خالق چت‌جی‌پی‌تی به‌دنبال یک فناوری متفاوت برای شناسایی دیجیتال

  4020226001

خبرها حاکی از این است که رئیس اپن‌ای‌آی نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار برای پروژه رمزارز وردکوین سرمایه جذب می‌کند.

خالق چت‌جی‌پی‌تی به‌دنبال یک فناوری متفاوت برای شناسایی دیجیتال

به گزارش فارس به نقل از بیزینس اینسایدر، بر اساس گزارشی، سم آلتمن، رئیس اپن‌ای‌آی به جمع آوری حدود 100 میلیون دلار بودجه برای پروژه رمزارز خود در استارت آپ وردکوین نزدیک شده است. هدف این پروژه ایجاد یک ارز دیجیتال با مالکیت جمعی و توزیع جهانی است.

فایننشال تایمز روز یکشنبه به نقل از سه فرد مطلع از این معامله گفت وردکوین قبل از راه اندازی احتمالی ظرف چند هفته آینده، در حال گفت وگو برای جمع آوری وجه نقد از سرمایه گذاران جدید و قبلی است.

این استارت‌آپ می‌خواهد از فناوری اسکن کره چشم برای ایجاد یک سیستم شناسایی دیجیتال استفاده کند و به مردم در سراسر جهان امکان دسترسی به یک رمز ارز رایگان به نام وردکوین را بدهد. در واقع افراد با اسکن چشم خود رمزارز می گیرند.

سال گذشته برای سرمایه گذاری های رمزارز چندان خوب پیش نرفت. بر اساس گزارش Crunchbase، سرمایه گذاری ریسک پذیر برای استارت آپ های Web3 از 9.1 میلیارد دلار در سه ماهه اول سال 2022 به 1.7 میلیارد دلار در سال 2023 کاهش یافته است که کاهش 82 درصدی نسبت به سال گذشته را نشان می دهد. استارت‌آپ‌های Web3 به عنوان شرکت‌هایی در مراحل اولیه تعریف می‌شوند که مستقیماً با فناوری رمزنگاری یا بلاک چین (یا هر دو) کار می‌کنند.

به گزارش منابع آگاه، استارتاپ وردکوین  می‌خواهد از شرکت‌های سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر جذب سرمایه کند. در دور قبلی جذب سرمایه این استارتاپ، شرکت‌هایی مانند اف‌تی‌ایکس و بنیان‌گذار لینکدین دیده می‌شد. جذب سرمایه ماه اکتبر هم شاهد حضور شرکت‌های دیگری همچون کوین‌بیس، دیجیتال کورنسی گروپ و مالت‌کوین بود.

در همین حال، وردکوین در حال آماده‌سازی برای راه‌اندازی پروتکل بلاک‌چین خود و شروع ثبت تراکنش‌ها در ۶ هفته آینده است.

آلتمن زمانی که در سال 2014 رئیس استارتاپ Y Combinator شد، به شهرت رسید. او در سال 2015 اپن‌ای‌آی را به همراه ایلان ماسک، رئیس تسلا و اسپیس ایکس تأسیس کرد و در حال حاضر مدیر عامل این شرکت است. در زمان مدیرعاملی وی این شرکت ابزارهای مولد هوش مصنوعی از جمله چت‌جی‌پی‌تی و DALL-E را برای عموم منتشر کرده است.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. عفو شدند و هنجارشکنی را آغاز کردند/ وقتی ترانه علیدوستی، خبرنگار عفوشده و دیگران به قوه‌قضائیه ریشخند می‌زنند!

  2. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  3. تصمیم مهم پزشکیان در رابطه با ممنوعیت انتصاب ظریف/ نامه قابل توجه رئیس‌جمهور به قالیباف

  4. عبور اصلاحات از پزشکیان؟/  تقدیر زیباکلام از برخی مسولان/ چرا پیش‌شرط‌های ترامپ برای مذاکره غیرقابل اجراست؟

  5. رهبر انقلاب: تهدید نرم‌افزاری دشمن بر کشور و ملت ما کارساز نبود/ ایران برای مقابله با تهدیدهای سخت هیچ نگرانی ندارد

  6. اصلاح نظام بانکی؟ ؛ ظاهرا عمر کسی قد نمی دهد!

  7. خبر مهم جانشین فرمانده کل سپاه درباره عملیات وعده صادق ۳

  8. المیادین: امیر قطر به تهران سفر می‌کند

  9. ترامپ بیاید و مراکز هسته‌ای ما را بزند؟/ چگونه پزشکیان به این راحتی از بمباران ایران سخن می‌گوید؟

  10. حدقل مزد کارگران کفاف فقط ۱۰ روز را می دهد

  11. همه ما متهم حادثه قتل دانشجو هستیم/ایجاد معبر جدید ویژه دانشجویان/سه مطالبه مهم دانشجویان معترض

  12. بقائی: در سطح عالی در مراسم تشییع شهید نصرالله شرکت می‌کنیم

  13. افزایش حداقل حقوق کارمندان ۲۰درصد، افزایش سقف حقوق ۳۰درصد؟

  14. تحلیلگر عرب: اقتدار ایران، آمریکا و متحدانش را شوکه کرده است!

پربحث‌های هفته

  1. دلیل ممانعت از ورود هواپیمای ایران به لبنان از زبان نخست‌وزیر این کشور

  2. عفو شدند و هنجارشکنی را آغاز کردند/ وقتی ترانه علیدوستی، خبرنگار عفوشده و دیگران به قوه‌قضائیه ریشخند می‌زنند!

  3. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

  4. وحیدی: مشکلات بانکی ما از FATF نیست

  5. نباید در تله ترامپ افتاد!

  6. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  7. رونمایی ایران از کابوس جدید اسرائیل

  8. تحقیر نخست‌وزیر هند توسط ماکرون/ رئیس‌جمهور فرانسه با «مودی» دست نداد

  9. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  10. واکنش حسابگرانه دبیر و آنچه دایی باید بیاموزد/ اعتراض داریم آقای پزشکیان! / حمله به حداد عادل

  11. تشکیل تیم های ویژه برای دستگیری عاملان حمله به دانشجوی دانشگاه تهران

  12. تصمیم مهم پزشکیان در رابطه با ممنوعیت انتصاب ظریف/ نامه قابل توجه رئیس‌جمهور به قالیباف

  13. راهبرد "مرد دیوانه" و یک سوتفاهم بزرگ!

  14. ... در این جهان چون جنگل !

  15. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  16. مردم و نگاه صاحب‌اختیارانه به انقلاب اسلامی

  17. مهاجرانی: تلگرام و یوتیوب تا قبل از عید رفع فیلتر می شود

  18.  تفسیر‌های خلاف واقع/ مهاجرانی و مذاکره/ شازده و برف مونیخ!

  19. پوتین و جولانی برای اولین‌بار پس از سقوط اسد گفت‌ و گو کردند

  20. تاریخ جلسه استیضاح همتی مشخص شد/ وزیر اقتصاد غزل خداحافظی را می‌خواند؟

  21. گروسی: زمان توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران در حال اتمام است

  22. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برای ایستادگی مقابل آمریکا، مسئولان و مردم باید هزینه یکسان بدهند/ همتی رسماً ارز را گران کرد/ مذاکره، استراتژی فریب ترامپ است

  23. چند نمونه از بدعهدی‌های مکرر آمریکا در مورد ایران و جهان

  24. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  25. بوق یا واقعیت؟!

آخرین عناوین