برخورد هواپیمای مسافربری وبالگرد در آمریکا/ بیش از ۱۹ کشته تاکنون

  4031111012 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

منابع خبری از برخورد یک بالگرد نظامی و یک هواپیمای مسافربری کوچک در نزدیکی فرودگاه رونالد ریگان در واشنگتن خبر دادند.

برخورد هواپیمای مسافربری وبالگرد در آمریکا/ بیش از ۱۹ کشته تاکنون

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما منابع خبری از برخورد یک بالگرد نظامی و یک هواپیمای مسافربری کوچک در نزدیکی فرودگاه رونالد ریگان در واشنگتن خبر دادند بر اساس گزارش‌ها، بالگرد از نوع سیکورسکی  یو-اچ ۶۰ بلک هاوک با هواپیمای مسافربری از نوع سی.آر.جی ۷۰۰ به طرز عجیبی برخورد کرده است. 

  شمار قربانیان حادثۀ سقوط هواپیما در واشنگتن به ۱۹ نفر رسید

فرودگاه ملی ریگان: تمامی پرواز‌های ورودی و خروجی در فرودگاه DCA متوقف شده‌اند. نیرو‌های امدادی در حال رسیدگی به یک حادثه هوایی در باند فرودگاه هستند. ترمینال همچنان باز است».
سی‌ان‌ان: گزارش‌ها حاکی از آن است که هواپیمای شرکت امریکن ایرلاینز هنگام نزدیک شدن به فرودگاه ملی رونالد ریگان واشنگتن دی‌سی با یک بالگرد برخورد کرد و در رودخانه پوتوماک سقوط کرده است و قایق‌های جست‌و‌جو و نجات به منطقه اعزام شده‌اند.هواپیما تکه‌تکه شده و در آب پراکنده است و بالگرد نیز در نزدیکی آن در آب سقوط کرده است. طبق آخرین گزارش رسانه‌های آمریکا غواصان به لاشه هواپیما در رودخانه پوتوماک دسترسی پیدا کرده‌اند و ۱۹ جسد پیدا شده‌اند و بنا به گفته غواصان تعداد زیادی از مسافران همچنان در صندلی‌های خود، زیر آب، گرفتار هستند. عملیات جست‌و‌جو و نجات ادامه دارد.

 
وزیر دفاع آمریکا: اوضاع مربوط به سقوط هواپیما را پیگیری می کنیم


به گزارش شبکه الحدث، خبرنگار این شبکه گفت: هواپیمای سقوط کرده در واشنگتن حامل ۶۷ سرنشین بود که چهار نفر از آنها مهماندار بودند.از سوی دیگر وزیر دفاع آمریکا گفت: اوضاع مربوط به برخورد هواپیما و بالگرد در واشنگتن را زیر نظر داریم.
رسانه های آمریکایی هم اعلام کردند: پلیس شماری غواص را در محل حادثه برخورد بالگرد و هواپیما در واشنگتن، مستقر کرد.
 
  رئیس جمهور آمریکا از حادثه مطلع شده است


شبکه فاکس نیوز به نقل از ارتش آمریکا اعلام کرده، ۳ نظامی در بالگرد بلک هاوک حضور داشته‌اند.
 
شبکه سی.ان‌بی.سی نیز به نقل از یک منبع مطلع گفته، هواپیمای مسافری تجاری هم ۶۴ نفر سرنشین داشته است.
 
طبق اعلام واشنگتن پست، جسد تعدادی از جانباختگان از رود پوتوماک، نزدیک محل حادثه بیرون کشیده شده است. 
 
فرودگاه ملی ریگان - دست‌کم تا صبح جمعه- تعطیل و پروازهای ورودی و خروجی آن لغو و به فرودگاه بین‌المللی بالتیمور منتقل شده است.

 

هم ایرپاده هم پاوربانک + خرید مستقیم از واردکننده

با این دستگاه هم میتونی به موسیقی مورد علاقت گوش بدی و هم ازش به عنوان پاوربانک برای شارژ گوشیت استفاده کنی! همین الان سفارش بده چون تعدادش محدوده و تخفیف خوبی هم داره! فقط با ثبت شماره تلفنت بدون واسطه از واردکننده بخر

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۶۲۸۶۴۱۳:۱۳:۱۱ ۱۴۰۳/۱۱/۱۱
ما به مرگ هیچ بیگناهی راضی نیستیم اما یادمون نمیره سر ماجرای هواپیمای اوکراینی دولت ها ورسانه های غربی مثل کفتار رفتار کردن
معلم۳۷۶۲۹۸۵۱۵:۱۲:۳۵ ۱۴۰۳/۱۱/۱۱
مگه تو آمریکا هم هواپیمای مسافر بری میخوره به هلیکوپتر نظامی ارتش ؟ . . غیر ممکنه ... دروغه ... فتوشاپه ... با هوش مصنوعی ساختنش ... ناسلامتی اونجا آمریکاست ها ... پس تکنولوژیشون کجاست؟ دیجیتالشون کجا بود ؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین