نظر منتشر شده
۴۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 205889
کبابی صدا و سیما
بخش تعاملی الف - علی روندی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : شنبه ۲ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۰۱:۱۰
بوی کباب می آید یک عبارت است با دو مفهوم مختلف ، یکی در عیش و نوش بساط شادی و سفره کباب گسترده و درست همسایه کناری از بوی کباب او کباب می شود ، واضح تر بخواهید بنویسم می گویم حکایت آگهی بازرگانی صدا و سیما را ببین ، که با نشان دادن انواع خوراکیها چه بلایی بر سر فقرا یا همان ولی نعمتان بدور از نعمت جامعه می آورد.

از محاسن فصل سرما این است که می شود درها و پنجره های منزل را به بهانه فصل پاییز محکم بست اینطوری هم خود راحتی هم در برابر همسر و فرزند شرمسار نمی گردی پس استراتژی مناسبی به شمار می رود زیرا در تابستان هر کاری می کردی کولر بی رحم و بی جان یک راست دود کباب برخاسته از خانه همسایه را می بلعید و درون خانه جمع می کرد خلاصه اینکه با همسایه هماهنگ بودیم الحمدلله هر جمعه آنها کباب می خوردند و ما بوی کباب.

این روزها دیگر منت کش همسایه نیستیم زیرا تلویزیون مابین سریالهای تکراری که تمام صحنه ها و دیالوگ هایش را مانند شعر باز باران حفظ کرده ایم برنامه خود را قطع می کند و برای کباب پزی مجهز به شش سیخ کوبیده و شش سیخ مخصوص جوجه که با باطری هم می گردد تبلیغ می کند ؛ به بهانه اینکه ببینیم شبکه های دیگر چه دارند کانال تلویزیون را عوض می کنم اما آنجا هم می گوید با ماهیتابه دو طرفه می توانید چند جور غذا بپزید و مرغ و ماهی سوخاری را نشان می دهد پس وضع اقتصادی ما بهتر شده زیرا می توانیم بگوییم از بوی غذا به رنگ غذا ارتقاء یافته ایم.

مطلب بالا طنز نبود و با این کار میانه ای ندارم اما همیشه برایم این سئوال بوده که شورای سیاست گزاری صدا و سیما درآمد زایی را با چه قیمتی می خواهد که کودکی یتیم و زنی بی سرپرست یا خانواده ای مستمند را به بهانه کسب درآمد لگد کوب می کند و کسانی که جای طعام سیلی خورده اند در برنامه ریزی رسانه ملی جام زهر و خون دل می خورند و می نوشند.

این اهل سیاست چه میزان کیاست دارند تا بفهمند تبلیغ انواع اطعمه و اشربه در برابر دیدگان کسانی که محتاج شام شب هستند و کارگران و کارمندانی که حقوق ۳۰ روزه خود را ۳ روزه خرج می کنند رنجی مضاعف به شمار می رود.

سخن دلم را ساده و بدون کلمات پرطمطراق نوشتم تا نگویند جان کلام در لابلای واژه های ادبی و پیچیده گم گردید ؛ من یک ایرانی و یک معلم هستم و می دانم دانش آموزی که با کفش های تابستانی به کلاس می آید و لباس مندرس سال قبل را می پوشد در مقابل تلویزیون ذره ذره زرد شدن رنگ رخسار والدینش را بسان برگهای پاییزی دیده است.

برادر گرامی جناب آقای ضرغامی بدانید و آگاه باشید در جامعه ما کسانی که فقط می خواهند زنده بمانند در مقابل کسانی که زندگی می کنند را نباید با یک مقیاس سنجید زیرا دو طیف مختلف هستند ، آنانکه می خواهند زنده بمانند همه ساله کاشتند و داشتند اما در نهایت کسانی که زندگی می کنند محصول را برداشتند پس شما باید تفاوت را از همین جا درک نمایید.

نمی خواهم بگویم تبلیغات تلویزیونی که در تمام دنیا مرسوم است را شما منسوخ کنید اما این استنباط هم که برای ساختن خانه ای بزرگ باید آشیانه ای را ویران کرد معقول نمی باشد . کسی منکر این نیست که تبلیغات هم به نفع خریدار است هم فروشنده به شرطی که متناسب باشد البته آن هم نه به سبک کرم حلزون که اول تبلیغ شد بعد دنبال مجوز گشتید و معلوم نشد درآمد ۳۰ میلیاردی آن کجا رفت.
 
کلمات کلیدی : علی روندی
 
محمد
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۱:۲۲:۴۵
ای دمت گرم مرد . نشون می ده که خودت تا حالا داشتی بوی کباب میل کردی و طعم سختی را چشیده ای . چه جوری دیگه می شد این رسانه ی ملی رو مشتشو باز کرد .... (1789505) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۴:۳۶:۳۰
در ادامه مطلب این دوست باید نقل قولی از دوستی بکنم که وقتی غذا می خوره و سیر می شه میگه " خدایا ما که سیر شدیم , هرچی گشنه هست را بکش تا راهحت شند" .وقتی این دوست این حرفها را می زنه من فوری یاد صدا و سیما خودمون می افتم که زره زره (ذره؟) داره مردم قشر متوسط اقتصادی به پایین را با فیلم های لوکس گرایی و تبلیغات این چنینی می کشه. (1790730) (alef-10)
 
آریابان
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۵:۵۵:۳۰
چون " تلویزیون " قرار بود ، " دانشگاه " بشود ، حالا که با نشان دادن آخرین مدل زیر ابرو برداری ( البته برای آقا پسر های گل به سر ، دختر خانم ها که هـــــــــــــچ !!!! ) ، جنبۀ " آکادمیک " خودش رو خفظ کرده و چون انواع و اقسام دانشگاه های امروزمون ، از بعد از ظهری و شبانه گرفته تا غیر انتفاعی و سهمیه مازاد و ..... ، همه شون کلا پولی شده اند ، پس از این دید ، این یکی دانشگاه ( بخوانید : تلویزیون !!!!! ) هم در ادامۀ این سیاست دانشگاه- زدگی !!!! خودش باید در دنباله روی از سیاست گشودگی بدون کنکور دانشگاه به روی دانشجویان " پولدار " ، همانطوری که به استقبال از آگهی دهندگان خوش- جیب !!!! رفته ، در ادامه نیز همچون همیشه ، بدون ذره ای دلمشغولی در مورد تأثیرات ناپسند این گونه آگهی ها بر روی بیشتر بینندگان ، چه از دید روانی ( داستان خرما و...... نخیل ) و چه از دید جسمانی ( چیپس ، پفک و..... ) وچه از دید تشویق به مصرفگرائی وچه از دید ......، ذره ای تردید به خود راه ندهد ، تا ذره ای از جایگاه " دانشگاهیت " تلویزیون (بخوانید " کبابیت " !!!!! )، کاسته نگردد ؛ (1790921) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۳ ۰۱:۲۷:۴۳
واقعا‏ ‏‏"‏‏ ‏الف‏ ‏جان‏ ‏دست‏ ‏به‏ ‏قلم‏ ‏نویسنده‏ ‏همچنین‏ ‏موضوعاتی‏ ‏که‏ ‏می‏ ‏پردازد‏ ‏عالی‏ ‏‏ ‏می‏ ‏باشد‏ ‏بازتاب‏ ‏متن‏ ‏آقای‏ ‏ظریف‏ ‏متاسفم‏ ‏‏ ‏که‏ ‏همین‏ ‏نویسنده‏ ‏نوشته‏ ‏بود‏ ‏بعد‏ ‏از‏ ‏انتخابات‏ ‏در‏ ‏سایت‏ ‏شما‏ ‏بی‏ ‏نظیر‏ ‏بود

هم‏ ‏احساسی‏ ‏‏ ‏می‏ ‏نویسد‏ ‏هم‏ ‏واقعی‏ ‏هم‏ ‏موضوعات‏ ‏بکر‏ ‏و‏ ‏دسته‏ ‏اول.

با‏ ‏خواندن‏ ‏متن‏ ‏به‏ ‏یاد‏ ‏فقیرا‏ ‏‏ ‏‏ ‏نتوانستم‏ ‏‏ ‏امشب‏ ‏لب‏ ‏به‏ ‏غذا‏ ‏بزنم‏ ‏ (1792078) (alef-13)
 
محروم از کباب
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۲۰:۱۳:۲۷
با احترام به نویسنده محترم و قبول نظر ایشان، باید بگویم مشکل جای دیگری است. ما باید از دولت مردان و مسئولان بلند پایه بخواهیم همانگونه که 30 سال قبل وعده دادند باید شرائطی فراهم کنند که همه آحاد ملت بتوانند حداقل هفته ای یکبار کباب که نه و لی هفته ای یکبار در وعده غذائیشان از گوشت استفاده کنند. (1791418) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۲-۰۹-۰۳ ۰۸:۳۹:۰۸
دوستان از این دید نگاه کنید که تبلیغاین مصنوعات یعنی راه اندازی صنعت و شغل و سیر کردن همان گرسنه ها. دقت کنید تا چهار پنج ماه ویش فقط تبلیغ بانکها بود . اینکه بهتره (1792467) (alef-10)
 
مصطفي
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۷:۴۷:۱۴
نكارنده محترم لطفا اين مورد را هم به مقاله تان اضافه كنيد
ايا هزينه تبليغات تلوزيوني با ثانيه اي قريب ده ميليون ريال كمك به توليد كنندكان ايرانيست يا توليد كنندكان جيني؟!
جناب ضرغامي نكاهي به كالاهاي موجود در بازار بياندازيد؟!
نقش شما در رقابت كالاهاي ايراني با كالاي خارجي جقدر است؟!
ايا رسانه ملي نبايد ياور توليد ملي باشد؟!
شعار ايراني جنس ايراني بخر در رسانه شما مدتهاست فراموش شده؟!
و........
Sent _from my iPad (1789624) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۷:۵۴:۳۲
يادم نمي رود عكسهاي كتاب اجتماعي سال سوم دبستان و سفر خانواده هاشمي و مقايسه كاخ و زاغه
شايد براي خيلي ها مهم نيست كه خيلي ها هنوز زاغه نشين هستند. خيلي ها هنوز كوخ نشيننند. خيلي ها هنوز سر قيمت نان و پنير چانه مي زنند. خيلي ها مثل داستانهايي كه در دوران كودكي مان مي خوانديم حسرت يك آبگوشت به دلشان مانده است. شايد مهم اين است كه خودشان از كوخ نشيني در آمده اند و كاخ نشين شده اند و حالا زندگي اشرافي بي دردشان كرده (1789651) (alef-10)
 
me8rdad
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۸:۱۲:۲۸
با سلام!!
پیرو مطالب بالا تبلیغ واسه پفک و چیپس و اقلامی از این دست با منابع سرشار واسه رشد و تغزیه کودک رو هم اضافه کنید..
زمانی 2 تا کانال داشتیم با ساعت پخش محدود و حالا تعدادش داره فزونی میگیره با پخش 24 ساعته..
یکی نیست به این استاد ضرغامی و دوستان مشابه بگه بجای بالا بردن کمیت به فکر بالا بردن کیفیت باشید و اینجوری بخودی خود هزینه ایتهمه کانال بیخودی هم وبال گردن نمیشه تا اینهمه تبلیغات بی فایده که صرفا منبع درآمد صدا و سیماست رو شاهد باشیم.. (1789687) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۸:۳۷:۳۰
شما باید به فیلم های سینمایی و فیلم های تلویزیونی گیر بدهید که زندگی هایی را نشان میدهند که حتی طبقه متوسط هم قادر به درک آن نیست.
تبلیغات توی هر جامعه ای است و تبلیغات تلویزیونی یکی از راههای معرفی محصول به مردمه . حال اینکه اون محصول تولید کشور هست یا نیست یه داستان دیگست. (1789751) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۸:۵۵:۵۶
احسنت (1789786) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۹:۱۵:۱۱
مطلبی که فرمودید بسیار خوب بود. البته می توان این را نیز اضافه کرد که تمامی کسانی که قدرت خرید چنین وسایل و تهیه چنین غذاهایی را دارند، در هنگام پخش آگهی ها در حال دیدن شبکه های "جم"، "فارسی1"، "بی بی سی " و ... هستند.

البته شاید شورای سیاسیتگذاری صدا و سیما فکر می کند که سایرین هم که قدرت خرید ندارند، درحال مشاهده همان شبکه های ماهواره ای هستند. پس بهتر است به فکر درآمد خود باشد. (1789830) (alef-10)
 
احمدی
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۹:۱۸:۳۷
عالی بود مخصوصا پاراگراف آخری (1789845) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۹:۴۱:۵۳
جدیدا" هم میگن اگه آینده بچه تون براتون مهمه فلان سی دی یا وسیله رو بخرید
یعنی اگه نتونستید یا نخواستید گول تبلیغات رو بخورید یعنی آینده بچه تون واستون مهم نیست!!!! (1789942) (alef-10)
 
ضرغامی
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۹:۴۵:۳۹
مگه هنوز کسی صدا و سیما را هم میبینه ؟؟؟!!!! صدا و سیما بنده خدا داره کار خودش را بصورت اختصاصی انجام میده اون چند نفری هم صدا و سیما را می بینن احتمالا پول خرید کباب را دارند صدا و سیما اینقدر انتقاد داره که این میونش گمه عزیز برادر (1789951) (alef-10)
 
مجيد
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۰۹:۵۵:۰۳
من و همسرم الان هر دو شاغل هستيم، خدارو شكر زندگي متوسطي داريم. هر وقت تبليغ برنج و روغن شروع ميشه و من با ديدن سفره هاي رنگين و خوراك هاي لذيذ و زيبا ياد بچه هايي ميوفتم كه اونشب پاي تلوزيون نشستن اما نه با شكم سير.افسوس پدر مادر اين كودكان.در تلوزيون كه بينندگان آن بيشتر همين قشر هستن داريم براي چه كسي و چه جوري تبليغ مي كنيد؟ (1789990) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۲۰:۱۳:۵۸
خوب بلند شو و یکم از درامدتو خرج همین بچه ها کن . بهتره از اینه که به ضرغامی گیر بدی. (1791421) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۲۳:۵۷:۳۰
راستی مجبوری چیزی بگی ، کم حرفی سرمایه است (1791941) (alef-13)
 
عباس
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۰:۱۷:۳۷
مگر شما نمیدانید اغلب مسئولین وکارکنان محترم صدا سیما از امکانات و مایحتاج روزانه تامین می باشند.
از قدیم گفته اند : آدمهای دارا ، ندار را نمی شناسند. شکم سیر ، گرسنه را نمی شناسد.
بهتر است صدا وسیمای جمهوری اسلامی جایگاه خودرا در سفره های بینوایان و درماندگان جستجو نماید زیرا اغلب اغنیا در ایران از برنامه های بیگانگان (شبکه های مختلف جهانی استفاده می نمایند ) (1790066) (alef-10)
 
من هم عباس هستم
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۵:۱۹:۰۷
برادر اشتباه بعرض شما رسانده اند کارکنان صداوسیما هم مانند دیگز آحاد

این مملکت حسرت خوردن کباب را دارند.مگر با هزارو پانصد تومان پول بعنوان

خواروبار در فیش حقوقی میشود گوشت کیلویی 35000تومانی خرید؟یا با بن

سه ماهه 60000تومانی؟

ما مدیر نیستیم که هم حق ایاب و ذهاب بگیریم هم ماشین اداره داشته

باشیم هم تاکسی در اختیارمون باشه هم افق رسانه بهمون برسونه هم

اضافه کار فیکس 200ساعتی هم پاداش هم....یک تعدادی آدم ناچار در این

سازمان میسوزند و میسازند و عده ای دیگر میخورند و میبرند

لطفا مارا با آنها یکی نبینید (1790826) (alef-10)
 
ناصری
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۲۰:۲۳:۳۶
عباس جان ! من یکی از بازنشستگان این سازمان پر طمطراق هستم.سازمانی که درونش کارمندان عادی را میسوزاند و بیرونش 70 میلیون هموطن را.صادقانه باطلاعتان میرسانم که؛ کارمندان و بازنشستگان این جعبه جادوئی، دریافتی ماهانه شان نه تنها از سایر حقوق بگیران دولت بیشتر نیست بلکه در مواردی به مراتب کمتر است. (1791445) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۰:۳۱:۳۲
نظرات نویسنده تا حدودی اغراق آمیز است. نظر ایشان راجب به تبلیغ تلویزیون های بزرگ، شیرآلات گران، خودروهای بزرگ و گران قیمت، خوردن پیتزا و کباب حین فیلم های سینمایی و... چیست؟ (1790092) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۱:۱۵:۲۳
بچه های تحریریه الف با توجه به اینکه مدتیست مطالب انتقادی از صدا و سیما منتشر میکنید خودتون رو برای پاتک صدا و سیما و توپخانه 20:30 آماده کنید. (1790255) (alef-10)
 
زی زی
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۱:۴۵:۴۳
والا ما تو ماهواره هم از این تبلیغات ندیده ایم!!!
اتفاقا چند روز پیش ما هم در همین مورد صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم ، همانطور که پول بیت المال مال یه عده خاصیه، این غذاها هم مال همون خواصه... (1790349) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۲:۴۲:۰۵
سالهاست که ما عادت کرده ایم در تلویزیون چیزهایی ببینیم که انها را هرگز بخود نمی گیریم.وحتی فکر اینکه انها را داشته باشیم هم بسرمان نمیزند
چه در زمینه بهداشت ،چه درمان، چه رفاه،چه حمل ونقل،چه بیمه ،چه آموزش ............و خیلی چیزهای دیگر . آخرینش هم فیس بوک است (1790478) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۳:۰۵:۵۸
جالب بود (1790537) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۳:۰۶:۴۹
بالا بالا ..... بالا بالا بـــــــــــــالا
انقدر بدم میاد . خسته شدیم به خدا . مثل مسلسل دارن روان ما رو تیر بارون می کنن. همش تبلیغات پوچ و الکی . ای کاش حداقل دو تا کلای به درد بخور ایرانی بود که ارزش صادرات داشت و کلی رو می فرستاد سر کار .
بسه به خدا . عین ماهواره ها تبلیغ می کنن . حال بیننده بد می شه .
هنوز که هنوزه اسم حلزون میاد حالم بد میشه . بسه . آخه تبلیغ یک دلال اینترنتی که کالاهای به درد نخور و یا فانتزی شرکتها را می گیره و واسطه جذب خریدار میشه تا کی؟
بسه به خدا . مردم خسته شدن از اینکه تا تلویزیون رو روشن می کنیم تبلیغات لوس و بی معنی و اعصاب خورد کن می بینیم. (1790542) (alef-10)
 
me8rdad
۱۳۹۲-۰۹-۰۳ ۰۷:۳۵:۴۲
"بالا بالا... بالا" رو که زدی وسط خال..
خیلی رو اعصابه!!! (1792184) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۳:۱۶:۵۷
اصلاً مگه اونايي كه كباب مي خورند صدا و سيماي ايران رو هم مي بينند؟ (1790560) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۴:۲۹:۱۸
مگر میشود نوشته این معلم دلسوخته را خواند و بی تفاوت از کنارش رد شد ؟

حتی اگر احساسی باشد که نیست و گویای واقعیتی تلخ است که جامعه را درگیر

نان شب کرده بخصوص اقشار کم درآمد را . البته وعده سفره رنگین دولت قبلی

با کمی تغییر فقط بصورت تصویر در سیمای آقای ضرغامی قابل مشاهده است که

این معلم کرامی به این حداقل هم اعتراض دارد. (1790715) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۵:۱۴:۵۷
خوب مگه مجبورین نگاه کنین (1790811) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۵:۴۲:۵۶
والا ما که همسایمون هم نمیتنونه کباب بخوره و نگران باز بودن در یا بوی کولر نیستیم (1790882) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۶:۰۹:۲۰
بغض خود را فرو بردم و بی صدا چشمانم تر شد. (1790952) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۷:۲۱:۴۱
داداش غصه نخور تو صد روز صدم درست میشه فعلا ظریف جونو بچسب که چه میکنه تواتر مذاکره برای مذاکره سریالی ناب برای هرشب شما نون برای چیته (1791085) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۷:۳۶:۱۱
صدا و سیما شاید خیلی مورد انتقاد در محتوای برنامه ها و پخش گزینشی اخبار و عدم انعکاس واقعیت های جامعه و حتی وارونه نشان دادن اتفاقات خارج از مرز باشد.ولی مشکل تبلیغ کالا های ذکر شده و یا نمایش برنامه هائی که بنظر بعضی رواج زندگی اشرافی و مصرفگرا می باشد بیش از صدا وسیما متوجه سیاست ها و شرایط غیر عادلانه حاکم بر جامعه ای است که مجریان و ناظرین و دست اندر کاران نا کار امد از یک طرف و رانت خواران و سود جویان و...از طرف دیگر بر اکثر این ملت تحمیل کرد ه اند. (1791102) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۷:۴۹:۰۳
یه بنده خدایی تازه از هلند اومده بود میگفت هیچ کشور در مضیقه اقتصادی رو ندیدم که مثل ایران در رسانه ملیش انقدر ترویج تجمل بشه (1791123) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۱۹:۵۶:۵۸
با سلام و احترام
و اضافه بفرماييد برنامه هاي طبخ غذا را كه هر كانالي سعي دارد گوي سبقت را از ديگري بربايد.با چيدن ميزهاي پر از شيريني و غذا به بهانه اينكه ميخواهيم بينندگان تنوع چيدمان را ياد بگيرند. و ياد آوري مجري در آخر برنامه كه كه مهمانان برنامه دارند كم كم ضافه ميشوند!!!! چه خبره؟ ما به كجا داريم ميريم با خوردن بيت المال؟
برنامه هاي تكراري تبليغاتي مثل جي 5 و فروشگاه اينترنتي و امثلهما كه ديگه ديگه جاي خود را داره و حال آدمو به هم ميزنه (1791390) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۲۰:۱۶:۰۰
اگه این دوستان همیشه منتقد از دیگری هر کدام به سهم خود وتوان خود کمکی به همین فقرا کنند دیگر فقیری نمی ماند که غصه اش را بخوریم.
عیب بزرگ ما این است که همیشه از دیگران توقع داریم و هیچگاه خودمان احساس وظیفه نمیکنیم. (1791428) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۲ ۲۲:۵۰:۲۳
نمایشگاه خشکبار رو چندین بار نشون دادن وکلی تبلیغ با اون پسته ها ، انجیرا ، کشمش و ..... که بعید میدونم دست قشر متوسط هم به نوع نامرغوبش به راحتی برسه واقعا عذاب آور بود خصوصا برای بچه ها که توجیهشونم خیلی سخته (1791764) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۲-۰۹-۰۳ ۰۰:۲۵:۱۸
دقت کردین هر شبکه یک خبرنگار فرستاده برای گزارش مذاکرات به ژنو ! یا خیلی پول داریم یا مملکت خیلی بی ... !!! (1791995) (alef-13)
 
فربد
۱۳۹۲-۰۹-۰۳ ۰۸:۴۱:۲۱
درود بر نويسنده محترم .ولي اين مطالب شما را كه درد چهل درصد جامعه است هيچ يك از مسولين از جمله آقاي ضرغامي لمس نمي كنند براي اينكه آنها هميشه خود كباب را خوردند نه بوي كباب را.؟؟؟؟؟؟ (1792485) (alef-10)
 
نوروزشاد
۱۳۹۲-۰۹-۰۴ ۰۸:۰۲:۰۵
در تبلیغ هر کالایی ، به نوعی مصرف گرایی و نیاز سازی وجود دارد. اما آموزش قهر و لجبازی به کودکان و القاء این نکته که با چشم هم چشمی و قهر می توان پدر و مادر را مجبور کرد تا برای بچه شان «بالا بالا» بخرند! آخر بدآموزی های تبلیغاتی است!
اصلا منطق این تبلیغ، آموزش چشم هم چشمی بود. و استدلالش هم این است که «چون فلانی دارد، من هم می خواهم» !
با چنین تبلیغاتی آینده بچه های ما چه خواهد شد؟! (1797076) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۴ ۰۹:۲۶:۰۹
عالمی دیگر بباید ساخت و ز نو آدمی
ای بابا کی میخواهید متوجه شوید که تلویزیون یکی از ابزارهای نظام سرمایه داری است و با آن نمی توان دانشگاه اسلامی درست کرد (1797220) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۲-۰۹-۰۴ ۱۲:۴۱:۰۷
خدا خیرت دهد .علی اقا (1797839) (alef-10)
 
نادر اصلی
۱۳۹۲-۰۹-۰۴ ۱۲:۴۵:۵۶
فقط بلدیم حرف بزنیم ولی در عمل هیچ!آقای ریوندی خودتان آیا هیچ قدم مثبت و موثری در این زمینه برداشته اید (1797853) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.