12. کلاهتان را قاضی کنید آقای میرسلیم !

  13. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

  14. ظریف: به کسی که فرزندش خارج از کشور است، به چشم تهدید نگاه نکنیم

  15. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

  16. چرا صحبت‌های قالیباف بر مذاق اصلاح‌طلبان رادیکال خوش نیامد؟

  17. قالیباف: انتصاب ظریف غیرقانونی است/ دولت تدبیر کند

  18. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

  19. یک بام و دوهوای اصلاح طلبان

  20. ظریف: ترامپ اقدامات عملی انجام دهد، ایران آماده گفت‌وگو است

  21. ظریف به صحبت‌های قالیباف واکنش نشان داد

  22. هدف صهیونیست‌ها از پذیرش آتش‌بس با لبنان چیست؟

  23. مجوز برای بی‌مجوزها/ ماجرای تذکر اتباع به زنان ایرانی در قانون چیست؟

  24. سلامی: حزب‌الله قدرتمند‌تر شد/ شاهد نابودی اسرائیل هستیم

  25. ظریف: ترک میز مذاکره ضد منافع ملی است/ زمان حضور ترامپ در کاخ سفید باید منافع ملی خودمان را در نظر بگیریم

آخرین عناوین