قوانین کشور چین که پیش از سفر باید بدانید

گزارش بازرگانی، 192632،   4020425101

چین بزرگ و پر جمعیت، روزهای پر رونقی را از لحاظ جذب گردشگر می گذراند. جاذبه های توریستی این سرزمین آن قدر متنوع و فریبده است که توجه هر شخصی را معطوف به خود می کند. بنابراین دریافت تور چین می تواند سفر متفاوتی را برایتان رقم بزند اما پیش از آن باید نسبت به اخذ ویزای چین اقدام کنید. آژانس هواپیمایی قصر شیرین یک مجری و یک برگزار کننده معتبر و حرفه ای در زمینه سفر به چین است. به این خاطر پیشنهاد می کنیم سفر بی نقص خود را به این آژانس بسپارید و با خرید بلیط هواپیما ایران به چین سفر خود را قطعی کنید. در ادامه قصد داریم که درباره قوانین کشور چین صحبت کنیم. مواردی که پیش از سفر باید بدانید تا سفر به سرزمین اژدهای سرخ برایتان خاطره انگیز و خوشایندتر شود.

شاید بهتر باشد که با معرفی مکان هایی شروع کنیم که سفر به چین را برای همگان برجسته می کند. مثلا وجود دیوار بزرگ چین که قدمتی چند صد ساله دارد و به عنوان یک دیوار دفاعی در چین باستان ساخته شده یا جاده ابریشم معروف که به منظور اتصال تجاری چین به خاورمیانه، اروپا و آفریقا ساخته شد. همان طور که می دانید چین تاریخ طولانی و پیچیده ای دارد که چندین سلسله از جمله سلسله های هان، تانگ، سونگ، یوان (مغول)، مینگ و چینگ را در بر می گیرد. این دوره ها به توسعه تمدن چین کمک زیادی کرد.

با قوانین کشور چین بیشتر آشنا شوید

از غذاهای متنوع چینی، پانداها، پیشرفت تکنولوژی و جمعیت زیاد این کشور که عبور کنیم به فرهنگ اصیل و رسوم عجیب چینی ها می رسیم. هنجارهای اجتماعی و قوانین کشور چین آن قدر متفاوت و نا آشناست که بهتر است قبل از این که به این سرزمین بروید اطلاعاتی درباره آن ها کسب کنید. این که چینی ها مردمان بسیار مودب و متینی هستند شکی در آن نیست. اما در قلب این ادب و احترام رازهایی نهفته است که اگر از آن ها مطلع نباشید ممکن است سفر به کشوری مستقل در آسیای شرقی مورد پسندتان نباشد. با ما تا انتها همراه باشید و نکات ارتباطی در چین را مطالعه کنید.

با چینی ها به چه زبانی صحبت کنیم؟

می دانید که زبان رسمی چین، یکی از سخت‌ ترین زبان‌ های جهان است. نام زبانی که مردم چین صحبت می کنند ماندارین است و براساس الفبای چینی با ۱٬۷۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ نفر گوینده، پرشمارترین زبان جهان به شمار می رود. بدیهی است که نمی توانید برای یک سفر چند روزه به چین به دنبال یاد گیری زبان آن ها بروید به همین خاطر بسیاری از توریست‌ ها در چین به زبان انگلیسی صحبت می‌ کنند. با توجه به این که زبان انگلیسی آخرین زبانی است که مردم دانش آن را دارند اما باز هم دست و پا شکسته می توانید گلیم خود را از آب بیرون بکشید. با توجه به این که اگر با تور چین به این کشور بروید یک راهنمای فارسی زبان که به زبان چینی مسلط است با شما همراه خواهد شد. پس در این مورد هیچ نگرانی به دل خود راه ندهید.

ماجرای کلاه سبز در چین

این که در چین چه چیزی بپوشید هیچ اهمیتی ندارد. به عبارتی هر لباسی که در آن احساس راحتی داشتید در هر مکان و منطقه ای از شهر و خانه قابل استفاده است. می توانید با پیژامه و تی شرت خانگی به لوکس ترین مناطق شهرهای معروف چین بروید بدون این که کسی از دمپایی هایتان ایرادی بگیرد! البته قضیه تا آن جایی خوب است که کلاه سبز به سر نکنید. کلاه سبز یا همان green hat داستان بلند بالایی در چین دارد که استفاده از آن در کنار کلمه warning (هشدار) قرار گرفته است. در قوانین کشور چین گذاشتن کلاه سبز نشانه این است که شخص کلاه دار به همسر خود خیانت کرده است. مهم نیست که نیت شما از کلاه سبز چه بوده؛ در هر صورت چینی ها در زمان دیدن شما نگاهی عاقل اندر سفیهی به کلاهتان می اندازند و با سر تکان دادن از کنارتان رد می شوند.

چگونه با چینی ها ارتباط بگیریم؟

همان طور که گفته شد چینی ها طرفدار آداب و نزاکت هستند. به همین خاطر توصیه می شود که به آن ها احترام ويژه ای بگذارید تا آن ها نیز از شما به خوبی استقبال کنند. مثلا اگر در حال صحبت هستند میان کلامشان نروید حتی اگر با آن ها مخالف هستید. نشان دادن مخالفت در چین یک نوع بی احترامی است و اعتبار هر دو طرف را زیر سوال می برد. پس برای به دست آوردن دل چینی ها سعی کنید که اعتبار آن ها را خدشه دار نکنید.

از دیگر نکاتی که چینی ها رعایت می کنند و شما به عنوان توریست باید از آن ها پیروی کنید خم شدن هنگام تحویل یک شی و تقدیم آن با دو دست است. هرگز به صورت یک دستی، چیزی را به مردمان چینی تحویل ندهید.

آداب غذا خوردن در چین را یاد بگیرید.

چاپستیک های معروف چینی که نماد غذاهای این کشور است حکم امضای کار چینی ها را دارد پس سعی کنید با احترام با این چوب های نازک برخورد کنید و در زمان اتمام غذا آن ها را به صورت عمودی روی بشقاب نگذارید. در مراسم ترحیم چاپستیک ها درست به شکل عمودی روی کاسه ها قرار می گیرند و نشانه از هم دردی افراد با خانواده مرحوم است. به عبارتی انجام این حرکت در هر مکان دیگری جز مراسم ترحیم بدیمن است و تاثیر بدی روی مخاطب می گذارد. پس از اتمام غذا می توانید چاپستیک های خود را در کنار بگذارید.

تعارف ایرانی را در چین نیز اجرا کنید!

در قوانین کشور چین گفته شده که چینی ها چند برابر ایرانی ها تعارف می کنند. آن ها بر این باورند نباید خود را مشتاق چیزی نشان دهند پس هنگامی که چیزی به سمت آن ها گرفته می شود آن ها با سماجت خاصی، آن را رد می کنند. این مسئله به قدری در میان مردم جا افتاده که از این که آن غذا یا نوشیدنی را از دست نمی دهید خیالتان راحت باشد. به این ترتیب تعارف کردن را فراموش نکنید.

چینی ها به کودکان سخت نمی گیرند، شما هم نگیرید!

یک قانون عجیب و غریب در چین وجود دارد که می گوید کودکان حق این را دارند که هر زمان که احساس دفع داشتند خودشان را در خیابان راحت کنند. البته با این تبصره که پدر یا مادر او باید خیابان را تمیز کند. به هر حال چیزی نیست که خوشایند باشد اما شاید گاهی به کار آید!

عکاسی از معابد چین ممنوع.

چینی ها روی چیز هایی که باید حساس باشند، حساس نیستند اما روی موارد دیگری که باید حساسیت به خرج ندهند، حساسیت دارند. مثلا عکاسی در معابد و در بعضی موزه ها ممنوع اعلام شده و به همین خاطر هم هست که عکس داخلی از معابد چین وجود ندارد. به هر حال می توانید به ثبت تصویر از نمای بیرونی این مکان های توریستی بسنده کنید.

آب آشامیدنی برای چینی ها تعریف نشده!

یکی دیگر از موارد عجیب در چین با این حجم جمعیت، ثروت و مساحت، کمبود آب شرب است. آب های لوله کشی این کشور همگی آلوده بوده و مردم زیادی هم وجود دارند که از این آب ها می نوشند. البته آن را قبل از خوردن، می جوشانند. اگر با تور به چین بروید هتل ها وظیفه دارند آب آشامیدنی شما را نیز تامین کنند. به این صورت که بعضی از هتل ها روزانه یک الی دو بطری آب در اتاق به شما ارائه می دهند.

مراقب گوشت سگ باشید.

خوردن انواع غذاهای عجیب و غریب در چین آن قدر عادی شده که گویی می تواند در قوانین کشور چین گنجانده شود! چینی ها هیچ ترس و اضطرابی بابت غذاهایی که طبخ می کنند ندارند. آن ها به راحتی سوسک، ملخ،‌ موش و سگ را کباب می کنند و می خورند. از این غذاهای جالب و شاید چندش آور به وفور در کنار خیابان های چین به فروش می رسد. اگر طرفدار این نوع غذاها نیستید باید حواستان جمع باشد که گوشت سگ را به خوردتان ندهند.

به صورت کلی چین را می توان مهد فرهنگ و رسوم بی بدیل دانست. قوانین عجیبی که تنها با سفر به این سرزمین قابل درک است و زیبایی هایی که فقط از نزدیک قابل لمس است.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. وعده های الجولانی تو خالی بود؛ آتش‌ زدن نمادهای مذهبی در سوریه

  2. دفاع همتی از گران‌شدن دلار/ چراغ سبز آقای وزیر به تورم؟

  3. نکنید آقایان، نکنید!

  4. یک ادعا درباره نقش زنگنه در ناترازی انرژی/ برسد به دست خانم سخنگوی دولت/ مذاکره می‌ کنیم اما با عزت

  5. کنایه سنگین ربیعی به مخالفان رفع فیلترینگ

  6. نیامده، جنجال را شروع کرد!

  7. مرزبانی در سرمای زیر صفر درجه

  8. واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد

  9. اسامی مسؤلان ارشد محکوم شده دولت حسن روحانی اعلام شد

  10. وزیر ارتباطات: گام اول رفع محدودیت از اینترنت برداشته شد

  11. سکوت مسئولان نسبت به هنجارشکنی در دانشگاه علامه نشانه رضایت است؟!

  12. فرآیند تبدیل جولانی به احمد شرعِ کراواتی

  13. زمان پخش «گاندو۳» مشخص شد

  14. بوي كباب در مشام سيا!

  15. رژیم صهیونیستی مسئولیت ترور هنیه در تهران را بر عهده گرفت

  16. پزشکیان: تمام دعواها بر سر منیّت‌هاست/ بر سر مسائل بیهوده دعوا نکنیم

  17. حکم اعدام برای کفتار کثیف

  18. هماهنگی خوب امروز دولت و مجلس برای ایجاد ثبات نسبی در بازار ارز

  19. پزشکیان: اگر مردم را همراه خودمان کنیم، هیچ قدرتی نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند

  20. رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتساپ حاصل همراهی اعضای حقیقی و حقوقی شورای عالی فضای مجازی بود

  21. درخواست مضحک وزیر خارجه صهیونیست‌ها از شورای امنیت سازمان ملل

پربحث‌های هفته

  1. چرا مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمی کند؟!

  2. وعده های الجولانی تو خالی بود؛ آتش‌ زدن نمادهای مذهبی در سوریه

  3. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  4. سردار فدوی: عملیات وعده صادق ۳ ‌حتماً اجرایی خواهد شد

  5. چرا به مردم نمی گوئیم! 

  6. چه کسی ماجرای قطعی برق را درست روایت می‌کند؟!

  7. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  8. کالبدشکافی شایعه استعفای پزشکیان/ ماموریت چینی برای لاریجانی؟

  9. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

  10. دفاع همتی از گران‌شدن دلار/ چراغ سبز آقای وزیر به تورم؟

  11. توهین جنجالی حمید رسایی به پزشکیان بعد از بغض کردن برای همسر مرحومش

  12. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  13. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  14. توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها

  15. نظر روحانی نسبت به جلیلی/ اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدید، برای ارزش پول ملی هم فکری کنید!/ پاسخ فواد ایزدی به حاشیه‌های یک مصاحبه

  16. استقبال از موضع اخیر قالیباف/ سهم‌خواهی‌ها صدای پسر رئیس‌جمهور را درآورد

  17. نشاطی که نباید از دانشگاه دریغ شود

  18. نکنید آقایان، نکنید!

  19. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  20. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

  21. امان از این یاغی!..

  22. همسایه جدید اموی - صهیونی اردوغان!

  23. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: تیم اقتصادی آقای پزشکیان حتی الفبای اقتصاد را هم بلد نیست/ مسئله حجاب برجسته می‌‎شود تا مردم سراغ مطالبات مهم نروند

  24. وقتی افسار قیمت ها از دست دولت در می رود!

  25. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

آخرین عناوین