به گزارش ایسنا، دکتر محمد پیکانپور با بیان این که داروهای وارداتی هم مانند داروهای داخلی به لحاظ اندازهگیری ماده مؤثره توسط سازمان غذا و دارو بررسی و کنترل کیفی میشوند، گفت: در بررسیهای صورت گرفته دو درصد از سوسپانسیونهای کوآموکسی کلاو ابوت به علت ناکافی بودن جزئی میزان ماده موثره نسبت به دامنه مجاز مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار نگرفت و به همین دلیل جمع آوری شد.
پیکانپور افزود: سازمان غذا و دارو در حفظ اصول کیفی محصولات کمترین مسامحهای را نمی پذیرد.
وی ادامه داد: از شش آنتی بیوتیک وارداتی، تنها یک آنتی بیوتیک و از بین پنج بَچ از این آنتیبیوتیک یک بچ و به لحاظ تعدادی دو درصد از داروی مذکور جمع آوری شد که علت آن کمتر بودن جزئی میزان ماده موثره از دامنه مجاز بود.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، پیکان پور گفت: ریکال بخشی از انواع داروها در سراسر دنیا امری مرسوم و در جهت حفظ سلامت بیماران است که سازمان غذا و دارو در این حوزه مسامحه نداشته و بر حفظ اصول کیفی محصولات تاکید دارد.
به گزارش ایسنا، امروز در فضای مجازی تصویر نامه ای از مدیر کل امور دارو سازمان غذا و دارو خطاب به شرکت بازرگانی سهاکیش منتشر شد که طی آن جمعآوری دو درصد از سوسپانسیونهای کوآموکسی کلاو ابوت به علت ناکافی بودن جزئی میزان ماده موثره نسبت به دامنه مجاز مورد تایید این سازمان، را دستور داده است.