نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 203366
ضرورت مدیریت مدبّرانه
بخش تعاملی الف - رحمت عزیزی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۳۲
در حالی پس از انتخابات ریاست جمهوری اخیر شاهد همدلی بیشتر مردم و مسئولین می‌باشیم اما گویا منش گفتگو، مدارا، همدلی و اعتدال‌گرایی دولت اعتدال بر مزاج عده‌ای قلیل افراطی خوش نیامده است. از تهدید دولت به عدم پیگیری سیاست‌های اقتصادی دولت سازندگی تا واقعه استقبال از رئیس جمهور پس از بازگشت از نیویورک با وجود دیپلماسی موفق دولت و تلاش برای برهم زدن سخنرانی آیت الله هاشمی رفسنجانی و اینک

در حالی که مسئولین از عفو برخی از زندانیان امنیتی خبر می‌دهند برخی با فتنه سازی با واژه فتنه از تریبون‌های عمومی بر طبل افرط گرایی می‌کوبند و ...

گویی پیش‌بینی رئیس دولت اصلاحات از رفتارهای آینده افراد سازماندهی شده در واقعه استقبال از رئیس جمهور در کنار تشکیل هیئت منصفه‌ای یک سو برای مطبوعات طی چند روز گذشته می‌خواهد آغازگر ایامی باشد که هر ۹ روز آن، شاهد یک بحران باشیم.

با صبر و تدبیر باید صحنه سازی‌های افراطیون را مدیریت نمود و با تأکید بر قانونمداری و شفاف‌سازی، مسائل را با مردم درمیان گذاشت.

چه اینکه خورشید پیش از طلوع خویش شاهد تاریک ترین لحظه‌ی شب است.

اما اینان باید بدانند که دیگر دهه هفتاد نیست که در نقطه مقابل رفتارهای ناشایست، استفاده‌های ابزاری از دین، تعطیلی فله‌ای روزنامه‌ها و... مورد اعتراض صرفا عده‌ای فعال سیاسی و احزاب قرار گیرند. چراکه امروزه با تجربه هشت ساله اخیر و رخ دادهای غیر اخلاقی و افراطی در توهین به مسئولین و خواص، با همه جامعه ایران مواجه‌اند. حتی دوستان گذشته خود را نتنها همراه نخواهند یافت که منتقدشان نیز خواهند شد.

علاوه بر این با دعوت رهبری انقلاب از مخالفین نظام برای شرکت در انتخابات اخیر و طراحی استراتژی «نرمش قهرمانانه»، دیگر نخواهند توانست از جایگاه رهبری نیز هزینه و سو استفاده نمایند چراکه نرمش قهرمانانه صرفا یک واژه سازی در دیپلماسی سیاسی نبوده است بلکه منش و روشی است که ضرورت و نیاز قرارگیری آن در سرلوحه کار و رفتار مسئولین و خواص، حس شده است. لذا عبور از گفتمان اعتدال و نرمش‌های قهرمانانه و قرارگیری در مقابل رای اکثریت ملت چیزی جز اتحاد همه دلسوزان نظام از اصولگرایان، اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان و منفور شدن افراطیون را در بر نخواهد داشت.

اگرچه تفکری که رای مردم را نمایشی می‌داند قصد القا عدم تغییر فضای سیاسی پس از حماسه سیاسی ۲۴ خرداد را دارد تا مردم را از عملکرد موفق دولت تدبیر و امید، نا امید سازد، اما شایشته است دولت تدبیر و امید با سعه صدر و شاف سازی چهره واقعی خشونت طلبان و افراط گرایان را نمایان سازد و بر شعارهای انتخاباتی خویش و دفاع از حقوق شهروندی که عهدنامه‌ای با ملت می‌باشد تاکید نموده و البته آماده سنگ اندازی‌های بیشتر نیز باشد.

چراکه تفکری که بارها مخاطب تذکرات صریح رهبری انقلاب بوده است پس از حماسه سیاسی خلق شده از سوی ملت و خلع ید تفکر افراطی از برخی مناصب اجرایی و از دست دادن جایگاه اجتماعی خویش و اینک پیروزی احتمالی گفتمان اصلاحات و اعتدال در انتخابات مجلس شورای اسلامی آینده را همچون کاوسی برای خود می‌بیند. لذا بر شدت عصبانیت و خشونت خود خواهد افزود و البته همه اینها نشانه‌هایی است مبنی بر موفقیت گفتمان اعتدال و زوال افراط گیرایی و خشونت طلبی. لذا با صبر و تدبیر باید صحنه سازی‌های افراطیون را مدیریت نمود و با تأکید بر قانونمداری و شفاف‌سازی، مسائل را با مردم درمیان گذاشت.

چه اینکه خورشید پیش از طلوع خویش شاهد تاریک ترین لحظه‌ی شب است.
 
کلمات کلیدی : رحمت عزیزی
 
طاهر
۱۳۹۲-۰۸-۰۷ ۰۸:۳۳:۵۷
از بس نوشتی افراط که دیگه ...
بنظر میاد در استفاده از کلمه افراط، افراط کردید. (1746870) (alef-4)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.