قطرگیت؛ تیر خلاص به نتانیاهو؟

بیژن ایرانی، گروه جهان الف،   4040112042 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار
قطرگیت؛ تیر خلاص به نتانیاهو؟

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس به تازگی با یک بحران و چالش جدی و بزرگ رو به رو شده است. 

سیستم قضایی رژیم اشغالگر قدس، نتانیاهو را برای بازجویی در پرونده موسوم به "قطرگیت"، احضار کرده است. نکته جالب اینکه دو تن از همکاران نزدیک نتانیاهو یعنی "جاناتان اوریش" و "ایلی فلدشتاین" نیز بازداشت شده اند. 

بر پایه اتهامات مطرح در قابل پرونده قطرگیت، ارتباطات مالی و سیاسی مشکوکی میان دفتر نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس و دولت قطر شکل گرفته که در قالب آن ها، نتانیاهو و نزدیکانش با دریافت رشوه، کلاهبرداری، خیانت در امانت و پولشویی، متعهد به پیشبرد منافع قطر در سرزمین های اشغالی شده اند. سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی(شاباک) نیز به این پرونده ورود کرده و قویا به دنبال یافتن شواهدی است که از تبانی دفتر نتانیاهو با مقام های قطری جهت اثرگذاری بر معادلات سیاسی فلسطین اشغالی حکایت دارد. 

جریان اپوزیسیون اسرائیل نیز با تمام قوا وارد میدان شده و حتی طیف‌هایی از فعالین سیاسی در فلسطین اشغالی خواهان استعفای فوری نتانیاهو شده اند. این رویداد در نوع خود با دو پیام مهم همراه است. 

اول اینکه بار دیگر این نکته پیش چشم همگان قرار گرفته که نتانیاهو عملا به آخر خط رسیده و با تنفس مصنوعی به حیات سیاسی خود ادامه می دهد. او نه تنها با سیلی از پرونده های قضایی رو به رو است و هر چه به جلو حرکت می کنیم بر تعداد و حجم اتهامات علیه وی افزوده می شود بلکه جریان های مخالف و منتقدِ او نیز قویا خواستار کناره گیری اش از قدرت هستند و او را عامل حرکت رژیم صهیونیستی به لبه پرتگاه و قرار گرفتن در آستانه سقوط و فروپاشی قلمداد می کنند. 

حال در این فضا، اینکه گاه و بیگاه می بینیم نتانیاهو لفاظی های تهاجمی را علیه دیگر کشورها و ملت ها نظیر ایران مطرح می کند بیش از همه یادآور فردی است که در اتاقی شیشه ای قرار دارد و می خواهد به دیگران سنگ برند!

نکته دوم اینکه ماجرای قطرگیت در فلسطین اشغالی بار دیگر نشان داد که برخلاف موضع گیری های ظاهری، دولت های عرب مدعی در سطح منطقه، نه تنها به نحوی عملی به مقابله با اسرائیل و رویه های مجرمانه آن نمی‌پردازند بلکه حتی در پشت پرده به هر شکل ممکن که شده سعی در برقراری رابطه با سیاستمداران صهیونیست و اعمال نفوذ درقالب معادلات سیاسی اراضی اشغالی دارند. 

به بیان ساده تر، دولت های عربی نظیر قطر با بهره گیری از دلارهای نفتی خود و تلاش برای اعمال نفوذ در صحنه سیاسی فلسطین اشغالی، عملا به نوعی این اذعان را دارند که اسرائیل را به عنوان یک بازیگر مشروع و عادی در محیط بین المللی پذیرفته اند. گزاره ای که به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و از نوعی سیاست یک بام و دو هوا از سوی این دسته از دولت ها حکایت دارد. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۳۸۰۶۴۰۰:۲۲:۳۴ ۱۴۰۴/۱/۱۳
بیش از 50 هزار نفر از مردم مظلوم فلسطین در 18 ماه گذشته بدست رژیم صهیونی به شهادت رسیدند نتانیاهو باید بعنوان جنایتکار جنگی محاکمه و اعدام شود.
ناشناس۳۸۳۸۰۸۱۰۰:۳۸:۱۷ ۱۴۰۴/۱/۱۳
اسرائیل محور شرارت در منطقه است و باید از صفحه روزگار محو شود.
ناشناس۳۸۳۸۱۷۱۰۷:۳۸:۴۹ ۱۴۰۴/۱/۱۳
شیطان که میگن خود اینه....
علیجانی۳۸۳۸۲۰۷۰۹:۳۷:۵۱ ۱۴۰۴/۱/۱۳
تازه با کشتن 50000 نفر از مردم بی دفاع فلسطین تازه از قطری ها پول گرفته که بیشتر نکشته ؟؟؟
ناشناس۳۸۳۸۲۶۱۱۰:۴۹:۵۴ ۱۴۰۴/۱/۱۳
اعضا حماس تو قطر نبودن؟ ربطی به این ماجرا نداره؟
ناشناس۳۸۳۸۳۱۱۱۲:۰۰:۵۰ ۱۴۰۴/۱/۱۳
دلخوش به اختلافات داخلی حرومزاده‌های اسراییلی نباشید
ناشناس۳۸۳۸۳۹۰۱۶:۰۳:۱۳ ۱۴۰۴/۱/۱۳
مذاکره مستقیم یا غیر مستقیم بکنیم اما دستمان را خالی نکنیم ما که تا حالا کلاهک هسته ای نساختیم امتیازمان را داده ایم آنها هستند که باید بهای آن را با جمع کردن تمام تحریمها بدهند آژانس فقط می تواند با اجازه ما بر نساختن بمب هسته ای نظارت کند اما در خصوص درصد غنی سازی و مقادیر آن و دانش هسته ای هیچ دخالتی نباید داشته باشد

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین