انتصابات دولت طی ۷۵ روز؛ کدام صندلی‌ها هنوز خالیست؟ 

محمد فیروزی، گروه سیاسی الف،   4000726099 ۴۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

دولت سیزدهم طی مدت بیش از دو ماه از شروع به کار خود قریب به ۱۶۰ انتصاب در بخش‌های ستادی و اجرایی مختلف داشته است با این حال در بخش‌های اقتصادی اجرایی به‌نظر می‌رسد هنوز جای چندین تغییر احساس می‌شود. 

انتصابات دولت طی ۷۵ روز؛ کدام صندلی‌ها هنوز خالیست؟ 

به گزارش پایگاه خبری الف، مدت 75 روز از آغاز به کار رسمی دولت سیزدهم می‌گذرد. در این مدت دولت سید ابراهیم رئيسی در بعضی بخش‌ها با تحولات اساسی به لحاظ چینش مهره‌ها و کارگزارانش نسبت به دولت پیشین مواجه شده و در بعضی بخش‌ها هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است. البته ناگفته نماند بعضی از مدیران ستادی و اجرایی دولتی آنقدر توانمند و فراجناحی هستند که جا به جایی آنها در دولت‌های مختلف توجیهی ندارد.

در این مدت براساس اطلاعاتی که از پایگاه اطلاع رسانی دولت (پاد) و دیگر رسانه‌های رسمی به دست آمده است 157 انتصاب در لایه‌های مدیران ارشد دولتی، معاونان دولت، معاونان وزارتخانه‌ها و مشاوران ارشد وزرا صورت گرفته است. 

13 حکم انتصاب رئیسی در بالاترین سطح دولت

رئیسی در اولین‌ روزهای کاری خود برای13 پست مرتبط با معاونت‌های ریاست جمهوری، رئيس دفتری و سرپرستی وزارت آموزش و پرورش حکم انتصاب صادر کرد. رئیس جمهور حکمی هم برای به کارگیری دستیار اقتصادی برای خود صادر کرد. اما شاید بتوان مهم‌ترین انتصاب مقام اجرایی اقتصادی برای سیاست‌گذاری پولی ارزی توسط رئيس جمهور را حکم رئیس کل بانک مرکزی عنوان کرد. 

غلامحسین اسماعیلی، رئيس دفتر رئیس جمهور نیز طی این مدت با توجه به حدود اختیاراتش 6 حکم انتصاب صادر کرده است که عمدتا احکام مربوط به شخصیت‌های اداره کننده همین دفتر می‌شوند. صولت مرتضوی، معاون اجرایی رئیس جمهور هم احکام انتصاب متعددی را طی این مدت انجام داده است و به نظر می‌رسد نهاد ریاست جمهوری هم‌اکنون در لایه مدیریتی کاملا همسو با سلیقه سیاسی حاکم بر آن شده است و به عبارت دیگر صندلی خالی در آن وجود ندارد.

2 انتصاب مهم در امور توسعه کشور

از بین احکام انتصاب‌های دیگر معاونان رئیس جمهور صدور حکم انتصاب امیر حسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور توسط مخبر، معاون اول رئيس جمهور و نیز انتصاب پرویز کرمی به عنوان رئيس ستاد اجرایی سازی سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم توسط سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اهمیت‌تر هستند. 

وزیر کشور رکورددار صدور احکام انتصاب

در بین وزیران هیئت دولت، احمد وحیدی وزیر کشور رکورددار صدور احکام انتصاب است. وحیدی هم‌زمان با تغییر ساختار وزارت کشور به لحاظ شکل اداره و سلیقه سیاسی نزدیک به دولت، احکام انتصاب شهرداران مورد تایید پارلمان‌های شهری گوناگون را به همراه احکام نصب استانداران مختلف امضا کرده یا به رئيسی پیشنهاد کرده است. 

نکته مهم اینکه بعضی از استانداران مانند حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان و بلوچستان که سابقه وزارت صمت در دولت گذشته را دارد از جمله حاشیه‌دار ترین انتصاب‌های اخیر بوده است که با پیشنهاد وحیدی به مقام وزارت رسیده است. انتصابی که احمد توکلی هم در نامه‌ای خطاب به رئیسی خواستار کنار گذاشتن وی شد. در مورد استاندار آذربایجان غربی نیز بعضی تشکل‌های دانشجویی خواستار به کار نگرفتن چهره پیشنهادی شدند با این حال حکم انتصاب صادق معتمدیان برای استان آذربایجان غربی روز 26 مهرماه صادر شد. 

کارنامه انتصابات وزارت‌خانه‌های اقتصادی

در بین انتصاب‌های وزارت‌خانه‌هایی که امور مربوط به معیشت و اقتصادی کشور می‌شود وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیشتاز است. حجت الله عبدالملکی، وزیر کار با صدور 6 حکم برای مدیران این مجموعه از جمله احکام انتصاب معاون اقتصادی،‌ معاون فرهنگی و اجتماعی و معاون رفاه اجتماعی در این وزارتخانه یک تغییر اساسی را  در بین مدیران این مجموعه ایجاد کرده است. وی تکلیف سازمان تامین اجتماعی را هم خیلی زود مشخص کرد. هرچند هنوز برای مجموعه اقتصادی بزرگ شستا به عنوان هولدینگ اقتصادی مربوط به این وزارتخانه تغییرات محسوسی رخ نداده است.

براساس اطلاعات به دست آمده از پایگاه اطلاع رسانی دولت،‌ وزارت صنعت، معدن و تجارت که یکی‌ از بزرگترین وزارتخانه‌های اقتصادی است تغییر بزرگی در بخش معاونان و مدیران اجرایی نسبت به دولت گذشته نداشته است و تنها مدیر حراست وزارت صمت و مدیر کل حراست این وزارتخانه جا به جا شده‌اند. 

در وزارت اقتصاد هم اگر از پیشنهاد رئيس کل بانک مرکزی به رئيس جمهور و انتصاب دبیر شورای عالی مناطق آزاد صرف نظر شود تغییر محسوسی در بخش معاونان و مدیران اجرایی این مجموعه نسبت به دولت قبل رخ نداده است. 

مهره‌های کمکی وزیر راه و شهرسازی برای خانه‌سازی

وزارت راه و شهرسازی در بخش مرتبط با حمل نقل و امور مرتبط با راه‌ها تغییری به جز‌ انتصاب مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در این دو ماه نداشته است. اما رستم قاسمی، وزیر صمت که می‌بایست طی 4 سال چهار میلیون مسکن بسازد در بخش مربوط به امور مسکن تغییراتی را دنبال کرده است. او مشاوری در امور مسکن و شهرسازی برای خود برگزیده است و نیز سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران را مشخص کرده است.

وزارت کم تغییر نفت!

در وزارت نفت هم تغییر و تحولات ویژه‌ به جز انتصاب مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران رخ نداده است.

وزارت جهاد کشاورزی 4 انتصاب داشته است که در بین آنها انتصاب مربوط به سرپرست معاونت امور زراعت و سرپرست معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی جلب توجه می‌کند. 

در وزارت نیرو تعداد انتصابات در لایه بالایی مدیریت این مجموعه بالغ بر 8 عدد است که تعدادی از افراد امور ستادی را به عهده دارند. 

خانه تکانی‌ محسوس در وزارت ارشاد

وزارت ارشاد را می‌توان از جمله مجموعه‌هایی دانست که در بخش‌های مختلف مدیرانش تغییر کرده و می‌توان گفت تفکر حاکم در دولت پیشین در این مجموعه کم‌رنگ شده است. 

وزیر علوم هم احکام انتصابات متعددی صادر کرده است که تعدادی از آنها مربوط به تغییر مدیریت برخی دانشگاه‌های مادر کشور مانند دانشگاه تهران و علم صنعت است. 

انتصاب متوجه جوانان؛ کم محلی به ورزش در وزارت مربوطه

وزارت ورزش و جوانان طی این مدت دو ماه در بخش معاونت جوانان تغییراتی را تجربه کرده است اما با توجه به گزارش‌های پایگاه اطلاع رسانی دولت به نظر نمی‌رسد هنوز سراغ بخش ورزش رفته باشد. البته لا به لای احکام انتصاب در این وزارتخانه، چند حکم انتصاب مربوط به فدراسیون‌های فاقد حساسیت مانند فدراسیون دوچرخه سواری دیده می‌شود. 

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی علاوه بر انتصاب‌های مربوط به کارگیری مشاوران وزیر در بخش معاونت امور گردشگری و معاونت میراث فرهنگی تغییراتی را تجربه کرده است. 

2 انتصاب با اهمیت در واجا

در وزارت اطلاعات طی این مدت 2 انتصاب مهم صورت گرفته است. اول تغییر رئيس سازمان حراست کل کشور با حکم سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات و دیگری انتصاب معاونت اطلاعات و امنیت اقتصادی و مبارزه با فساد این وزارت‌خانه؛ این تغییر و تحولات از این جهت که می‌تواند در جلوگیری از بروز فسادهای دولتی موثر باشد که طی سالیان اخیر به وقوع می‌پیوستند حائز اهمیت هستند با این حال به دلیل ناراحتی مردم از بروز حجم گسترده فسادهای دولتی در این سالیان تا بروز نتیجه عینی نمی‌توان انتظار خوشبینی بالایی در جامعه نسبت به آنها داشت. 

تغییر و تحول در وزارت امور خارجه

حسین امیر عبداللهیان به عنوان متولی دستگاه دیپلماسی کشور و سکاندار وزارت امور خارجه نیز در همین ماه‌های اول انتصابات مهمی را در این وزارتخانه در دستور کار قرار داد که از بین آنها انتصاب علی باقری به سمت معاون سیاسی و مهدی صفری به عنوان معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. 

از جمله نکات جالب اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی این مدت هیچ انتصابی در بخش امور ستادی و بخش‌های مدیریتی و اجرایی تجربه نکرده است. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۲۴۸۶۸۳۰۹:۰۸:۴۱ ۱۴۰۰/۷/۲۷
از ریاست جمهوری انتظار می رفت معاون اولی انتخاب کنند که بسیار قوی تر و کار آمد تر باشد
ناشناس۲۲۴۸۸۲۸۱۰:۱۸:۰۹ ۱۴۰۰/۷/۲۷
مخبر در مورد عدم تولید واکسن برکت توضیح داده و عذر خواهی کند.
ناشناس۲۲۴۸۹۰۸۱۰:۵۱:۰۵ ۱۴۰۰/۷/۲۷
روحانی چرا هیچکدام از وعده های خود را عملی نکرد و عذرخواهی نکرد ؟!
ناشناس۲۲۴۸۹۶۲۱۱:۱۶:۲۰ ۱۴۰۰/۷/۲۷
یک تیم کارشان تمام شد و میدان را خالی کرد. تیم دیگری آمد و صندلی ها را پر کرد. تا به حال چندین بار این اتفاق افتاده، اما دریغ از آن چه که گذشت و تمام شد!
ناشناس۲۲۴۸۹۷۰۱۱:۱۹:۴۲ ۱۴۰۰/۷/۲۷
اطلاعات گزارش دقیق نیست، در وزارت نفت مدیرعامل سه شرکت اصلی زیر مجموعه، نفت، گاز و پالایش و پخش تغییر کرده، معاون نظارت بر منابع هیدروکربوری، معاون نیروی انسانی، و رئیس صندوق بازنشستگی، و مدیر عامل نیکو و... تغییر کرده است.
ناشناس۲۲۴۸۹۷۶۱۱:۲۳:۱۶ ۱۴۰۰/۷/۲۷
رستم قاسمی هنوز هیچی نشده می گه هر 1.5 سال یک میلیون مسکن می سازم!!!!!
ناشناس۲۲۴۹۰۰۱۱۱:۳۸:۲۰ ۱۴۰۰/۷/۲۷
خوب قرار نیست شما مثل روحانی عمل کنید
احسان۲۲۴۹۰۱۱۱۱:۴۳:۲۹ ۱۴۰۰/۷/۲۷
هموطن حالا چون روحانی عذر خواهی نکرده ، دیگران هم نباید عذرخواهی کنند ؟ به جای حاضر جوابی های بیهوده و بی فایده کمی فکر کنید ، کامنتی بگذارید که به نفع این مملکت باشد .
ناشناس۲۲۴۹۰۳۲۱۱:۵۴:۴۳ ۱۴۰۰/۷/۲۷
شما قرار بود مثل روحانی نباشید
ناشناس۲۲۴۹۰۰۵۱۱:۳۹:۵۰ ۱۴۰۰/۷/۲۷
احمد کریمی، مدیر پروژه واکسن فخرا: فعلا در حال برنامه‌ریزی برای توقف تولیدیم، به این دلیل که تولید کنیم به چه کسی بدهیم؟
ناشناس۲۲۴۸۸۳۰۱۰:۱۸:۵۲ ۱۴۰۰/۷/۲۷
با توجه به عملکرد مخبر در برکت ؛ سخت نگران خنثی شدن تحریم ها هستم
ناشناس۲۲۴۸۹۱۰۱۰:۵۲:۲۴ ۱۴۰۰/۷/۲۷
در ماههای اخیر صادرات نفت و میعانات گازی کشور افزایش یافته و دیوار تحریم ها در حال فرو ریختن است.
ناشناس۲۲۴۹۱۲۶۱۲:۵۱:۴۷ ۱۴۰۰/۷/۲۷
آره فرو میریزه ولی نمیدونم چرا ما ملت میمونیم زیر آوارش!!!!
ناشناس۲۲۴۹۱۵۴۱۳:۰۴:۲۸ ۱۴۰۰/۷/۲۷
برای همین تورم ۵ درصد افزایش پیدا کرده ؟!!!!!
ناشناس۲۲۴۸۸۵۳۱۰:۲۶:۳۸ ۱۴۰۰/۷/۲۷
جناب مخبر از اسحاق جهانگیری بسیار با سوادتر و کارامدتر است.
ناشناس۲۲۴۸۸۸۸۱۰:۴۱:۲۰ ۱۴۰۰/۷/۲۷
بهتر است این بازی صندلی بازی مدیران و مشاوران و ... تمام شود و به فکر حل مشکلات اقتصادی مردم باشند. اینکه کی روی اون صندلی دست چپی و یا راستی نشسته برای مردم مهم نیست مهم اینست که گرانی مواد غذایی و اجاره خانه امانمان را بریده
ناشناس۲۲۴۹۰۲۴۱۱:۵۲:۱۰ ۱۴۰۰/۷/۲۷
رئیس جمهور که کاره‌ای نیست، چه برسه به معاونش، شما نگران چی هستی!؟
ناشناس۲۲۴۸۶۸۶۰۹:۱۰:۴۴ ۱۴۰۰/۷/۲۷
تا تغییرات اساسی و پایه ای صورت نگیرد، تغییر افراد هیچ دست آوردی ندارد.
ناشناس۲۲۴۸۸۴۱۱۰:۲۰:۳۳ ۱۴۰۰/۷/۲۷
تا دست به سینه نشینیم پشت میز مذاکره با بزرگان عالم ، هر روز اوضاعمون بدتر از دیروزه . اصلا هم به نحوه مدیریت ربط نداره .
ناشناس۲۲۴۹۵۱۹۱۷:۰۵:۲۰ ۱۴۰۰/۷/۲۷
فرض کن که دست به سینه هم نشستیم پشت میز مذاکره و همه چیز به خوبی و خوشی هم حل شد!! خب تازه میشیم مثل دهه هشتاد، اگه اون موقع اوضاع خوب بود حق با شماست به مدیریت ربطی نداره!!!
ناشناس۲۲۴۹۷۳۹۲۰:۲۹:۵۰ ۱۴۰۰/۷/۲۷
به قول خود روحانی تحریم ها فقط 20 درصد تاثیر دارند.
ناشناس۲۲۴۸۶۸۷۰۹:۱۰:۵۰ ۱۴۰۰/۷/۲۷
رای ما به آقای رییسی بیشتر برای مبارزه با فسادهای صورت گرفته در دولت قبل بود ظاهرا این دولت هم نمی خواهد مفسدین اقتصادی را به مجازات لازم برسانند و مردم دوباره فریب خوردند
ناشناس۲۲۴۸۷۸۸۱۰:۰۳:۳۳ ۱۴۰۰/۷/۲۷
از جناب رییسی انتظار میرفت مسولان آن بانکی را که با ذکر هر صلوات ۵۰ میلیون تومان به پاداش خود اضافه میکردند و در همان روز ۲۹ تیر که روز مجمع بود بم پاداش بسیار کلان دیگر هم که معادل چندین ماه حقوق بود به حساب های آنان رفت بابت پاداش تصویب تراز یعنی در بک روز دو داداش کلان یکی پاداش مجمع پ دیگری پاداش تصویب ترازنامه یا همان بیلان
ناشناس۲۲۴۹۰۳۰۱۱:۵۴:۱۳ ۱۴۰۰/۷/۲۷
اصلا مطمئنی رای دادی!؟ قبل از انتخابات میگفتن هیچ کس تو انتخابات شرکت نمی‌کنه، الان همه مدعی هستن که هم شرکت کردن هم به رئیسی رای دادن!!! جل الخالق!!
ناشناس۲۲۴۸۶۸۸۰۹:۱۲:۱۲ ۱۴۰۰/۷/۲۷
سالهای مدیدی است که در بر روی یک پاشنه می چرخد. فقط می توان گفت دریغ از پارسال.
ناشناس۲۲۴۸۸۵۷۱۰:۲۷:۳۳ ۱۴۰۰/۷/۲۷
در ناامیدی بسی امید است / پایان شب سیه سفید است
ناشناس۲۲۴۸۷۰۵۰۹:۱۸:۱۶ ۱۴۰۰/۷/۲۷
حالا بچه حزب اللهی ها امیدوار باشن چیزی از پست ها باقیمانده ؟
ناشناس۲۲۴۸۷۱۳۰۹:۲۳:۰۸ ۱۴۰۰/۷/۲۷
سند تحول قوه قضا که این همه زحمت برایش کشیدید باید با معرفی مفسدین به قوه قضاییه از سوی دولت وارد فاز عملیاتی شود
ناشناس۲۲۴۸۷۷۶۰۹:۵۹:۲۳ ۱۴۰۰/۷/۲۷
بر من که صبوحی زده ام خرقه حرام است ای مجلسیان راه شفافیت اموال و رای شما کدام است
ناشناس۲۲۴۸۷۴۵۰۹:۴۵:۲۱ ۱۴۰۰/۷/۲۷
هنوز رئیس دانشگاهها عوض نشدن و همان غربزده قبلی سوار بر اسب مراد بر ملت می تازند...
رضا۲۲۴۸۷۹۴۱۰:۰۶:۳۹ ۱۴۰۰/۷/۲۷
در وزارت ارتباطات معاون برنامه ریزی . معاون سازمان فناوری اطلاعات معاون حراست هیات مدیره شرکته های وابسته عوض شده
ناشناس۲۲۴۸۸۱۷۱۰:۱۳:۴۰ ۱۴۰۰/۷/۲۷
وزارت نیرو را دریابید. همه مدیران قبلی سرجایشان هستند و کارکنان وزارت نیرو گلایه مند که چرا تغییرات انجام نمی شود.
ناشناس۲۲۴۸۸۲۷۱۰:۱۷:۳۶ ۱۴۰۰/۷/۲۷
الان دیگه کل صندلی های مدیریتی رسیده به مدیران انقلابی جهادی میدانی مقاومتی . الان دیگه مردم منتظرن نتیجه این مدیریت رو سر سفره هاشون ببینن . دیگه هیچ عذر و بهانه ای مورد قبول نیست
ناشناس۲۲۴۸۸۵۲۱۰:۲۵:۵۸ ۱۴۰۰/۷/۲۷
کلا مدیریت کل مملکت رو بدید دست فارغ التحصیلای امام صادق
ناشناس۲۲۴۹۱۳۵۱۲:۵۵:۳۱ ۱۴۰۰/۷/۲۷
جاده تهران _ شمال و مصلای تهران رو بدید دست فارغ التحصیلای امام صادق . سریع فوری انقلابی تمومش کنید . مردم احساس آرامش کنند
ناشناس۲۲۵۰۰۷۰۰۶:۳۸:۳۹ ۱۴۰۰/۷/۲۸
درود سالی که نیکوست از بهارش پیداست انشاالله امسال. خوب نشد سال دیگه تا چهل سال دیگه
ناشناس۲۲۴۸۹۳۵۱۱:۰۳:۱۶ ۱۴۰۰/۷/۲۷
تغییر مدیران وزارت بهداشت و روئسای دانشگاههای علوم پزشکی از نان شب واجبتر است
ناشناس۲۲۴۸۹۳۹۱۱:۰۴:۴۶ ۱۴۰۰/۷/۲۷
چند نفری در دانشگاه امام صادق ، درحال ارائه پایان نامه و تسویه حساب دانشگاه هستند تا انشاالله اون چند پست خالی را تصاحب کنند.
ناشناس۲۲۴۸۹۹۹۱۱:۳۶:۱۹ ۱۴۰۰/۷/۲۷
به نظرم دانشگاه امام صادق جمع کنید.
ناشناس۲۲۴۹۰۳۴۱۱:۵۵:۱۰ ۱۴۰۰/۷/۲۷
دلم برای آقای قاسمی میسوزه که باید در هر ساعت از وزارتش 115واحد مسکن بسازه و تحویل بده حتی ساعاتی که در مجلس داشت رای اعتماد میگرفتم هم حساب کردم!!!!!!!!!!! 10000000واحد در هر سال تقسیم بر 12ماه میشود 83000واحد .در هر روز 2777واحد میشود و در هر ساعت115 واحد میشود!!!!!
ناشناس۲۲۴۹۳۲۵۱۵:۰۶:۵۹ ۱۴۰۰/۷/۲۷
به نظرم اینو پرینت بگیرید تو دانشگاه امام صادق نصب کنید بنده خداها اذیت نشن
ناشناس۲۲۴۹۴۸۲۱۶:۳۹:۲۸ ۱۴۰۰/۷/۲۷
در گزارش آمده خانه تکانی در وزارت ارشاد. دلیلش این است که در مملکت ما هر کسی بلا استثنا فکر می کند در امور فرهنگی صاحب نظر است و بهتر می تواند دیگران را ارشاد نماید. هیچکس خود را ناتوان از اداره امورات این وزارتخانه نمی داند. باور ندارید بروید بپرسید.
ناشناس۲۲۴۹۵۴۷۱۷:۲۳:۰۱ ۱۴۰۰/۷/۲۷
مهمترین تغییراتی که لازم است، تغییر در بدنه بانک مرکزی است.
ناشناس۲۲۴۹۵۷۸۱۷:۵۰:۲۴ ۱۴۰۰/۷/۲۷
دم امام صادق گرم چقدر مدیر زایید
ناشناس۲۲۵۰۰۴۲۰۲:۴۹:۱۰ ۱۴۰۰/۷/۲۸
تا فارغ اتحصیل های دانشگاه امام صادق هستند هیچ پستی خالی نمی ماند
کتابدار۲۲۵۰۱۲۲۰۷:۵۵:۱۵ ۱۴۰۰/۷/۲۸
وزیر ارشاد در حوزه کتاب وکتابخوانی وفرهنگ مطالعه هبچ اقدام فعلا انجام نداده کاش زودتر هیت امنا ودبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی رو تغییر دهد وپیشنهاد رئیس کتابخانه ملی هم که خبر نیست هردو سازمان بلا تکلیف هستن
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. چهارنعل رفتن اسب تورم !

  2. تیر خوردن که چیزی نیست، تکه تکه هم شده اند! اما...

  3. چرا مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمی کند؟!

  4. سردار فدوی: عملیات وعده صادق ۳ ‌حتماً اجرایی خواهد شد

  5. چرا به مردم نمی گوئیم! 

  6. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  7. چه کسی ماجرای قطعی برق را درست روایت می‌کند؟!

  8. توصیه‌های زیباکلام به پزشکیان/ تصور مردم از فساد مسئولان به روایت باهنر/ بانکی‌پور: فروکنندگان پونز، منتقد قانون حجاب شده‌اند!

  9. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

  10. توهین جنجالی حمید رسایی به پزشکیان بعد از بغض کردن برای همسر مرحومش

  11.  معامله بزرگ بر سر سوریه

  12. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  13. توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها

  14. نظر روحانی نسبت به جلیلی/ اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدید، برای ارزش پول ملی هم فکری کنید!/ پاسخ فواد ایزدی به حاشیه‌های یک مصاحبه

  15. استقبال از موضع اخیر قالیباف/ سهم‌خواهی‌ها صدای پسر رئیس‌جمهور را درآورد

  16. نشاطی که نباید از دانشگاه دریغ شود

  17. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

  18. امان از این یاغی!..

  19. همسایه جدید اموی - صهیونی اردوغان!

  20. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: تیم اقتصادی آقای پزشکیان حتی الفبای اقتصاد را هم بلد نیست/ مسئله حجاب برجسته می‌‎شود تا مردم سراغ مطالبات مهم نروند

  21. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  22. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

  23. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  24. رهبر انقلاب: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایه‌داران غربی است

  25. اسد در سوریه؛ نه دولت_ ملت سازی، نه رفاه!

آخرین عناوین