اسباب کشی کاری پرهزینه، استرس زا و وقت گیر است. اما اگر خانواده ای بزرگ داشته باشید می تواند عذاب آور شود. به محض اینکه وسایل را جمع کنید بچه های کوچک زیر دست و پایتان می آیند. به همین دلیل می خواهیم در این رابطه کمک تان کنیم و نکاتی را در اختیارتان بگذاریم. اگر میخواهید از یک متخصص کمک بگیرید میتونید در قدم اول میتوانید برآورد قیمت اتوبار و باربری را در شهر خودتان داشته باشید. مثلا اگر به دنبال یک شرکت باربری در تهران باشید میتوانید درخواست باربری ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، میتوانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.
- اول همه چیز را بیرون بریزید
طی سال ها وسایل اضافه توی خانه تان تلنبار می شود. پیش از شروع بسته بندی اول باید اتاق به اتاق همه وسایل اضافه را بیرون بریزید. در این صورت باز کردن جعبه ها در خانه جدید وقتگیر نمی شود و وسایل اضافه را با خود می برید.
از کمد و دراور شروع کنید چون بچه ها زود لباسهایشان را کثیف می کنند. بعد به سراغ اسباب بازی ها بروید چون بچه ها زود نسبت به یک اسباب بازی بی تفاوت شده و دوست دارند چیزهای دیگر را هم بیرون بکشند. بهتر است در نبود بچه ها اسباب بازی هایشان را بیرون بریزید وگرنه دوست دارند با همه آنها بازی کنند. می توانید اسباب بازی های اضافه را به صورت آنلاین فروخته یا به کسی ببخشید.
والدین دوست دارند اسباب بازی های دوران کودکی بچه هایشان را نگه دارند اما به سرعت جعبه های پر از رنگ و کاردستی و آلبوم خانه تان را پر می کنند. پس بهتر است چیزهای اضافه را جدا کرده و دور بریزید.
- زودتر دست به کار شوید
با وجود بچه ها همه چیز سخت تر می شود. پس بهتر است کارها را زودتر شروع کنید. پس از بیرون ریختن همه چیز اثاثیه ای را که تا هفته ها به آن نیاز ندارید بسته بندی کنید. مثلا وسایل آشپزخانه تا لحظه آخر استفاده می شوند، اما اگر نمی خواهید مهمانی ترتیب دهید یا قرار نیست دیگر آشپزی کنید، ظرف و ظروف اصلی را کنار بگذارید.
- از بچه ها کمک بگیرید
تجربه اسباب کشی به خانه جدید را با بچه ها شریک شوید. شاید دوست داشته باشند در بهم ریختن و بعد جمع کردن وسایل سهیم شوند. به بچه ها خودکارهای رنگی بدهید تا اتاق مربوط به هر جعبه را روی آن بنویسند یا از آنها بخواهید 10 وسیله برای بخشیدن به خیریه را پیدا کنند.
در روز اسباب کشی بهتر است بچه ها را نزد اقوام بگذارید. در غیر این صورت وظایفی را به آنها محول کنید تا زیر دست و پایتان نباشند. بسته به سن یا توانایی شان از آنها بخواهید چیزهای نشکن را بسته بندی کرده، یخچال و کابینت را خالی کرده، و جعبه های سبک را حمل و نقل کنند. یا اینکه از آنها بخواهید در تمیز کردن خانه جدید یا قدیمی به شما کمک کنند. این کارها باعث می شود در روز جابجایی حس خوبی داشته باشند. بچه های کوچک تر به تشویق و جایزه نیاز دارند تا انگیزه بگیرند.
- از لحاظ عاطفی مراقب بچه ها باشید
اسباب کشی برای برخی از بچه ها ناراحت کننده است، مخصوصا اگر از دوستان و همکلاسی ها دور می شوند. می توانید با بچه ها صحبت کنید یا از آنها بخواهید دکور اتاق شان را انتخاب کنند تا به این وسیله روحیه شان عوض شود. حتی می توانید از آنها بخواهید از خانه قدیمی یادگاری برداشته یا در باغچه آن درخت بکارند.
به بچه ها یادآوری کنید که اسباب کشی به خانه جدید به نفع آنهاست و هر وقت بخواهند می توانند با دوستان قدیمی شان ارتباط داشته باشند.
- برای راحت تر کردن کارها از افراد حرفه ای کمک بگیرید
استفاده از مهارت و تخصص افراد حرفه ای اسباب کشی را راحت و آسان میکند. همچنین فشار کمتری به شما وارد می شود. درباره شرکت های مختلف خوب تحقیق کنید. اگر در آخر هفته یا تعطیلات اسباب کشی می کنید، بچه ها را در زمین بازی یا مرکز بازی بگذارید و در ساعت مقرر به دنبالشان بروید.
کمک گرفتن از افراد متخصص باعث می شود همه کارها طبق روال پیش برود. می توانید در این باره با مشاور املاک هم صحبت کنید تا مراحل خرید و فروش خوب طی شود.
نکاتی برای روز اسباب کشی
در روز اسباب کشی هم این نکات را دنبال کنید تا کارها بهتر پیش بروید.
شارژر تلفن، آی پد و کنسول های دستی را در دسترس قرار دهید تا شاید بچه ها حوصله شان سر برود و بازی کنند.
به فکر اینترنت باشید چون شاید در خانه جدید به آن نیاز داشته باشید و بچه ها به این وسیله سرگرم شوند.
برای بچه ها ساک مخصوص آماده کنید تا با اسنک و خوردنی ها کمتر بهانه گیری کنند.
داروهای ضروری و جعبه کمک های اولیه را آماده نگه دارید.
پوشک نوزاد را هم فراموش نکنید. در آن روز به کلی دستمال و شیر و لباس نیاز دارد.