نظر منتشر شده
۱۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 226626
از طنز خنده­بازار تا مستند من روحانی هستم
بخش تعاملی الف - سیده آزاده امامی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۲۳
نوروز ۹۰ بود که خنده­ بازار با رویکرد شوخی با برنامه­ های تلویزیون روی آنتن شبکه ۳ رفت، از «فیتیله» و «۹۰» و «هفت» گرفته، تا برنامه­ های پر بیننده! شبکه­ های برون­ مرزی نظیر طالع ­بینی و تحلیل و ماجراهای باورنکردنی. کم کمک پای موضوعات اجتماعی هم به برنامه باز شد، تورم و گرانی و ناهنجاری­های اجتماعی و فساد اداری و...، و رفته­رفته رنگ و بویی سیاسی هم به خود گرفت؛ کافی بود رئیس اداره «بوووووووق» حرفی بزند تا مثل «پطرس» بشود سوژه املای بچه­ های کلاس خنده­بازار، «آقا مدیر» و «متهم» هم که پای ثابت بودند، فقط مانده بود خود «طرف» را جلو دوربین بیاورند!

خلاصه بیش از دو سال هر روز و روزی دو بار (با تکرار) صدر تا ذیل دولت «بنده خدا» را به طنز می ­گرفت، آن هم چه طنزی! کسی هم صدایش در نمی ­آمد، آن­ها کار خود را می ­کردند و این­ها کار خود را.

اما از نیمه مرداد پارسال که دولت «اعتدال» با ادعای «تحمل مخالف» سر کار آمد، دیگر نه از خنده­بازار خبری بود و نه از گفتگوهای چالشی مرتضی حیدری با رئیس جمهور، نه این­که بازار سوژه برای خنده ­بازار کساد شده باشد، همین ادعای «شیخ دیپلمات» که «می­ دانید توافق ژنو یعنی چه؟...» و پاسخ طرف باهوش و مؤدب! مذاکره که «مهم نیست روحانی چه حرفی می ­زند، مهم کاری است که انجام می­ دهد» می ­شد خوراک یک سال خنده­ بازار باشد، یا تدبیر تحسین­ برانگیز دولت در توزیع سبد کالا، یا میهمانی اشرافی سعدآباد، یا رفراندوم یارانه ­ای، یا سفر فرنگ جناب وزیر، یا «کلید»ی که سوئیچ بلدوزر از آب درآمد، یا... اصلاً با همین چند قلم می­ شد تا پایان این دوره را پوشش داد، منتها از دولتی مجری مطلوبش برای مصاحبه با رئیس جمهور «قلقلی» است، بیش از این توقعی نیست!

خنده ­بازاری که درش تخته شد، اما تحمل می ­شد از سوی دولتی که هزار و یک انگ به آن چسباندند، به روزنامه ­های آن روز هم کاری نداریم که از «کاپشن» بنده خدا تا «دست راست» و «چپ»ش را سوژه می ­کردند، اما حالا خنده ­بازار که هیچ، دریغ از یک آیتم آن، مستند ساخته ­اند از زندگی رئیس جمهور بعد ۴ ماه نمایش چه جنجالی به راه انداخته­ اند! مستندی که نه تحلیل است و نه تفسیر، روایت صرفی است از زندگی آقای رئیس جمهور آن هم بر مبنای خاطرات یار غار ایشان، غوغا به پا کرده­اند که بیا و ببین.

جالب این­جاست که زنجیره ­ای ­ها خودشان منکر صحت خاطرات «آیت­ الله» شده ­اند، اما آمده ­اند یقه مستندساز را گرفته­ اند که حالا فلانی درست روایت نکرده، تو چرا ساخته ­ای؟! یکی نیست از رئیس­جمهور حقوق­دانمان بپرسد اگر آیت­ الله ناقص روایت کرده، گناه این بنده­ های خدا چیست؟!

قصه وقتی جالب­تر می ­شود که بیشتر حضراتی که مستند را محکوم کرده ­اند و خواستار برخورد با آن شده­اند مستند را ندیده­اند! خداوکیلی این هم از عجایب روزگار است!

حالا مستند چه می­ گوید، به قول علما «علیکم بالرجوع الی­ المتن»!

ما هم خودمان را می ­زنیم به وادی خوش­خیالی، اصلاً هم فکر نمی­ کنیم این هیاهو با نتایج رفراندم یارانه ­ای نسبتی دارد، اصلاً هم فکر نمی ­کنیم این هیاهو با میهمانی اشرافی سعدآباد نسبتی دارد، اصلاً هم فکر نمی­کنیم این هیاهو با کارشکنی آقایان باهوش و مؤدب! در عدم پذیرش سفیر ایران در سازمان ملل نسبتی دارد، اصلاً هم فکر نمی ­کنیم...!

اصلاً فکر نمی­ کنیم، اما یکی بگوید این را چگونه رفع و رجوع کنیم، اظهارات آقای رئیس جمهور را که فرمود: «بگذاریم آنچه در دل وجود دارد و در اندیشه وجود دارد، بر روی صفحه کاغذ خودنمایی کند.»

دولت تحمل مخالف که حسابی شرمنده مان کرده است با مدال­ های رنگارنگی که هر روز به سینه منتقد جماعت چسبانده است؛ «کم­ سواد»، «افراطی»، «بی ­قانون»، «اجیرشده»، «افراد دارای ذهن­ های کوچک»، و... . این­ها که چیزی نیست از کرامات دولتی که حرمت «توافق ژنو» را بسی بیش از «ولایت امیرالمؤمنین» می­ داند!
 
کلمات کلیدی : سیده آزاده امامی
 
امین
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۵:۴۱:۳۱
احسنت حرف دلمو زدی. زنده باد احمدی نژاد . قدر احمدی نژاد رو ده سال دیگه می فهمید (2146970) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۵:۵۳:۲۵
شما اول شناسنامتون رو نشون بدید بعد نقد کنید
بیسواتها (2146987) (alef-13)
 
ع - ب
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۶:۰۲:۰۸
گفتگوی چالشی مرتضی حیدری با رییس جمهور سابق؟؟؟!!!! به خدا دارم از خنده روده بر می شم . این بنده خدا یا مصاحبه های حیدری با احمدی نژاد رو تا حالا ندیده یا نمی دونه چالش یعنی چی !!! حیدری تو همه مصاحبه ها با احمدی نژاد هیچ فرقی با پایه میکروفن یا سه پایه دوربین نداشت بعد این بنده خدا می گه مصاحبه چالشی !!!! (2146995) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۶:۴۳:۵۵
رفراندوم یارانه ای؟ ببخشید این یعنی چی؟
یعنی مردم رای خود را از روحانی پس گرفته اند و به شخص دیگری داده اند؟
حرف دولت روحانی ساده است؟ منتقدین مشخص کنند که منابع مالیشان کجاست؟ و از چه کسانی خط می گیرند.
ظن قوی می رود که بخشی مهمی از ایرادگیران از دولت, منافعی در تحریم ها دارند یا رانتهایی را دریافت می کرده اند که قطع شده است. اگر این طور نیست منتقدان صریح و واضح وارد شوند و خود را معرفی کنند. (2147039) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۷:۰۸:۱۱
یعنی نمیشه نظر ادم عوض بشه؟

همین خط امامی های دهه 60 و اصلاحطلبان امروزی نظرشان 100 درجه عوض شده و خوب هم از این نظر عوض کردن هم منفعت مادی و هم طرفدار جناحی ایجاد کردند جوان (2147073) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۷:۰۹:۰۷
روحانی معترضیم... (2147075) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۷:۲۵:۰۷
خیلی سطحی بود الف خان! (2147093) (alef-13)
 
صادق
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۷:۳۸:۰۷
بخشی از این حرف ها صحیح، اما ما که نفهمیدیم کجای مهمانی سعدآباد اشرافی بود؟؟؟ شما هم که خودت از روی شنیده ها داری قضاوت میکنی صلاحیت نقد کسانی که به شیوه خودت برخورد میکنند رو نداری دوست عزیز (2147107) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۷:۵۴:۰۲
(گفتگوهای چالشی مرتضی حیدری با رئیس جمهور)
به اینجا که رسیدم دیگه نخوندم ... جماعتی که خودشونو به خواب زدن نمی شه بیدار کرد ... (2147123) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۸:۰۳:۳۸
مستند ساز اگر برحق بود وشهامت داشت با نام جعلی وآنهم نام یک خانم خود را معرفی نمی کرد مرد باید مردانه پای ادعای خود باشد وخود را در زیر چادر زنانه مخفی ننماید. (2147138) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۸:۲۱:۱۴
نویسنده این متن، لطفا خودت یکبار متن را بخوان.آیا به برکت همین فضای باز نیست که نسبت به رییس جمهور ومقامات این ادبیات را بکار میبری؟سفرهای احمدی نژاد به امریکا باآن فوج همراه وهزینه بالای اقامت در هتل وریخت وپاش در دعوت از ایرانیان خارج از کشور واقامت گران آنهادر هتل به خرج ملت و….زبان شما را بازنکردکه حالا به یک مهمانی در سعدآباد که به گفته امثال خانم صالحی مورد نداشته نسبت اشرافی میدهید؟ هرچند آنچه شما نوشتید فقط آینه بغض شماست وعقل ومنطقی در آن یافت نمیشود. (2147159) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۱۹:۲۴:۰۸
قوربون عدالتت برم!
خنده بازار کم کم تو همون دولت قبلی کمرنگ شد، اونم به خاطر ضعیف شدن سوژه هاش. اگه یادت باشه تو همون دوران دولت قبل یکی یکی اعتراضا شروع شد و مجبور شدن با برنامه های ماهواره ای شوخی کنن...

درمورد "من روحانی هستم":
اولا که خود سازندگان قائل به انتقاد نیستن ، پس ماجرای تحمل منتقد انحرافیه.
دوما دولت مخالف ساخت و توزیع غیرقانونی اونه، اونم در حالی که شماره های بعدی اون در راهه. دولت پیشنهاد داده بود اشکالاتش رو رفع کنن ولی اونا بصورت خودجوش اینترنتی پخشش کردن.
بی قانونی که دفاع نداره!

شما مدافع بی قانونی هستی احتمالا!!! (2147225) (alef-13)
 
امير
۱۳۹۳-۰۲-۲۵ ۲۳:۲۱:۴۴
نويسنده محترم حالا حالا بايد بسوزي كجاشو ديدي اين بيچاره داره افرادي مثل شما را تحمل مي كنه ازاديت هر چه دلتون بخواد بگوييد بي انكه كسي بگويد بالاچشمتون ابروست اجتماعهاي غير قانوني برپا مي كنيد بي انكه كسي بگويد چرا چون پشتتون به يه جا بند است در روزنامه اطلاعاتتون با تيراژ چند صدتايي هر چه مي خواهيد مي نويسيد بي انكه توقيف بشويد تو دولت نهم و دهم هم پايه هاي بدبختي مردم ريختيد بي انكه نماينده اي دلواپس وضع موجود بشود و حالا دلواپس مذاكرات شده ايد در حاليكه تيم مذاكره كننده كاملا زير نظر رهبري عمل مي كند سرمايه چند ساله را در پاكترين دولت قرن با عنوان فساد 3هزار ميلياردي بر باد داديد بي آنكه الان كسي توانايي رسيدگي به ان را داشته باشد معاون اولتون تو بيمه خدمات ماندگاري گذاشتن بي انكه كسي بتونه نامش ببره نويسنده محترم به قول معروف خفه ميشي يا بازهم از دسته گلهاتون بگم به قول خودتو ن بگم بگم بگم (2147433) (alef-13)
 
ارجمند
۱۳۹۳-۰۲-۲۶ ۰۰:۳۱:۲۹
آخر خنده بازار هم برنامه طنز نيست ملغمه اي است از دلقك بازي و هجو در مورد چيزهايي كه مي شود با آن شوخي كرد حتي شوخي با بعضي از برنامه هاي تلويزيون هم در قسمت هاي بعدي حذف شدند ...هرگز از هيچ كس در چهار سال آخر دولت قبل نديدم كه دولت آن بنده خدا را نقد كند چون متهم به فتنه گري مي شد به قول دكتر مطهري فتنه سر ديگري هم داشت كه همه از آن غفلت كرديم و آن همان بنده خداي شما بود كه كم كم داشت تبديل مي شد به بنده شيطان.كه اگر نقد مي شد وضع بهتر از اين بود (2147512) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۲-۲۶ ۰۰:۴۷:۰۰
سلام
آقای روحانی تو را بخدا دوره بعدی کاندید نشوید که ما مردم قدرنشناس و فراموشکاری هستیم چون
یادمان میرود قیمتهای ثانیه ای بازار را...
یادمان میرود رکود فاجعه بار بازار را...
یادمان میرود 8 سال دروغ و ریا و تزویر را...
یادمان میرود اختلاسهای چندهزار میلیاردی را...
یادمان میرود قانون گریزی و دور زدن قانون را...
یادمان میرود تخریب چهره ها برای رسیدن به منافع شخصی را...
و و و ... (2147527) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۶ ۰۲:۱۹:۱۵
۶
ولی امر مسلمین در دوازدهم آبان ۱۳۹۲ و مراسم گرامیداشت یوم الله مبارزه با استکبار فرمودند:

««هیچکس نباید مجموعه مذاکره کنندگان ما را سازشکار بداند، اینها بچه های انقلابند، یک مأموریت سختی بر عهده دارند و هیچکس نباید مأموری را که مشغول کاری است تضعیف کند. به مذاکره خوشبین نیستم ولی باذن الله از این مذاکرات ضرری هم نمی کنیم و این تجربه، ظرفیت فکری ملت ما را بالا خواهد برد»»

این روزها بحمداله دست برخی افراد نان به نرخ روز خور در حال رو شدن است. جماعتی که روزگاری به راحتی بر آن رفتار شنیع رئیس جمهور محبوبشان در مراسم تشییع جنازه چاوز چشم بر می بستند که هیچ، حتی به توجیه و رفع و رجوع آن نیز می پرداختند، آقایانی که همین چند روز پیش برای دست زدن در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) شکم جر می دادند و گریبان چاک می کردند و فریاد وا اسلامشان گوش فلک را کر می نمود، خودشان در روز شهادت امام هادی(ع)، جشن تخریب دولت راه می اندازند و برای تکمیل عیش شان، ترانه خوان می آورند و بزم شادی راه می اندازند. کجایند آنانی که به هر بهانه جزئی، کفن پوش می شوند؟ دریغ است که اخمی هم به این اهانت دوستانشان کنند!

معلوم نیست این جماعت متحجر، تبعیت از ولایت امر و رعایت امنیت ملی را چگونه تفسیر می کنند که رئیس دولت هنجار شکن و ولایت ستیز قبل را برگزیده امام عصر(عج) معرفی می نمودند و به هنگام ایستادگی و تمرد عیان او از حکم حکومتی و نظر صریح ولایت، خود را به کوری و کری می زدند، و لیکن هم اکنون که دولتی بر سر کار آمده که رئیس جمهورش از یاران دیرین امام و رهبریست، اینچنین و بر خلاف نظر ولی امر مسلمین بر فرزندان انقلاب می تازند.

همگان می دانند که بر اساس قوانین جمهوری اسلامی و استقلال قوا، قوه مجریه به خودی خود اختیاری برای برخورد قهری با نقد و منتقد و انتقاد ندارد و نظام برای برخورد با هرگونه هنجار شکنی، ساز و کار قانونی خود را دارد، حتی در هیئت نظارت بر مطبوعات هم دولت تنها نمایندگانی در آن دارد، پس آنانی که در انظار عموم و در جلو دید دوربین ها چسب بر دهان می زنند، نه اینکه به دنبال آنند تا به دنیا بگویند در کشور ما، خفقان حاکم است؟ معنای این رفتار، مگر جز بهانه دادن به دست معاندین و دشمنان نظام است که تبلیغ کنند دنیا، ببینید در کشور ایران دیکتاتوری و خفقان جاری است؟ آیا می شود اینان را دلواپس نظام و انقلاب و کشور نامید؟ کسانی که بر خلاف نظر رهبری عزیز انقلاب به دنبال تهمت زدن و تضعیف تیم دیپلماسی کشورند، را می توان ولایتمدار نامید؟

آنان که بر هشت سال بی تدبیری و ویران کردن اقتصاد و امنیت کشور به دست دوستانشان دید و دَم بر بستند، به یکباره دلواپس نظام و انقلاب شده اند؟ آن زمان، قطعنامه های ظالمانه ولی خود خواسته شان را نعمت الهی نام می نهادند و امروز، دیپلماسی و مذاکره مورد تأیید و حمایت رهبری نظام را وادادگی و فروش شرف و عزت می نامند. کسانی را به وادادگی و تضعیف امنیت نظام و انقلاب متهم می کند که رهبری انقلاب آنگونه همگان را از تضعیفشان نهی و به حمایتشان توصیه نموده اند.

آنانی به ملت، نظام و رهبری، خیانت نمودند که یک روز دلسوزی مراجع عظام را به تمسخر می گرفتند، روز دیگر جامعه جهانی را با بهانه های واهی به صدور قطعنامه بر علیه نظام و کشور ترغیب می نمودند و در نهایت نیز کارشان به آنجا رسید که به حکم و حریم ولایت هم تعرض نمودند.

به یک جمله از کلام مدعوین همایش که با تکبیر و شعار سایرین مورد تأیید قرار گرفته توجه بفرمائید: «اگر الان نواب صفوی زنده بود، قیام می‌کرد». این قبیل سخنان نشان میدهد که برگزارکنندگان همایش مذکور نه با دولت که با اصل نظام مشکل دارند و شرایط کشور را آماده یک قیام می دانند. آیا این افراد را می توان دلواپس انقلاب نامید؟

با ملاحظه این جمله یکی دیگر از سخنرانان که گفته: «مطمئن باشید با پذیرش توافق ژنو بهاییت و سروری بهاییت را به نام حقوق بشر باید بپذیریم. پس فردا حجاب اسلامی ممنوع خواهد شد» احساس می شود که این همایش به دنبال تحریک و تهییج مردم بر علیه نظام و نه اعلام دلواپسی برگزار کنندگان همایش بوده است. مذاکراتی مورد حمایت و اشراف رهبری نظام در جریان است، پس حرف دلواپسان از دو حال خارج نیست: یا اینان اشراف و حساسیت رهبری در این امر را باور ندارند و یا این که خدای ناکرده می خواهند اعلام نمایند ما از رهبر انقلاب، دلسوزتریم.

سؤالاتی که بایست از این نو دلواپسان پرسید این است که در هشت ساله دولت مهرورز مورد حمایتتان که قیمت کالاها هفت تا هشت برابر شد، دلواپس نشدید؟ در همین دوره که ارزش پول ایران به یک چهارم تنزل یافت، دلواپسی نداشت؟ با بی تدبیری های دولت و حتی رفتارهای عامدانه، حدود هفتصد میلیارد دلار درآمد کشور به باد رفت، دلواپس کشور و ملت نشدید؟ فسادهای مالی درشتی که بعضاً با حمایت یا مشارکت دولتیان بوجود آمد، قابل دلواپسی نبود؟ مضحک تر و وقیح تر اینکه، آنهائی که خود حامی و طرف حساب و معامله امثال بابک زنجانی بوده اند هم اکنون دولت سازندگی را مسبب موضوع معرفی می کنند.

همان افرادی که یا با حمایت و یا حداقل سکوت خود، به همه بی سامانی های هشت ساله گذشته کمک نمودند، هم اکنون برای مذاکراتی جیغ بنفش می کشند و اعلام دلواپسی می کنند که تحت هدایت، نظارت و حساسیت رهبری نظام در جریان است. اهانت و ظلم به رهبری نظام از این بالاتر و بزرگتر هم امکان دارد؟ (2147625) (alef-13)