تحرکات اسلام‌هراسی در لندن روبه افزایش/ تخریب هفت مرکز اسلامی و مدرسه

  4031106144 ۰ نظر، ۲ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

پلیس لندن اعلام کرد که طی یک ماه گذشته، هفت مرکز اسلامی، از جمله مساجد و یک مدرسه ابتدایی، هدف حملات نفرت‌ انگیز قرار گرفته‌اند؛ تحولاتی که بار دیگر نگرانی‌ها درباره افزایش اسلام‌هراسی در انگلیس را تشدید کرده است.

تحرکات اسلام‌هراسی در لندن روبه افزایش/ تخریب هفت مرکز اسلامی و مدرسه

 به گزارش ایرنا، پلیس متروپلیتین اعلام کرد که این حوادث بین ۶ تا ۲۵ ژانویه ۲۰۲۵ (۱۷ دیماه تا ۶ بهمن ۱۴۰۳) رخ داده و شامل شعارنویسی‌های ضداسلامی روی دیوارهای مساجد و مراکز اجتماعی است. مساجدی مانند «نور الاسلام» و «جامع لیٹن» در کنار مدرسه ابتدایی «نور الاسلام» از جمله مراکزی بوده‌اند که مورد حملات نفرت‌پراکنی قرار گرفتند.

انجمن اسلامی «استراتفورد» که مسجد آن در ۲۳ ژانویه (چهارم بهمن) هدف این حملات قرار گرفته بود، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «مسجد ما از سال ۱۹۹۳ بخشی از این جامعه بوده و در تمام این سال‌ها محبت و احترام همسایگان خود را تجربه کرده‌ایم. امروز از حمایت گسترده مردم با هر پیشینه‌ای عمیقاً تحت تأثیر قرار گرفته‌ایم.»

این بیانیه افزود: «این اقدام نفرت‌آمیز و بزدلانه تنها مایه شرمساری عاملان آن است. اما مرعوب نخواهیم شد و با اتحاد و قدرت در کنار یکدیگر خواهیم ایستاد.»

پلیس لندن اعلام کرد که در حال بررسی این حوادث به‌عنوان یک سری جرائم نفرت‌انگیز است و احتمال می‌دهد این اقدامات با یک گروه نفرت‌پراکنی در سکوی تلگرام مرتبط باشد. گفته می‌شود این گروه به افرادی که این حملات را انجام دهند، مبالغی تا ۱۰۰ پوند پیشنهاد داده است.

«جان ساول»، معاون رئیس پلیس لندن، این حوادث را محکوم کرد و گفت: «ما درک می‌کنیم که این مجموعه حملات باعث نگرانی عمیق در میان جوامع مسلمان شده است. نفرت جایی در خیابان‌های ما ندارد و مقابله با آن در مرکز تلاش‌های ما برای ایجاد امنیت برای همه مردم لندن قرار دارد.»

وی افزود که پلیس گشت‌های محلی را در مناطق هدف‌گرفته‌شده افزایش داده و با رهبران جوامع محلی در تماس نزدیک است تا از امنیت و آرامش آنها اطمینان حاصل کند.

حملات اسلام‌هراسانه در انگلیس به ویژه پس از خروج این کشور از اتحادیه اروپا به‌شدت افزایش یافته است. طبق گزارش موسسه «تل ماما»، تعداد جرائم اسلام‌هراسی در سال گذشته میلادی ۳۰ درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش یافته است.

یکی از دلایل این افزایش، استفاده گسترده گروه‌های نفرت‌پراکنی از شبکه‌های اجتماعی برای تشویق به اقدامات خشونت‌آمیز علیه جوامع مسلمان عنوان شده است. گروه‌های افراطی اغلب از شبکه‌های اجتماعی برای هماهنگی و ترویج این نوع اقدامات استفاده می‌کنند.

رهبران جامعه اسلامی و نهادهای مدنی در انگلیس خواستار اقدامات جدی‌تر از سوی دولت و پلیس برای مقابله با اسلام‌هراسی و محافظت از اماکن دینی شده‌اند. سازمان‌های حقوق بشری هم بر لزوم تصویب قوانین سخت‌گیرانه‌تر برای برخورد با نفرت‌پراکنی آنلاین تأکید دارند.

«مسعود شجره» رئیس کمیسیون اسلامی حقوق بشر، در گفت‌وگو با ایرنا اعلام کرد که دولت انگلیس برای تأمین امنیت مراکز یهودیان سه میلیون پوند بودجه اختصاص داده، اما هیچ اعتباری برای حمایت از سازمان‌های اسلامی در نظر نگرفته است. وی تأکید کرد: «مسلمانان در انگلیس عملاً به شهروندان درجه دو تبدیل شده‌اند.»

شجره این وضعیت را نتیجه گسترش فضای نفرت دانست که به‌واسطه سیاستمداران و رسانه‌ها تشدید شده و با وضع قوانینی که مستقیماً مسلمانان را هدف قرار می‌دهد، اسلام‌هراسی را مشروع و آن را در فرهنگ کشور نهادینه کرده‌اند

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  2. فرصت ترامپ برای ایران !

  3. شکایت محمد خاتمی از کیهان / حسین شریعتمداری احضار شد

  4. شائبه‌ مذاکرات پنهانی؟/ آتش‌بیار معرکه نباشیم!/ مسئولیت پرونده کرسنت با خاتمی، زنگنه و روحانی است

  5. پزشکیان یک پست دیگر به ظریف داد

  6. همه نفوذی اند غیر از ما !

  7. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: هاشمی رابطه با آمریکا را ضروری می‌دانست/ همکاری ایران و روسیه به نفع مردم دو کشور است/ مقابله به مثل با اسرائیل، عاقلانه‌ترین کار است

  8. رئیس مجلس خواستار پیگیری انتصابات غیرقانونی در دولت شد

  9. روایتی از نقش پخشان عزیزی در پژاک علیه ایران

  10. پزشکیان پوپولیست نیست/ ظریف نباید با جلیلی وارد چالش می‌شد/ بازگشت بابک زنجانی؟!

  11. سخنانی که فقط به نگرانی مردم دامن می‌زند

  12. ادعای تازه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره غنی‌سازی در ایران

  13. دکتر زرشناس: آقایان مسئول، آقایان اقتصاددان، چرا انقدر صبح تا شب دروغ می‌گویید؟

  14. فائزه هاشمی: از بی‌حجاب حمایت می‌کنم/ پدرم به میدان اعتقادی نداشت!

  15. توصیف تند کیهان از سخنان ظریف در داووس؛ آفتابه نداره!

  16. تذکر قالیباف به ظریف؛ کارگزاران نظام مراقب حرف‌های خود باشند

  17. تجمعاتی که سراسر ضرر است/ حمله آخوندی به قرارداد راهبردی ایران و روسیه/ لزوم همگرایی میانه‌روها

  18. چرا صهیونیست‌ها سرانجام به آتش‌بس تن دادند؟

  19. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

  20. دو طرف پرونده کرسنت آقایان زنگنه و جلیلی نیستند/ بازی‌های رسانه‌ای برای کم کردن فشار از روی متهم اصلی است

  21. علی مطهری‌: برقرای روابط با آمریکا به نفع آرمان‌های انقلاب است!

  22. پزشکیان دور بعد کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نخواهد شد

  23. همتی:‌ نمی‌توانیم حقوق بیشتری به کارمندان پرداخت کنیم

  24. نظرخواهی فرهنگستان زبان از مردم برای معادل واژه «bio»

  25. راز پشت پرده آمار نادرست وزارت بهداشت

آخرین عناوین