حمله کیهان به همتی درباره فیلترینگ/ هشدار مجدد عراقچی به آمریکا

  4030729067 ۳۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

حمله کیهان به همتی درباره فیلترینگ/ هشدار مجدد عراقچی به آمریکا

انتقاد روزنامه اصولگرا از نظر مبهم شورای نگهبان درباره لایحه حجاب

روز گذشته در جریان نشست خبری هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان پرسشی در رابطه با آخرین وضعیت لایحه حجاب و عفاف مطرح شد.

وی در این نشست گفت: «در این مدت چندنفر از نمایندگان مجلس در این خصوص اطلاع‌رسانی کرده‌اند و دیگر نیازی به این موضوع نبود. این مصوبه جهت طی مراحل قانونی خود در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار دارد. هر قانونی امکان اصلاح دارد و این امر از طریق لایحه دولت و از طریق طرح مجلس می‌تواند فرایند لازم را در مجلس طی کند. نسبت به هر مصوبه‌ای ممکن است نظرات مختلفی وجود داشته باشد اما طبیعتاً انتظار از مجلس شورای اسلامی این است که در بررسی مصوبات دیدگاه‌های مختلف را بشنود و مباحث اجرایی آن را نیز درنظر بگیرد؛ شورای نگهبان فقط از جهت مطابقت با قانون اساسی و موازین شرعی مصوبات را رسیدگی می‌کند، در این مورد سعی کردیم رویکردهای مختلف را بشنویم؛ این مصوبه 6 مرتبه میان مجلس و شورای نگهبان رفت‌وبرگشت داشته است. حیطه ورود ما در جایی است که مغایرت شرعی و قانون اساسی وجود داشته باشد و ما وارد مباحث کارشناسی به این معنا نمی‌شویم.»

فرهیختگان درباره این موضوع نوشت: «با وجود اینکه روز گذشته سخنگوی شورای نگهبان در رابطه با آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب، سخنانی مطرح کرده بود اما ظاهراً شورای نگهبان همچنان ترجیحش این است که موضع خود را نسبت به این لایحه مبهم نگه دارد.

علی‌رغم اینکه مرسوم بود شورای نگهبان پس از ارسال لوایح و طرح‌های مختلف، در رابطه با تأیید و ردشان موضع‌گیری صریح و شفافی داشته باشد اما برآیند کلی و مواضع اتخاذشده این بار در رابطه با لایحه حجاب دارای ابهام و دوپهلو است و شفافیت لایحه را به عهده نمایندگان محول کرده‌اند، از سمتی نمایندگان مجلس در رابطه با ابلاغ این لایحه گفتگو می‌کنند و در سمت دیگر ماجرا ترجیح شورای نگهبان این است که سرنوشت لایحه از سوی خود مجلس شفاف شود. سرگردانی مردم و رسانه‌ها دراین‌بین میان سرنوشت مبهم لایحه عفاف و حجاب، قابل‌توجه است.

نهادهای مرتبط با تصویب لایحه عفاف و حجاب به‌عنوان قانون، اگر از سرنوشت نهایی این لایحه خبر دارند، برای اطلاع‌رسانی مردم از ماجرا به رسانه‌ها خبر نهایی را ارسال کنند.»

***

دولت‌های عربی به دولت‌های نیابتی اروپایی‌ها تبدیل شده‌اند

کیومرث اشتریان، دانشیار علوم سیاسی دانشگاه تهران در شرق نوشت: «موضع اتحادیه اروپا درباره «اشغالگری» جزایر سه‌گانه از سوی ایران یک پیام روشن دارد و آن اینکه درگیری احتمالی آینده ایران-اسرائیل را به جنگ اعراب و ایران تبدیل کند. مقدمات حقوقی برای چنین جنگی در شورای امنیت در حال فراهم‌شدن است. مدت‌هاست که دولت‌هایی در منطقه به دولت‌های نیابتی اسرائیل تبدیل شده‌اند که اردن و امارات شاخص‌ترین آنها هستند.

اسرائیل که از آزمون جنگ موشک سرافکنده بیرون آمده، با کمک دول اروپایی به «پروکسی‌های» دولتی خود در منطقه روی آورده است. کشورهای کوچک و ثروتمند که در تقسیم کار بین‌المللی اقتصادی و سیاسی نقش می‌پذیرند، در واقع چاره‌ای ندارند جز آنکه در عمل به دولت‌های نیابتی تبدیل شوند.

عنوان شیک و مجلسیِ «نقش‌یابی در تقسیم کار بین‌المللی» نامی است برای پوشش «دولت نیابتی». درست در زمانی که افکار عمومی جهان عرب و مسلمان واکنش مثبتی به ایران در مواجهه با اسرائیل نشان داده است، هم‌آوایی اتحادیه اروپا با شورای همکاری خلیج فارس وظیفه تخریب روابط ایران با اعراب را به «پروکسی»های اسرائیل در منطقه واگذار کرده است...

چه باید کرد؟ آنگاه که در کوتاه‌مدت نتوانید پیوندهای اقتصاد بین‌الملل خود را گسترش دهید و چشم‌انداز امیدوارکننده‌ای هم برای میان‌مدت نداشته باشید، چاره‌ای ندارید جز آنکه قدرت نظامی خود را بیفزایید و سطح امنیتی خود را بالا ببرید. فجایع بی‌سابقه انسانی غزه و لبنان و حمایت یکپارچه قدرت‌های اصلی غربی از سبعیت آشکار اسرائیل نشان داد که این قدرت‌ها به‌کارگیری سلاح اتمی را نیز توجیه خواهند کرد...

باید تا حد امکان این اطمینان را داد که امنیت خلیج فارس با ماست. ایران باید امنیت کل منطقه خلیج فارس را همچون امنیت سرزمین اصلی خود تلقی کند و برای جامعه بین‌الملل نیز این اطمینان را فراهم آورد. اما مطمئنا این کافی نیست چون رقیبان ایران و به‌ویژه اسرائیل در پی برافروختن آتش جنگ عربی-فارسی و کشاندن پای چین به این منازعه هستند.

گمان نکنیم که تضمین از سوی ما باعث می‌شود که آنان در مخالفت و دشمنی کوتاه بیایند. ما بایستی وظیفه تضمین امنیت را انجام دهیم به گونه‌ای که حجت بر جهانیان تمام شده باشد که کوتاهی نکرده‌ایم.»

***

حمله کیهان به همتی درباره فیلترینگ

کیهان نوشت: «همتی گفته رفع فیلترینگ یکی از اولویت‌های دولت است و باید هر چه سریع‌تر درخصوص آن تصمیم‌گیری کنیم. او حتی گفته رجیستری تلفن ‌همراه مسئله‌ای است که نمی‌تواند به این شکل ادامه یابد و باید مردم بتوانند به بهترین و جدیدترین گوشی‌های تلفن همراه دسترسی داشته باشند. آنچه به نظر می‌رسد این است که دولت در حال پیدا کردن راهی است تا با کمک مجمع تشخیص مصلحت نظام مشکل ایران در پیوستن به FATF  و حل معضل CFT  و پالرمو را حل کند که دستاورد بزرگی برای دولت مسعود پزشکیان خواهد بود»...

اولا آقای همتی این روزها به جای این که درباره اقدامات ایجابی مربوط به مسئولیت خود گزارش بدهد، به جای وزیران ارتباطات و اقتصاد و امور خارجه سخن می‌گوید و یا به موضوعاتی می‌پردازد که ماهیت کاملا امنیتی پیدا کرده‌اند.

نکته مهم این است که موضوع فیلترینگ به خاطر کوتاهی و کج کارکردی دولت متبوع وی (دولت روحانی) درباره نظام بخشی به فضای مجازی به عنوان قاعده جاری در همه کشورها، به کشور تحمیل شد اما طیف متهم خسارت‌های آن ولنگاری مجازی و فیلترینگ بعدی، قیافه طلبکاری به خود می‌گیرند.

ثانیا گفتن این که فلان و بهمان مسئله سیاسی یا امنیتی شرط رشد اقتصادی است و تا آن شرایط محقق نشود نمی‌توان برای رونق اقتصاد کاری کرد، بدین معناست که گویندگان به ناروا منصب دولتی را اشغالی کرده‌اند و با بهانه تراشی می‌خواهند به ادای مسئولیت و پاسخگویی نپردازند.

ثالثا امثال آقایان همتی و ربیعی به جای آنکه در مباحث مورد اشاره کنشگر باشند، بیشتر در مقام منفعل و دنباله‌رو نسبت به فضاسازی‌های جریان سیاسی - رسانه‌ای غربگرا رفتار می‌کنند و این زیبنده هیچ مقام و مدیری در کشور نیست.»

همتی: فیلترینگ فعالیت‌های اقتصادی را در فضای مجازی محدود و کند کرده است

عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد در گفت‌وگو با ایلنا، درباره صحبت‌هاش در خصوص رفع فیلترینگ که گفته بود این مساله یکی از اولویت‌های دولت است و باید هر چه سریع‌تر درخصوص آن تصمیم‌گیری کنیم، گفت: اصلا بحث من این چیزها نبود و چیزی که گفتم هم اینگونه که منعکس شده نبود.

وزیر اقتصاد و دارایی تاکید کرد: نظر شخصی‌ام این است که فیلترینگ اصلا هیچ اثری نگذاشته است، فقط یک مقداری فعالیت‌های اقتصادی را در فضای مجازی محدود و کند کرده است بنابراین طبیعی است که حل این مساله در اولویت است.

وی ادامه داد: با این حال، این مساله، کاری نیست که من پیگیری کنم. من وزیر اقتصاد هستم و نظرم را گفته‌ام ان‌شاالله مسئولین مربوطه پیگیری می‌کنند.

***

دو طرح مهم دولت برای عدالت اجتماعی

ایران نوشت: «اگر دولت پزشکیان فعلاً در ابتدای راهِ یک «تحول و بهبود کلان ساختاری» در کشور است، حداقل می‌تواند تغییراتی ایجاد بکند که در آینده به همان «تحول و بهبود کلان ساختاری» بینجامد. تلاش برای «اجرای طرح پزشک خانواده» و «طرح ویژه نهضت محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی» دو کاری است که دولت با این رویکرد و با این هدف، برای خود تعریف کرده است.

در نهضت محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی، هدف اصلی تحقق عدالت آموزشی در کشور است. در این طرح پس از بررسی وضعیت فضاهای آموزشی بویژه در نقاط محروم کشور و همچنین نظام ساماندهی مدارس کانکسی، سنگی، یا مدارس با تراکم بالای 35 نفر، محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی کشور دنبال می‌شود...

 در طرح پزشک خانواده یا نظام ارجاع، که قرار است برای همه ایرانیان و در چهارچوب شبکه سراسری بهداشت و درمان اجرا شود، برنامه دولت این است که همه مردم تحت پوشش این طرح قرار گیرند.»

***

آمار بالای تخلفات در حوزه شوراهای شهر و شهرداری‌ها

فرهیختگان نوشت: «بررسی‌های خبرنگار ما از رصد اخبار مربوط به دستگیری و بازداشت اعضای شوراهای‌شهر و شهرداران نشان می‌دهد طی سال‌های 1400 تا هفت‌ماهه نخست امسال تعداد 430 نفر از اعضای شورای‌شهر و شهرداران در کشور بازداشت شده‌اند. این عدد را درکنار دستگیری 433 نفر طی سال‌های 1397 تا 1399 قرار دهیم، تعداد دستگیری‌ها به 863 نفر می‌رسد که در نوع خود قابل‌تأمل است. 

به نظر می‌رسد قبل از هر چیزی باید ارتباط فساد را با گلوگاه‌های آن شناخت. اینکه چرا در مدیریت شهری فساد زیاد بوده است، دلایل مختلفی دارد. یکی از گلوگاه‌های فساد در مدیریت شهری کشور حوزه ساخت‌وساز ساختمانی است. بررسی‌ها نشان می‌دهد تخلفات ساختمانی در شهرها و خصوصاً کلان‌شهرهای ایران ازجمله موارد بالای فساد در کشورند.

از این منظر بررسی و مطالعه تخلفات ساختمانی، شناسایی علل بروز تخلفات ساختمانی، ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی این موضوع ازاین‌حیث که می‌تواند در اجرای مؤثر ضوابط و مقررات ساخت‌وساز شهری، کاهش فساد و زدوبند در مدیریت شهری، کاهش و جلوگیری از تخلفات، شناسایی نیازهای منطقی و اصولی مردم و تجدیدنظر در ضوابط نقش مؤثری داشته باشد؛ حائز اهمیت است.»

***

انتقاد فعال سیاسی اصلاح‌طلب از بزرگ‌نمایی عدد عدم مشارکت

محمد نعیمی‌پور، عضو جبهه مشارکت و نماینده مجلس ششم در گفتگو با هم‌میهن این موضوع را که آمار عدم مشارکت در انتخابات 50 درصد اعلام می‌شود مورد انتقاد قرار داد و گفت:«با غلو کردن مشکلات کشور حل نمی‌شود و تنها باید بر واقعیات تمرکز کرد. این آمار ۵۰ درصدی از کجا آمده است؟ باید بگویند که چرا به این عدد استناد می‌شود؟‌ در کدام کشور 100 درصد مردم رای می‌دهند؟ به نظر من متوسط شرکت مردم ایران در انتخابات ۶۵ درصد بوده و هرگز 100 درصد نبوده است. بنابراین باید این موضوع را شفاف کنند که چرا به 50 درصد استناد می‌کنند؟50 درصد عدد بزرگی است، چرا باید این کار را بکنیم؟» 

او معتقد است دلیل اکثر افراد قهرکرده با صندوق‌های رای، مشکلات اقتصادی و معیشتی است و این مسئله در اکثر نظرسنجی‌ها به اثبات رسیده است:«البته درصدی هم هستند که برای‌شان آزادی‌های سیاسی و اجتماعی مهم است اما این تعداد 50 درصد نیستند. نکته آن است که علت عدم رفع مشکلات اقتصادی، نبود وفاق است؛ به این معنا که نوعی پوپولیسم مخرب به اصطلاح سیاسی در اردوگاه‌های سیاسی کشور وجود دارد به همین دلیل وقتی مسئله‌ای مطرح می‌شود گروه‌های سیاسی به جای ارائه راهکار با یکدیگر مقابله کرده و می‌خواهند حرف خود را به کرسی بنشانند.»

نعیمی‌پور این را هم می‌گوید که از زمان روی کارآمدن پزشکیان گروه‌های تندرو سعی می‌کنند فضای سیاسی را با ادبیات خود پر کنند و بر اساس آن طرف مقابل خود را بزنند بدون آنکه برای‌شان مهم باشد این رفتار آنها چه تاثیری بر اقتصاد کشور می‌گذارد.

او علت سهم‌خواهی جریانات مختلف را ماندگاری در قدرت بدون توجه به منافع مردم می‌داند:«مثلاً در موضوع گشت ارشاد که حتماً هم باید جلوی آن گرفته شود، عده‌ای دوست دارند گشت ارشاد باشد تا بگویند آنچه ما می‌خواهیم نیست بدون آنکه برای‌شان مهم باشد که چنین روندی به کجا ختم می‌شود.»

نماینده پیشین مجلس تاکید می‌کند که وفاق ملی باید حول این موضوع باشد که مردم ایران به آرامش یک‌دست سیاست در اقتصاد، سیاست و فضای مجازی برسند و رسانه‌ها هم از ایجاد تنش و التهاب در جامعه حذر کنند:«امروز یکی از مهم‌ترین موضوعات کشور این است که آیا اسرائیل نسبت به یک حمله بزرگ اقدام می‌کند و ایران درگیر جنگ می‌شود یا نه؟ اینکه چه فردی وزیر و مدیرکل شود خیلی هم برای جامعه مهم نیست. در چنین فضایی باید ذهن مردم را نسبت به خسارات جنگ آگاه و اعلام کرد که باید چه کنیم تا دشمن بر کشور ما طمع نکند. بنابراین وفاق به معنای همراهی و همدلی با جناح مشخص نیست بلکه وفاق برای ایران و حل مشکلات مردم است و باید نسبت به حل مسائل مردم اقدام کرد. همچنین وفاق حکومت با مردم هم برای استحکام و دور نگه داشتن طمع دشمن نسبت به ایران ضروری است. هر زمان به این نقطه رسیدیم وفاق معنا می‌یابد.»

***

هشدار مجدد عراقچی به آمریکا

به گزارش ایسنا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که طی روزهای جمعه و شنبه در ترکیه حضور داشت، در گفت‌وگو با یک شبکه ترکیه‌ای، به رژیم صهیونیستی و آمریکا درباره هرگونه حمله به ایران هشدار داد.

عراقچی درباره تهدید رژیم صهیونیستی به حمله تاسیسات هسته‌ای ایران و این‌که خط قرمز ایران چیست، ابراز داشت: اساسا هر حمله‌ای خط قرمز ماست و به هیچ وجه بی‌پاسخ نمی‌ماند؛ در واقع هر طور که رژیم صهیونیستی حمله کند، مشابه آن جواب می‌دهیم. معطل نمی‌کنیم اما عجله هم نمی‌کنیم. اسرائیل پاسخ متناسب به هر حمله علیه ایران را دریافت خواهد کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران با اشاره به حمله و پاسخ اخیر ایران به جنایت‌ها و اقدامات رژیم صهیونیستی نیز تاکید کرد: موشک‌های ایران که به اهداف مورد نظر خود اصابت کرد تنها مراکز نظامی را مورد هدف قرار داد. ما به تأسیسات اقتصادی یا غیرنظامی (رژیم صهیونیستی) حمله نکردیم. اکنون همه اهداف خود را در آنجا شناسایی کرده‌ایم و حمله مشابه به اهداف آن‌ها انجام خواهد شد.

او در ادامه اظهار داشت: اسرائیل بدون کمک‌های آمریکا نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد، در لبنان و غزه نیز همین‌طور از سلاح‌های آمریکایی استفاده می‌شود، اگر واشنگتن اراده سیاسی واقعی داشت، می‌توانست جلوی حملات را بگیرد و اسرائیل را متوقف کند. 

عراقچی با بیان این‌که برای ما «آمریکا متحد صهیونیست‌هاست»، گفت: اگر جنگ گسترده‌ای در منطقه اتفاق بیفتد، آمریکا به این جنگ کشیده می‌شود. ما این را نمی‌خواهیم. جنگ می‌تواند به کشورهای خلیج فارس هم سرایت کند و هنوز هم با قطعیت می‌گویم که فرصت برای دیپلماسی وجود دارد. 

***

نامه مجدد رئیس‌جمهور به مجلس درباره حسین‌زاده

محمد رشیدی عضو هیات رئیسه مجلس در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه امروز درخواست مجدد استعفای آقای حسین‌زاده از نمایندگی مجلس اعلام وصول شد، این درخواست هفته آینده در مجلس مطرح می‌شود.

وی افزود: طبق آیین نامه داخلی مجلس یک هفته بعد از اعلام وصول تقاضای استعفا، موضوع در صحن علنی مطرح خواهد شد لذا احتمال زیاد تقاضای استعفای آقای حسین زاده یکشنبه ۶ آبان در مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد.

این عضو هیات رییسه مجلس در توضیح روند بررسی تقاضای استعفا گفت: بعد از دفاعیات آقای حسین زاده و اظهارات مخالفان استعفا، رای گیری از نمایندگان صورت می گیرد که در صورت موافقت مجلس با استعفا، ایشان امکان حضور در دولت و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور را دارد.

رشیدی همچنین گفت: رییس جمهور برای بار دوم در نامه‌ای به مجلس اعلام کرده که می‌خواهد آقای حسین‌زاده را به عنوان معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کند.

***

انهدام حداقل ۳ فروند جنگنده پیشرفته در عملیات وعده صادق ۲

یک منبع مطلع در گفت‌وگو با فارس از انهدام حداقل سه فروند جنگنده پیشرفته در یکی از پایگاه‌های مورد حمله عملیات وعده صادق۲ خبر داد.  

برآوردهای اطلاعاتی نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی چند روز پیش از عملیات موشکی ایران تعداد زیادی از جنگنده‌های خود را از بیم آسیب در حمله موشکی، در پایگاه‌های هوایی کشورهای همسایه‌اش مستقر کرده بود.

تصاویر ماهواره‌ای منتشر شده آسیب به آشیانه F۳۵ در عملیات موشکی ایران را تأیید می‌کند، اینتل اسکای تأیید کرده است حداقل 40 نقطه از پایگاه استراتژیک نواتیم در صحرای نقب مورد اصابت موشک‌های ایران قرار گرفته‌اند. مؤسسه تحقیقاتی میدلبوری نیز اذعان کرد حداقل 3 شلتر جنگنده F۳۵ در حمله موشکی ایران مورد اصابت قرار گرفته است. 

عملیات وعده صادق در دو زمان 3 دقیقه‌ای جمعاً به مدت 6 دقیقه انجام شد که طی آن 200 موشک پرتاب و 90 درصد اصابت داشته است.

 

 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۳۶۵۶۰۰۰:۱۸:۲۳ ۱۴۰۳/۷/۳۰
ایران چندهزار سکو ثابت و متحرک موشک دارد و به راحتی چند ده هزار تادر روز را می تواند بزند که عدد بزرگی است برای اسرائیل و هم پایگاه های امریکا
ناشناس۳۶۳۶۶۹۵۰۷:۳۱:۳۱ ۱۴۰۳/۷/۳۰
برای بعدش هم فکر کردی ؟ اصلا موشکها خورد دهها هزار نفر مردند آنها که تعداد هواپیما و موشک هایشان از ایران بیشتر است! فکری برای بعد هم کردید ؟
ناشناس۳۶۳۶۸۸۳۱۱:۰۵:۴۵ ۱۴۰۳/۷/۳۰
ایران نمی خواهد به خاک آمریکا حمله کند و در اینجا مهمان هست و محدودیت دارد در ضمن در یک روز آمریکا تلفات 20 الی 30 هزار نفری فقط در ناو هایش می‌دهد
ناشناس۳۶۳۶۹۵۸۱۲:۱۰:۱۳ ۱۴۰۳/۷/۳۰
فکر نمیخواهد اقای عراقچی همه را جواب میدهد اصلا برای این منصوب شده که فقط تهدید کند و هشدار دهد بجای اینکه به فکر پویا شدن سیاست خارجی از جمله برجام رفع تحریمها و بهبود روابط با همه کشورها باشد
ناشناس۳۶۳۷۱۵۱۱۴:۵۱:۵۰ ۱۴۰۳/۷/۳۰
8 سال دنبال برجام دویدین براتون عبرت نشد؟
ناشناس۳۶۳۷۰۴۴۱۳:۱۲:۳۸ ۱۴۰۳/۷/۳۰
در ضمن کسی هم نگفته ایران جنگ کند بلکه جنگ علیه ایران شروع نکنند...
ناشناس۳۶۳۶۷۹۰۰۹:۲۶:۱۹ ۱۴۰۳/۷/۳۰
وظیفه وزارت اطلاعات است که از کار کردن افراد فاقد مجوز امنیتی در دولت جلوگیری کند
ناشناس۳۶۳۶۸۵۰۱۰:۴۰:۴۰ ۱۴۰۳/۷/۳۰
قابل توجه مجلسیان اگر به دولت اجازه فرار از اجرای قانون عفاف و حجاب را بدهید و مانند قبل وقت کشی مهندسی شده کند و جامعه را بیشتر از قبل یله و رها و افسار گسیخته کنید آنگاه ملت برای شما نمایندگان تصمیمات سخت خواهند گرفت
ناشناس۳۶۳۶۵۶۳۰۰:۲۰:۰۲ ۱۴۰۳/۷/۳۰
اگر دولت توان رفع فیلتر ندارد ، باید سیستم فیلترینگ پروکسی ها و فیلتر شکن های رایگان را از کار بیندازد
ناشناس۳۶۳۶۶۹۳۰۷:۳۰:۰۳ ۱۴۰۳/۷/۳۰
چرا ؟ این اقدام چه فایده ای دارد حتما باید مافیا فیلترشکن فروش پر سود باشند؟
ناشناس۳۶۳۶۵۶۴۰۰:۲۰:۰۲ ۱۴۰۳/۷/۳۰
حمله کیهان چه صیغه ای هست؟ حتی رهبری به صراحت گفته نباید رها باشد
ناشناس۳۶۳۶۶۸۹۰۷:۱۴:۳۰ ۱۴۰۳/۷/۳۰
همتی‌بجای‌تک‌نرخی‌کردن‌و تثبیت‌نرخ‌دلاردر۲۰هزارتومن‌ واعمال‌مدیریت‌مقتدرانه‌و عاقلانه‌درپیمان‌سپاریهای‌ارزی‌ صادرکنندگان‌وساماندهی‌در واردات‌واعمال‌قانون‌دراوضاع فشل‌بانکها،به‌fatوcftوپالرمو وفیلترینگ‌که‌درحیطه‌اختیارات‌ وتکالیفش‌نیست‌ورودمیکنه!!
ناشناس۳۶۳۶۹۲۴۱۱:۳۶:۱۱ ۱۴۰۳/۷/۳۰
سرکوب اقتصادی یعنی همین اقتصاد فعلی!
ناشناس۳۶۳۶۵۶۷۰۰:۲۲:۵۹ ۱۴۰۳/۷/۳۰
نفوذ برای بی‌بندوباری قابل کتمان نیست
ناشناس۳۶۳۶۷۱۸۰۸:۰۹:۰۷ ۱۴۰۳/۷/۳۰
این همه نهاد فرهنگی و امنیتی چرا در سالهای گذشته کاری نکردند! اگر با زور این موارد قابل حل بود هیچ وقت به نهاد فرهنگی نیاز نبود! استفاده از زور و اجبار تاثیر معکوس دارد
ناشناس۳۶۳۶۸۸۱۱۱:۰۳:۰۰ ۱۴۰۳/۷/۳۰
فرهنگ سازی درست و اعمال قانون درست باید با هم باشد هیچ گاه فرهنگ سازی به تنهایی یا اعمال قانون به تنهایی موفق نخواهد بود
ناشناس۳۶۳۶۹۲۶۱۱:۳۶:۳۴ ۱۴۰۳/۷/۳۰
همان ها دارند ترویج می کنند!!
ناشناس۳۶۳۶۵۷۸۰۰:۴۳:۳۳ ۱۴۰۳/۷/۳۰
مشکل اقتصادی به خاطر شما غربگرایان درست شد
ناشناس۳۶۳۶۷۸۶۰۹:۲۳:۵۵ ۱۴۰۳/۷/۳۰
دولت سریعا باید نسبت به عزل آقایان عارف ظریف دبیری و قائم پناه که مجوز لازم را از دستگاه های امنیتی کشور برای کار در دولت را ندارند بنماید
ناشناس۳۶۳۶۸۰۴۰۹:۳۳:۵۱ ۱۴۰۳/۷/۳۰
دولت دارد نهایت استفاده را از بحران اقتصادی حاصل از شرایط روانی جنگ می کند و سود بسیار سرشاری از ارز و سکه برای تامین کسری بودجه و پول گندمکاران و طرح همسان سازی حقوق و غیره می نماید
ناشناس۳۶۳۶۸۶۹۱۰:۵۲:۴۱ ۱۴۰۳/۷/۳۰
استفاده نه ، سوء استفاده
ناشناس۳۶۳۶۵۸۱۰۰:۴۴:۲۷ ۱۴۰۳/۷/۳۰
آقای عراقچی لطفا اقتدار نشان بدهید!!
ناشناس۳۶۳۶۵۸۵۰۱:۰۲:۴۸ ۱۴۰۳/۷/۳۰
دلار بالا رفته یزخی اینطوری می خواهد حواس ها را از آن پرت کند
ناشناس۳۶۳۶۶۰۸۰۱:۵۱:۰۰ ۱۴۰۳/۷/۳۰
فیلتر اقتصاد ایران را فلج کرده آقای همتی ؟؟؟ واقعا چطور رویتان شد این حرف را حتی مطرح کردید .. فعلا سکه سر به فلک گذاشت و بورس هم پایین تر رفت .. این وضع را درست کنید ک وظیفه شماست که وزیر شدید .
ناشناس۳۶۳۶۶۵۴۰۵:۴۹:۵۷ ۱۴۰۳/۷/۳۰
برخی کشورهای عربی که کلی پایگاه نظامی آمریکا رو هم داخلشون دارن و رسما برده آمریکا و اروپا هستن.
ناشناس۳۶۳۶۶۵۵۰۵:۴۹:۵۹ ۱۴۰۳/۷/۳۰
چطور برخی به حل شدن fatf امید دارند در حالیکه عربستان ناظر آن هست که باید تایید کند یک کشور تمام بندها را رعایت کرده؟؟!
امیر۳۶۳۶۶۶۶۰۶:۱۰:۲۶ ۱۴۰۳/۷/۳۰
همتی بانی تورم بی سابقه درایران.
ناشناس۳۶۳۶۶۸۷۰۷:۱۰:۵۶ ۱۴۰۳/۷/۳۰
ما هر چه می کشیم از حکم‌رانی رانت خواران و باند بازی ها اصلاحات وچند صباحی هم ا صولگریان است .
ناشناس۳۶۳۶۶۹۲۰۷:۲۹:۰۰ ۱۴۰۳/۷/۳۰
آقای نعیمی پور دور اول مشارکت 40 درصد بود ! دور دوم با هزاران تبلیغات و ترس از کاندیدا رقیب به 50 درصد رسید ! اگر کاهش مشارکت و عدم وجود سرمایه اجتماعی برای دولتمردان مهم نیست چه مسئله ای مهم است؟ اگر معیشت مردم مهم است چرا به جای ترمیم مزد کارگران و کارمندان هر هفته دولت به شکل رسمی یک کالا را گران کرده و الان در زمانی که زیر سایه جنگ هستیم هر هفته مسئولین دولتی از گرانی بنزین می گویند ؟! آیا معنی وفاق این است که حمل و نقل عمومی ناکارآمد باشد و دولت از مافیا خودرو حمایت و مردم را مجبور به استفاده از خودروهای گران و بی کیفیت داخلی کنند؟! آیا معنی وفاق اینست که وام ازدواج و فرزند آوری به بهانه ناترازی بانکها قطع شود و وام مدیران اقتصادی افزایش یابد؟
ناشناس۳۶۳۶۷۲۸۰۸:۱۶:۵۳ ۱۴۰۳/۷/۳۰
چرا برای یکبار و همیشه مستقیما با امریکا مذاکره نمی کنید؟ 45
ناشناس۳۶۳۶۸۸۷۱۱:۰۷:۱۱ ۱۴۰۳/۷/۳۰
چه خوش خیال هستی. فکر کردی فایده ای داره؟ بد عهدی های مکرر آمریکا رو تحقیق کن
ناشناس۳۶۳۶۷۴۷۰۸:۳۷:۱۴ ۱۴۰۳/۷/۳۰
قانونی که اکثر جامعه آن را قبول نداشته باشند، نامش قانون نیست!
ناشناس۳۶۳۶۸۲۲۱۰:۱۷:۲۶ ۱۴۰۳/۷/۳۰
وقتی وزیر اقتصاد درباره اقتصاد هیچ کاری نمیتواند انجام بدهد ، معلوم است که میرود درباره فیلترینگ اظهار نظر میکند تا کسی نپرسد که جناب وزیر ، از اقتصاد و معیشت چه خبر ؟ !!!
ناشناس۳۶۳۶۸۳۹۱۰:۳۵:۱۹ ۱۴۰۳/۷/۳۰
حق کاملا با دکتر همتی است
ناشناس۳۶۳۶۸۶۳۱۰:۴۸:۴۸ ۱۴۰۳/۷/۳۰
اقای وزیر اقتصاد لطفا در حیطه تخصص خود نظر دهید لطفا دلار شد 65000
ناشناس۳۶۳۶۸۷۲۱۰:۵۴:۰۱ ۱۴۰۳/۷/۳۰
طرفداران فیلترینگ همان فیلتر شکن فروش ها هستن. همتی راست گفته و فیلترینگ باعث مشکلات کسب و کارها است.
ناشناس۳۶۳۶۹۴۲۱۱:۵۷:۴۵ ۱۴۰۳/۷/۳۰
طبق یکی از مواد لایحه حجاب و عفاف، پوشیدن شلوارک برای مردان در انظار و اماکن و معابر عمومی، جرم محسوب میشه و هیچ استثنایی هم برای ورزشکار و ورزشگاه در نظر گرفته نشده. تکلیف برگزاری مسابقات ورزشی آقایان در حضور بانوان یا حتی انتشار تصاویر آن چیست؟
ناشناس۳۶۳۶۹۴۴۱۱:۵۷:۵۶ ۱۴۰۳/۷/۳۰
آقای شریعتمداری! اتفاقا مبحث فیلترینگ به اقتصاد خیلی هم مرتبط است. مگر اینکه شما اقتصاد مجازی را کلا انکار کنید.
حمید۳۶۳۸۱۳۴۱۵:۵۷:۲۷ ۱۴۰۳/۸/۱
از طنز روزگار هست که رسانه ای که چند ده سال قدمت دارد به جای اینکه مدافع گردش ازاد اطلاعات باشه به دنبال سانسور هستش ...
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

    1. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

    2. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

    3. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

    4. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

    5. کشوری که بازیچه رقابت های حزبی آمریکا شد

    6. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

    7. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

    8. شیطان بزرگ باز هم پیش نویس قطعنامه آتش بس غزه را وتو کرد

    9. ادعای گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر اورانیوم با غلظت ۶۰ درصد را پذیرفت

    10. متن کامل پیش نویس قطعنامه ضد ایرانی ارائه شده به شورای حکام؛ به ایران تا بهار ۱۴۰۴ مهلت داده شد  

    11. انتقال پایتخت وارد مرحله جدیدی شد

    12. رسایی: یک جریانی که ۸ سال کشور را به قهقرا برد امروز کنار گوش رئیس جمهور ایستاده است

    13. قتل شوهر با همدستی پسرعمه

    14. خودروسازی ایران؛ از دست ایلان ماسک هم کاری ساخته نیست !

    15. حزب‌الله: اگر قدرت مقاومت نبود، آمریکا به دنبال راه حل نمی‌آمد

    پربحث‌های هفته

    1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

    2. باز هم در باغ سبز !

    3. جابجایی مرزهای وقاحت!

    4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

    5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

    6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

    7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

    8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

    9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

    10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

    11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

    12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

    13. چطور ترازش کنیم؟!

    14. درد بیمار و ناز طبیبان !

    15. فرزندان ظریف کجا هستند؟

    16. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

    17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

    18. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

    19. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

    20. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

    21.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

    22. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

    23. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

    24. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

    25. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

    آخرین عناوین