نظر منتشر شده
۱۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 294251
احمد توکلی مطرح کرد:
چرا سازمان خصوصی سازی به حراج مجتمع آلومینیومی المهدی و هرمزآل اصرار دارد؟
بخش خبری الف، 20 شهریور 94
تاریخ انتشار : جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۰۰
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده به عنوان نماینده مردم به وزیر محترم اقتصاد هشدار می‌دهم که اجازه ندهد سازمان خصوصی سازی چوب حراج به بزرگ‌ترین مجتمع آلومینیوم کشور بزند.

احمد توکلی در گفت‌وگو با فارس در یک سال اخیر سازمان خصوصی سازی اصرار داشته است تا مجتمع آلومینیوم المهدی و هرمزگان را که ۶۰ درصد تولید شمش آلومینیوم کشور را در دست دارد، به فروش رساند. وی ادامه داد: براین اساس نامه اعتراضی از سوی برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی که تعدادی از آن‌ها در کمیسیون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی در تدوین قانون حضور داشتندامضا شد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه به شدت موافق کوچک شدن نقش دولت و مالکیت آن در تولید بوده و هستیم، خاطرنشان کرد: این دفاع از کوچک سازی به معنای آن نیست که چوب حراج به مایملک ملت زده شود.

وی با بیان اینکه این واگذاری ۲ نکته مهم دارد، اظهار کرد: نکته اول واگذاری غیرقانونی این مجتمع بزرگ تولیدی است که مختصراً عرض می‌کنم، براساس قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی بنگاه‌هاییم یتوانند به بخش خصوصی واگذار شوند که بزرگ و یا مادر نباشند.

توکلی ادامه داد: یعنی اگر بنگاهی نیمی از بازار را به تنهایی در اختیار داشته باشد و یا سرمایه اولیه آن بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان باشد، نمی‌تواند به بخش خصوصی واگذار شود که در مورد این مجتمع تولید آلومینیوم باید تصریح کرد که سرمایه اولیه ثبت شده آن ۱۶۲ میلیارد تومان است و همان طور که گفتم بیش از ۶۰ درصد تولید آلومینیوم کشور را در اختیار دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت اضافه بر آن براساس ماده ۱۹ در قانون اصل ۴۴ قانون اساسی سازمان خصوصی سازی موظف شده است، شرکت‌هایی که ساختار آماده برای واگذاری ندارند را اول ظرف مدت یک سال که البته قابل تمدید است اصلاح ساختار کرده و بعد به واگذاری آن اقدام نماید.

توکلی تصریح کرد: این شرکت مسائل بسیار زیادی از نظر مالی، مالکیت، تقسیم سهام، حیف و میل اموال و همچنین سوء ستفاده‌های قابل توجه محتمل دارد و تا این امور اصلاح نشود عرضه آن به معنای از دست دادن منافع بالقوه قابل تأمین است به عبارت دیگربرباد دادن منافع هنگفت ملت است.

وی با اشاره به اصرار غیر متعارف سازمان خصوصی سازی برای این واگذاری غیر قانونی گفت: اولین موضوع عدم توجه سازمان خصوصی سازی به اعتراض مدیران این شرکت مبنی بر غیر قانونی بودن واگذاری این شرکت بزرگ تولیدی است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به بی اعتنایی سازمان خصوصی سازی به منافع و مطالبات کنسرسیوم خارجی شریک در این طرح تولیدی خاطرنشان کرد: با این روشی که سازمان خصوصی سازی این شرکت را به فروش می‌رساند، در واقع مال غیر را فروخته است، زیرا به هیچ عنوان از شریک اجازه نگرفته و به شکایت او نیز اعتنا نکرده است. این کار دولت را در آینده چند برابر قیمت مسئله دار فروش بدهکار می‌کند.

توکلی ادامه داد: سازمان خصوصی سازی ملزم بود تا پیش از واگذاری رضایت شریک را جلب کند که این کار صورت نگرفته است
.
وی با اشاره به عدم توجه سازمان خصوصی سازی مبنی بر اصلاح ساختار این شرکت بزرگ تولیدی اظهار کرد: یکی دیگر از مواردی که این سازمان نسبت به آن بی اعتنا بود، اظهارات شریک خارجی دیگر این شرکت تولیدی با نام "محمد مهدی التاجر" است که نامبرده به ۱۰ ها برابر ارزش دفتری سهم دفتری‌اش ادعا دارد که هنوز تکلیف این ادعا روشن نشده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در تاریخ ۱۱ مرداد سال ۹۳ وزیر صنعت و معدن و تجارت اعتراض شرکای خارجی این شرکت تولیدی را ابلاغ کرده است و در آن نامه آورده است، لازم است قبل از واگذاری حتماً به این موضوع رسیدگی شود؛ اما سازمان خصوصی سازی به این نامه نیز اعتنایی نکرده است، ضمن آنکه آقای محمد مهدی التاجر پس از چاپ آگهی مزایده در بهمن ماه سال ۹۳ رسماً اعتراض خود را به این واگذاری اعلام کرده است، اما این اعتراض نیز از سوی سازمان خصوصی سازی مورد توجه قرار نگرفت.
توکلی با اشاره به اعتراضات دیگر از سوی سازمان ایمیدرو در تاریخ ۲ اسفند ماه سال ۹۳ قبل از بازگشایی نامه‌های مزایده و همچنین در تاریخ ۱۸ اسفند ماه سال ۹۳ روز بازگشایی نامه‌های مزایده تصریح کرد: این نامه‌ها خطاب به سازمان خصوصی سازی نگارش شده است و عدم توجه سازمان خصوصی سازی به این اعتراض‌ها موجب شد تا ایمیدرو نامه‌های دیگری در تاریخ ۱۸ فروردین سال ۹۴ و همچنین در ۲۷ خرداد ماه سال ۹۴ بنویسد و نسبت به این واگذاری هشدار جدی دهد که سازمان خصوصی سازی به این نامه‌ها نیز اعتنایی نمی‌کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه ۴ اسفند ماه سال ۹۳ که اعضای هیات مدیره مجتمع آلومینیوم المهدی خطاب به سازمان خصوصی سازی نوشته است، گفت: در این نامه به سازمان خصوصی سازی تذکر داده و انتشار مزایده آن را غیر قانونی اعلام می‌کند که مجدداً سازمان خصوصی سازی به این نامه نیز بی اعتنا بود.

توکلی گفت: در تاریخ ۵ اسفند ماه سال ۹۳ سازمان بازرسی کل کشور نیز نامه اعتراضی به واگذاری این مجتمع خطاب به سازمان خصوصی سازی نوشت و اخطار قضایی صادر کرد و خواستار توقف فوری فرایند واگذاری شد، اما به رغم تمام این اعتراض‌ها پاکت‌های مزایده که الیته ۲ پاکت بیشتر نبود در بازگشایی و در تاریخ ۱۸ اسفند سال ۹۳ شرکتی با نام "فروآلیاژ گنو" برنده این مزایده اعلام شد.
وی با اشاره به ورود دیوان محاسبات به میدان واگذاری گفت: در تاریخ ۲۵ اسفند ماه سال ۹۳ به دلیل اعتراض‌ها و اشکالات زیادی که وجود داشت نامه دیوان به دادسرای دیوان محاسبات رفت و ۲ روز بعد یعنی در تاریخ ۲۷ اسفند ماه سال ۹۳ شعبه هفتم دیوان محاسبات به وزیر اقتصاد نامه نوشت که فرایند واگذاری باید متوقف و مسئله از ابتدا مورد بررسی قرار گیرد؛ که وزیر محترم دستور توقف داد.

توکلی خاطرنشان کرد: با کمال تعجب چند روز بعد یعنی روزهای آغازین کاری سال ۹۴ خریدار برنده مزایده بخشی از ارزش شرکت را به حساب سازمان خصوصی سازی واریز نمود که با این کار اعلام کند، معامله تمام شده است.

توکلی ادامه داد: از ان تاریخ به بعد اعتراض‌های متعددی از جمله نامه ۴۰ تن از نمایندگان مجلس در اعتراض به انجام این معامله ارسال و منتشر شد و نامه اخیر غیر از مکاتبات و مذاکرات جداگانه ای است که بنده و برخی دیگر از نمایندگان با مسئولان امر داشته‌ایم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سرانجام در خردادرماه سال جاری هیات جدید کارشناسی به منظور راستی آزمایی واگذاری به اصرار دستگاه‌های نظارتی از جمله دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور و وزارت اطلاعات و همراهی دکتر طیب نیا وزیر اقتصاد تشکیل شد.

وی با اشاره به اینکه واگذاری این شرکت با رقم ۸۸۰ میلیارد تومان صورت گرفت که اختلاف ارزیابی این هیئت جدید با قیمت واگذاری حدود ۸۰۰ میلیادر تومان است، یعنی قیمت واقعی که باید برای این شرکت تعیین می‌شد بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان است. جالب است این نکته را هم بگویم که اعضای ای گروه کارشناسی جدید را سازمان خصوصی سازی انتخاب کرده بود.

توکلی با تاکید براینکه حرف‌های دیگری در مورد واگذاری مذکور وجود دارد و باید معلوم شود که چرا سازمان خصوصی سازی برای حراج اموال مردم اصرار دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بنده به عنوان نماینده مردم به وزیر محترم اقتصاد هشدار می‌دهم که اجازه ندهد سازمان خصوصی سازی چوب حراج به بزرگ‌ترین مجتمع آلومینوم کشور بزند. وی ادامه داد: من مطمئن هستم به محض تشکیل جلسه علنی مجلس در آخرین روزهای شهریور ماه نمایندگان نیز به این واگذاری اعتراض خواهند کرد و طبعاً اجازه حراج اموال مردم را نخواهند داد.

توکلی در پایان خاطرنشان کرد: در این موقعیت من در صدد آن نیستم که از مفاسد احتمالی حرفی بزنم و تنها یک سؤال مطرح می‌کنم که چه شده است که مدیر کل سابق سازمان بازرسی کل کشور در استان هرمزگان که آقای سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور پس از قبول مسئولیت به حق وی را عزل کرده است، هم اکنون به عنوان یکی از نمایندگان شرکت خریدار، به این مجتمع تولیدی رفت و آمد دارد؟ جا دارد از همت دیوان محاسبات، بازرسی کل کشور و وزارت اطلاعات و همچنین همراهی اخیر وزیر اقتصاد تشکر کنم.
 
کلمات کلیدی : آلمینیوم المهدی
 
ابوالحسن-ع
۱۳۹۴-۰۶-۲۰ ۲۰:۰۶:۵۰
جناب آقای دکتر توکلی با سلام وخداقوت
چرا می خواهید کام شیرین بعضی ها که ممکن است از خوان نعمت این معامله استفاده کرده اند را تلخ نمایید. (3179253) (alef-13)
 
سید علی حجازی
۱۳۹۴-۰۶-۲۰ ۲۰:۱۹:۲۷
باسلام
اولا:خصوصی سازی وقتی مصداق دارد که ما یک سیستم اجتماعی /اقتصادی نظامند و قابل کنترل داشته باشیم
ثانیا:خصوصی سازی وقتی مصداق دارد که اصل مال ومنبع در درون خود زایندگی و سودآوری ناشی از رانت منابع ملی و رانت تک منبع وبی رقیب یا کم رقیب بودن نداشته باشد
ثالثا: روند کار در کشورهای غربی و کشورهایی که خود مبدع ومبتکر شرکت ها وصنایع هستند بدین گونه است که ایجاد ,بقا و توسعه اینگونه شرکت ها در بستری طبیعی وناشی از نیاز اجتماعی و ایضامنبعث و متکی به فرهنگ علمی عملی بدون انقطاع وعاری از چالش و حوادث برون مرزی است درست برعکس کشورهایی نظیر کشور ما .
در این کشورها گاها این دولت ها هستند که بنابرنیاز امنیتی اقدام به خرید کل یا سهم وسهامی ار این شرکت ها وصنایع می کنند (درست برعکس ما )
در کشورهایی نظیر کشورما بعلت وارداتی بودن کل یا جزء مهمی از صنعت, ما با برنامه ریزی درازمدت وهزینه بر و بابهره گیری از قوت وقدرت و منابع ملی و..... صنعتی را ایجاد کرده و بجایی رسانده و حال می خواهیم آنرا از ید قدرت دولت خارج کنیم ,چرا که فرهنگ ابداع ,ایجاد یا بهینه سازی آن صنعت را نداریم که جایش اینجا نیست بیان شود از جمله :سهل الوصول بودن سد جوع و درآمد از طریق کشاورزی /دامداری ودامپروری/ماهیگیری و .... وایضا بودن در یک موقعیت ژءوپولیتیکی که در بازه تاریخی محل عبور ومرور وهجوم اقوام بوده وبه همین دلیل قدرت وفرصت ابتکار وابداع و انجام فعالیتهای اقتصادی /صنعتی پیچیده که می بایست طولی باشد نداشته و نداریم ... )
رابعا: نگاه ونظر ایدئولوژیکی ما به سرمایه داری و شناخت خوب و بد و بایدها و نباید های این روش از حکومت داری
ما از نظری تفکر دینی به ماتریالیزم تاریخی جوامع بصورت بایدی و ... اعتقاد نداریم و باتوجه به رسالت پیامبران آگاهی و انسان راا اصل دانسته وآنرا مردود می دانیم ,اما این باعث نمی شود که برحقایق موجود چشم ببندیم و بین پدیده ها و سیستم های طبیعی و غیر طبیعی رابطه و ضابطه ای قائل نشویم
اگرچه نظریه داروین براساس دین ما باطل است ولی نمی توانیم براشتراک فیزیولوژیکی بین ما و حیوانات چشم ببندیم و اگر نبود این شباهت ما کمترین رشد قابل توجه علمی درعالم پزشکی نداشتیم
واینگونه است جامعه
واینگونه است که می باید صلاح و ثواب جمع را برفرد ارجح دانست
شارعان دنیای سرمایه داری زیرکانه خود را از داشتن ارتباط فلسقی /فکری برتفکرات ضد خدایی و الحادی مبرا ساخته درصورتیکه اعمال و رفتار عمال گذشته و حال آنان دلیلی واضح ومبرهن بر عدم اعتقاد و انقیادشان به خداست
برعکس هم اینان سعی کرده اند بین خیر و صلاح جمع که امروزه تحت عنوان سوسیالیزم مطرح است با فلسفه های ضد خدایی ارتباط فلسفی و فکری ایجاد کنند
لذا براساس این تفکرات بصورت مستقیم وغیر مستقیم کشورهایی نظیر کشور ما را از اقدام های کلی نگر و مطابق ثواب و صلاح جمع برحذر می دارند بطوریکه ما کاتولیک تر از پاپ شده و در حالی که در تمامی کشورهای سرمایه داری احزاب چپ گرا و شبه سوسیالیزم وجود دارند که در مواقع لوزم از راهکارهای سوسیالیزتی در حل معضلات اجتماعی بهره می برند ولی ما را به غلط واداشته تا از هول حلیم تو دیگ بیفتیم و از این اهرم اجتماعی در اهایی که ضرورت دارد استفاده نکنیم
هم از این روست که بانک خصوصی در مملکت وملت ما می شود معضل دولت و محل نشتی ارزو ایجاد ناهماهنگی در برنامه ریطی های اقتصادی دولت
هم از این روست که خصوصی سازی می شود خلع ید از دولت و دادن ثروت ومهلتی عظیم به فرد یا اندک اشخاصی واین اصلا و ابدا قابل توجیه نیست و ابوذر ها می خواهد تا داد فقرا را از اغنیا بگیرند حال با زور نشد حداقل با مالیات!!!!1
باید دانست که در جوامعی مثل جوامع ما که نظام اقتصادی ما نظام مند و اهل حساب وکتاب نیست سرمایه خود عامل و قادر به ایجاد بی عدالتی اجتماعی و بی ثباتی اقتصادی است
اینکه در جامعه ما جزایری ها و زنجانی ها و .... در طرفه العینی ایجاد شده و رشد سرطانی می کنند فقط وفقط تقصیر بی اعتقادی و شیادی آنان نیست و بلکه درصد بالایی متاثر است از نوع نگاه ما و بی درو پیگر بودن نظام سرمایه داری
سئوال این است چه بکنیم و یا چه باید کرد
اولا باید بگوییم آنجا که ما قدرت کنترل یا شرایط محبوب ومطلوب سرمایه داری را نداریم در دست دولت بودن صنایع نوعی ملی کردن اموال است خصوص وقتی که دولت دینی و مسئولیت پذیر باشد
ثانیا برفرض مفسده دولت گرایی و دولت سالاری صنایع دولتی ما باید به تعاون رو بیاوریم و با ذینفع کردن اقشار برحسب همگرایی شغلی ومنطقه ای و نقش داشتن در رشد آن صنعت و یا شرکت راه میانه ر ا که نه سرمایه داری ونه سوسیالیزم است انتخاب کنیم یعنی اقتصاد تعاونی
و آخر کلام اینکه اگر امریکا وغرب گاها به ما لبخند زده و پیدا وپنهان سعی کرده و می کنند وابستگی صنعتی ما را به خود حفظ کنند و یا اگر لازم شد توسعه بدهند علتش اعتقاد و باور به این مهم است که نظام سرمایه داری می تواند بستر تهاجم فرهنگی واقتصادی بوده و در وقت مقتضی آنان را در ایجاد ناهماهنگی وچالش در جامعه توانمد می سازند لذا در این برهه از زمان تاکید وتایید ما برخصوصی سازی می تواند بازی در زمین حریف باشد
فکر نکنم چاپ کنید ولی نوشتم (3179275) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۱ ۰۸:۳۵:۰۵
بنده به عنوان کسی که در بندرعباس زندگی می کنم و تا حدودی با مجتمع آلومینیم المهدی و هرمزآل آشنا هستم، معتقدم کار درستی صورت گرفته است و این شرکت با مجموع بدهی ها و هزینه هایی که روی دوش دولت می گذارد بهتر است که زودتر به خریدار آن تحویل شود. (3180039) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۱ ۱۷:۱۹:۱۵
دوست عزیز برای اظهار نظر کردن درباره موضوعی باید اطلاع کامل از موضوع داشت داشتن اطلاعات و آشنایی محدود - مطابق آنچه خود فرموده اید - منجر به قضاوت صحیحی نخواهد شد . سعی کنیم با اطلاعات محدود قضاوت نکنیم . (3181720) (alef-1)
 
مجتبی اکبری
۱۳۹۴-۰۶-۲۱ ۱۰:۲۳:۰۴
برادر احمد آلومینیوم تا حالا که دولتی بوده جز تامین منافع تعدادی سو استفاده کاری نکردند حداقل باید دید که خصوصی چه میکند (3180401) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۱ ۱۰:۳۸:۳۸
از استان که حمایتی از بیت المال مشاهده نشد

امیدوارم با این همه شرایط خاص و حمایت گروه های قدرت ، با تلاش شما نماینده گرانقدر بیت المال حفظ شود. (3180487) (alef-1)
 
همکار
۱۳۹۴-۰۶-۲۱ ۱۳:۰۹:۵۳
آقایان آیا کسی به مدیر سابق المهدی گفت چرا فردی که در باشگاه المهدی قرارداد بیست میلیونی داشته با او قرارداد هشتاد میلیونی بسته که تعداد آنها بیشتر است و بدون حساب و کتاب رفت در یک جای مهمتر پس فاتحه این دولتی خوانده است پس کجایید (3181043) (alef-1)
 
ک.س
۱۳۹۴-۰۶-۲۱ ۱۳:۴۹:۳۶
هل یستوی الذین یعلمون و الذین لا یعلمون

آیا آنهای که در کسوت دولتی و خصولتی به بیت المال لطمه وارد میکنند مدعی دارند یا خیر برادران در این مجموعه که هر روز به نوعی آشفته بازار می شود و سوء استفاده مالی میکنند بهتر است خصوصی شود چون سود اش برای حفظ و بقا این شرکت بهتر است (3181187) (alef-1)
 
م-ا
۱۳۹۴-۰۶-۲۱ ۱۴:۰۱:۴۱
با سلام ما هم نگران هستیم که آینده چه خواهد شد اما وجود این موارد ما را نگران تر میکند چون این موضوعات تولید را دچار مخاطره کرده است از سوی ما که دست اندر کار هستیم 47 در صد کالا و موجودی ندیدیم تا حدی که ما آند و غیره نداریم که تولید مناسب انجام بدیم و در چند ماهه گذشته با مدیریت نامطلوب مشکلات ما بیشتر هم شده باشد که عزیزان منافع کارگر را در نظر بگیرند نه جهت اسم و رسم دار کردن خود موضوعی را بزرگ کنند (3181236) (alef-1)
 
کارگر
۱۳۹۴-۰۶-۲۱ ۱۵:۴۵:۴۹
جناب دکتر متشکریم وخدا قوت وامیدواریم امثال حض رتعالی که همیشه حامی بیت المال بودید حفظ کند (3181494) (alef-1)
 
توکلی
۱۳۹۴-۰۶-۲۸ ۱۶:۵۹:۳۳
باسلام همه از جناب آقای دکتر متشکرند ولی انشالله تاکید ایشان هم صرفا قانون باش وبس وانشالله تفسیر قانون را به مراجع بسپارند تا امید در دل مردم زنده شود (3198495) (alef-1)
 
کریمی
۱۳۹۴-۰۶-۲۱ ۱۹:۱۸:۳۱
باسلام جناب توکلی نماینده محترم مردم تهران چرا موقعی که فریاد پرسنل بلند شد ونسبت به انتصاب آقای مهدی قدمی نایب رییس سابق کمیته المپیک اعتراض شد جنابعالی اعتراض نفرمودید در هر حال بعد 14 سال برگزاری مزایده های متعدد این مجتمع به بخش خصوصی واگذار شد تا پاسخ گویی نحوه کارخودباشدکاش خودرو را نیز به بخش خصوصی می دانند تا فریادمان به جایی می رسید (3182001) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۱ ۱۹:۲۶:۲۱
فکر کنم شما هم کنار کشیدید
آخه پشتوانه قدرتشون زیاده و امیدی به نجات بیت المال نیست. (3182015) (alef-1)
 
د-ل
۱۳۹۴-۰۶-۲۲ ۱۳:۲۴:۱۸
چه جالب که همه نماینگان غیر از حوزه انتخابی تمایل به اعتراض دارند و تا حالا صدای نمایندگان استان در نیامده وموضوع دوم اینکه چر شما که تا بحال المهدی رو ندیدید و واقعا نمی دانید موجودی انبار چقدر هست اظهار نظر میکنید چگونه به خود اجازه میدهید به آنچه که اعتقاد ندارید عنوان کنید (3183855) (alef-1)
 
سید حجت اله موسوی خورشیدی
۱۳۹۴-۰۶-۲۲ ۱۴:۰۸:۲۲
استاد ارجمند و بزرگوار حاج احمد آقای توکلی
با سلام و احترام

حضرتعالی چند ماهی است که در خصوص این موضوع تذکرات لازم را به حضرات حکومتی ارائه فرمودید. مشکل این موضوع نه عدم آگاهی به قانون است و نه علم به زیان مملکت از این طرح. چند هفته قبل وزیر محترم اقتصاد در مجمع سالانه بیمه ایران (فحوای کلام) هدف از دولتی بودن این شرکت را اشاعه فرهنگ بیمه و صیانت از بیت المال و حمایت از سرمایه ملت اعلام کردند. اما وزیر محترم فراموش کرده اند و یا مجبور شده اند فراموش کنند که شرکتهای بزرگی مانند ذوب آهن یا آلومینیوم سازی و یا مس جزء سرمایه های اصلی مادی و معنوی این ملت و یکی از منابع اصلی اشتغالزایی و پشتوانه سازی صنعتی این کشور است که با واگذاری به بخش خصوصی آنهم با وضعیت گفته شده صرفا به شیرینی کام برخی عزیزان رانت دوست و تلخی کام 77 میلیون ایرانی خواهد انجامید. از اینکه شما اینقدر دقیق (به مثابه همه این 37 سال انقلاب) نسبت به مسائل جامعه و سود و زیان این مردم واکنش نشان میدهید از حضرتعالی بسیار متشکرم اما به نظر می رسد با تک صدای شما صرفا مصداق مثل آب در هاون کوبیدن می شوید. انشااله برخی آقایان خوش سخن و متفکر که اینکار شما را در 21 شهریور 94 با کنایه پاسخ گفته و آنرا دخالت در مسلهت انگاری دولت برای مردم می داند با صدای شما تلنگری خورده از خواب ساختگی خود بیدار شوند و کار را به حکم حکومتی حضرت آقا نرسانند.
خداوند حضرتعالی را برای ملت ایران پایدار بدارد
و من الله التوفیق (3183956) (alef-1)
 
خورشیدی
۱۳۹۴-۰۶-۲۳ ۱۱:۵۹:۴۱
کجا یی دنیا شرکت های دولتی موفق عمل کرده اند چقدر زیبا فریدمن گفته گه اگر ساحل را به یک شرکت دولتی بدهیم شن کم می آورند بزرگواران حفظ سرمایه دولت ضروری است ولی این چه حفظ سرمایه ای بود که بعد از بیست سال زحمت کارخانه آلومینیوم المهدی چهار مرتبه ورشکست می شود وبعد با پول همین مردم مجددا راه اندازی می شود وحالا هم با چهارصد میلیارد بدهی واگذار شده .در طول مدت تصدی دولت برآلومینیوم متاسفانه انتصاب اشخاص ناکارآمد چون رییس هیت المپیک به سمت مدیریت عامل و....... سبب شد میلیارد ها تومان کارخانه ضرر کند راه نجات مملکت تلاش مردم ،خصوصی سازی ،نظارت دولت وایجاد رابطه حسنه با دنیاست نه انزوا ،دولتی سازی ،رانت بازی و....... (3186383) (alef-13)
 
بي طرف
۱۳۹۴-۰۶-۲۳ ۱۲:۱۲:۴۱
اميد است هر تصميمي در خصوص اين شركت اتخاذ مي گردد به نفع كارگران زحمت كش خط توليد باشد كه در شرايط سخت نسبت به توليد محصول اهتمام مي ورزند. (3186422) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.