احمد توکلی: موضوع CFT حل می‌شود

گروه سیاسی الف،   3970817078 ۱۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تحریم‌های امریکا علیه ایران تاکید کرد: اصل موضوع این است که مسائل داخلی باید درست شود. عمده مسائل ما مسائل داخلی است و گفت‌و‌گوی ملی یکی از لوازم کار است که اگر ما کمتر با هم دعوا کنیم و بر سر مشترکات صحبت کنیم برای همه بهتر و به نفع همه کشور خواهد بود.

احمد توکلی: موضوع CFT حل می‌شود

به گزارش ایلنا، احمد توکلی در بیان ارزیابی خود از آغاز دور جدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: تحریم‌ها کار ما را دشوار می‌کند، اما راه را نمی‌بندد هرچند که آمریکایی‌ها می‌خواهند راه را ببندند و ما را منکوب کنند، اما تاکنون نتوانسته‌اند.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: تحریم‌ها هزینه تامین مایحتاج را برای ما بالا می‌برد، برای تامین کالا از این بندر به آن بندر رفتن هزینه را افزایش می‌دهد و همچنین باید از طرق غیرمعمول و حتی ارزان‌تر نفت بفروشیم، درنتیجه تحریم‌ها هزینه ملی ما را بالا می‌برد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «از چه ساز و کاری برای مقابله با تحریم‌ها می‌توانیم بهره ببریم و لزوم کاهش فاصله بین ملت و حاکمیت و تحقق گفت‌و‌گوی ملی را چقدر مهم می‌دانید؟»، گفت: این اصل موضوع است. اصل موضوع این است که مسائل داخلی باید درست شود. عمده مسائل ما مسائل داخلی است و گفت‌و‌گوی ملی یکی از لوازم کار است که اگر ما کمتر با هم دعوا کنیم و بر سر مشترکات صحبت کنیم، برای همه بهتر و به نفع همه کشور خواهد بود.

وی درباره رد CFT در شورای نگهبان گفت: گفت‌و‌گوی ملی یعنی اینکه ما با هم دعوا نکنیم، اما حالا داریم سر مصلحت‌سنجی جر و بحث می‌کنیم. مصلحت سنجی را مجلس انجام می‌دهد و شورای نگهبان درباره اینکه با شرع و قانون اساسی سازگار هست یا نیست، نظرش را می‌دهد. شورای نگهبان CFT را رد نکرد، بلکه گفته که اینجای متن یا کلمه با قانون اساسی یا شرع همخوانی ندارد. شورای نگهبان لایحه یا طرحی را رد نمی‌کند، بلکه تنها عدم تطابق لوایح و طرح‌ها با شرع و قانون اساسی را می‌گوید و دارد وظیفه‌اش را انجام می‌دهد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: مجلس نظر خودش را داده و گفته من مصلحت می‌دانم که تصویب شود، اگر شورای نگهبان تایید نکرد دوباره به مجلس برمی‌گردد و اگر به نتیجه نرسیدند به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع می‌شود. مجمع تشخیص هم چیزی را رد یا تصویب نمی‌کند بلکه بررسی می‌کند که با سیاست‌های کلی نظام تطابق دارد یا نه؛ که این هم اصل ۱۱۰ قانون اساسی است.

توکلی خاطرنشان کرد: تشخیص مصداق بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی را به مجمع تشخیص مصلحت دادند و مجمع هم دارد وظایفش را انجام می‌دهد. علیه یکدیگر جوسازی نکنیم، در عین حالی که مسیر قانونی در حال طی شدن است، هرکسی دارد نظر خودش را می‌گوید. هرچه قانون گفت: همان عملی می‌شود. مصلحت سنجی‌ها در دو نهاد مجلس و مجمع تشخیص انجام می‌شود.

رئیس هیات مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید سرنوشت CFT به کجا ختم شود؟، گفت: نمی‌دانم. باید دید که مجلس چکار می‌کند. عجله کردن به نفع‌مان نیست.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شورای عالی هماهنگی سه قوه و شورای عالی نظارت اصل تفکیک قوا را مخدوش نکرده است، گفت: برخی به جایگاه هیات نظارت توجه ندارند. در بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی آمده که تعیین سیاست‌های کلی کشور بعد از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، وظیفه رهبری است و نظارت هم وظیفه رهبری است.

توکلی تاکید کرد: رهبری قبلا نظارتشان را به مجمع تشخیص مصلحت نظام دادند و کمیسیون نظارت به این وظیفه عمل می‌کرد و همیشه هم این کار را انجام می‌داد و هیچ‌کس چیزی نمی‌گفت، اما الان که به CFT رسیدیم بهانه کرد‌ه‌اند که این‌ها دارند چنین و چنان می‌کنند. رهبری فقط این دفعه گفت که کمیسیون مجمع تشخیص مصلحت نظام این کار را نکند بلکه چندنفر از اعضا بین خودشان انتخاب کنند و من مسئولیت نظارتی خودم را به این جمع می‌دهم، یعنی آقا دارند نظارت می‌کنند.

این عضو شورای عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام (در مجمع تشخیص مصلحت) در پاسخ به این اظهارنظر که برخی معتقدند شورای عالی نظارت به تشکیل شورای نگهبان دوم انجامیده است، گفت: کسانی که این نظر را دارند اشتباهشان اینجاست که در اصل ۱۱۰ قانون اساسی گفته مصلحت کلی را رهبری تعیین و نظارت می‌کند. وقتی رهبری نظارت می‌کند یعنی همیشه کف می‌زند و تشویق می‌کند و نمی‌گوید که اشکال دارد؟ کار بدون اشکال نمی‌شود. رهبری وقتی نظارت می‌کنند کلی اشکال می‌گیرند، حال گفتند که این کار را این جمع انجام بدهند. این هیات نظارت فقط درمورد سیاست‌های کلی که ادامه قانون اساسی حساب می‌شود، حرف می‌زند و درباره چیز دیگری حرف نمی‌زند نه تعارض با قانون اساسی و نه تعارض با شرع دارد. از منشعبات قانون اساسی سیاست‌های کلی است.

توکلی در پاسخ به این سوال که «اگر CFT در این نهاد‌ها به نتیجه‌ای نرسید آیا احتمال دارد که مقام معظم رهبری به این موضوع ورود کنند؟»، گفت: نمی‌دانم. مصلحت را خودشان تشخیص می‌دهند، اما من فکر می‌کنم که موضوع حل می‌شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۶۲۶۸۳۱۱۳:۴۷:۳۷ ۱۳۹۷/۸/۱۷
شورای نگهبان لایحه یا طرحی را رد نمی‌کند، بلکه تنها عدم تطابق لوایح و طرح‌ها با شرع و قانون اساسی را می‌گوید و دارد وظیفه‌اش را انجام می‌دهد.....
ناشناس۶۲۷۴۸۶۰۶:۵۹:۴۸ ۱۳۹۷/۸/۱۸
پذیرش CFT یا کل ماجرای FATF یا پالرمو یا ۲۰۳۰ یا هر بسته و کادو و قراردادیکه از طرف شیطان باشه نه تنها مایه افتخار نیست بلکه باعث شرمساریست. ........ و فاجعه برجام بارزترین سند شرمساریست.
ناشناس۶۲۶۹۵۸۱۶:۱۸:۰۱ ۱۳۹۷/۸/۱۷
اتحادیه اروپا که دولت بهش دل خوش کرده چی شد
امید۶۲۷۳۵۶۲۳:۴۲:۱۴ ۱۳۹۷/۸/۱۷
بسم الله الرحمن الرحیم لطفا اتحادیه اروپا را تنزل ندهید بگویید کار چاق کن آمریکا.
ناشناس۶۲۶۹۷۰۱۶:۳۳:۳۵ ۱۳۹۷/۸/۱۷
آقای توکلی شما سیاستمدار هستید لطفا دوباره فضای مشارکت مردم رو بالا ببرید اجازه تاسیس احزاب مردمی را بدهید تا مردم مشارکت سیاسی هر چه بیشتر کنند و مطالبات خودشون رو بطور قانونی و با قدرت و حس تعلق بیشتر انجام بدن بگذارید مردم در این احزاب رشد کنند و در فرداها ، نمایندگان کارکشته ، مسئولیت پذیر و حرفه ای داشته باشیم
ناشناس۶۲۷۰۱۵۱۸:۰۰:۱۰ ۱۳۹۷/۸/۱۷
ریاست محترم دیده بان شفافیت و عدالت الان مدت 23 ماه است که نماد بانک پاسارگاد به علت عدم شفافیت در بورس بسته است و مسولان انهم یکنفرشان در مجمع تشخیص مشاور اقتصادی است لطفا از این شخص که دسترسی مستقیم دارید علت این ظلم به سهامداران را بررسی بفرمایید
ناشناس۶۲۷۰۳۶۱۸:۴۰:۵۳ ۱۳۹۷/۸/۱۷
آقای توکلی آقای کاظمی از لجاجت های شما با دولت احمدی نژاد (که امروز درست بودن طرح های کارت سوخت و یارانه و..... اثبات شده ) و ممانعت از ورود گندم به کشور توسط مجلس و به خطر افتادن زنجیره غذایی کشور زیاد گفتن در مورد CFT که هم واضح هست قراره بریم تو طرح نفت در برابر غذای اروپا و تحریم لیزری و عدم امکان دور زدن تحریم ها و فشار بعدی هم پذیرش اسرائیله
جلواتی ناسوتی۶۲۷۰۵۳۱۸:۵۲:۴۰ ۱۳۹۷/۸/۱۷
از ریاست سمن دیده بان شفافیت و عدالت که مواضع واقع بینانه و بجا و اصولی و بدون تفریط و افراط دارند قدر دانی می کنیم و برای مبارزه با فساد برای ایشان ارزوی موفقیت داریم
ناشناس۶۲۷۰۵۶۱۸:۵۶:۳۶ ۱۳۹۷/۸/۱۷
میخواهید سر سفره جهانی بنشینید باید قواعد مقبول بقیه را مراعات کنید، به همین سادگی.
جوان۶۲۷۰۷۸۱۹:۱۴:۵۹ ۱۳۹۷/۸/۱۷
برادر توکلی عزیز زمانی که تحریم نبودیم و نفت می فروختیم چه گشایشی در کار من جوان ایجاد شد. من همیشه درگیر مشکلات بودم. با رد یا تصویب CFT یا هر چیز دیگری در حال من تغییری ایجاد نخواهد شد. من نه مسافرت خارجی رفتم و نه بنا دارم بروم . پس نگرانی ندارم. قبلا نون با تخم مرغ می خوردم الان فقط نون خالی. من نسبت به همه چیز بی تفاوت شده ام.
جوان 2۶۲۷۵۹۲۱۱:۰۳:۴۳ ۱۳۹۷/۸/۱۸
جناب دکتر توکلی بزرگوار، مشکل یکی دو تا نیست! ما مردم دیگه اعتماد نداریم که حتی این طرح تصویب هم بشه خیرش و نفعش رو بارز تو جامعه و کشورمون و زندگی هامون ببینیم. باز یک عده احتمالا ثروتمندتر میشوند و این وسط یه تغییر کوچولو میدهند تا صدای مردم در نیاید....... تنها راه مسئولین این هست تا ده سال آینده به شدت اعتماد مردم رو جلب کنند. تاکید میکنم تنها راهشون هست.............
ناشناس۶۲۷۱۴۱۲۰:۲۶:۰۷ ۱۳۹۷/۸/۱۷
مشکل اینجاست که ته دیگ دیگه چیزی نیست اون یک زره هم که مونده بود یکسری صاحب شدن
ناشناس۶۲۷۱۶۹۲۰:۴۱:۰۲ ۱۳۹۷/۸/۱۷
ادامه...فرضا واردfatf شدیم بعد چی تصمیمات را در بست بپذیریم ؟فرصتی تلقی کنیم که به چالش تبدیل نشود ویا چالشی تلقی کنیم که به فرصت تبدیل کنیم موضع انها در مورد جبهه مقاومت چیست وبه انها تفهیم شده که ثبات وامنیت ساز و ازادی بخش است یا خیر
ناشناس۶۲۷۲۳۵۲۱:۴۳:۴۰ ۱۳۹۷/۸/۱۷
ادامه.. اقایان دولتی با افتخار(وزیر صنعت) میگوید می خواهیم ده هزار بنگاه صنعتی را نوسازی کنیم و وتسهیلات بدهیم این یعنی تزریق پول کم قدرت افزایش نقدینگی کاهش قدرت خرید ثابت یعنی تبدیل نقدینگی یک هزار میلیارد وپانصد هزار میلیارد تومانی به سه هزار هزار میلیارد تومانی اجازه ندهید اقای توکلی
ناشناس۶۲۷۲۵۸۲۱:۵۸:۴۱ ۱۳۹۷/۸/۱۷
میگویید راهکار؟مدیریت عرضه وتقاضای واقعی ارز از سوی مجلس ودولت توسط بانک مرکزی با قیمت ثابت وعادلانه وبایکوت بازار ثانویه-پایش نقدینگی روزانه بانکها ومبارزه با سفته بازی- مالیات بر سود بانکی- بلوکه کردن درصد قابل توجهی از سپرده های بالای ده میلیارد تومان-حذف معافیتهای مالیاتی شبه دولتی ها-فروش منابع طبیعی برق گاز به شبه دولتی هانزدیک به نرخ جهانی-دیگر نیازی به افزایش قیمت حاملهای انرزی نیست وپول ریالی وارزی که ازاین طریق بدست می اید به تولید صنعتی واقعی اختصاص دهید بشرط بهره وری وسابقه کارگری مالیاتی
yektanetتریبون

آخرین عناوین