به گزارش فارس، این رسانهها سعی دارند وریشه مرادی هم که با نام سازمانی «جوانا سنه» از اعضای ارشد پژاک، زیرمجموعه پ. ک. ک، بوده و نقش کلیدی در تأمین سلاح و هماهنگی عملیاتهای مسلحانه علیه نیروهای ایرانی داشته است، را بیگناه جلوه دهند.
او یکی از عوامل اصلی در تشدید ناامنی در مناطق مرزی و هدایت عملیاتهای تروریستی بوده است.وریشه مرادی اهل سنندج و عضو شاخه زنان پژاک (کژار) است که در تاریخ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ هنگام بازگشت از کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر شد.
ضدانقلاب پخشان عزیزی را نیز یک مددکار اجتماعی معرفی میکنند، اما تصاویر منتشر شده از او نشان میدهد او نه تنها مددکار اجتماعی نیست که به همراه برادرش آسو عزیزی عضو گروهک ترورسیتی دموکرات بوده است؛ آسو عزیزی در غائله هتل تارای مهاباد و خودکشی فریناز خسروی در سال 1396 نقش فعال داشته است.پخشان عزیزی، متولد ۱۳۶۳ در سنندج و اهل مهاباد، است و از دهه ۸۰ ارتباطات خود را با گروهک تروریستی دموکرات کردستان ایران برقرار میکند.
او در جریان اغتشاشات سال ۱۳۸۸، به همراه چند نفر دیگر با هدایت حزب دموکرات کردستان از مرز مریوان خارج شده و به بهانه شرکت در کلاسهای موسسه WADI (نهادی وابسته به سرویسهای اطلاعاتی برای آموزش زنان در زمینه ایجاد آشوب و نافرمانی مدنی) در رانیه عراق ملاقاتهایی انجام میدهد. در آنجا برای راهاندازی اغتشاش در دانشگاههای ایران آموزش میبیند.پس از بازگشت، او در اغتشاشات دانشگاه تهران به بهانه اعدام احسان فتاحیان، عضو کومله، نقش فعالی ایفا میکند و به دنبال این ماجرا دستگیر و پس از مدتی آزاد میشود. و در سال ۱۳۹۳، به صورت غیرقانونی از کشور خارج شده و به گروهکهای تروریستی پ.ک.ک و پژاک میپیوندد.
پخشان سپس در شاخه زنان پژاک (کژار) سازماندهی شده و به آموزشهای تروریستی و نظامی میپردازد. پس از اغتشاشات ۱۴۰۱، پژاک با هدف فعالسازی مجدد دانشگاهها، کادرهای زن خود را به ایران اعزام میکند.پخشان عزیزی نیز در تیرماه ۱۴۰۲ به صورت غیرقانونی از مرز پاوه وارد کشور شده و با هدف هدایت هستههای تشکیلاتی و ایجاد ناآرامی در دانشگاهها، به تهران و البرز میرود. او با خانواده حدیث نجفی نیز دیدار میکند و در نهایت توسط نیروهای امنیتی دستگیر میشود.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.