دستگیری عاملان تیراندازی و قدرت نمایی در جاده ورامین  

  4030817114

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری عاملان تیراندازی در پمپ بنزین جاده ورامین و کشف یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز، خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ محمدقاسم طرهانی، گفت: در پی وقوع یک فقره تیراندازی و قدرت نمایی با سلاح گرم در پمپ بنزین جاده (ری-ورامین) در آبان ماه سال جاری که موجب اخلال در نظم و ایجاد رعب و وحشت و مجروحیت شهروندان شد، رسیدگی موضوع سریعاً در دستور کار عوامل عملیات سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی شهرستان ری قرار گرفت.

وی افزود: پس از حضور، بازدید و انجام تحقیقات میدانی توسط ماموران مشخص شد ۲نفر به دلیل داشتن اختلافات شخصی و کری خوانی های قبلی با یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز به سمت یکی از شهروندان شلیک کرده و سریعاً از محل متواری شده است.

رئیس پلیس شهرستان ری ادامه داد: ماموران پلیس در نخستین گام با بهره گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه متهمان را در یکی از چهاردیواری‌های متروکه محدوده "سیزده آبان" شناسایی و در گام بعدی پس از انجام هماهنگی‌های لازم با مراجع قضائی راهی مخفیگاه متهمان شدند.

به گزارش سایت پلیس، سرهنگ طرهانی با اشاره به دستگیری متهمان طی یک اقدام ضربتی و غافلگیرانه عنوان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز و۴عدد فشنگ، ۵قبضه سلاح سرد از نوع قمه و چاقو،۲ عدد افشانه اشک آور، کشف و به همراه متهمان به اداره پلیس منتقل شد.

این مقام انتظامی اظهار کرد: متهمان پس از انتقال به مقر پلیس و مواجهه با ادله و مستندات پلیس لب به اعتراف گشود و به بزه ارتکابی معترف شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری در پایان خاطرنشان کرد: جامعه به هیچ وجه جولانگاه اوباش و مجرمین نخواهد بود و پلیس همواره با افرادی که بخواهند به هر طریقی اقدام به قدرت نمایی و مختل کردن نظم و امنیت عمومی مردم کنند، مقتدرانه برخورد خواهد کرد.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. سرقت گردنبند از یک پیرزن در محله پیروزی تهران

  2. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  3. اظهارات مهم امنیتی پزشکیان/ روایتی از طرحی که برای ناآرامی ایران تدارک دیده شده

  4. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  5. منوچهر والی‌زاده درگذشت

  6. چاقوی غرب، دست داخلی‌ها و گلوی اقتصاد !

  7. نامه هشدارآمیز به پزشکیان/ از تصمیمات خودسرانه بپرهیزید و گرنه حق هر گونه اعتراضی را داریم

  8. یک قتل و دو تحریف از یک سخنرانی

  9. بازار ارز را چگونه مدیریت کنیم؟!

  10. ۲ نکته درباره تذکر معنادار رهبر معظم انقلاب اسلامی

  11. یک روایت درباره درخواست پزشکیان از نمایندگان/ استیضاح همتی منتفی شد یا نشد؟!

  12. پاسخی که میتوانست بهتر باشد / انتقاد تند ربیعی از استیضاح‌کنندگان همتی/ راز رونمایی از پهپاد پیشرفته ایران در آمریکا

  13. مهاجرین افغانستانی در ایران و چالش تعدد کدهای هویتی

  14. سردار حاجی‌زاده:‌ بیش از ۷۵ درصد موشک‌های ما به اسرائیل اصابت کرد/ توضیح درباره زمان انجام عملیات وعده صادق ۳

  15. آمریکا و یک بحران عجیب!

  16. باز هم اقتصاد حرف آخر را زد !

  17. پاسخ یک مقام بلندپایه سیاسی به رژیم صهیونیستی / عبدی همچنان با اعدام مخالفت می‌کند/ طلبکاری به سبک خانم بازیگر

  18. روایت پسر سید حسن نصرالله از نخستین لحظات شهادت سید مقاومت

  19. رئیس‌جمهور لبنان در دیدار مقامات ایرانی: از جنگ‌های دیگران خسته شده‌ایم/ لبنان بهای سنگینی برای آرمان فلسطین پرداخت

  20. پزشکیان: اکنون دغدغه اصلی ما، معیشت مردم است

  21. ۱۰۰ سال عمر کنید، بعدش خانه دار می شوید!

  22. امیر قطر حامل پیام آمریکا به ایران است؟/ درخواست رسایی برای محاکمه همتی

  23. رهبر انقلاب: تنها راه‌حل مشکلات، پایبندی به مبانی انقلاب است

  24. دفاع همه‌جانبه پزشکیان از همتی: مقر جلوه‌دادن یک نفر بی‌انصافی است/ چرا عده‌ای باید از FATF فرار کنند؟

  25. شلم شوربای مدیریت فرهنگی !

آخرین عناوین