سهم ۱۱ میلیارد یورویی برای واردات کالاهای اساسی و دارو
براساس بند خ تبصره دو قانون بودجه ۱۴۰۴ در رابطه با تامین مالی داخلی و خارجی دولت و دستگاههای موضوع قانون مدیریت خدمات کشوری، مبلغ ۱۱ میلیارد یورو برای واردات کالاهاس اساسی و دارو با نرخ ارز ترجیحی تعیین شد.
در جستجوی جایگزینی برای سیاستِ ارز ترجیحی
احمد فرقانی، گروه اقتصادی الف،مخالفت هیئت عالی نظارت با افزایش نرخ ارز ترجیحی در ۱۴۰۴
با توجه به بررسیهای انجامشده توسط هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، بحث افزایش نرخ ارز ترجیحی کالاهای اساسی در بودجه سال ۱۴۰۴، در تضاد با سیاستهای ثبات ارزی برنامه هفتم توسعه تشخیص داده شده است و باید تغییر کند.
ایراد مجمع تشخیص به افزایش نرخ ارز ترجیحی در بودجه ۱۴۰۴
نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی، ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام به مصوبات بودجه سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد و گفت: بسیاری از ایرادات گرفته شده قابل رفع است.
نرخ ارز ترجیحی در سال آتی ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان است
نایب رئیس مجلس گفت: قیمت ارز ترجیحی در سال آینده تغییر کرده و از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان میرسد.
وزیر اقتصاد: دولت برنامهای برای حذف ارز ترجیحی ندارد
وزیر اقتصاد و امور دارایی تاکید کرد: موضوع بیمه های تکمیلی بحث پیچیدهای است و اکنون ۲۵ میلیون نفر تحت پوشش بیمه های تکمیلی هستند.
توضیح وزیر بهداشت درباره ارز ترجیحی دارو
وزیر بهداشت درباره ارز ترجیحی دارو و چگونگی پرداختهای دارویار توضیح داد.
پیشنهاد افزایش میزان ارز ترجیحی به ۱۵.۵ میلیارد دلار
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی، گفت: برای افزایش میزان تخصیص ارز ترجیحی پیشنهاداتی مطرح شده است و احتمال تجدید رای در اینباره وجود دارد.
یارانه نقدی ۱۴۰۴ با افزایش ۳۵درصدی ارز ترجیحی زیاد میشود؟
در شرایطی که قیمت کالاهای اساسی در سال آتی با رشد ۳۵درصدی قیمت ارز ترجیحی با افزایش روبه رو خواهد شد، شواهد حاکی از عدم تغییر میزان یارانههای معیشتی در بودجه سال آتی است.
همتی: برخی مخالف حذف رانت ارزی هستند/ دلار تکنرخی میشود
وزیر اقتصاد با بیان اینکه کسانی مخالف حذف رانت ارزی هستند گفت: از ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی استفاده خواهیم کرد اما بقیه باید حتما تک نرخی شود و اختلاف نرخ ارز معنا ندارد.
پیشبینی ۱۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی در بودجه
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت که طبق گزارش مسئولان در جلسه امروز این کمیسیون، ۱۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی در لایحه بودجه ۱۴۰۴ پیشبینی شده است.
حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز شایعه است/ ادامه روند منظم تامین ارز و کالاهای اساسی
وزیر جهاد کشاورزی انتشار اخباری درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز را تکذیب کرد و گفت: این شایعات برای ایجاد التهاب در بازار است و مشکلی در تامین گوشت قرمز و تامین ارز آن وجود ندارد.
واکنش دادستان کل کشور به برخورد فیزیکی با بدحجابان/ پزشکیان وامدار اصلاحطلبان است؟/ یک یادآوری مهم به همتی
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
وزارت صمت اعلام کند ارز تخصیصی بانک مرکزی را به چه کسی داده است؟
رئیس انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران با اشاره به برگزاری جلسه با معاونت ارزی بانک مرکزی و این که طبق آنچه که بانک مرکزی به انجمن اعلام کرده، ارز سال گذشته به انضمام یک میلیارد و ۹۶ میلیون دلار در سال جاری برای صنعت موبایل کشور به وزارت صمت تحویل داده شده است، خواستار این شد که وزارت صمت اعلام کند که این ارز تحویل داده شده اعلامی بانک مرکزی را به چه کسی تخصیص داده است؟!
تامین ۶.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی و دارو
بانک مرکزی با اشاره به اینکه ۳۰ میلیارد و ۶۱۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی در سال جاری تامین شده است، اعلام کرد: ۶ میلیارد و ۵۲۳ میلیون دلار برای کالاهای اساسی و دارو را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان تأمین شده است.
چرا از یک سوراخ چند بار گزیده میشویم؟!
یوسف مشفق، گروه اقتصادی الف،ابوترابیفرد: حذف ارز ترجیحی پرهزینه اما سازنده برای آینده کشور بود
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه اثرات تصمیمات غلط مدیران اقتصادی در آینده آشکار میشود، گفت که تصمیم درست آیتالله رییسی در حذف ارز ترجیحی پرهزینه اما بسیار سازنده برای آینده کشور بود؛ این تصمیمات نیاز امروز و فرداست.
تاکید شمخانی بر تعامل نیروهای داخلی/ آخرین گزارش ظریف از شورای راهبری/ شرط بازگشت سلبریتیهای پشیمان از نگاه رسانه اصولگرا
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
برنج وارداتی کماکان مشمول دریافت ارز ترجیحی باقی ماند
سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج ایران با اشاره به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه در راستای حذف برنج وارداتی از فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی اعلام کرد که این پیشنهاد از دستور کار خارج شده است.
کدام کالاها ارز ترجیحی میگیرند؟
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از خروج ۴۸۵ قلم کالا از شمول ارز ترجیحی خبر داد.
۶ گروه کالای سلامت محور که مشمول ارز ترجیحی شد
۶ گروه کالای سلامت محور بر اساس «فهرست دارو و مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی و کالاهای اساسی کشاورزی مشمول دریافت ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۳» که در هیات دولت به تصویب رسیده است، امسال می توانند از یارانه ارزی استفاده کنند.
قاضیزاده هاشمی: تخصیص بسته اعتباری یک میلیاردی به هر خانواده/ ارز ترجیحی را حذف میکنم
«سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در طرح دولت مردم بسته اعتباری یک میلیاردی به زوج های جوان و خانوار تخصیص داده میشود برای مثال به زوج ها مسکن، ودیعه مسکن، خرید کالای جهیزیه و یا منابع اشتغال داده میشود؛ این بسته به شکل پول به افراد داده نمیشود بلکه به شکل اعتباری تخصیص داده خواهد شد.
درخواست نمایندگان از رئیس جمهور برای حذف ارز ترجیحی واردات برنج
نمایندگان مجلس ارز ترجیحی برای واردات برنج را باعث نابودی تولید داخلی دانسته و ضمن تاکید بر اینکه این ارز رانت دولت به وارد کنندگان است، از رئیس جمهور خواستند قبل از سفر به استان مازندران برای حذف این ارز دستورات لازم را صادر کند.
قاضی زاده هاشمی: ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان تخصیص داده شد
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تخصیص منابع ارزی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان خبر داد و گفت: وزارت بهداشت و صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید دادهاند.
دور باطلی که تمامی ندارد!
گروه اقتصادی الف،التهاب هفتههای اخیر بازار ارز، دوباره پای مبحثی قدیمی را به میان محافل سیاسی و اقتصادی باز کرده که با وجود آزمون و خطای چندبارهای که در این زمینه صورت گرفته باز هم مورد توجه قرار گرفته است؛ امری که بیشباهت به دور باطلی ملالآور و ناتمام نیست!
چه داروهایی ارز ترجیحی میگیرند؟
تصویبنامه هیات وزیران موضوع تعیین فهرست دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی مشمول ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد.