فرم ارزیابی مهاجرت کاری به استرالیا از یونیک ویزا

گزارش بازرگانی،   4011130019

در این مقاله به این پرسش پاسخ می‌دهیم که فرم ارزیابی مهاجرت کاری به استرالیا چیست و چه فاکتورهایی دارد؟

فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا از یونیک ویزا

مهاجرت به استرالیا به دلیل شرایط استاندارد زندگی و سطح رفاه و امنیت مطلوب و شرایط آب و هوایی دلپذیر، همیشه متقاضیان بسیاری داشته است. برای اقدام به مهاجرت، قبل از هر کاری ابتدا باید یک فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا که هدف آن، مشخص شدن نوع ویزا و ارزیابی شرایط متقاضی و سطح امتیاز اوست، تکمیل شود. موسسه مهاجرتی یونیک ویزا فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا را بر اساس نوع ویزای درخواستی شما به‌صورت آنلاین در وبسایت خود ارائه داده است. بعد از تکمیل این فرم، در صورت واجد شرایط بودن، مشاورین یونیک ویزا با شما تماس خواهند گرفت و در صورتی که امتیازتان به حد نصاب نرسیده بود، تا حصول نتیجه مورد نظر همراه و راهنمای شما خواهند بود.

با ما همراه باشید تا به این پرسش که ماهیت فرم ارزیابی مهاجرت چیست و چه فاکتورهایی دارد پاسخ دهیم.

فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا چیست و شامل چه مواردی است؟

در واقع این فرم ثبت نام و ارزیابی، نوعی بررسی شرایط حال حاضر متقاضی و رتبه‌بندی او با توجه به امتیازاتی است که بر اساس جدول امتیازات مخصوص مربوطه، امکان کسب آن را دارد. فاکتورهایی که در این فرم موضوعیت داشته و مشمول کسب امتیاز می‌شوند مواردی مانند سن متقاضی مهاجرت، میزان تحصیلات، سوابق کاری، وضعیت تاهل و سطح زبان انگلیسی او است که مجموعا امتیاز متقاضی مهاجرت را مشخص می‌کنند. اگر پس از پر کردن فرم مهاجرت کاری به استرالیا، جمع امتیازات کسب شده به ۶۵ رسید، فرد واجد شرایطِ اقدام برای مهاجرت به استرالیا است. برای اینکه با موارد امتیازآور برای این فرم آشنا شوید و بدانید که چگونه می‌توانید جهت ارتقای امتیاز خود به سطح لازم تلاش کنید، اطلاعات مورد نیاز را به تفکیک در بخش بعد آورده‌ایم.

سن فرد متقاضی برای فرم ثبت نام مهاجرت به استرالیا

سن یکی از شروط بسیار مهم در این فرم بوده و یکی از موارد مهم در کسب امتیاز متقاضی در نظر گرفته ‌شده است. امتیازات مورد نظر این کشور برای سن به این صورت است که برای سن ۱۸ تا ۲۴ سال، ۲۵ امتیاز قابل کسب است، برای سن ۲۵ تا ۳۲ بیشترین امتیاز سن در نظر گرفته شده که ۳۰ امتیاز است، سن بین ۳۳ تا ۳۹ سال، ۲۵ امتیاز و متقاضیان مهاجرت به این کشور که سنی بین ۴۰ تا ۴۴ سال دارند، ۱۵ امتیاز کسب می‌کنند.

مدرک تحصیلی متقاضی برای فرم ثبت نام مهاجرت به استرالیا

مدرک تحصیلی فرد متقاضی نیز از فاکتورهای موثر در کسب امتیاز در فرم ارزیابی این کشور است. نحوه امتیازدهی در این جدول به این صورت است که مدرک فنی و حرفه‌ای یا مدرک کاردانی فرد متقاضی با مدرک دیپلم کشور استرالیا برابر در نظر گرفته شده که ۱۰ امتیاز دارد. مدرک کارشناسی از دانشگاه های سکشن 2، تنها 10 امتیاز خواهد داشت. مدرک کارشناسی دانشگاه­های سکشن 1 و کارشناسی ارشد نیز دارای امتیاز ۱۵ است. مدرک دکترا نیز برای فرد متقاضی مهاجرت دارای ۲۰ امتیاز است.

سابقه کاری و فعالیت

نحوه امتیازدهی به سوابق کاری متقاضی مهاجرت به استرالیا به دو صورت است؛ یکی سابقه کاری مرتبط با حرفه مورد نظر در این کشور و دیگری سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی که میزان امتیاز آن‌ها به شرح زیر است:

  • سابقه کاری مرتبط با مدرک تحصیلی و یا حرفه موردنظر: سه سال سابقه مرتبط با تحصیل ۵ امتیاز، ۵ سال سابقه دارای ۱۰ امتیاز و ۸ سال سابقه مرتبط با تحصیل، ۱۵ امتیاز برای متقاضی به همراه دارد.
مدرک و سطح زبان در فرم مهاجرت به استرالیا

یکی دیگر از مواردی که در فرم ثبت نام و ارزیابی مهاجرت به این کشور جزو امتیازات متقاضی است، مدرک زبان انگلیسی است. در این امتیازدهی آیلتس با نمره ۶ بدون امتیاز، آیلتس با نمره ۷، ۱۰ امتیاز و آیلتس با نمره ۸، ۲۰ امتیاز در نظر گرفته شده است.

شرایط اسپانسر

دارا بودن اسپانسر نیز در فرم ثبت نام و ارزیابی دارای امتیاز است. به این صورت که کارفرما یا اسپانسرشیپ ایالتی ساب‌کلاس ۱۹۰ دارای ۵ امتیاز و ساب‌کلاس ۴۸۹ دارای 15 امتیاز است. علاوه بر این اسپانسرشیپ فامیلی نیز 15 امتیاز دارد.

سایر موارد

از سایر موارد دارای امتیاز در این فرم، تحصیل در استرالیا به مدت ۲ سال است که ۵ امتیاز دارد. اگر همسر متقاضی، شهروند این کشور نباشد، حداقل نمره آیلتس ۶ داشته باشد و شغل او هم از مشاغل مورد نیاز این کشور باشد، می تواند 10 امتیاز به فرد متقاضی مهاجرت تعلق می‌گیرد. چنانچه متقاضی مجرد باشد، این مورد به تنهایی 10 امتیاز برای وی خواهد داشت. مورد بعدی، سپری کردن دوره‌های تخصصی سالانه در استرالیا است که ۵ امتیاز به همراه دارد. تسلط به ترجمه بین زبان مادری و زبان انگلیسی نیز ۵ امتیاز دارد.

دفتر مهاجرتی یونیک ویزا

گروه مهاجرتی یونیک ویزا که به‌طور تخصصی تنها در زمینه مهاجرت به استرالیا فعالیت می‌کند در وبسایت خود فرم‌های ارزیابی ویزای مورد نظر شما را برای مهاجرت به این کشور ارائه داده است. شما با تکمیل این فرم که به‌صورت پرسشنامه آنلاین طراحی شده است، علاوه بر ارزیابی امتیاز خود، در صورت کسب حد نصاب امتیاز برای مهاجرت به استرالیا توسط مشاوران مجرب این گروه راهنمایی می‌شوید. یونیک ویزا شما را تا مقصد همراهی می‌کند!

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

پربحث‌های دیروز

  1. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

  2. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

  3. عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو/ افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار/ مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟

  4. پنتاگون: کشتی‌های جنگی ما به شدت مورد حمله قرار گرفتند

  5. «بی‌بی» در مخمصه

  6. انتقاد شدید کیهان از معاون حسن روحانی

  7. آملی لاریجانی: ۴۰ بند FATF در کشور در حال اجراست

  8. آتش سوزی ناو هواپیمابر آمریکایی بعد از اصابت موشک های یمنی

  9. ترامپ به دنبال چیست؟!

  10. سخنگوی دولت: هیچ مافیایی توان ایستادگی مقابل وفاق مردم ایران را ندارد

  11. ویروس مسری «بچه پولدارها» !

  12. غول های فناوری و کیک قدرت !

  13. قاضی پرونده پالیزدار : او به دنبال مطرح شدن است

  14. رقابت ایران‌درباشگاه فضایی‌جهان/شمارش‌معکوس برای پرتاب سامان

  15. گروسی وارد تهران شد

  16. حزب الله پس از نصرالله

  17. نامه وزیر اصلاحات به وزیر راه؛حمزه شکیب را برکنار کنید!

  18. وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود

پربحث‌های هفته

  1. دستاورد‌سازی برای دولت با قطع برق !

  2. یک یادآوری مهم به ظریف

  3. روحانی، مقصر کمبود برق و گاز است/ قطعی‌بودن شوک تورمی با سیاست‌های همتی/ واکنش سعید مرتضوی به ادعاهای پالیزدار

  4. دوران ترامپ و گام های کليدی در بازدارندگی هسته‌ ای ایران

  5. شگرد جدید تاکسی‌های اینترنتی برای افزایش هزینه سفر

  6. مازوت سوزی ، قطع برق و باقی قضایا !

  7. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

  8. سندورم ALS اپوزیسیون

  9. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

  10. باتلاق «بی بی»

  11. پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

  12. عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو/ افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار/ مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟

  13. محمود عباس: غزه در معرض نکبت دیگری قرار دارد

  14. آزمایش موشک قاره‌پیما توسط ایران؟/ گلایه‌های تند و تیز هاشمی از دولت پزشکیان/ ارتباط قطعی برق و برجام به‌ روایت یک نماینده مجلس

  15. افتتاح کلینیک ترک بی‌حجابی؟!

  16. سردار موسوی: پایگاه‌ها‌ی ‌موشکی را در عمق کشور توسعه دادیم

  17. نقاب هایی که وزارت بهداشت بر صورتش می زند!

  18. حد و مرز شفاف‌سازی اخبار تا کجاست؟

  19. میلیونها اتباع از یارانه استفاده می کنند/هیچ کمک بین المللی انجام نمی شود

  20. آیا ترامپ واقعا سر عقل آمده؟!

  21. آهای آقا و خانم سلبریتی! 

  22. پزشکیان در جلسه شورای عالی فضای مجازی: ادامه فیلترینگ قابل قبول نیست  

  23. ۳ نکته در مورد رویکرد احتمالی دولت ترامپ نسبت به ایران

  24. پنتاگون: کشتی‌های جنگی ما به شدت مورد حمله قرار گرفتند

  25. «بی‌بی» در مخمصه

آخرین عناوین