به گزارش ایسنا، این اظهارات «ایمن صفدی»، وزیر امور خارجه اردن روز شنبه در یک جلسه گفتوگو در امان، پایتخت این کشور مطرح شد.
در ۲۶ اکتبر ۱۹۹۴، رژیم صهیونیستی و اردن معاهده صلحی را تحت نظارت آمریکا امضا کردند، اما روابط دو طرف به دنبال تشدید تجاوزات مکرر این رژیم در سرزمینهای فلسطینی به طور کلی و شهر قدس و مسجد الاقصی به طور خاص، شاهد چندین بحران بوده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی رسمی المملکه، الصفدی گفت: اردن برای دستیابی به صلحی عادلانه و فراگیر، توافقنامه صلح را در چارچوب جمعی عربی امضا کرد.
وزیر خارجه اردن افزود: اردن پس از امضای توافقنامه اسلو (۱۹۹۳) توسط برادرانمان در تشکیلات خودگردان فلسطین، این توافق را امضا کرد.
وی ادامه داد: اردن از آن زمان از این توافق برای خدمت به ملت برادر فلسطین و همچنین برای حفظ منافعمان استفاده میکند.
الصفدی با اشاره به «شنیدن درخواستهای بسیاری برای لغو توافقنامه صلح»، پرسید: «از این توافق چه کسی سود میبرد؟ چه فایدهای دارد؟»
وی توجیه کرد: «توافقنامه صلح زمینهای اشغالی را به ما بازگرداند، مرزهای ما را مشخص کرد و نقش ویژهای برای پادشاهی هاشمی اردن در مدیریت اماکن مقدس اسلامی و مسیحی قائل شد. اگر این نقش نبود، اسرائیل از طریق این خلأ به منظور تحمیل حاکمیت و مدیریت خود بر اماکن مقدس نفوذ میکرد.»
رئیس دستگاه دیپلماسی اردن تاکید کرد: «اگر لحظهای فکر میکردیم که لغو توافق صلح به خدمت به مردم فلسطین، حفاظت از اردن یا به انجام نقشش کمک میکند، دریغ نمیکردیم.»