سخنگوی دولت اوکراین: کی‌یف آماده گفت وگو درباره صلح است

گروه جهان الف،   4001207032

سرگی نیکیفوروف سخنگوی دولت اوکراین جمعه شب در شبکه‌های اجتماعی گفت که "کی‌یف آماده است تا درباره آتش بس و صلح گفت وگو کند".

سخنگوی دولت اوکراین: کی‌یف آماده گفت وگو درباره صلح است

به گزارش بامداد شنبه ایرنا از "فرانس۲۴"، سخنگوی ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با اعلام این خبر افزود: اوکراین و روسیه در حال گفت وگو درباره مکان و زمان مذاکره با یکدیگر هستند.

همچنین دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که طرف اوکراینی ایده مطرح شده از طرف مسکو مبنی بر مذاکره بین هیات‌های دو کشور در مینسک پایتخت بلاروس را رد کرده است. 

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پسکوف عصر جمعه گفت: اوکراین در پاسخ به پیشنهاد روسیه برای برگزاری مذاکرات در مینسک، پیشنهاد کرد که مذاکرات در ورشو پایتخت لهستان برگزار شود. 

وی افزود: پس از وقفه کوتاهی، آن‌ها گفتند که از ایده برگزاری مذاکرات در مینسک صرف نظر می‌کنند و می‌خواهند مذاکرات در ورشو برگزار شود و پس از آن مکالمه تلفنی را قطع کردند. 

پسکوف پیشتر گفته بود که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه باتوجه به درخواست ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین برای گفت‌ وگو، هیاتی را برای مذاکره به مینسک اعزام می‌کند. 

به گزارش ایرنا از خبرگزاری ریانووستی، پسکوف روز جمعه به خبرنگاران گفت: امروز رئیس جمهور اوکراین برای گفت وگو درباره موقعیت بیطرف اوکراین اعلام آمادگی کرد. 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه دوشنبه (۲۱ فوریه/۲ اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد. 

پوتین بامداد پنجشنبه (۲۴ فوریه/۵ اسفند ماه) در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند. 

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در واکنش به اقدام پوتین با انتشار بیانیه‌ای گفت: جهان روسیه را مسئول خواهد دانست. پوتین یک جنگ از پیش برنامه ریزی شده را انتخاب کرده است که تلفات فاجعه بار و رنج انسانی را به همراه خواهد داشت. 

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

پربحث‌های هفته

  1. عفو شدند و هنجارشکنی را آغاز کردند/ وقتی ترانه علیدوستی، خبرنگار عفوشده و دیگران به قوه‌قضائیه ریشخند می‌زنند!

  2. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  3. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  4. منوچهر والی‌زاده درگذشت

  5. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  6. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  7. نامه هشدارآمیز به پزشکیان/ از تصمیمات خودسرانه بپرهیزید و گرنه حق هر گونه اعتراضی را داریم

  8. یک قتل و دو تحریف از یک سخنرانی

  9. ۲ نکته درباره تذکر معنادار رهبر معظم انقلاب اسلامی

  10. یک روایت درباره درخواست پزشکیان از نمایندگان/ استیضاح همتی منتفی شد یا نشد؟!

  11. تصمیم مهم پزشکیان در رابطه با ممنوعیت انتصاب ظریف/ نامه قابل توجه رئیس‌جمهور به قالیباف

  12. مهاجرین افغانستانی در ایران و چالش تعدد کدهای هویتی

  13. سردار حاجی‌زاده:‌ بیش از ۷۵ درصد موشک‌های ما به اسرائیل اصابت کرد/ توضیح درباره زمان انجام عملیات وعده صادق ۳

  14. باز هم اقتصاد حرف آخر را زد !

  15. روایت پسر سید حسن نصرالله از نخستین لحظات شهادت سید مقاومت

  16. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  17. امیر قطر حامل پیام آمریکا به ایران است؟/ درخواست رسایی برای محاکمه همتی

  18. ۱۰۰ سال عمر کنید، بعدش خانه دار می شوید!

  19. دفاع همه‌جانبه پزشکیان از همتی: مقر جلوه‌دادن یک نفر بی‌انصافی است/ چرا عده‌ای باید از FATF فرار کنند؟

  20. پزشکیان: اکنون دغدغه اصلی ما، معیشت مردم است

  21. بوق یا واقعیت؟!

  22. در کمین کوی/ آغاز پایان همتی/ وقتی خاموش‌کنندگان، فراموش‌کار می‌شوند!

  23. بازار ارز را چگونه مدیریت کنیم؟!

  24. گنده‌گویی نتانیاهو پس از دریافت بمب‌های آمریکایی:‌ کار ایران را تمام می‌کنیم

  25. عبور اصلاحات از پزشکیان؟/  تقدیر زیباکلام از برخی مسولان/ چرا پیش‌شرط‌های ترامپ برای مذاکره غیرقابل اجراست؟

آخرین عناوین