واکنش رئیس قوه قضائیه و وزیر کشور به قتل داریوش مهرجویی

  4020724067 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس قوه قضائیه با اشاره به موضوع قتل داریوش مهرجویی و همسرش گفت: من شخصاً پیگیری و تاکید کردم که با بهره‌گیری از کلیه امکانات، هر چه سریع‌تر قاتل یا قاتلین شناسایی شوند. وزیر کشور نیز تاکید کرد: مردم مطمئن باشند هرآنچه آنان را نگران کند یا هرکسی که تلاشی برای ناامنی جامعه داشته باشد با او برخورد خواهد شد.

واکنش رئیس قوه قضائیه و وزیر کشور به قتل داریوش مهرجویی

به گزارش ایسنا، احمد وحیدی در حاشیه جلسه امروز با استانداران، فرمانداران و شهرداران ۱۱ کلان‌شهر کشور با اشاره به قتل داریوش مهرجویی و همسرش گفت: این واقعه تلخی بود و  فراجا همه جدیت و تلاش خود را به کار گرفته تا قاتل یا قاتلان را پیدا کند.

وی افزود: امیدواریم با توجه به مقدماتی که طی شده و تجربیات نیروهای فراجا قاتل یا قاتلان شناسایی، دستگیر و تحویل قوه قضائیه شوند.

وزیر کشور تاکید کرد: مطمئن باشید هرآنچه مردم را نگران کند یا هرکسی که تلاشی برای ناامنی جامعه داشته باشد با او برخورد خواهد شد.

واکنش رئیس قوه قضاییه به قتل داریوش مهرجویی و همسرش
 
رئیس قوه قضاییه به قتل داریوش مهرجویی کارگردان سینما و همسرش واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۲۴ مهر) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه، با اشاره به استمرار جنایت‌های ددمنشانه صهیونیست‌های غاصب علیه مردم مظلوم، اما مقاوم غزه و فلسطین، به دادستان کل کشور و مشخصاً معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه دستور داد تا اقدامات تبیینی و حقوقی جامع و مبسوطی را در قبال جنایات وحشیانه اخیر صهیونیست‌ها علیه مردم غزه، اتخاذ نمایند و در این راستا تماس‌هایی را با مسئولان و متولیان ذی‌ربط در کشورها و مجامع بین‌المللی برقرار سازند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: امروز در مقابل چشمان جهانیان و برخلاف تمامی قوانین و موازین حقوق بین‌الملل، صهیونیست‌های خبیث و پلید در سایه حمایت‌های آمریکا و برخی دیگر از کشورهای غربی علیه مردم غزه جنایت می‌کنند و آنان را به کوچ اجباری و ترک خانه و کاشانه خود واداشته‌اند و مع‌الأسف مجامع و سازمان‌های ذی‌ربط بین‌المللی در قبال این جنایتکاری‌ها سکوت پیشه کرده‌اند و اقدامی برای بازداشتن صهیونیست‌ها از جنایت‌ورزی، ترتیب نمی‌دهند!

محسنی اژه‌ای به وقوع چندین زلزله با مقیاس بالا در افغانستان نیز اشاره کرد و گفت: امروز مردم مظلوم افغانستان بواسطه وقوع زلزله در فشار و عسر هستند لذا نباید از آن‌ها غفلت کنیم و باید هر مقدار که می‌توانیم به این مردم مسلمان یاری رسانیم.

رئیس قوه قضاییه در همین راستا گفت: جا دارد از اقدامات و تلاش‌های مادی و معنوی و سیاسی شخص رئیس‌جمهور محترم و دولت در جهت مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین کمک به زلزله‌زدگان افغانستانی قدردانی کنیم.

رئیس قوه قضاییه همچنین از مسئولان و همکاران قضایی خواست تا با ایجاد حسابی، با متولی‌گری معاونت منابع انسانی، اعانه و کمک‌های مالی خود را در هر حدی که استطاعت دارند ولو اندک به دست مردمان مظلوم و مسلمان فلسطین و افغانستان برسانند تا در خوان احسان و نوعدوستی سهیم و شریک باشند.

محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز به موضوع قتل یک کارگردان سینما و همسرش نیز اشاره کرد و اظهار داشت: از همان ابتدای امر، مسئولان قضایی مربوطه به موضوع ورود کرده و من نیز شخصاً پیگیری و تاکید کردم که با بهره‌گیری از کلیه امکانات، هر چه سریع‌تر قاتل یا قاتلین شناسایی شوند و پرونده آن‌ها با سرعت و دقت رسیدگی و منتهی به صدور حکم شود تا خدای‌ناکرده امنیت روانی مردم مورد خدشه قرار نگیرد؛ این قبیل موضوعات چنانچه با سرعت و دقت در رسیدگی همراه باشد موجب تزریق احساس امنیت هر چه بیشتر به مردم و شهروندان می‌گردد و در نقطه مقابل چنانچه در بررسی‌ها و رسیدگی‌ها به این مقولات و موضوعات متناظر، تعلل صورت گیرد، افراد منافق و سودجو شروع به تحریک و انتشار مطالب کذب و القاء ترس و ناامنی می‌کنند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه نشست امروز از دادستانی کل و دادستان‌های سراسر کشور و همچنین سازمان بازرسی به سبب بازدیدها و سرکشی‌های میدانی و انجام اقدامات پیشگیرانه از وقوع فساد، تقدیر به عمل آورد و بر ضرورت استمرار و تقویت این رویکرد تاکید کرد.

محسنی اژه‌ای در همین راستا گفت: امروز عزم هر سه قوه برای جلوگیری از وقوع فساد جزم است؛ در دستگاه قضایی نیز تمرکز اصلی بر جلوگیری از وقوع فساد و انسداد بسترهای فسادزا معطوف است؛ همچنین اقدامات سودمندی نیز در جهت حمایت از تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی انجام گرفته است؛ این اقدامات و دستاوردها که بعضاً مانع بروز خسارات شده است ثمره و نتیجه‌ی عملِ به‌موقع است؛ همه امور باید در وقت خود انجام گیرند؛ این نکته‌ای است که ما مسئولان همواره باید مطمح‌نظر قرار دهیم.

رئیس قوه قضاییه گفت: همچنین در همین راستا باید این نکته را نیز مورد تاکید قرار دهم که با ورود به موقع سازمان بازرسی در بسیاری موارد از وقوع فساد جلوگیری به عمل آمده است و در این جهت مقامات دولتی نیز اهتمام مطلوبی داشتند و با دستورات و مرقومه‌های خود، از تحمیل خسارات بیشتر جلوگیری به عمل آوردند که مصادیق این امر در قضایایی نظیر پرونده جهاد کشاورزی و پرونده خودرو و ... مشهود و ملموس است.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: در امر پیشگیری از وقوع جرم و سایر امور که به نحوی از انحاء همکاری و هماهنگی هر سه قوه را می‌طلبد، باید انرژی و امکانات را هم‌افزا کنیم و از انجام کارهای موازی بپرهیزیم تا خدای‌ناکرده شاهد خنثی شدن کارهای یکدیگر نباشیم.

محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز به مسئولان قضایی در دادگستری‌ها دستور داد تا در قبال همه پرونده‌ها بخصوص پرونده‌های مهم، در کنار دقت و لحاظ موازین قانونی، سرعت را هم در دستور کار قرار دهند چرا که طولانی شدن رسیدگی‌ها در برخی از پرونده‌ها بعضاً خود سبب وقوع فساد و ظلم به مردم و یا ضربه به اقتصاد کشور و ایجاد هزینه می‌شود.

رئیس قوه قضاییه به دادسرای انتظامی قضات نیز دستور داد تا در بازرسی‌های خود از مراجع قضایی مواردی نظیر «رسیدگی‌های دقیق و سریع به پرونده‌ها» و «اجرای به موقع احکام قطعی» را مورد اهتمام قرار دهند.

محسنی اژه‌ای در همین راستا گفت: اگر چه به عدم تطابق حجم کار و نیروی انسانی در مراجع قضایی واقف هستم، اما دادسرای انتظامی قضات موارد ناظر بر طولانی شدن رسیدگی‌ها و معوق ماندن برخی پرونده‌ها را با جدیت پیگیری کند و اقدامات مقتضی را در قبال این موضوع ترتیب دهد تا پروندهایی که امکان رفع مشکل برای تسریع در رسیدگی را دارند، هر چه زودتر تعیین تکلیف شوند.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: اگر چه من شخصاً برخی پرونده‌ها در موضوعات امنیتی و اقتصادی و ... را بصورت موردی پیگیری و بررسی می‌کنم، اما باید توجه داشت که تعداد و حجم این پرونده‌ها با توجه به وقت و اشتغالات دیگری که رئیس قوه قضاییه دارد، چندان بالا نیست لذا باید بخش‌های ذی‌صلاح در دستگاه قضایی از جمله دادسرای انتظامی قضات، به موضوع رسیدگی‌های دقیق و سریع در مراجع قضایی عنایت داشته باشند و پیگیری این موضوع را بصورت سازمان‌یافته همواره در دستور کار قرار دهند.

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۲۶۱۲۱۹۱۲:۵۸:۱۲ ۱۴۰۲/۷/۲۴
وزیر کشور توان ایجاد امنیت داخلی را نداره باید عزل محاکمه بشه
ناشناس۳۲۶۱۴۴۰۱۶:۲۹:۰۳ ۱۴۰۲/۷/۲۴
رییس قوه قضا اقتداراقتداراقتدار اگر ظرف چند روز قاتل و یا قاتلین و یا انگیزه قتل مشخص شود نشان از اقتدار و قوت قوه فضاییه خواهد بود
ناشناس۳۲۶۱۲۳۹۱۳:۱۶:۴۲ ۱۴۰۲/۷/۲۴
ناامنی زمانی بود که دزدی را انجام دادند. قتل برای دو تا موبایل و یه گردنبند یعنی حس امنیت جنایتکار!
ناشناس۳۲۶۱۴۱۰۱۵:۴۵:۰۷ ۱۴۰۲/۷/۲۴
باید امار بزه كاري وجرم وجنايت را كاهش دهيد
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. همتی بالاخره کنار رفت اما ...

  2. کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، حق ندارند درباره بقیه صحبت کنند/ با هر درصدی به مجلس رفته‌ام، وزیر را پایین کشیدم

  3. سوپر رادیکال‌ها به‌دنبال پاره‌کردن وفاق‌نامه!/ افزایش فشارها و احتمال تغییر استراتژی هسته ای ایران / رکوردزنی ظریف در استعفا

  4. موج سواری جدید رجب!

  5. توضیحات ظریف درباره استعفایش از حضور در دولت

  6. واکنش ثابتی به استعفای ظریف/ هنوز چند مسئول دیگر با فرزندان دوتابعیتی در دولت حضور دارند

  7. عیاران قدیم و زورگیران امروز !

  8. دولت پزشکیان از تصمیم خطرناک خود عقب‌نشینی کرد

  9. حمله شدید مرعشی به مشاور پزشکیان: به تو چه ربطی دارد که درباره مذاکره با آمریکا حرف می‌زنی؟

  10. رای پرونده چای دبش صادر شد/ صدور حکم زندان برای دو وزیر سابق کشاورزی و صمت

  11. بی‌تفاوتی زلنسکی به تحقیر بزرگ خود/ اعلام آمادگی برای گفت‌وگوی مجدد با ترامپ

  12. مرعشی: در قالب برنامه مدون باید گفتگوهای سیاسی با آمریکایی‌ها شروع شود/ ترامپ که آمد، هرکسی تریبون داشت می‌گفت برویم گفتگو کنیم

  13. «وفاق» اسم کوچک ظریف نیست!

  14. پسااستيضاح و تكليف وفاق

  15. ناامیدی وطن‌فروشان پس از خفت و خواری زلنسکی و اعتراف به عزت جمهوری اسلامی!

  16. احمد توکلی: فساد یقه سفیدان تشکل های سازمان یافته، به شکل قانونی‌ نیروهای درحال مبارزه را به انفعال می کشاند

  17. رئیس قوه قضاییه: کمک به دولت برای ارتقاء وضع معیشت مردم را وظیفه می‌دانیم

  18. «همتی» چگونه سلامت مردم را به بازی گرفت؟

  19. گروسی: ترامپ گفته که می‌خواهد با طرف ایرانی به یک توافق برسد/ مدیر آژانس درباره فعالیت‌های هسته‌ای عربستان چه نظری دارد؟

  20. بانک بابک زنجانی تابلو شد

  21. ظریف: مردم اصل وفاق هستند، وفاق دولت ائتلافی نیست

  22. ترک‌ها تجمع افغانی‌ها را به خاک و خون کشیدند/ حملاتی عجیب به مهاجرین افغانستانی

  23. ضرورت ترویج اندیشه‌های رهبر انقلاب در راستای حل مشکلات/ همایش حقوق ملت باید راهکارهای عملی به همراه داشته باشد

پربحث‌های هفته

  1. نامه مهم نمایندگان مجلس به پزشکیان/ این شرایط، بسترسازی برای آشوب است

  2. ثابتی: نگذاشتیم رئيسی برجام را احیا کند !

  3. «هر چه زودتر کشورت را به ما بفروش» !

  4. همتی بالاخره کنار رفت اما ...

  5. تکاپوی دولتی ها برای دفاع از «ژنرال کابینه»

  6. ترامپ به در می گفت که دیوار بشنود!

  7. دستور پزشکیان در رابطه با نامه پدر «امیرمحمد خالقی»، دانشجوی مقتول دانشگاه تهران

  8.  اگر پزشکیان رئیس‌جمهور نبود، مقابل قیمت دلار و تعطیلی‌ها سکوت می‌کرد؟/ سبقت رائفی‌پور از پایداری‌ها

  9. نمایندگان به «همتی» اعتماد نکردند

  10. کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، حق ندارند درباره بقیه صحبت کنند/ با هر درصدی به مجلس رفته‌ام، وزیر را پایین کشیدم

  11.  از تحقیر و تمسخر زلنسکی تا اخراجش از کاخ سفید/زلنسکی: «آیا می‌توانم پاسخ بدهم؟»/ترامپ: «نه، تو خیلی حرف زدی!»

  12. عارف: بنزین برای دولت نیم دلار تمام می‌شود اما ۱۵۰۰ تومان می‌فروشیم

  13. پزشکیان را روی صندلی زلنسکی تداعی کنید! / انتقاد مرعشی از قیمت فعلی بنزین/ یک احتمال عجیب درباره آینده همتی

  14. قالیباف، ادعای چند روز قبل پزشکیان را رد کرد

  15. این حکمرانی اقتصادی همه را دلال کرده است!

  16. سوپر رادیکال‌ها به‌دنبال پاره‌کردن وفاق‌نامه!/ افزایش فشارها و احتمال تغییر استراتژی هسته ای ایران / رکوردزنی ظریف در استعفا

  17. معاون رئیس‌جمهور، تقصیرها را به گردن دولت قبل انداخت/ چرا ترکیه علیه ایران گستاخی می‌کند؟ /واکنش ابطحی به حواشی دیدار ترامپ و زلنسکی

  18. فرصتی بزرگ برای سیاست خارجی ایران

  19. زیدآبادی: محبوبیت پزشکیان رو به کاهش است/ آسیب ناتمام مکتب روحانی/ همتی چرا استیضاح می‌شود؟

  20. موج سواری جدید رجب!

  21. توضیحات ظریف درباره استعفایش از حضور در دولت

  22. واکنش ثابتی به استعفای ظریف/ هنوز چند مسئول دیگر با فرزندان دوتابعیتی در دولت حضور دارند

  23. ریزش دلار پس از عزل همتی توسط مجلس/ بوی تغییر به مشام می‌رسد؟

  24. استیضاح یعنی چه؟ همتی باید محاکمه شود!

  25. زور قانون به زورگیران نمی رسد؟

آخرین عناوین