۲ دستورکار مهم پیش روی مسعود پزشکیان
سعیده اسکندری، گروه سیاسی الف،نخستین واکنش آمریکا به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران
وزارت امور خارجه آمریکا در نخستین واکنش به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران، با تکرار اظهارات مداخله جویانه با ادعای اینکه انتخابات در ایران آزاد و عادلانه نبوده است،گفت: نتیجه انتخابات تاثیر قابل توجهی در رویکرد آمریکا به ایران نخواهد داشت.
بازتاب گسترده آغاز دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران در رسانههای خارجی
همزمان با آغاز دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در ایران، رسانههای بینالمللی اقدام به پوشش گسترده این دور از انتخابات و حضور مردمی در آن کردند.
پوشش دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران در رسانه های بینالمللی/ المیادین: مشارکت گسترده است
رسانه های مطرح جهان، برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در ایران را به صورت گسترده پوشش می دهند.
روایتی از سومین انتخابات ریاست جمهوری ایران در نیمه سال ۱۳۶۰
گزارشی مستند و کوتاه از سومین انتخابات ریاست جمهوری ایران در نیمه سال ۱۳۶۰ و سخنرانی آیت الله خامنه ای را در ساختمان قدیمی مجلس شورای اسلامی تهیه و منتشر شده است.
بازتاب گسترده انتخابات ریاست جمهوری ایران در رسانههای ترکیه
رسانه های ترکیه امروز جمعه در گزارش هایی به بازتاب حضور پر رنگ مردم ایران اسلامی در چهاردهمین دور انتخابات ریاست جمهوری پرداخته اند.
بازتاب انتخابات ریاست جمهوری ایران در رسانههای خارجی
همزمان با برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، رسانههای جهان امروز (جمعه) به پوشش اخبار این رویداد مهم پرداختند.
انتخابات ریاست جمهوری ایران از دریچه رسانههای عربی
رسانههای عربی اخبار برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران را چگونه بازتاب میدهند؟ با بررسی اخبار و گزارشهای منتشر شده در رسانههای جهان عرب میتوان چنین نتیجه گرفت که آنها نیز مانند سایر رسانهها در جهان به این انتخابات اهمیت میدهند و پوشش آن را در دستورکار خود قرار دادهاند. در مجموع باید نوشت که بازتاب این اخبار را میتوان به سه دسته تقسیم کرد.
کدام نامزد حاضر است به این آزمون و خطا پایان دهد؟!
گروه سیاسی الف،با آغاز مناظره های انتخاباتی و در بحبوحه اوج گیری رقابت نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشورمان، به نظر میرسد آنان باید خود را در معرض یک پرسش مهم و سرنوشت ساز در ارتباط با اقتصاد کشورمان و موضع دولت احتمالی خود در رابطه با آن قرار دهند.
یک صندلی و این همه خواهان در غرب مدعی دموکراسی هم از این خبرها نیست!
گروه سیاسی الف،با توجه به ثبت نام ۸۰ نفر جهت نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری کشورمان، بسیاری این سوال را مطرح می کنند که چرا برای یک کرسی مهم نظیر ریاست جمهوری در ایران، این تعداد از افراد باید خود را صاحب صلاحیت بدانند؟ آیا در کشورهای باسابقه سیاسی مدرن نیز چنین سهل گیری هایی قابل مشاهده است؟!