با زوج خودرویی محکوم به اعدام بیشتر آشنا شوید

گروه اقتصادی الف،   3990231026 ۴۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

«هرچه زیرشاخه‌ی بیشتری داشته باشید سود بیشتری نصیبتان خواهد شد». این جمله برای کسانی که جوانی‌شان در دهه‌ی هشتاد سپری شده گزاره‌ای آشناست؛ «فلسفه‌ی کسب سود» در شرکت‌های هرمی که در آن دهه‌ دوران اوج خود را سپری می‌کردند؛ شرکت‌هایی که با همین گزاره افراد را ترغیب می‌کردند تا راه هزارساله را یک‌شبه طی کنند و به ثروت‌های افسانه‌ای دست یابند.

با زوج خودرویی محکوم به اعدام بیشتر آشنا شوید

به گزارش ایسنا، بعد از اینکه برخی «سرمایه‌گذاران» خرد این شرکت‌ها متوجه شدند که سودی عایدشان نشده و دارایی اندکشان هم برباد رفته، شاکی شدند و با ازدیاد پرونده‌ها نهایتاً مجلس این شرکت‌ها را غیرقانونی اعلام کرد و به این ترتیب برخی «سرشاخه‌»های آنها راهی زندان شدند.

«وحید بهزادی» و همسرش «نجوا لاشِیدایی» عمده‌ی «فعالیت اقتصادی» خود را اواسط دهه‌ی هشتاد در یکی از همین شرکت‌های هرمی به اسم «پالینور» آغاز کردند؛ شرکتی که در پاییز سال ۸۹ اعلام شد با دستگیری عناصر اصلی آن متلاشی شده اما در سال ۹۸ و در اولین جلسه‌ی رسیدگی به پرونده تخلفات شرکت سایپا، نماینده‌ی دادستان همین زوج را عناصر اصلی آن شرکت معرفی کرد و گفت که تنها یک حساب بانکی نجوا لاشیدایی بین سال‌های ۸۶ تا ۸۸ حدود ۱۳ میلیارد تومان گردش مالی داشته و مجموع عواید حاصل از این شرکت برای این زوج جوان بیش از ۲۶ میلیارد تومان بوده است.

اینکه چطور این زوج در همان سال ۸۹ از چنگ قانون گریختند خود حکایت دیگری است اما به هر حال آنها پس از بی‌اعتبار شدن شرکت‌های هرمی هم از پای ننشستند و همچنان به گسترش «زیرشاخه‌»های خود ادامه دادند؛ اما این‌بار به جای افراد عادی سراغ افراد بانفوذ یا مدیران اجرایی و بانکی رفتند. این دو با تشکیل مافیایی خانوادگی و کمک‌گرفتن از سایر اعضای خانواده مثل پدر و مادر و خواهر و برادرشان بالغ بر ۲۶۰ حساب بانکی را در اختیار داشتند و توسط آنان موفق به پولشویی کلان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی شدند!

این زوج با ثبت چند شرکت تو در تو به نام خود یا بستگان درجه‌یکشان و ضمن تبانی با شبکه‌‌ای از مدیران بانکی فاسد، به ثبت سفارش صوری واردات خودرو دست زدند و پس از دریافت ارز از بانک پارسیان و بانک سرمایه واضح است که به جای واردات، آن را در بازار آزاد فروختند.

اما از میان جرائم پرشمار این زوج آنچه بسیار پرسروصداتر بود و باعث شد پرونده‌ی آنها به عنوان «پرونده‌ی تخلفات سایپا» هم مشهور شود، تبانی این دو با زیرشاخه‌های دانه‌درشتی در شرکت خودروسازی سایپا بود؛ تبانی با مدیرعامل، معاون بازاریابی و فروش و همچنین مدیر اداره‌ی برنامه‌ریزی فروش سایپا. نتیجه‌ی این همکاری موفق پیش‌خرید شش هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو تنها با ۳۰ میلیارد تومان بود!

قضیه از این قرار بود که وحید و نجوا یک روز تصمیم می‌گیرند ثروت خود را در یک فعالیت اقتصادی مولد سرمایه‌گذاری کنند. به این ترتیب از طریق یکی از نمایندگی‌های شرکت سایپا قرارداد «مشارکت در ساخت» محصولات سایپا را منعقد می‌کنند و شرکت نیز با میانگین پیش‌پرداخت کمتر از پنج میلیون تومان خودروها را تحویل این زوج خوشبخت می‌دهد.

اگر قبلاً برای شما هم این سؤال پیش آمده بود که چطور خودروی صفر در نمایندگی‌های شرکت‌های خودروساز وجود دارد اما در «بازار» نیست، چطور نمایندگی‌های بزرگ صدها دستگاه خودرو را در چند ساعت می‌خرند اما مصرف‌کننده باید پس از پرداخت پول ماه‌ها منتظر دریافت خودرو بماند، چطور قیمت مصوب کارخانه با قیمت نمایندگی همان کارخانه میلیون‌ها تومان تفاوت دارد یا چطور است که در روز پیش‌فروش خودرو، ظرف چند دقیقه موجودی تمام و سایت بسته می‌شود، پاسخ این پرسش‌ها را باید از کسانی مثل آقای جمالی مدیرعامل قبلی سایپا و آقای بهزادی و همسر محکومه‌شان بگیرید.

فهرست ابتکارات و خلاقیت‌های اقتصادی این زوج جوان بقدری بلند بالاست که مرور آن توسط نماینده‌ی دادستان تمام وقت اولین جلسه‌ی محاکمه را به خود اختصاص داد. اما هرچه بود حاصل آن هزاران میلیارد گردش مالی غیرقانونی بدون پرداخت یک ریال مالیات و اندوختن هزاران میلیارد ثروت بود که ۲۴ هزار و ۷۰۰ سکه تمام و یکصد کیلوگرم طلای کشف‌شده از منزل مجرمین، بخش‌ جالب توجه آن بود.

سخنگوی قوه‌ی قضائیه در نشست خبری دیروز خود احکام ۳۴ مجرم دخیل در این پرونده‌ی چندجانبه (ارز، سکه و خودرو) را اعلام کرد. دادگاه ویژه‌ی مبارزه با جرائم اقتصادی، وحید و نجوا را که حلقه‌ی وصل تمام این فسادها و فاسدان بودند به اعدام محکوم کرد. مدیرعامل سابق سایپا حکم هفت سال زندان گرفت و دو «نماینده‌ی مردم» در مجلس فعلی هم بخاطر همکاری در تخلفات سایپا هرکدام حکم پنج سال و یک ماه حبس گرفتند.

هرچند این احکام قابل تجدید نظرخواهی است اما بفرض تأیید حکم و اعدام جوانک شیادی که اصرار عجیبی برای «سلطان خودرو» نامیدن او هست، باید دید بازار خودرو به آرامش می‌رسد؟ آیا اختلاف قیمت کارخانه و بازار از بین خواهد رفت؟ آیا ثبت نام برای خرید خودرو - که امروز از هر زمان دیگری پیچیده‌تر شده - برای آدم‌های معمولی آسان و بی‌دردسر خواهد شد؟ برای دانستن پاسخ لازم نیست ذهن خود را وارد مسائل پیچیده‌ی اقتصادی کنید. فقط کافی است بدانید در سال گذشته بیش از ۸۵۵ هزار خودرو در کشور تولید شد که این زوج تنها کمتر از هشت‌دهم درصد از آن را دلالی کردند.

این زوج دهه‌شصتی با پرداخت چند سکه‌ی طلا به چند مدیر و معاون در سیستم بانکی توانستند میلیون‌ها دلار ارز دریافت کنند و با پرداخت مبالغی به مدیران اجرایی و نمایندگان مجلس، دم آنان را هم دیدند. آدم‌های رشوه‌بگیر و رشوه‌بده همیشه در سیستم اداری و اقتصادی بوده‌اند و ظاهراً خواهند بود. چند وقت پیش بود که وحید مظلومین با لقب «سلطان سکه» به اعدام محکوم شد؛ قیمت سکه از آن تاریخ حدود ۳۶ درصد (دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان) گران‌تر شده است. وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی چه اعدام شوند و چه زنده بمانند، دور آنان در این بازی به آخر رسیده؛ اما این پرسش اساسی همواره برجاست که یک شیاد الدنگ چگونه می‌شود «سلطان»؟!

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۴۵۴۰۴۹۰۹:۵۳:۴۳ ۱۳۹۹/۲/۳۱
بعدا زیر دالان جهنم یخ فروشی می کند
saeid۱۴۵۴۴۷۱۱۴:۳۸:۳۹ ۱۳۹۹/۲/۳۱
بایدحامیان اینها را رونمائی کردبا اعدام صورت مسئله پاک میشود با کارهایی که انجام داده اند مشخص است که بدون لابی قوی امکان انجام دادن این گونه بذهکاری مقدور نبوده است؟
ناشناس۱۴۵۴۸۰۵۱۸:۴۰:۴۹ ۱۳۹۹/۲/۳۱
هر چهار نفر مستحق اعدامند زیرا با این کارشان خانواده های زیادی را به خاک سیاه نشانده اند.
ناشناس۱۴۵۵۷۰۵۱۳:۴۹:۳۱ ۱۳۹۹/۳/۱
بی نهایت ساده اندیشی است که فکر کنیم در این حجم از تخلف فقط چهار نفر متهم اصلی وجود دارد!!
ناشناس۱۴۵۴۱۰۶۱۰:۲۹:۲۲ ۱۳۹۹/۲/۳۱
اقا اعدام نکنید لطفا چون سلطانهای قبلی رو که اعدام کردید وضع بدتر شد. سلطان سکه که اعدام شد قیمت سکه 4 تومان بود الان بالای 7 تومان. پس اعدام نکیند چون خوردو هم میره بالا.
شهاب۱۴۵۴۱۳۲۱۰:۴۸:۲۹ ۱۳۹۹/۲/۳۱
همونقدر که اعدام سلطان سکه، جلوی افزایش قیمت سکه رو گرفت، اعدام این دو تاهم جلوی افزایش قیمت خودرو رو می گیره
هیچکس۱۴۵۴۱۶۶۱۱:۱۰:۱۳ ۱۳۹۹/۲/۳۱
حذف جوانه ها اثری نداره تا ریشه به این گستردگی هست تا ریشه هست هر سال جوانه هم هست
ناشناس۱۴۵۴۲۰۵۱۱:۳۹:۰۱ ۱۳۹۹/۲/۳۱
باید مدیران سایپا که با آنها همکاری میکرده اند را هم اعدام کنند
علی۱۴۵۴۶۱۸۱۶:۰۹:۲۱ ۱۳۹۹/۲/۳۱
یعنی واقعا مسخره است. مدیران سایپا همکاری کردند اعدام نشدند این بدبختها اعدام میشند. قطعا جرم مدیران فاسد و دستگاه های نظارتی از اینها بیشتر است.
هموطن۱۴۵۴۲۰۷۱۱:۳۹:۲۷ ۱۳۹۹/۲/۳۱
مطالب عالی بود،تشکر از شما
ناشناس۱۴۵۴۲۰۸۱۱:۳۹:۴۸ ۱۳۹۹/۲/۳۱
با اعدام سلطان سکه. بازار سکه مگر ارام گرفت؟ که با اعدام سلطان خودرو . بازار خودرو از تلاتم در بیاد. شاه دزد جای دیگست
ناشناس۱۴۵۴۲۱۱۱۱:۴۰:۴۷ ۱۳۹۹/۲/۳۱
عاملین این سلطان شدن ها مهم تر هستند چرا برای اونها حکم سبک می برند یا بی خیال اونها هستند؟
ناشناس۱۴۵۴۲۱۲۱۱:۴۰:۵۷ ۱۳۹۹/۲/۳۱
بجز این دو زوج خون آشام باید اون مدیرانی که برای اینها کارچاق کنی میکردند رو هم اعدام کرد.
ناشناس۱۴۵۴۲۲۳۱۱:۴۷:۱۷ ۱۳۹۹/۲/۳۱
گرفتن جان آدم ها کار درستی نیست. سیستم فاسد را اصلاح کنید. در واقع اگر قرار به اعدام باشد مسببانی که باعث شدن سیستم تا این حد فساد پذیر باشه مستحق ترند
ناشناس۱۴۵۴۲۲۵۱۱:۴۸:۲۶ ۱۳۹۹/۲/۳۱
سلام من يادم آقاي بهزادي سال هشتاد در شيراز چهار راه ملاصدر موبايل فروشي داشت در مغازه اجاره اي
ناشناس۱۴۵۴۲۳۱۱۱:۵۱:۰۶ ۱۳۹۹/۲/۳۱
جالبه که مجازات کسی که از مسولیتش سؤاستفاده وخیانت کرده کمتر از مجرمی هست که مسؤلیتی نداشته!
شهروند۱۴۵۴۲۵۹۱۲:۰۳:۲۹ ۱۳۹۹/۲/۳۱
حکم مدیران فاسد فقط باید اعدام باشد. بدون تجدید نظر. بلکه حساب ببرند و ادم شوند.
م۱۴۵۴۲۸۱۱۲:۱۲:۵۰ ۱۳۹۹/۲/۳۱
دلیلش اینه که اینارو اعدام میکنن ، مجرمین دولتی وسایپارو چندین سال زندان ناقابل. نمیشه مواظب 80 میلیون ایرانی بود که رشوه ندن ، اما می شه جلو رشوه گرفتن چند صد مدیر رو گرفت.
ناشناس۱۴۵۵۸۴۰۱۵:۰۸:۳۰ ۱۳۹۹/۳/۱
حرفت درسته اما نتیجه گیریت غلط اندر غلط.
ناشناس۱۴۵۴۲۸۵۱۲:۱۷:۵۱ ۱۳۹۹/۲/۳۱
بايد خودرو خانوادگي تخصيص پيدا كند نه به افراد
ناشناس۱۴۵۴۳۰۵۱۲:۳۳:۰۴ ۱۳۹۹/۲/۳۱
چه فایده ی برای مردم بزرگوار دارد؟ این جریمه ها ؛ زد و بندها ؛ محکومیت ها و ... نتیجه اش ، پول محکومیت به صندوق دولت باز می گردد و باز همان آش و همان کشک.
ناشناس۱۴۵۴۳۰۷۱۲:۳۴:۱۳ ۱۳۹۹/۲/۳۱
هیهات منا الذله هَیْهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة.
ناشناس۱۴۵۵۰۲۶۲۲:۳۴:۳۱ ۱۳۹۹/۲/۳۱
چه ربطی داشت؟
ناشناس۱۴۵۴۳۲۸۱۲:۵۱:۵۱ ۱۳۹۹/۲/۳۱
بعد از اعدام سلطان سکه قیمت سکه الان بالای 7 میلیون شده چرا هیچ مسول یا آقا زاده ای اعدام نمیشه چرا به جای مبارزه با علت‌ها همیشه معلولها مقصر شناخته میشن واقعا با اعدام این افراد مشکل حل میشه؟
ناشناس۱۴۵۴۳۴۶۱۳:۲۴:۱۲ ۱۳۹۹/۲/۳۱
سلطان سکه اعدام شد سکه گرون شد سلطان خودرو اعدام بشه دیگه ببین چی می خواد بشه
ناشناس۱۴۵۴۴۱۵۱۳:۵۹:۳۰ ۱۳۹۹/۲/۳۱
آیا ما باید باور کنیم که با وجود اینهمه گرگ پیر عامل اخلال در نظام اقتصادی این روباههای جوان هستند ؟!
ناشناس۱۴۵۴۴۳۱۱۴:۰۶:۲۲ ۱۳۹۹/۲/۳۱
اعدام نخواهند شد. بابک زنجانی هم سال هاست که حکم اعدامش صادر شده اما همچنان سرزنده و سرحال کارهایش را از زندان یا بیرون زندان (خدا داند) انجام میدهد
امیر۱۴۵۴۴۴۹۱۴:۱۲:۵۴ ۱۳۹۹/۲/۳۱
این جمله رو میگم ، شاید خیلی ها سالهای بعد متوجه بشن ، که مدتهاست اینجا هر اتفاقی بیافته هیچی هیچ فرقی نمیکنه . هیچ فرقی .......
ارش۱۴۵۴۴۸۲۱۴:۴۳:۵۷ ۱۳۹۹/۲/۳۱
سلطان سکه را اعدام کردن سکه ۴۰ درصد گران شد حالا سلطان خودرو را اعدام کنند ماشین چه قدر گران می شه!
ناشناس۱۴۵۴۴۹۶۱۴:۵۳:۵۸ ۱۳۹۹/۲/۳۱
واقعا راهشو بلدند شما گفتی و نوشتی ولی من زیاد چیزی نفهمیدم اصولا راههایی رسیدن به ثروت در هر مملکت متفاوت است
ناشناس۱۴۵۴۵۳۸۱۵:۱۹:۰۰ ۱۳۹۹/۲/۳۱
همدستان که مهره های اصلی هستند همیشه از مجازات در می روند
ناشناس۱۴۵۴۵۴۶۱۵:۲۲:۱۹ ۱۳۹۹/۲/۳۱
بعد اعدام‌مدیران سایپا که باعث شدن اینها این کارو بکنن چی میشه؟
ناشناس۱۴۵۴۵۶۰۱۵:۲۷:۵۲ ۱۳۹۹/۲/۳۱
جالب هر چی افراد به سیستم نزدیک تر میشن حکم هاشون همشون کلمه قشنگ تعزیری خورده
محسن۱۴۵۴۵۹۰۱۵:۵۱:۰۲ ۱۳۹۹/۲/۳۱
سیستم اقتصادی و نظارتی ما معیوب است که این اتفاقات رخ می دهد ، شیوه های کنترل و نظارت صحیح را برقرار کنید نه کسی به پول بادآورده میرسد و نه جوانانی اعدام میشوند
ناشناس۱۴۵۴۵۹۳۱۵:۵۲:۳۴ ۱۳۹۹/۲/۳۱
ظاهرا الان فقط ایرانی ها هستندکه نمی دانند ریشه تورم کجاست
ناشناس۱۴۵۴۶۱۶۱۶:۰۸:۴۶ ۱۳۹۹/۲/۳۱
فساد در تمام وجود مالی کشور چنبره زده بهرکجا پناه ببریم
ناشناس۱۴۵۴۷۷۹۱۸:۱۵:۲۶ ۱۳۹۹/۲/۳۱
پله ها رو از پایین جارو زدن و رفتن به بالا بی فایده است
ناشناس۱۴۵۴۷۹۷۱۸:۳۴:۱۱ ۱۳۹۹/۲/۳۱
بازهم با اینکه محاکمه تمام شده و احکام اعلام شده موارد غیرشفاف بسیار زیاد است .
ناشناس۱۴۵۴۸۰۴۱۸:۳۹:۴۳ ۱۳۹۹/۲/۳۱
همانطور که بازار سکه به تعادل رسید با اعدام این زوج خودرو هم به تعادل میرسه فقط یک سوال ظرف ده سال چشمان تیزبین قوه قضاییه که کوچکترین اخلال را تاب نمیاورد به کجا دوخته شده بود ؟
ناشناس۱۴۵۴۸۶۳۱۹:۴۳:۵۶ ۱۳۹۹/۲/۳۱
این ها ویترین یک عده دیگر هستند اگر مرد هستید بروید ان دانه درشت ها را بگیرید
ناشناس۱۴۵۴۸۷۳۱۹:۵۷:۵۵ ۱۳۹۹/۲/۳۱
با اعدام سلطان سکه نتیچه چه شد ؟ مجازات بمنظور هشدار است نه انتقام جوئی .
ناشناس۱۴۵۵۰۴۰۲۲:۴۸:۴۴ ۱۳۹۹/۲/۳۱
خدا لعنت کند مدیر منحوس سایپا واین زن و مرد که چون ویروس کرونا و تب متعفن به جان این ملت مظلوم افتادند
ناشناس۱۴۵۵۰۴۷۲۳:۰۱:۲۴ ۱۳۹۹/۲/۳۱
زمین ایران خودرو وسایپا را شخم کنند جاش سیب زمینی بکارند بیشتر منفعت داره واسه این ملت!
ناشناس۱۴۵۵۲۵۹۰۵:۲۷:۵۰ ۱۳۹۹/۳/۱
نحوه آشنایی برای ازدواج و مهریه و اینکه آیا عاشق هم هستند رو پیگیری بفرمایید.
صمد۱۴۵۵۳۲۵۰۸:۴۳:۰۵ ۱۳۹۹/۳/۱
اعدام نکنید.
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. دستاورد‌سازی برای دولت با قطع برق !

  2. یک یادآوری مهم به ظریف

  3. روحانی، مقصر کمبود برق و گاز است/ قطعی‌بودن شوک تورمی با سیاست‌های همتی/ واکنش سعید مرتضوی به ادعاهای پالیزدار

  4. جابجایی مرزهای وقاحت!

  5. دوران ترامپ و گام های کليدی در بازدارندگی هسته‌ ای ایران

  6. شگرد جدید تاکسی‌های اینترنتی برای افزایش هزینه سفر

  7. مازوت سوزی ، قطع برق و باقی قضایا !

  8. سندورم ALS اپوزیسیون

  9. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

  10. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

  11. باتلاق «بی بی»

  12. پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

  13. عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو/ افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار/ مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟

  14. چطور ترازش کنیم؟!

  15. محمود عباس: غزه در معرض نکبت دیگری قرار دارد

  16. آزمایش موشک قاره‌پیما توسط ایران؟/ گلایه‌های تند و تیز هاشمی از دولت پزشکیان/ ارتباط قطعی برق و برجام به‌ روایت یک نماینده مجلس

  17. افتتاح کلینیک ترک بی‌حجابی؟!

  18. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  19. نقاب هایی که وزارت بهداشت بر صورتش می زند!

  20. حد و مرز شفاف‌سازی اخبار تا کجاست؟

  21. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  23. پزشکیان در جلسه شورای عالی فضای مجازی: ادامه فیلترینگ قابل قبول نیست  

  24. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  25. ۳ نکته در مورد رویکرد احتمالی دولت ترامپ نسبت به ایران

پربحث‌های دیروز

    پربحث‌های هفته

    1. دستاورد‌سازی برای دولت با قطع برق !

    2. چطور ترازش کنیم؟!

    3. ۴ میلیون تومان هزینه یک باک بنزین سوپر

    4. زمان قطع برق برای مشترکان اعلام شد/ مدیرعامل توانیر: بیش از این ساعت برق قطع نمی‌شود  

    5. توانیر: هموطنان برای آگاهی از جدول خاموشی‌ها به سایت شرکت‌های توزیع مراجعه کنند

    6. کارت‌های عابر بانک ایرانی در کشوری دیگر کار خواهند کرد

    7. دولت تصمیم به اعمال خاموشی گرفت/ آغاز قطع منظم برق از فردا

    8. گام دوم آزادسازی قیمت بنزین؟        

    9. جدول خاموشی برق تهران اعلام شد

    10. قطع برق در تمامی نقاط تهران آغاز شد/ سهم هر مشترک ۱۲۰ دقیقه

    11. تیغ این پیرمرد دیگر نمی‌بُرد!

    12. دستگيری ۳ دلال ارزی در خیابان منوچهری تهران

    13. سقوط آزاد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ دلار عقب نشست

    14. گاز هم قطع می‌شود؟

    15. قالیباف: همه در کشور برای خلق ثروت جدید تلاش کنیم

    16. فرزین: ۱۲۰۰ همت خلق پول جدید داشتیم

    17. نرخ ارز نیما و توافقی بهم نزدیک می‌شود/۱۷۰۰همت رانت توزیع شد

    18. کارخانه سایپا در سوریه تعطیل شد

    19. وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود

    20. هشدار بانک مرکزی: این اسکناس‌ها تقلبی است! + عکس و جزییات

    آخرین عناوین