شورای نگهبان مصوبه اعطای زمین به خانوارهای دارای ۴ فرزند و بیشتر را تایید کرد

  4031106030 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی شورای نگهبان گفت: تبصره ۱۰ بودجه درباره اختصاص زمین رایگان برای خانوارهای دارای ۴ فرزند و بیشتر بود که ایراداتی داشت، اما مجلس ایرادات را رفع کرد و دیگر ما ایرادی به این مصوبه نداریم.

شورای نگهبان مصوبه اعطای زمین به خانوارهای دارای ۴ فرزند و بیشتر را تایید کرد

به گزارش مهر، دقایقی پیش نشست خبری هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان در محل این شورا آغاز شد.

طحان نظیف اظهار کرد: بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در رفت و آمد بین مجلس و شورای نگهبان است. ما در مرحله اول ایرادات و ابهاماتی به بخش اول این لایحه گرفتیم که مجلس اصلاحاتی را اعمال کرد تا ایرادات وارده به بخش اول لایحه بودجه از سوی شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام رفع شود.

وی بیان کرد: مجلس بسیاری از ایرادات وارده به بخش اول لایحه بودجه سال آینده را رفع کرده است، اما هنوز هم ایراداتی پابرجاست و ما نتیجه بررسی‌های خود را امروز برای رفع ایراد، به مجلس شورای اسلامی ارجاع می‌دهیم‌.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: مجلس ایرادات وارده به مصوبه بودجه درباره مالیات بر زمین‌های لوکس را رفع کرد و دیگر این مصوبه ایرادی ندارد.

طحان نظیف افزود: مجلس مصوبه‌ای درباره حقوق گمرکی واردات گوشی‌های تلفن همراه داشت که ایراداتی داشت و در رفت و برگشت مصوبه بین مجلس و شورای نگهبان، تأیید شد و از نظر ما این مصوبه برخلاف قانون اساسی و شرع مقدس نیست.

وی در ادامه، گفت: تبصره ۱۰ بودجه درباره اختصاص زمین رایگان برای خانوارهای دارای ۴ فرزند و بیشتر بود که ایراداتی داشت، اما مجلس ایرادات را رفع کرد و دیگر ما ایراد و ابهامی نسبت به این مصوبه نداریم.

ایراد شورای نگهبان بر مالیات بر خودروهای لوکس پابرجاست

طحان نظیف افزود: در تبصره اول بخش اول لایحه بودجه حکمی درباره مالیات سالانه خودروهای لوکس داشتیم که کلیت این حکم در سال‌های قبل نیز وجود داشت و مورد تأیید ما بود.

وی بیان کرد: ما در مرحله اول نسبت به بخشی از اجزای این حکم ایراداتی گرفتیم که مجلس با اصلاحاتی که انجام داد، این ایرادات را برطرف کرد.

سخنگوی شورای نگهبان توضیح داد: درباره مالیات از خودروهای لوکس نکته ما این بود که در مصوبه مجلس، صرفاً اشخاص حقیقی در نظر گرفته شده است و نسبت به شرکت‌های دولتی ابهام داشتیم که مجلس در مصوبه اصلاحی خود تاکید کرد این مالیات صرفاً از اشخاص حقیقی گرفته شود. بنابراین، همچنان این موضوع مورد ایراد شورای نگهبان است.

تصمیم‌گیری درباره لوایح پالرمو و CFT در اختیار مجمع تشخیص مصلحت نظام است

طحان نظیف در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، مبنی بر اینکه با توجه به اینکه در حال حاضر لوایح پالرمو و CFT در حال بررسی در کمیسیون‌های مجمع تشخیص مصلحت نظام است، دو نظریه ابهامی در این زمینه در مجلس وجود دارد؛ برخی از نمایندگان معتقدند که باید دوباره این موضوع به مجلس ارجاع شود تا درباره آن تصمیم‌گیری شود، اما رئیس مجلس گفته مجلس دهم درباره این موضوع تصمیم‌گیری کرده و عملاً دیگه دست مجلس نیست و باید مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مورد اعلام نظر کند. در این شرایط، بلاخره باید این دو لوایح به مجلس بیاید، یا آنکه در حیطه اختیارات مجمع است؟ از سوی دیگر، با فرض اینکه مجمع تشخیص نظرش را درباره این دو لایحه دهد، تکلیف چه می‌شود؟ آیا نتیجه بررسی موضوع، برای اعلام نظر و تصمیم‌گیری، به مجلس ارجاع می‌شود یا اینکه نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام در این زمینه، موضوع را تعیین تکلیف نهایی می‌کند، گفت: با توجه به اینکه این موضوع یک بار در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و شورای نگهبان هم نسبت به آن اظهارنظر کرد و موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد، طبیعتاً الان تصمیم‌گیری نهایی در این مورد در اختیار مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

وی بیان کرد: البته اینکه نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به این دو لوایح به صورت ماهوی چه خواهد بود، طبیعتاً یک جایی ممکن است خودش نظر نهایی را دهد و یک جایی ممکن است نیاز به ورود مجلس باشد، اما تصمیم‌گیری درباره این موضوع با توجه به نظام و ساختار حقوقی ما الان در اختیار مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  2. فرصت ترامپ برای ایران !

  3. شکایت محمد خاتمی از کیهان / حسین شریعتمداری احضار شد

  4. شائبه‌ مذاکرات پنهانی؟/ آتش‌بیار معرکه نباشیم!/ مسئولیت پرونده کرسنت با خاتمی، زنگنه و روحانی است

  5. پزشکیان یک پست دیگر به ظریف داد

  6. همه نفوذی اند غیر از ما !

  7. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: هاشمی رابطه با آمریکا را ضروری می‌دانست/ همکاری ایران و روسیه به نفع مردم دو کشور است/ مقابله به مثل با اسرائیل، عاقلانه‌ترین کار است

  8. رئیس مجلس خواستار پیگیری انتصابات غیرقانونی در دولت شد

  9. روایتی از نقش پخشان عزیزی در پژاک علیه ایران

  10. پزشکیان پوپولیست نیست/ ظریف نباید با جلیلی وارد چالش می‌شد/ بازگشت بابک زنجانی؟!

  11. سخنانی که فقط به نگرانی مردم دامن می‌زند

  12. ادعای تازه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره غنی‌سازی در ایران

  13. دکتر زرشناس: آقایان مسئول، آقایان اقتصاددان، چرا انقدر صبح تا شب دروغ می‌گویید؟

  14. فائزه هاشمی: از بی‌حجاب حمایت می‌کنم/ پدرم به میدان اعتقادی نداشت!

  15. توصیف تند کیهان از سخنان ظریف در داووس؛ آفتابه نداره!

  16. تذکر قالیباف به ظریف؛ کارگزاران نظام مراقب حرف‌های خود باشند

  17. تجمعاتی که سراسر ضرر است/ حمله آخوندی به قرارداد راهبردی ایران و روسیه/ لزوم همگرایی میانه‌روها

  18. چرا صهیونیست‌ها سرانجام به آتش‌بس تن دادند؟

  19. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

  20. دو طرف پرونده کرسنت آقایان زنگنه و جلیلی نیستند/ بازی‌های رسانه‌ای برای کم کردن فشار از روی متهم اصلی است

  21. علی مطهری‌: برقرای روابط با آمریکا به نفع آرمان‌های انقلاب است!

  22. پزشکیان دور بعد کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نخواهد شد

  23. همتی:‌ نمی‌توانیم حقوق بیشتری به کارمندان پرداخت کنیم

  24. نظرخواهی فرهنگستان زبان از مردم برای معادل واژه «bio»

  25. راز پشت پرده آمار نادرست وزارت بهداشت

آخرین عناوین