واکنش اژه‌ای به برخورد فراجا با قصور ماموران/ پیشنهاد ابطحی درباره پاسخ ایران به اسرائیل

  4030709104 ۲۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

واکنش اژه‌ای به برخورد فراجا با قصور ماموران/ پیشنهاد ابطحی درباره پاسخ ایران به اسرائیل

پاسخ سرلشگر موسوی به پرسشی درباره واکنش ایران به ترور نصرالله

به گزارش ایسنا، امیر سرلشگر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده ارتش در جمع خبرنگاران درباره اقدام به ترور دبیرکل حزب الله لبنان توسط رژیم صهیونیستی و فضای سیاسی و رسانه‌ای پیرامون آن اظهار کرد: مقداری از حرف‌هایی که صهیونیست و اربابانش می‌زنند عملیات روانی است که می‌خواهند برای اربابان و مردم خود پیروزی‌شان را تصویر کنند تا این نتانیاهو جانی دستاوردهایی داشته باشد. مقداری دیگر از این حرف‌ها به خاطر شاخص‌های مادی است که آنها برای خودشان دارند و محاسباتی که می‌کنند و سالهاست این محاسبات اشتباه بوده است. اما هر روز صهیونیست‌ها بیشتر به سمت اضمحلال حرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: سنت خداوند و آموزه های دینی ما غیر از این است؛ اگر درخت تنومندی قطع شد و جای آن هزاران نهال رویید کسی که این درخت را قطع کرده است سود کرده است.

این تجربه همه ماست که وقتی خون شهید به زمین ریخته می‌شود هزاران برایر بیشتر از خود شهید و توفنده‌تر عمل می کند. در دنیای امروز همه حق‌طلبان می‌گویند کار خود را در مکتب حسین بن علی یاد گرفته‌اند، آیا ریختن خون حسین بن علی برای یزید موفقیت بود؟ قطعا خون سید حسن نصرالله توفنده‌تر از خود سید حسن طومار رژیم صهیونیستی و اربابان آن را در هم می‌پیچد و شما جوان‌ترها این را قطعا به چشم می‌بینید.

وی‌ در پاسخ به اینکه صهیونیست‌ها چرا چنین هزینه‌ای کردند؟ گفت: با تفکر غلط مادی خودشان فکر می‌کنند با این کارها موفق می شوند اما گور خودشان را عمیق‌تر می‌کنند.

فرمانده کل ارتش درباره واکنش ایران و محور مقاومت به ترور سید حسن نصرالله؟ گفت: منتظر باشید.

**

پاسخ فرزند پزشکیان به ادعای ثابتی درباره پاسخ به اسرائیل

روز گذشته علی مطهری، نماینده سابق مجلس در توییتی نوشت: «تعلل ایران در پاسخ به ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران در حالی كه دنیا منتظر پاسخ ایران بود، باعث شد رژیم صهیونی جرأت پیدا كند كه سید حسن نصرالله را هم ترور كند. ما فریب آمریكا را خوردیم كه پی در پی پیام فرستاد كه نزنید هفته دیگر آتش‌بس را برقرار می‌كنیم. «الامور مرهونة باوقاتها»

امیرحسین ثابتی نماینده تهران در مجلس و مجری سابق تلویزیون در واکنش به توییت مطهری نوشت: «ضمن تشکر از موضع خوب آقای مطهری، از ایشان میخواهم تا دقیقا اعلام کنند چه کسی فریب امریکا را خورد و با سرپیچی از دستور رهبر معظم انقلاب و متوقف کردن عملیات انتقام شهید هنیه، باعث ترور سید حسن نصرالله شد؟ چرا تاوان ساده لوحی عده ای خاص را باید ۸۰ میلیون ایرانی و جبهه مقاومت بدهد؟»

توییت ثابتی با واکنش یوسف پزشکیان، فرزند رئیس‌جمهور مواجه شد. یوسف پزشکیان نوشت: «سیاست‌های کلی نظام و امور جنگ و صلح با ولی فقیه است و پزشکیان دلبسته رهبری است و هرگز از دستورات فرمانده کل قوا سرپیچی نمی‌کند. القای سرپیچی رییس‌جمهور ادامه علمیات اسرائیلی‌ها است. به عنوان یک شهروند از دستگاه‌های نظارتی انتظار دارم ریشه اظهارات وفاق‌ستیز را جستجو کنند.»

***

پیشنهاد ابطحی درباره پاسخ ایران به اسرائیل

محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره نحوه پاسخ ایران به اسرائیل در اعتماد نوشت: «پیشنهاد من این است كه در این نوع مسائل، حتما به انتظار تصمیم‌گیری‌های رهبری انقلاب باشیم.  رهبر انقلاب هم رهبر مجاهدت‌های شهید نصر‌الله است و هم نگران و دلسوز تاریخ و تمدن ایران.

در این شرایط مهم‌ترین كاری كه همه احزاب و گروه‌ها باید به آن توجه كنند آن است كه به جای ایجاد فضاسازی‌های مختلف چه فضاسازی‌های انفعالی و  چه فضاسازی‌های انقلابی متوجه نقشه راهی شوند كه رهبری ترسیم می‌كنند.

با توجه به اینكه مجموعه اطلاعات در اختیار رهبر انقلاب است و با عنایت به اینكه طی 1سال اخیر راهبردهای ایشان در حفاظت از سرنوشت مردم ایران تعیین‌كننده بوده، همگی باید در انتظار تصمیمات ایشان باشیم. در واقع عقل حكم می‌كند نه جلوتر حركت كنیم و نه عقب‌تر از راهبردهای ترسیم شده توسط رهبری.»

***

کینه، چشم مخالفان نظام را کور کرده است

جواد کاشی، دانشیار علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی در یادداشتی نوشت: «آنکه از مرگ انبوه فلسطینی‌ها و اینک شهادت حسن نصرالله مسرور شده، دلی مملو از کینه دارد. می‌توان کنارش نشست، با آنچه او را اینهمه کینه‌ورز کرده همدلی کرد. بی‌تردید تن و جانش از زخم ناشی از سرکوب و تحقیر آزرده است. 

از تعداد این دل‌های پرکینه و مسرور کسی خبر ندارد. اما هر چه بیشتر باشند، بیشتر باید از آینده ترسید. آنها با نظام جمهوری اسلامی مخالف‌اند، اما نه تنها به مخالفت‌هاشان نباید امیدی بست، بلکه هر کدام یک مین خطرناک بر سر راه تقویت زندگی مدنی، آزادی و نظم دمکراتیک‌اند. 

تنها دلی می‌تواند چراغی فراراه آینده برافروزد، که حقیقتاً ضد سلطه باشد. سلطه هر کجا که هست، روح و روانش را بیازارد. برای هر کس که علیه سلطه عمل می‌کند احترام قائل شود و برای مرگ‌شان سوگوار باشد. برای گشودن افق فردا کافی نیست با وضع موجود مخالف باشیم. باید اطمینان حاصل کنیم چاله عمیق‌تری فراراه مردم نکنده باشیم. 

مردم فلسطین و لبنان علیه سلطه بی‌مهار یک کشور یاغی به نام اسرائیل دست به مبارزه زده‌اند. می‌توان الگوهای رفتاری و شناختی آنها را موضوع بررسی و نقد قرار داد و با برخی از اقدامات مخالف بود. اما نفس وجود آنها و تداوم عمل و مبارزه‌شان، از بزرگی روح انسانی حکایت دارد. 
تنها دلی پایگاه امن برای عشق به آزادی است، که هر مبارز برای رهایی از سلطه را می‌ستاید. از کوچه و خیابان کشور خودمان تا هر کجا و هر کس در هر کجای دیگر جهان. 

سید حسن نصرالله در لبنان مظهر پایان بخشی به برتری‌جویی اسرائیل و تحقیر مدام مردمان لبنان طی دهه‌های متمادی بود. مردمان و رهبران فلسطینی در غزه و کرانه باختری امید مردمان تحقیر شده‌اند. برخی اشتباهات استراتژیک آنها در عمل قابل بحث و بررسی انتقادی است. اما وای به دلی که از مرگ آنها مسرور می‌شود. وای به مردمی که از مرگ انبوه و بی‌رحمانه آنها شادمان شوند. آنکه از مرگ فجیع مردم فلسطین و حسن نصرالله شادمان شده، خود یک برده تحقیر شده است که در جستجوی اربابی تازه‌ برای تداوم بردگی است. 

کینه یک ویروس خطرناک است. در فضای تهدید و سرکوب به نحو شگفتی تکثیر  می‌شود. خرد را کور می‌کند. ظرفیت‌های اخلاقی را می‌سوزاند. از کینه‌ورز ماشین تولید نفرت مدام می‌سازد. او برای همگان و پیش از همه برای خود یک بلای خانمان سوز است.»

***

فیلترینگ در دستور کار جلسه شورای عالی فضای مجازی قرار می‌گیرد؟

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای عالی فضایی امروز نهم مهرماه با حضور دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور برگزار می‌شود. این نخستین جلسه شورای عالی فضایی در دولت چهاردهم است که در کمتر از ۳ ماه از تشکیل دولت، برگزار می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیما، وزیر ارتباطات، وزیر علوم، وزیر آموزش و پرورش و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از جمله اعضای حقوقی این شورا به شمار می‌روند و سید محمد آقامیری دبیری این شورا را عهده دار است. همچنین حجت الاسلام سید سعیدرضا عاملی، رضا تقی پور، رسول جلیلی، سید عزت الله انتظامی و محمدحسین انتظاری نیز از اعضای حقیقی این شورا هستند.

موضوع فیلترینگ از آغاز تشکیل دولت چهاردهم، مورد تاکید رئیس جمهور و متولیان این حوزه قرار گرفته است به طوری که ستار هاشمی وزیر ارتباطات در نخستین روز کاری‌اش در وزارت ارتباطات به سوالات خبرنگاران در مورد فیلترینگ پاسخ داد و گفت: سیاستگذاری محدودیت‌های اینترنت در وزارت ارتباطات اتفاق نمی‌افتد اما ما قطعاً در جریان مطالبات مردم هستیم. وضعیت موجود به واسطه استفاده از فیلترشکن‌ها وضعیت قابل قبولی نیست و این روش قطعاً باید بازطراحی شود.

وزیر ارتباطات همچنین به تازگی درباره موضوع فیلترینگ تاکید کرد که محور این کار، شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی است که در این رابطه سلسله جلساتی برگزار شده است و پیگیری‌ها ادامه دارد.

مسعود پزشکیان نیز در نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران اعلام کرد که «مسأله فیلترینگ در دستور کار است و آن را در شورای امنیت هم مطرح خواهیم کرد.»

به نظر می‌رسد با توجه به مواضع دولت چهاردهم و اظهارات اخیر وزیر ارتباطات در حوزه فیلترینگ، این موضوع فردا در دستور کار اعضای شورای عالی فضای مجازی قرار بگیرد اما اینکه این موضوع صرفاً در یک جلسه رسیدگی شود و یا اینکه انتظار داشته باشیم اخبار مشخصی از حوزه فیلترینگ از جلسه فردا بیرون خواهد آمد، مشخص نیست.

***

واکنش اژه‌ای به برخورد فراجا با قصور ماموران

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، ضمن گرامیداشت هفته فراجا، اظهار کرد: فراجا در زمره دستگاه‌هایی در کشور است که دارای مأموریت‌های خطیر و متنوع می‌باشد و جغرافیای این مأموریت‌های خطیر در سراسر ایران اسلامی از مرز‌ها تا مرکز کشور امتداد دارد؛ فراجا در راه حفظ و تحکیم امنیت مردم و شهروندان با تروریست‌ها، اشرار، مخلان امنیت، قاچاقچیان و قانون‌شکنان مواجه می‌شود و در این مسیر شهید و جانباز تقدیم کشور می‌کند؛ قطعاً قوه قضاییه در انجام مأموریت‌های خطیر فراجا، به این نهاد خدوم، مساعدت و کمک می‌کند؛ اعضا و نیرو‌های فراجا نیز که در کف خیابان و صحنه‌های دیگر با اشرار و مخلان امنیت و قانون‌شکنان مواجه می‌شوند باید آموزش‌های متنوع و روزآمد را دریافت کنند؛ این امری مهم است که فرماندهی فراجا نیز بدان اهتمام و عنایت دارد؛ امروز شاهدیم که چنانچه قصور یا تقصیری در مجموعه فراجا رخ دهد، فرماندهی فراجا در برخورد با مقصران و قاصران، پیشقدم است و این نکته‌ای بسیار مثبت و ارزنده است. از سویی دیگر ضروری است بخش‌های مربوطه در تأمین تجهیزات به‌روز و کارآمد برای نیرو‌های فراجا، اهتمام کامل داشته باشند.

***

مهاجرستیزی عواقب بدی برای جامعه ایران دارد

شیرین احمدنیا، دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی در اعتماد نوشت: «این روزها، شاهد دامن‌ زدن برخی افراد در رسانه‌ها و حتی از جایگاه‌های مسوولان، به شیوع آمارسازی‌های توهم‌آمیز، شایعات بی‌پایه و اساس هستیم كه درنتیجه دشمنی و سوء‌ظن ایرانیان را نسبت به حضور و همسایگی افغانستانی‌ها در محله‌ها و مراكز آموزشی، تفریحی و غیره تحریك می‌كند.

این شایعات و درواقع توطئه‌های مهاجرستیزانه، برخی رفتارهای ناپسند و شرم‌آور غیرانسانی و غیراخلاقی را در سطح خیابان، معابر، محله‌ها و در ارتباط با بهره‌مندی افغانستانی‌ها از امكانات شهری و آموزشی در عرصه شهر موجب شده كه در مواردی در رسانه‌های اجتماعی نیز انعكاس وسیعی یافته است و شأن انسانی شهروندان ایرانی را زیرسوال برده و می‌برد.

محروم‌ كردن مردان و زنان مهاجر-كه مسلما اگر امكانش را داشتند اسكان و اقامت در كشوری غیر از ایران را به شرایطی كه اینك در اینجا تجربه می‌كنند، ترجیح می‌دادند- از امكان كار شرافتمندانه و كسب معیشت و ایجاد محرومیت برای فرزندان‌شان، از امكانات آموزشی و مدارس، نهایتا چه سرنوشتی را برای ایشان و برای خود شهروندان ایرانی رقم خواهد زد، جز گسترش فقر، كار كودكان، انواع جرایم و انحرافات اجتماعی كه تبعاتش هر دو طرف را درگیر خواهد ساخت؟

معیشت و اشتغال مهاجران و پناهندگان كه شاهد هستیم همان هم، معمولا توام با بی‌عدالتی، تحقیر، تحمیل شرایط ناامنی شغلی، با حقوق و دستمزدهایی بسیار پایین و مشاغلی با جایگاه و منزلتی پایین بوده كه ایرانیان خود از انجام آن ابا دارند. ایرانیان خود به‌موقعش كم دم از انسانیت و حق‌خواهی نمی‌زنند.

می‌دانیم ایرانیانی كه خود ناگزیر از درخواست پناهندگی و مهاجرت به كشورهای دیگری شده‌اند، چگونه همواره از میزبانان كشور مقصد، رفتار توام با احترام، همدلی، پاسخگویی به نیازها و تخصیص حقوق شهروندی طلب كرده و معمولا هم از آن بهره‌مند شده‌اند. اینك چگونه است كه همان ایرانیان، هنگامی كه خود در مقام میزبان قرار می‌گیرند، تغییر نقش و منش می‌دهند و پذیرای مهاجرانی نمی‌شوند كه از بسیاری جهات بسیار هم به خود نزدیك و در واقع خویشی از خویشاوندان دور به شمار می‌روند!»

***

علت نداشتن دستورکار در مجلس چیست؟

 به گزارش تسنیم، حدود چهار ماه از آغاز به کار مجلس شورای اسلامی دوازدهم می‌گذرد و این مجلس با چالشی جدی به‌نام "عدم‌وجود دستورکار مشخص" مواجه است، این وضعیت به‌حدی بحرانی شده است که هیئت رئیسه مجلس به‌دلیل نبود دستورکار خاص، جلسات خود را لغو می‌کند تا کمیسیون‌ها بتوانند زمان بیشتری برای بررسی لوایح و طرح‌ها داشته باشند اما با وجود فراهم شدن بستر توسط هیئت رئیسه هنوز کمیسیونهای تخصصی مجلس اقدامی انجام نداده‌اند.

عدم‌وجود دستورکار مشخص در صحن علنی و کمیسیون‌های تخصصی می‌تواند به عدم‌تحقق اهداف کلیدی مجلس منجر شود. با گذشت چهار ماه از آغاز کار مجلس دوازدهم، نمایندگان و کمیسیون‌ها هنوز نتوانسته‌اند به یک برنامه منسجم دست یابند، این وضعیت به‌ویژه در شرایط کنونی کشور که نیاز به تصمیم‌گیری‌های سریع و مؤثر بیش از پیش احساس می‌شود، نگران‌کننده است. اگر روند فعلی ادامه یابد، ممکن است یک سال از چهار سال دوره نمایندگی بدون هیچ دستاورد ملموسی سپری شود.

یکی از دلایل اصلی این وضعیت، مشغولیت نمایندگان در فعالیت‌های انتخاباتی و رأی اعتماد به وزرا بوده است. نمایندگان حدود دو ماه از این چهار ماه را صرف این امور کردند، علاوه بر این، طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها که از مجلس یازدهم مطرح شده بود، به‌دلیل نزدیکی زمان انتخابات شوراها و اتمام دوره مجلس یازدهم، اکنون در دستورکار مجلس دوازدهم قرار گرفته است، اما این طرح نیز به‌کندی پیش می‌رود و انتظار می‌رود دولت لوایح موردنظر خود را هرچه سریع‌تر به مجلس ارسال کند.

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۱۹۸۵۱۲۲:۰۱:۲۷ ۱۴۰۳/۷/۹
جای تعجب است که شیرین احمدنیا، به عنوان جامعه شناس از بلایی که حضور میلیون ها بیگانه بر کشور می آورند غافل است و از حضور آنها حمایت هم می کند! فشار اقتصادی بر منافع محدود کشور در شرایط تحریم، افزایش جرم و جنایات فجیع، تغییر بافت فرهنگی و هویت ملی ایران از کمترین تبعات حضور خارجی ها بدون ضابطه در ایران است. به عنوان یک ایرانی که از حضور افاغنه در کشور وحشت زده هستم از وزارت علوم خواستار بررسی مدارک تحصیلی این فرد هستم. از وزارت اطلاعات می خواهم پیشینه این فرد و خط و ربطش به حمایت از افاغنه را بررسی کند.
ناشناس۳۶۲۰۵۰۴۱۷:۰۶:۴۶ ۱۴۰۳/۷/۱۰
تله جنگ اسم رمزی است مانند اسم رمز کار فرهنگی کردن در مورد عفاف و حجاب که جامعه را یله و رها و افسار گسیخته کردند حالا هم با اسم رمز ایران در تله جنگ گرفتار نمیشود باعث میشوند تا دشمن گستاخ شود و کشور مورد حمله غافلگیرانه قرار گیرد .
ناشناس۳۶۱۹۸۶۷۲۲:۲۶:۱۳ ۱۴۰۳/۷/۹
معمولا در جنگ ها هر طرف سعی در ترساندن و ارعاب طرف مقابل حتی با ترفند استراتژی فریب دارد و ندرتا پیش می‌آید در اوج در گیری یکطرف خود را ضعیف جلوه داده و صحبت از گذاشتن سلاح بر زمین کند و با کوچک نمایی جنایات دشمن و نسل کشی آن که صدای دنیا را درآورده انگشت اتهام را به سمت جبهه خودی کند و به دشمن این اطمینان را بدهد که اگر حمله کند واکنشی نخواهد دید ...و موجب جری شدن دشمن مهاجم شود .....
ناشناس۳۶۱۹۸۶۸۲۲:۲۶:۳۴ ۱۴۰۳/۷/۹
مدیریت منازعه میان دو کشور هند و پاکستان در سال های پس از 1998 از عوامل مختلفی اثر پذیرفته است. از مهمترین عوامل می توان نقش بازدارندگی هسته ای میان این دو کشور صاحب قدرت هسته ای را ذکر کرد
ناشناس۳۶۱۹۸۷۰۲۲:۲۷:۵۱ ۱۴۰۳/۷/۹
بر ای چندمین بار دیدیم در خاورمیانه اگر ضعیف باشی و فاقد قابلیت ها ی نظامی متعارف و نامتعارف باشی تحت نسل کشی و سلاخی قرار خواهید گرفت و عوامل نفوذ برای جلوگیری از قدرت گیری را از چرخه تصمیمات دور کنید صرفا باطری ها تحت نفوذ قرار. نمیگیرد ...با بهپاد هرمس و ترور و تخریب نتوانستند با استراتژی نفوذ مسبوق به سابقه ... نتایج را می‌بینیم اظهار عجز و جری شدن متخاصمان
ناشناس۳۶۱۹۸۷۲۲۲:۲۸:۲۴ ۱۴۰۳/۷/۹
رو قوی شو گر راحت جهان طلبی ...که در قاموس طبیعت ضعیف پایمال است ...دستیابی ایران به قدرت نامتعارف میخ ثبات ایران خواهد شد زیرا از بین آنکه این تجهیزات در صورت تلاش آنها برای توطئه علیه ایران دست چه کسانی میافتد دست از توطئه بخواهند داشت ..
نامتعارف۳۶۲۰۰۹۵۰۹:۴۸:۴۹ ۱۴۰۳/۷/۱۰
قدرت نامتعارف کره شمالی پیدا کرد چی شد دستاوردش جز این بود که تحریم شورای امنیت شد و الان فقیرترین کشور دنیاست مردم کشور مادیدی تحمل بنزین 3000 تومنی را نکردن و نتیجش هم دیدم چه اتفاقی افتاد به نظرت تحمل فقر مثل کره شمالی را دارن ؟
ناشناس۳۶۲۰۳۱۹۱۴:۰۶:۱۰ ۱۴۰۳/۷/۱۰
اگر کسی ایران را با کره‌شمالی مقایسه کند، اشتباه «ژئوپلیتیک» و «ژئو استراتژی» می‌کند چون ایران با کره شمالی تفاوت‌های بسیار زیادی دارد و قابل منزوی شدن نیست ، نخستین تفاوت ما در موقعیت ژئوپلیتیکی است. ایران در منطقه بسیار حساسی از جهان قرار گرفته‌ است ،کره شمالی مثل ایران موقعیت حساسی ندارد؛ کشور سربسته‌ای است که با هیچ‌کدام از نقاط دنیا ارتباطات گسترده‌ای ندارد
ناشناس۳۶۲۰۰۹۶۰۹:۴۹:۰۸ ۱۴۰۳/۷/۱۰
مثال نقض براي گزاره شما زياد است ، كره شمالي داراي به قول شما قدرت نامتعارف نظامي است ، آيا اين كشور جايگاهي در دنيا دارد ؟
ناشناس۳۶۲۰۳۰۸۱۳:۵۲:۴۹ ۱۴۰۳/۷/۱۰
کره شمالی نه از لحاظ منابع نه از لحاظ موقعیت استراتژیک با ایران قابل مقایسه نیست
ناشناس۳۶۲۰۱۱۹۱۰:۲۰:۴۱ ۱۴۰۳/۷/۱۰
تا دیروز می گفتند اسرائیل بمب اتم دارد و خطرناک هست الان رنگ عوض می کنند و می‌گویند.... هرچند ایران نیازی به بمب اتم هم ندارد و از این مراحل عبور کرده
ناشناس۳۶۱۹۸۸۰۲۲:۴۱:۲۸ ۱۴۰۳/۷/۹
خانم احمدنیا شما معنی مهاجر و مهاجر ستیزی را نمی دانی. این چند میلیون افغانی که کشور را اشغال کرده اند مهاجر نیستند. این ها نیروهای جنگی هستند که در صورت لزوم مشکلات امنیتی برای کشور ایجاد خواهند کرد. باعث تاسف است که برای این مهاجمین خطرناک مجوزهای اقامتی صادر می کنند.
ناشناس۳۶۱۹۸۸۹۲۳:۰۲:۱۸ ۱۴۰۳/۷/۹
فواد ایزدی، استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در شبکه خبر گفت: «زمانی که صهیونیست‌های مسلح به سلاح هسته‌ای بدون محدودیت درحال نسل کشی هستند و همزمان می‌گویند دشمن اصلی ما ایران هست، آیا نباید در این دکترین هسته‌ای تغییری ایجاد شود؟ اکنون در جهان سلاح هسته‌ای داشتن ایران مقبولیت دارد چرا که جهان می‌بیند طرف ایران یک رژیم نسل‌کش دارای سلاح هسته‌ای است.» مواضع ایزدی که چندمین موضع گیری از این جنس طی روزهای اخیر و در تداوم اظهارات ماه‌های اخیر برخی مسئولین درباره احتمال تغییر دکترین ایران در صورت تجاوز اسرائیل است را می‌بینید و می‌شنوید
عمار۳۶۱۹۹۷۲۰۶:۳۷:۳۶ ۱۴۰۳/۷/۱۰
گروهی امید وفاق با امریکاییها و صهیونیست‌ها را دارند مگر میشود.افرادی اعتراف به فریب کردند. فرصت از دست رفته. خسارت غیر قابل جبران است.
ناشناس۳۶۲۰۰۱۹۰۸:۲۳:۴۵ ۱۴۰۳/۷/۱۰
ایرانیانی که به کشورهای دیگر مهاجرت کرده اند یا متخصص هستند و یا سرمایه دار که سودشان به کشورهای میزبان می رسد ولی میلیونها افغانی بی سواد یارانه نان،سوخت،امکانات درمانی و آموزشی ایرانیان را استفاده می کنند و جز ضرر و ایجاد نا امنی هیچ نفعی برای ایران ندارند.حال که کشورشان امنیت دارد مسئولان ایرانی باید به خواست ملت ایران اهمیت داده و افاغنه را از کشور اخراج کنند،چه مجاز و چه مجاز.
ناشناس۳۶۲۰۰۵۳۰۹:۰۳:۰۴ ۱۴۰۳/۷/۱۰
من نمی‌فهمم نقش پسر آقای پزشکیان را در اینجا رئیس جمهور دوم است ؟ معاون اول اوست است؟ دولت در سایه است؟ سخن گوی اوست ؟ پسر جان حد و حدود خوت را بشانس بدان و بفهم که تو فقط پسر رئیس جمهور وقت ایرانی. نه بیشتر نه کمتر.
ناشناس۳۶۲۰۱۱۴۱۰:۱۳:۴۳ ۱۴۰۳/۷/۱۰
گفت به عنوان یک شهروند
ولی۳۶۲۰۲۵۹۱۲:۵۹:۵۷ ۱۴۰۳/۷/۱۰
الان من و شما چکاره ایم که حق حرف زدن داریم اما پسر پزشکیان اون حق رو نداره؟ مگه نگفته بعنوان یک شهروند حرف می زنم؟ نکنه شهروند هم نیست؟؟؟
ناشناس۳۶۲۰۲۶۵۱۳:۱۴:۱۱ ۱۴۰۳/۷/۱۰
اگر ثابتی میتواند از جانب ۸۰ میلیون نفر حرف بزند پسر پزشکیان هم خودش گفته من به عنوان یک شهروند نظرم این است دقت کنید .
ناشناس۳۶۲۰۵۸۹۱۸:۳۹:۵۵ ۱۴۰۳/۷/۱۰
در جواب شما سه تا: ثابتی اگر سخنی گفت نماینده مجلس است مجلس یعنی ملت انتقادی صورت گرفته از رئیس جمهور (پدر) این وظیفه مجلس است. جواب دفاع از این انتقاد را باید یک مقام رسمی دولتی بدهد نه رئیس جمهور (پسر) اینجا ایشان در پوشش شهروند ظاهر شدند ولی متن دفاعیه ایشان از در حقیقت از پدر جان است و این شایسته نیست که هر انتقادی از طرف مقام رسمی شد اقوام و قوم خویش ها هم وارد شوند و در حیطه کاری دخالت کنند.
ناشناس۳۶۲۰۰۶۵۰۹:۲۲:۳۰ ۱۴۰۳/۷/۱۰
بعد از واردات عمدی میلیونها افغان بیسواد و بی مهارت فقیر با نرخ بالای جرایم و جنایاتشان و بهره گرفتن این میلیونها افغان از اب و برق و یارانه و...بدون پرداخت بیمه و مالیات و اولویت اشتغال انها بر ایرانیان برای تغییر بافت جمعیتی و فرهنگی، یک عده هم مامور شده اند طلبکار ایرانیانی شوند که 4 دهه میزبان افغانها بوده اند و با تهمت نژادپرست بودن و الان هم واژه سازی مهاجر ستیزی بجای واقعیت، پناهندگان اقتصادی که فرهنگ میزبان را نمی پذیرند و سابقه نظامی دارند و مدام ایرانیان را در کلیپها و ویدئوها تحقیر میکنند .
ناشناس۳۶۲۰۰۶۹۰۹:۲۵:۵۴ ۱۴۰۳/۷/۱۰
در پاسخ به پسر پزشکیان. چه ربطی داشت؟ صحبت از پاسخ به ترور هنیه است (مثل وعده صادق که جنگی هم نشد) نه شروع جنگ .
حسین۳۶۲۰۲۵۶۱۲:۵۷:۳۸ ۱۴۰۳/۷/۱۰
فرمایش شما چه ربطی به موضوع داشت؟ میشه بفرمایید کدام وزارتخانه باید جواب ترور هنیه رو می داد؟
ناشناس۳۶۲۰۱۷۷۱۱:۲۴:۱۸ ۱۴۰۳/۷/۱۰
احسنت به آقای ابطحی
ناشناس۳۶۲۰۲۰۰۱۱:۴۶:۴۲ ۱۴۰۳/۷/۱۰
جدا از اینکه داشتن قوای نظامی وتجهیزات پیشرفته نظامی دال بر قدرتمندبودن یک کشور است اما باید این نکته راه توجه داشته باشیم که یک کشور قدرتمند با حامی ودوستان قدرتمندنیز داشته باشد .
ناشناس۳۶۲۰۲۴۶۱۲:۵۰:۳۷ ۱۴۰۳/۷/۱۰
اسراییل ساخته دست استعمار و امپریالیست برای ضعیف نگه داشتن ملت های منطقه است؟
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  2. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  3. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  4. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  5. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  6. انتقال پایتخت وارد مرحله جدیدی شد

  7. کشوری که بازیچه رقابت های حزبی آمریکا شد

  8. مساله دهک‌بندی برای ارائه خدمات به ایثارگران از بودجه حذف می‌شود

  9. متن کامل پیش نویس قطعنامه ضد ایرانی ارائه شده به شورای حکام؛ به ایران تا بهار ۱۴۰۴ مهلت داده شد  

  10. شیطان بزرگ باز هم پیش نویس قطعنامه آتش بس غزه را وتو کرد

  11. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

  12. ادعای گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر اورانیوم با غلظت ۶۰ درصد را پذیرفت

  13. قتل شوهر با همدستی پسرعمه

  14. خضریان: میدری به اصل خود در مجلس ششم بازگشت

  15. غریب آبادی: گروسی دست خالی از ایران نرفت/درصورت تصویب قطعنامه پاسخ قاطع و فوری می‌ دهیم

  16. جلوی افزایش قیمت خودرو را بگیرید؛ مردم چه گناهی کردند؟

  17. پاریس: تلاش می‌کنیم با آلمان و انگلیس به مذاکرات هسته‌ای با ایران بازگردیم

  18. رسایی: یک جریانی که ۸ سال کشور را به قهقرا برد امروز کنار گوش رئیس جمهور ایستاده است

  19. خودروسازی ایران؛ از دست ایلان ماسک هم کاری ساخته نیست !

  20. حزب‌الله: اگر قدرت مقاومت نبود، آمریکا به دنبال راه حل نمی‌آمد

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. چطور ترازش کنیم؟!

  14. درد بیمار و ناز طبیبان !

  15. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  16. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  18. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  19. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  20. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  21.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  22. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  23. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  24. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

  25. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  6. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  7. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  8. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  9. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  10. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  11. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  12. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  13. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  14. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

  15. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

  16. گستاخ؛ اما کوچک و آسیب پذیر !

  17. اتحادیه اروپا کشتیرانی ایران را تحریم کرد

  18. مرکز «بازی‌ جنگ سپاه» افتتاح شد

  19. انتقال پایتخت وارد مرحله جدیدی شد

  20. یهودیت در نظر بنیانگذار روانکاوی

  21. واکنش صداوسیما به موضوع سانسور یک دیدار پزشکیان

  22. نماینده مجلس: اهداف فیلترینگ محقق نشد/ سود سرشار در جیب مافیای فیلترشکن‌

  23. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

  24. شمخانی: آمریکایی‌ها کشور ما را عقب نگه داشتند و باید خسارت بدهند

  25. حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط لاهه صادر شد

آخرین عناوین