اما و اگرهای سرطان پادشاه انگلیس

  4030930048

طبق گزارش شبکه خبری اسکای، روند درمان سرطان «چارلز سوم» پادشاه انگلیس، در شرایطی که او به‌دلیل عوارض درمان‌های پزشکی، از کاهش وزن و ضعف جسمانی رنج می‌برد، تا سال آینده میلادی (۲۰۲۵) ادامه خواهد داشت.

اما و اگرهای سرطان پادشاه انگلیس

به گزارش ایرنا، منابع کاخ سلطنتی باکینگهام به شبکه خبری اسکای اعلام کرده‌اند که برای مدیریت وضعیت سلامتی چارلز سوم، درمان او در سال ۲۰۲۵ نیز ادامه خواهد یافت. با این حال، هنوز جزئیاتی درباره نوع سرطان وی منتشر نشده است.

بر اساس بیانیه‌ای که کاخ باکینگهام در بهمن‌ماه سال گذشته منتشر کرد، مشخص شد که چارلز به نوعی سرطان مبتلا شده است. گرچه شایعات متعددی درباره نوع سرطان وی در رسانه‌ها مطرح شده، کاخ سلطنتی تنها تأکید کرده که این بیماری به سرطان پروستات مرتبط نیست. گفته می‌شود این سرطان پس از درمان پروستات شناسایی شد و پزشکان در آن زمان متوجه مشکلی نگران‌کننده شدند که در نهایت به تشخیص سرطان دیگری منجر شد.

منابع نزدیک به خانواده سلطنتی اعلام کرده‌اند که درمان چارلز شامل ترکیبی از شیمی‌درمانی و نظارت دقیق است.

تأثیر بیماری بر وظایف حکومتی

چارلز سوم بنا به توصیه پزشکان، از زمان آغاز درمان، بسیاری از وظایف حکومتی خود را به ولیعهد، شاهزاده ویلیام، واگذار کرده است. او همچنین به‌ندرت در مراسم عمومی حاضر می‌شود. در ماه‌های اخیر، گزارش‌هایی مبنی بر کاهش وزن و ضعف جسمانی او منتشر شده است، که ظاهراً به دلیل عوارض درمان‌های پزشکی است.

پیش از آغاز روند درمان هری پسر دوم چارلز که به دلیل اختلافات خانوادگی در آمریکا زندگی می‌کند، به‌طور غیرمنتظره‌ای به انگلیس بازگشت و با پدرش دیدار کرد. ناظران این اقدام را نشانه‌ای از وخامت وضعیت سلامتی پادشاه تلقی کردند.

واکنش عمومی و جنجال‌ها

یکی از جنجال‌های مهم در خصوص درمان پادشاه، دسترسی او به درمان خارج از نوبت بود. در شرایطی که سیستم خدمات درمانی ملی انگلیس (NHS) با بحران جدی در ارائه خدمات به بیماران سرطانی مواجه است، درمان سریع و ویژه چارلز انتقادهای زیادی را برانگیخته است. طبق گزارش گاردین، بیش از ۳۰۰ هزار بیمار سرطانی در انگلیس به دلیل تأخیرهای طولانی در دریافت مراقبت، ناچار به استفاده از خدمات درمانی خصوصی شده‌اند.

شایعات درباره مرگ چارلز

چند ماه پیش، شایعاتی درباره مرگ ناگهانی چارلز منتشر شد. این خبر ابتدا در یک کانال تلگرامی روس‌زبان منتشر شد و سپس در رسانه‌های مختلف روسیه بازتاب یافت. در نهایت، خبرگزاری تاس، وابسته به دولت روسیه، با انتشار گزارشی اعلام کرد که کاخ سلطنتی این خبر را تکذیب و تأیید کرده است که چارلز زنده و مشغول انجام امور حکومتی است.

با این حال، برخی منابع مطلع به نشریه دیلی‌بیست گفته‌اند که وضعیت جسمی پادشاه همچنان نگران‌کننده است. برنامه‌های مربوط به «مراسم خاکسپاری» او، که در چارچوب وظایف کاخ سلطنتی تدوین شده‌اند، اکنون در حالت آماده‌باش قرار دارند. گفته می‌شود چارلز شخصاً در جریان جزئیات این برنامه‌ها قرار گرفته است.

چالش‌های پیش روی سلطنت

چارلز سوم، که اکنون ۷۶ سال دارد، در سپتامبر ۲۰۲۲ و پس از مرگ مادرش، ملکه الیزابت دوم، به سلطنت رسید. دوران پادشاهی او از همان ابتدا با چالش‌های زیادی همراه بوده است. مراسم تاج‌گذاری وی نیز بدون حاشیه نبود و پلیس ده‌ها نفر از معترضان ضد سلطنت را به اتهام ایجاد اخلال در نظم عمومی دستگیر کرد؛ رویدادی که منتقدان از آن به‌عنوان لکه ننگی در تاریخ سلطنت چارلز یاد می‌کنند.

طبق پروتکل‌های سلطنتی، شاهزاده ویلیام، پسر ارشد چارلز، وارث تاج و تخت خواهد بود. ویلیام در حال حاضر بسیاری از وظایف حکومتی را به نمایندگی از پدرش انجام می‌دهد. با این حال، سلطنت همچنان با چالش‌های جدی مواجه است. طبق نظرسنجی‌ها، حدود یک‌سوم از مردم انگلیس، سلطنت را نهادی پرهزینه و منسوخ می‌دانند. بسیاری از تحلیلگران معتقدند که دوره پادشاهی چارلز سوم آزمونی مهم برای بقای سلطنت در بریتانیاست.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  2. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  3. بازداشت قاتلان امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران

  4. توهمات ناتمام نتانیاهو درباره ایران!

  5. متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران مرتکب ۴۰ فقره سرقت شده بودند

  6. سردار حاجی‌زاده:‌ بیش از ۷۵ درصد موشک‌های ما به اسرائیل اصابت کرد/ توضیح درباره زمان انجام عملیات وعده صادق ۳

  7. درخواست فرمانده کل سپاه پاسداران از نخبگان مهاجر ایرانی/برای کمک به ایران برگردید

  8. امیر قطر حامل پیام آمریکا به ایران است؟/ درخواست رسایی برای محاکمه همتی

  9. اولین تصاویر از انتقال دو متهم قتل دانشجوی دانشگاه تهران

  10. کارشناس مسائل آمریکا: می‌شود با تحریم رشد اقتصادی داشت؛ روسیه توانست!

  11. واکنش پزشکیان به حذف تصاویر شهیدان سلیمانی و رئیسی: بیخود کرده‌اند، غلط کرده‌اند/ برخورد می‌کنم

  12. متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند و اعتراف کردند

  13. متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران: روز جمعه فهمیدم چه اتفاقی افتاده است

  14. صدای ماندگار دوبله خاموش شد

  15. پزشکیان: قادر به حل مشکلات هستیم/ به ۷ دهک جامعه کالابرگ داده می‌شود

  16. نامه هشدارآمیز به پزشکیان/ از تصمیمات خودسرانه بپرهیزید و گرنه حق هر گونه اعتراضی را داریم

پربحث‌های هفته

  1. دلیل ممانعت از ورود هواپیمای ایران به لبنان از زبان نخست‌وزیر این کشور

  2. عفو شدند و هنجارشکنی را آغاز کردند/ وقتی ترانه علیدوستی، خبرنگار عفوشده و دیگران به قوه‌قضائیه ریشخند می‌زنند!

  3. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

  4. وحیدی: مشکلات بانکی ما از FATF نیست

  5. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  6. رونمایی ایران از کابوس جدید اسرائیل

  7. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  8. تشکیل تیم های ویژه برای دستگیری عاملان حمله به دانشجوی دانشگاه تهران

  9. تصمیم مهم پزشکیان در رابطه با ممنوعیت انتصاب ظریف/ نامه قابل توجه رئیس‌جمهور به قالیباف

  10. راهبرد "مرد دیوانه" و یک سوتفاهم بزرگ!

  11. ... در این جهان چون جنگل !

  12. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  13. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  14. مهاجرانی: تلگرام و یوتیوب تا قبل از عید رفع فیلتر می شود

  15.  تفسیر‌های خلاف واقع/ مهاجرانی و مذاکره/ شازده و برف مونیخ!

  16. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  17. پوتین و جولانی برای اولین‌بار پس از سقوط اسد گفت‌ و گو کردند

  18. تاریخ جلسه استیضاح همتی مشخص شد/ وزیر اقتصاد غزل خداحافظی را می‌خواند؟

  19. گروسی: زمان توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران در حال اتمام است

  20. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برای ایستادگی مقابل آمریکا، مسئولان و مردم باید هزینه یکسان بدهند/ همتی رسماً ارز را گران کرد/ مذاکره، استراتژی فریب ترامپ است

  21. بوق یا واقعیت؟!

  22. در کمین کوی/ آغاز پایان همتی/ وقتی خاموش‌کنندگان، فراموش‌کار می‌شوند!

  23. گنده‌گویی نتانیاهو پس از دریافت بمب‌های آمریکایی:‌ کار ایران را تمام می‌کنیم

  24. فتوای هسته ای رهبری را تضعیف نکنید!

  25. چرا ترامپ روی ترس ما حساب کرده؟/ ترامپ در تحریم ایران تنها نیست / وقتی ترجمه وفاق، «کمیته رفع حصر» می‌شود!

آخرین عناوین