نظر روحانی نسبت به جلیلی/ اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدید، برای ارزش پول ملی هم فکری کنید!/ پاسخ فواد ایزدی به حاشیه‌های یک مصاحبه

گروه سیاسی الف،   4030928083 ۵۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال‌کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند‌ ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی «الف» با رصد اخبار، رویدادهای مهم و همچنین تحلیل‌های صورت‌گرفته، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

نظر روحانی نسبت به جلیلی/ اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدید، برای ارزش پول ملی هم فکری کنید!/ پاسخ فواد ایزدی به حاشیه‌های یک مصاحبه

خرق عادت رئیس‌جمهور از نظر روزنامه دولت

روزنامه ایران نوشت:

عذرخواهی رئیس جمهوری از ایرانیان بابت کمبودهای حوزه انرژی و مشکلات ایجاد شده برای مردم، نمونه نادری از عذرخواهی عالی‌ترین مدیر اجرایی کشور از مردم است. این عذرخواهی برای ایرانیان مطلوب و مقبول است، اما قدری تازه و عجیب هم می‌نماید. ایرانیان در شبکه‌های اجتماعی بارها خبر عذرخواهی فلان مقام و مسئول کشورهای جنوب شرق آسیا را برای خود ارسال کرده و این دریغ را خورده‌اند که چرا در کشور خود چنین احترامی از مسئولان ایران نسبت به مردم خویش دیده نمی‌شود. اما این اتفاق در ایران هم افتاد، در ماه پنجم فعالیت دولت نوپای چهاردهم و آن هم از سوی رئیس جمهوری. عذرخواهی پزشکیان از مردم، هرچند کوتاه و در چند جمله بود، اما بازتاب بسیار داشت. علت این بازتاب را باید در عجیب و خارق عادت بودن آن دانست. عجیب و خارق عادت بود، زیرا تاکنون رسم مدیران در ایران دیگر بود.

مدیران در ایران در مواجهه با هر مشکلی که باید برای چرایی آن به مردم پاسخ می‌دادند، سه راه در پیش می‌گرفتند: یا با استفاده از کلمه «باید» به آینده حواله می‌دادند و با گفتن «باید این طور بشود» و «باید آن طور بشود» از سر خود باز می‌کردند. یا با استفاده از کلیدواژه‌های ابداعی حامیان سیاسی خود مانند «بانیان وضع موجود» همه مشکلات را به گردن مدیران سابق و دولت گذشته می‌انداختند. چاره سوم مدیران در مواجهه با پرسش‌ها و علامت سؤال‌های مردم این بود که با اعداد و ارقام بازی کنند. یعنی با جابه‌جا کردن اعداد و پس و پیش کردن آنها و یکی را جای دیگری خواندن، اصلاً صورت مسئله را پاک می‌کردند یا اینکه اعداد و ارقام را طوری گرد می‌کردند که انگاری مسئله و مشکل اصلاً آن طوری نیست که مردم فکر می‌کنند و اگر واقعاً از یک زاویه درست به مسئله نگاه کنیم، اتفاق همین حالا هم مسأله حل شده است و دیگر هیچ جایی برای نگرانی وجود ندارد.

******

توجیه تخلف دولتی با یک روایت وارونه

روزنامه جوان نوشت:

معاون حقوقی رئیس جمهور در اظهار نظری غیرمسئولانه و غیرحقوقی برای توجیه تخلف دولت در عبور از قانون به کارگیری اشخاص در مشاغل حساس، مرتکب یک دروغ شد! مجید انصاری که چندی پیش در برنامه گفت وگوی ویژه خبری رسانه ملی حاضر شده بود، درباره قانون ممنوعیت به کارگیری اشخاص در مشاغل حساس که خود یا خانواده‌های آنها دارای تابعیت دوگانه هستند، کوشید انتصاب محمد جواد ظریف برخلاف این قانون را با یک دروغ توجیه کند. او ادعا کرده «در نیرو‌های مسلح تعداد زیادی هستند که در مشاغل حساس‌اند و مشمول این قانون‌اند. در کشور‌های همجوار احیاناً ازدواج کرده‌اند و خودشان در شرایط و شغل حساس هستند.» 

از شخصیتی مانند انصاری با سابقه طولانی نمایندگی که اکنون هم در جایگاه حقوقی ریاست جمهوری نشسته، دور از انتظار بود که برای توجیه تخلف دولت، این‌گونه نسنجیده و بی‌محابا اظهار نظر کند. اولاً برای توجیه تخلف لازم نبود نیرو‌های مسلح را متهم به عبور از قانون کند، کافی بود در میان همکاران بلندپایه خود در دولت نگاهی بیندازد که چند نفر از فرزندان آنها تابعیت دوگانه دارند تا بداند تخلف دولت در انتصاب ظریف اولین آن نیست، ثانیاً با «احیاناً» و حدس و گمان نمی‌توان چنین اتهامی را متوجه نیرو‌های مسلح کرد، چراکه برخلاف نظر و ادعای ایشان، برابر قانون مجازات جرائم نیرو‌های مسلح، ازدواج کارکنان نیرو‌های مسلح با همسر خارجی دارای وصف مجرمانه است و به گفته یک مقام مطلع چنین ادعایی مصداق ندارد. 

بنابراین بهتر بود به جای آسمان ریسمان به هم بافتن، به قانون تمکین کند. از دولتی که علم قانون‌گرایی و احترام به قانون را برداشته، انتظار می‌رود که خود پیشتاز احترام به قانون باشد. از قدیم گفته‌اند، حرمت امامزاده به متولی آن است. البته قانونگذار راه برای اصلاح قانون باز گذاشته و اگر ایراد و اشکالی وجود دارد از مسیر قانونی آن دنبال کنند، نه اینکه با فرافکنی از اجرای قانون امتناع کنند.

******

چرا اردوغان به دنبال راه‌اندازی شبکه تلویزیونی برای ایرانی‌هاست؟

روزنامه فرهیختگان نوشت:

به‌تازگی مهمت زاهد سوباجی، مدیرکل سازمان رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) یا آن‌طور که خودشان تلفظ می‌کنند: «ت.ر.ت» در سخنانی بی‌پروا بیان کرد که این مجموعه بزرگ رسانه‌ای دولت ترکیه قصد دارد بخش فارسی‌زبان خود را با احداث یک شبکه راه‌اندازی کند. اما مسئله‌ای که سبب می‌شود تا ما نسبت به این خبر واکنش نشان دهیم اظهارات سوباجی است. او گفت: «ما ناگزیریم تعداد شبکه‌های خارجی‌زبان تی.آر.تی را افزایش دهیم، حتی اگر این اقدام باعث ناراحتی و خشم دولت ایران از ما شود.» ایران در شرایط یک جنگ فرهنگی تمام‌عیار از طرف رقبای منطقه‌ای و قدرت‌های بزرگ قرار دارد و به هر طریق ممکن که شده باید حواسش به نقشه‌های شوم گرگ‌های گرسنه باشد. حرف‌های بدون رودربایستی و رک مدیر TRT فقط نوک کوه یخ را به ما نشان می‌دهد و نمی‌تواند کل داستان و طراحی‌های دقیقی که در‌مورد ساخت و ایده‌پردازی شبکه‌های فارسی‌زبان دولتی وجود دارد را برای افکارعمومی ایرانیان توضیح دهد.

پیش از اینکه مدیر تی.آر.تی لب به سخن باز کند و از ناراحتی و خشم دولت ایران به‌خاطر ایجاد شبکه فارسی‌زبان حرف بزند از لزوم گسترش شبکه‌های این رسانه و نفوذ فرهنگ طیب و طاهر ترکیه به زندگی ۵ میلیارد انسان در سراسر جهان صحبت کرده بود. زاهد سوباجی بدون اینکه خنده‌اش بگیرد گفت که رسانه‌های عمومی ترکیه و در رأس آنها تی.آر.تی برای برپایی جهانی عادلانه‌تر در حوزه پلتفرم‌ها تلاش می‌کنند. اما واقعیت میدان چیز دیگری می‌گوید، فقط کافی است گوش شنوا و چشم بینایی برای پذیرش ادله موجود و رد حرف‌های بی‌پایه و اساس این مدیر ترکیه‌ای وجود داشته باشد. ماهواره به جزء لاینفکی از خانه بسیاری از ایرانیان تبدیل شده و به همین واسطه مردم کشور ما به‌خوبی نسبت به کانسپت اصلی آثار نمایشی ترکیه‌ای آگاهی دارند. این درست است که سریال‌های تولید‌شده توسط فیلمسازان و کمپانی‌های رسانه‌ای ترکیه همچون پلتفرم‌ها و سرویس‌های پخش استریم غربی روی مسائلی همچون اقلیت‌های نژادی و جنسی تاکید نمی‌کنند ولی تمام تلاش خود را برای بسط پروژه نفوذ به کار می‌بندند تا از راه طرح عشق‌های مثلثی، مربعی و ذوزنقه‌ای، جامعه خود و حتی مردم کشورهای دور و اطراف را اغوا کنند و علاوه‌بر به دست آوردن بازار تولیدات فرهنگی کشور هدف، یاد امپراتوری عثمانی را از راه پی گرفتن ایدئولوژی سیاسی «نوعثمانی‌گری» زنده کنند.

ترکیه یا از طریق مداخله نظامی به شمال عراق و حمله نظامی به سوریه اقدامات بنیان‌کنش را پیش می‌برد یا در صورت عدم موفقیت در این زمینه کالای فرهنگی‌اش را روانه خانه مردم این منطقه، بالاخص ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس و مدیترانه می‌کند. به عبارت دیگر هرجایی که حزب اعتدال و توسعه نتواند پروژه نفوذ را با حمله نظامی به دیگر کشورها جلو ببرد از قدرت نرمش استفاده می‌کند.

******

اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدید، برای ارزش پول ملی هم فکری کنید!

روزنامه کیهان نوشت:

ارزش پول ملی در روزهای گذشته بر اساس نرخ‌ها در بازار آزاد در حال ثبت رکوردهای بی‌سابقه است، اما مسئولان دولت همچنان درگیر حاشیه‌هایی چون فیلترینگ هستند.  اسکناس دلار روز گذشته در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران ۶۳هزار و ۴۱۸ تومان و در حواله ۶۱هزار و ۷۵۲ تومان کشف قیمت شد. در میدان فردوسی تهران نیز دلار آزاد توسط دلالان مقابل صرافی‌ها ۷۵هزار و ۸۰۰ تومان قیمت‌گذاری شد. همچنین قیمت دلار در کانال‌های تلگرامی پس از سرک کشیدن به رکورد 77هزار تومان، در کانال ۷۶هزار تومان نوسان کرد.

نخستین نگرانی مردم از این وضعیت، تأثیر این قیمت‌ها بر بازارهای کالایی، به‌ویژه اقلامی است که مستقیماً با معیشت مردم ارتباط دارند. به طور سنتی، فروشندگان نیم‌نگاهی به قیمت‌ها در بازار غیررسمی دارند و با هر افزایشی، سعی می‌کنند قیمت کالاهای خود را افزایش دهند. همزمان‌شدن سیاست دولت برای افزایش سقف نرخ‌ها در بازار نیما و رونمایی از بازار ارز تجاری مرکز مبادله با نوسانات آخر سال میلادی و ماه‌های پایانی سال خورشیدی، در کنار برخی التهابات سیاسی و منطقه‌ای نیز به این نگرانی‌ها افزوده است. از طرفی، در پی جدیدترین تصمیم دولت چهاردهم، از روز شنبه این هفته بالأخره ارز نیما بدون فراهم بودن مقدمات آن، یکباره حذف شد تا سرمایه‌داران بورسی و صادرکنندگان اتاق بازرگانی خوشحال باشند و مردم نگران افزایش قیمت کالاها.

در این بین، انتظار می‌رفت دولت، معیشت مردم را در اولویت قرار دهد، اما به نظر می‌رسد توجه مسئولان بیشتر معطوف به مسائل حاشیه‌ای است. مجموعه دولت درگیر مسائلی همچون کنسرت و مخالفت با قانون حجاب و... هستند و وزیر اقتصاد نیز دغدغه فیلترینگ دارد. همتی علاوه‌بر سخنرانی‌ها، اخیراً در فضای مجازی هم نوشته است: «در اینکه فضای مجازی در کشور باید مدبرانه مدیریت شود، شکی نیست. ولی فیلترینگ به هیچ وجه یک روش مدبرانه برای مدیریت نیست.» وزیر اقتصاد در حالی از ضرورت حذف فیلترینگ سخن می‌گوید که به دلیل قطع مکرر برق، دغدغه اول مردم قطع‌نشدن اینترنت است!

******

نظر روحانی نسبت به جلیلی

حسن روحانی، رئیس دولت اعتدال در دیدار وزیران و معاونان سابق خود درباره تحولات داخلی و خارجی سخنانی را مطرح کرده. گزیده‌ای از صحبت‌های او به شرح زیر است:

* متأسفانه در سال‌های اخیر سرمایه اجتماعی و انسجام ملی تضعیف شده است و حتی زمان انتخابات که باید ایام نشاط ملی و تقویت انسجام ملی باشد به دلایلی که همه می‌دانید تبدیل به روزهای ضعف سرمایه اجتماعی می‌شود. انتخابات‌هایی که از سال ۱۴۰۰ به بعد برگزار شد نشان داد که ما در داخل دچار مشکل شده‌ایم.

* در انتخابات اخیر هم شرایط خوب نبود. در دور اول که ۴۰ درصد شرکت کردند، در دور دوم هم چون یک طرف آقای پزشکیان بود و طرف دیگر فردی بود که بسیاری از مردم نسبت به او احساس خطر می‌کردند، شرکت‌کنندگان به ۵۰ درصد رسید.

* الان هم مسائلی مطرح است که انشقاق و اختلاف اجتماعی را بیشتر می‌کند. حوادث ۱۴۰۱ با برخورد با یک خانم بر سر حجاب آغاز شد؛ حالا هم دومرتبه برگشتند به همان موضوع. مصوبه مجلس درباره عفاف و حجاب را که متأسفانه شورای نگهبان هم تأیید کرده است، وقتی می‌خوانیم دچار حیرت می‌شویم. این مصوبه نه با قانون اساسی منطبق است و نه با عدالت و نه با قرآن و فرهنگ اسلام و نه با توصیه‌های مکرر مراجع عظام تقلید. قرآن حجاب را به عنوان وسیله‌ای برای امنیت خانم‌ها می‌داند ولی متأسفانه عده‌ای مسأله حجاب را به عنوان چماق می‌بینند.

* باید برای سلامتی و توفیق روزافزون مقام معظم رهبری دعا کنیم که تا اینجا تدبیر ایشان مانع جنگ و درگیری شده است. باید به آقای دکتر پزشکیان و دولت هم کمک کنیم، چون شرایط بسیار حساس است. بی‌تردید قدرت اصلی ما مردم هستند. در برابر توطئه‌های فراوان منطقه‌ای و بین‌المللی جز انسجام داخلی و وحدت ملی و جذب آن‌هایی که با نظام فاصله گرفته‌اند، راه دیگری نداریم. متأسفانه انتخابات‌های اخیر برخی از مسئولین را بیدار نکرده و هنوز عده‌ای‌ همان راه غلط گذشته را ادامه می‌دهند.

******

این «وفاق» مثل «برجام» نشود

سایت جهان‌نیوز نوشت:

امروز می‌گویند وفاق خوب است، فردا یکی دیگر می‌گوید نه، وفاق آنقدرها هم خوب نیست. یکجا می‌گویند ما دنبال وفاق بودیم ولی شما نخواستید، جای دیگر تهدید می‌کنند که از وفاق با شما خارج می‌شویم. تهدیدها و تطمیع‌ها به وفاق‌ هم درحالی ادامه دارد که هنوز معلوم نیست چه کسی درخواست وفاق کرده که اصلاح‌طلبان اصرار دارند این آب نطلبیده را به همه‌ی ارکان ملت و نظام بخورانند.

جدای از اینکه هنوز معلوم نیست چه چیزی در درون وفاق‌ مدنظر اصلاح‌طلبان نهفته است، مشخص نیست مرام‌نامه این وفاق‌ را چه کسی نوشته و در کدام جمع به تصویب رسیده است. به هر حال هر وفاقی، یک وفاق‌نامه‌ای هم دارد که باید مورد وفاق طرفین باشد. در غیر این صورت میشود آش کشک خاله که چه بخوریم و چه نخوریم پای‌مان نوشته‌اند. به عبارت دیگر این کت وفاق را خودشان بریده‌اند و خودشان هم دوخته‌اند. حالا به زور می‌خواهند بر تن همه کنند، از مردم و نظام و اصولگراها گرفته تا آمریکایی‌ها؛ غافل از اینکه این کت وفاق اول از همه به تن اصلاح طلبان گشاد است.

آنچه کار را سخت‌تر می‌کند این است که وفاق‌نامه‌ خودنوشته را هم به هیچ کس نشان نمی‌دهند که لااقل طرف‌های دیگر وفاق هم برای همدلی بیشتر از مفاد آن آگاهی پیدا کنند. حداقل اینکه بدانند چه کار باید بکنند که وفاق تحکیم شود و چه کار نکنند که وفاق متزلزل نشود. از طرف دیگر اصلاح طلبان سعی دارند وفاق را نیز همچون برجام زیر کت نظام پنهان کرده و سپس از آستین آن بیرون بیاورند. مثلاً می‌گویند نظام به این تصمیم رسید که پزشکیان بیاید و وفاق انجام دهد! یا می‌گویند اگر نظام تصمیم به وفاق نداشت پزشکیان رای نمی‌آورد یا تایید صلاحیت نمی‌شد و... هرجا هم فرصت پیدا می‌کنند، غمزه کنان سر نظام، ملت، مجلس و فلان نهاد و... منت می‌گذارند که داریم با شما وفاق می‌کنیم، پس قدردان ما باشید.

******

پاسخ فواد ایزدی به حاشیه‌های یک مصاحبه

مصاحبه فواد ایزدی، تحلیلگر روابط بین‌الملل با رسانه اینترنتی جدال، موجی از واکنش‌ها و حاشیه‌ها را به‌دنبال داشت و اظهارات او فضای رسانه‌ای کشور را تحت‌الشعاع قرار داد. ایزدی در گفت‌وگو با سایت فردانیوز درباره صحبت‌های جنجالی خود توضیحاتی را ارائه داده است. بخش‌هایی از این مصاحبه به شرح زیر است:

* حوزه کار من آمریکاست و جالب است بدانید یک پرسشی که در آمریکا مدام مطرح می‌شود این است که چرا با وجود همه فشارها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی توانسته مقاومت کند و سرنگون نمی‌شود؟ پاسخ این است که در ایران جوان‌هایی از خانواده‌هایی مذهبی، حکومت ایران را از خودشان می‌دانند. طبیعی است در همه این 45 سال نسل‌های مختلف از بدنه مذهبی از نظام جمهوری اسلامی دفاع کردند اما ریشه اینها در همان خانواده‌هایی است که انقلاب اسلامی را در سال 57 بنیان‌ نهادند. عده‌ای این ایده را می‌دهند که برای سرنگونی جمهوری اسلامی باید قشر مذهبی را بی‌تفاوت کرد.

* در گفت‌وگوی اخیرم هم درباره حجاب از من سؤال شد و من گفتم که این موضوع حوزه تخصصی من نیست اما از منظر سیاست خارجی که به موضوع نگاه کنیم، بحث حجاب معنادار می‌شود زیرا در صورت گسترش بی‌حجابی طیف مذهبی احساس می‌کند جمهوری اسلامی نسبت به موضوع حجاب که یک واجب عینی است، بی‌تفاوت شده است. وقتی در جوان مذهبی چنین نگاهی به وجود آید، احساس می‌کند نظام اسلامی ایران دیگر دغدغه‌ای درباره اسلام ندارد و آنجاست که دیگر پای نظام نمی‌ایستد. جمهوری اسلامی هم نمی‌خواهد چنین شرایطی به وجود آید زیرا می‌داند دقیقا دشمنان ایران همین را می‌خواهند.

* من در آن گفت‌وگو بیان کردم و حالا هم می‌گویم که این بحث در تخصص من نیست و نمی‌توانم بگویم که چه طور باید توازن اجتماعی ایجاد شود. بحث من این است که دولت آقای پزشکیان یا هر دولت دیگری نباید فقط دغدغه آن بخشی از جامعه را داشته باشد که می‌خواهد حجاب بر سر نداشته باشد و بدون روسری بیرون از خانه برود. اگر دولت جمهوری اسلامی فقط دغدغه این بخش از جامعه را داشته باشد، بخش مذهبی می‌گوید پس دیگر این جمهوری اسلامی آن جمهوری اسلامی‌ای نیست که ما می‌شناختیم و دیگر پای کار نظام نخواهد ایستاد. اگر آن جوان مذهبی پای کار نباشد هم علاوه بر آنکه به ضرر نظام خواهد بود بلکه به ضرر همان خانم بی‌حجاب هم خواهد بود و به طور کلی این شرایط برای هیچکس مناسب نیست زیرا همان جوان مذهبیِ باورمند به نظام جمهوری اسلامی است که در نهایت از نظام و ایران دفاع می‌کند. من نگفتم که برای دفاع از حجاب باید گشت ارشاد درست کنیم که اصلا این مسئله در تخصص من نیست و من نمی‌توانم بگویم که گشت ارشاد خوب است یا بد است.

******

پاسخ واعظی به اظهارات اخیر شمخانی

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دولت دوازدهم به اظهارات اخیر علی شمخانی، دبیر سابق شورای عالی امنیت‌ ملی درباره واکنش دولت روحانی به خروج آمریکا از برجام پاسخ داد.

او در واکنش به این گفته شمخانی که روحانی در پاسخ به خروج آمریکا از برجام می‌خواست مانع از ترانزیت مواد مخدر به اروپا نشود و اجازه دهد مهاجرین افغان به اروپا بروند، گفت: «اشاره دکتر روحانی به مشکلات تأمین هزینه مبارزه با مواد مخدر و پناه‌جویان افغان در سالگرد خروج آمریکا از برجام 98/2/18 نه یک «راهکار» در واکنش به فشار حداکثری که یک «هشدار» درباره پیامدهای تحریم ایران است. روحانی یادآوری کرد در شرایط تحریمی با ایجاد مشکل در تأمین هزینه‌های مقابله با ترانزیت مواد مخدر و سست شدن همکاری‌ها درباره پناهجویان، امنیت منطقه و جهان توسط آمریکا به خطر می‌افتد. از آقای شمخانی بعید است که این هشدار را به منزله مقابله‌به‌مثل تعبیر کند و مدعی شود دولت روحانی هیچ قصدی برای واکنش به خروج آمریکا از برجام نداشت یا راهکارش این بود!»

واعظی با اشاره به گام‌های ۵ گانه‌ ایران برای کاهش تعهدات هسته‌ای در واکنش به خروج ترامپ از برجام اظهار داشت: «دکتر روحانی ساعاتی پس از خروج ترامپ از برجام در 97/2/18 به سازمان انرژی اتمی دستور داد آمادگی لازم را برای اقدامات بعدی کسب کنند تا در صورت نیاز غنی‌سازی صنعتی بدون محدودیت آغاز شود و البته با اعلام ابقای ایران در برجام که مورد تأیید مقام معظم رهبری نیز بود، به طرف‌های برجام منهای آمریکا برای اقدامات جبرانی مهلت داد. پس از آن در اولین سالگرد خروج آمریکا از برجام ۵ گام برای کاهش تعهدات هسته‌ای ایران برداشته شد.»

وی تصریح کرد: «چنانکه می‌بینیم آخرین گام یک سال قبل از تصویب قانون اقدام راهبردی در مجلس در ۱۱ آذر ۱۳۹۹ برداشته شد. چطور آقای شمخانی این‌ اقدامات را «کار فنی در حوزه هسته‌ای» نمی‌داند! و می‌گوید «حالا بعضی‌ها حرف‌هایی می‌زنند» در حالیکه خود او و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در دوره ایشان بارها درباره کاهش تعهدات برجامی ایران اعلام موضع و حمایت کرده بودند.»

******

دولت از شورای امنیت ملی خواست تا «قانون عفاف و حجاب» ابلاغ نشود

شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه قانون عفاف و حجاب به شورای امنیت ملی ارجاع شده، موضوع اصلاح آن به کجا رسید، گفت: «فعلاً درخواست کردیم قانون عفاف و حجاب دولت ابلاغ نشود تا در آینده راجع به آن تصمیم گیری شود.»

وی افزود: «اینکه در آینده به صورت لایحه‌ای اصلاحی دولت راجع به قانون عفاف و حجاب نظر دهد -هنوز مشخص نیست- رئیس مجلس از ما درخواست کرده بود لایحه اصلاحی ارسال کنیم.»

معاون پارلمانی رئیس جمهور بیان کرد: «درخواست دولت این است که شورای امنیت ملی در رابطه با قانون عفاف و حجاب مداخله کند تا این قانون به دولت ابلاغ نشود تا سر فرصت قابل بررسی باشد.»

دبیری در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون در رابطه با قانون عفاف و حجاب با مجلس جلسه تشکیل داده‌اید، گفت: «با نمایندگان و رئیس مجلس شورای اسلامی در رابطه با قانون عفاف و حجاب صحبت کردیم اما جلسه خاص و مجزایی در این رابطه برگزار نکردیم، لایحه‌ای که ارسال کرده بودیم در کمیسیون مطرح شد و همان جا صحبت کردیم.»

 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۰۳۹۸۸۲۰:۴۰:۳۰ ۱۴۰۳/۹/۲۸
اقای فواد ایزدی. خراب ترش نکن. از کجا شما به این نتیجه رسیدید که اکثریت مردم مذهبی ایران مانند شما فکر می کنند؟
ناشناس۳۷۰۵۹۰۰۰۰:۵۳:۱۹ ۱۴۰۳/۹/۳۰
ما خواهان محاکمه هر چه سریعتر آقای روحانی و تیمش با آن همه خسارات مالی و جانی که به کشور وارد کردند هستیم در این زمینه هم جمع بسیار کثیری از مردم طی شکایتی به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس این شکایت را عنوان که کمیسیون هم به قوه قضاییه ارجاع داده و منتظر پاسخ قوه قضاییه هستیم
ناشناس۳۷۰۶۰۷۱۰۹:۰۸:۳۰ ۱۴۰۳/۹/۳۰
روحانی درست گفته است. تنها راه برون رفت از مشکلات فعلی مملکت، چرخش پیروزمندانه به سوی غرب و ایجاد توازن در سیاست خارجی است.
ناشناس۳۷۰۶۱۲۲۱۰:۲۱:۴۳ ۱۴۰۳/۹/۳۰
حسن روحانی: اینکه برخی می‌گویند دکترین هسته‌ای ایران تغییر خواهد کرد، همان چیزی است که تندرو‌های آمریکا و اسرائیل می‌خواهند تا زمینه را برای جنگ آماده کنند.
ناشناس۳۷۰۶۱۵۳۱۱:۱۲:۱۳ ۱۴۰۳/۹/۳۰
ما خواهان نیستیم! از طرف خودت حرف بزن
ناشناس۳۷۰۳۹۹۸۲۰:۴۳:۵۶ ۱۴۰۳/۹/۲۸
اقای ایزدی. در همان امریکا که شما و اقای ظریف کل زمان جنگ تشریف داشتید و تا همین الان احدی حق ندارد که کسی را ملزم به کشف حجاب کند. در هراداره فدارال یا ایالتی یا مدرسه و دانشگاهی می بینید که خانمهای مسلمان محجبه بدون هیچ محدودیتی استخدام هستند و کار می کنند. شما هنوز متوجه نشدید که کسی بدنبال رفع حجاب نیست. بلکه دنبال احترام به رعایت حق انتخاب هر شهروند چه مسلمان و چه از اقلیتهای دینی است.
ناشناس۳۷۰۴۰۰۴۲۰:۴۶:۵۵ ۱۴۰۳/۹/۲۸
اقای ایزدی . چه بسیار افسران ارتش زمان شاه و سربازان و مردم غیر مذهبی ایران که در جنگ برای دفاع از کشور جان و مال و معلولیت دادند. ایا صیاد شیرازی و فلاحی و کشوری و... با تحصیلات در دانشگاه افسری شاه یا رفتن به امریکا از اسلام خارج شدند؟ از این دو گانه سازی ملت جز ویرانی مانند سوریه بوجود نخواهد امد. ملت واحد ایران را برای بازی های سیاسی چند قطبی نکنید.
ناشناس۳۷۰۴۰۳۳۲۰:۵۹:۱۲ ۱۴۰۳/۹/۲۸
چه عجب کیهان دغدغه ارزش پول ملی را هم دارد!
ناشناس۳۷۰۴۰۵۴۲۱:۰۸:۳۶ ۱۴۰۳/۹/۲۸
روحانی پس از خارج شدن ترامپ از برجام مثل چیزی بود که در گل گیرکرده بود.
ناشناس۳۷۰۴۰۸۸۲۱:۲۶:۱۸ ۱۴۰۳/۹/۲۸
حالا همچین میگن انگار قبلیا ارزش پول ملی رو ثابت نگه داشته بودن
ناشناس۳۷۰۴۱۰۴۲۱:۳۳:۳۳ ۱۴۰۳/۹/۲۸
روزنامه کیهان سلام علیکم ازبابت اینکه دغدغه ارزش پول ملی رادارید جای تشکردارد منتهی کیهان عزیز چرا درزمان دولت مرحوم رئیسی دغدغه ارزش پول ملی رانداشت؟اگرداشته درکدام مقاله درکدام سایت درکدام شماره روزنامه کیهان درزمان دولت سیزدهم دغدغه خودرا از کم شدن ارزش پول ملی را گوشزد؟ روزنامه کیهان به دولت چهاردهم یادآورشده بجای بحث فیلترینگ وحاشیه بردن بفکر ارزش پول ملی باشد خوب روزنامه کیهان چطور سه سال تمام دولت سیزدهم دربحث عفاف وحجاب و جمعیت جوانی ملت را سردرگم کرده آیا انروزها هم به دولت سیزدهم گوشزد ارزش پول ملی را کرده اید یا درآن دولت محبوب شماها ارزش پول ملی در عرش خدا بود روزنامه کیهان به دولت چهاردهم یادآور شده که اگرازدغدغه فیلترینگ فارغ شده اید بفکر گرانی کالاها و دلار هم باشید مسئولان روزنامه کیهان اگر براثرکهولت سن آلزایمر نگرفته باشید باید بخوبی بیاد بیادداشته باشید به محض ورود رئیسی به پاستور بعد دوماه آزادسازی قیمت‌ها را آغازکرد وبرای نمونه ویاداوری سردبیرمحترم کیهان به قیمت چند قلم کالاهای اساسی را درزمان مرحوم رئیسی اعلام می‌کنم روغن مایع ۸۵۰گرمی ۷۵۰۰ازروحانی تحویل گرفت وآنرا به مبلغ ۶۵۰۰۰تومن دولت محبوب شما به مردم تحمیل کرد گوشت ۷۰تومنی ازروحانی ودولت شما کرده ۸۰۰تومن پنیر۴۵۰تومن ازروحانی دولت شماکرده ۶۵۰۰۰تومن ماست کم چرب ۳۵۰تومن ازروحانی دولت شما کرده ۴۲۰۰۰تومن ماکارونی ۲۵۰۰تومن کرده ۲۴۰۰۰تومن دلار ۲۲تومن کرده ۷۰تومن مرغ۲۳تومنی روحانی راکرده ۸۰تومن وپراید ۶۵میلیونی روحانی را کرده ۴۰۰میلیون و تورم وگرانی های سرسام اور و.....حالا کیهان عزیزانموقع دغدغه ملت وگرانی و تورم وارزش پول نداشتید هیچ بلکه آنرا جراحی اقتصادی نام می‌کردید وازشهامت وشجاعت وتدبیر ومدیر بودن رئیسی تحسین می‌کردید چطور آنزمان لال بودید الان ازخواب پریدید و آشفته حال به دولت نوپاچهاردهم میتازید؟ ممنون ازسایت الف اگر نشر دهد که بعید میدانم
امیر حسین سلطان/تهران۳۷۰۵۹۳۵۰۱:۴۶:۱۲ ۱۴۰۳/۹/۳۰
با سلام صحت اظهارات فوق مورد تایید می باشد. متاسفانه کیهان دیر به فکر لزوم حفظ ارزش پول ملی افتاده است! اگر کیهان کوچکترین دغدغه در این زمینه را داشت خیلی خوب می توانست در دوران جناب آقای احمدی نژاد با یادداشت ها و نوشته های دیگر از کاغذ پاره دانستن قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد دولت وقت را برحذر می داشت تا امروزه نهایتا وضعیت ارزش پول ملی مان به این سرنوشت تاسف‌بار دچار نمی گشت! والله اعلم
ناشناس۳۷۰۴۱۰۷۲۱:۳۴:۰۴ ۱۴۰۳/۹/۲۸
تا وقتی تحریم ها رفع نشه و کشور صادرات نداشته باشه ارز پول ملی هر روز بیشتر سقوط می‌کنه ، مشکل ارز با شعار حل نمیشه
ناشناس۳۷۰۵۹۱۴۰۱:۱۸:۵۴ ۱۴۰۳/۹/۳۰
ربطی ندارد
ناشناس۳۷۰۵۹۴۶۰۱:۵۴:۱۹ ۱۴۰۳/۹/۳۰
اقتصاد یاد بگیر
ناشناس۳۷۰۴۱۰۸۲۱:۳۵:۳۷ ۱۴۰۳/۹/۲۸
فیلترینگ باید رفع شود ربطی هم به ارزش پول ملی ندارد .
ناشناس۳۷۰۴۱۱۴۲۱:۳۹:۱۴ ۱۴۰۳/۹/۲۸
همتی استعفا باید بدهد یا استیضاح شود دلار از 78 گذشت؟ نمایندگان چرا ساکت هستند؟؟؟؟
ناشناس۳۷۰۴۱۸۷۲۲:۲۸:۵۷ ۱۴۰۳/۹/۲۸
فیلترینگ حاشیه نیست فضای کسب و کار مردم در اینترنت
ناشناس۳۷۰۴۱۹۵۲۲:۳۱:۱۴ ۱۴۰۳/۹/۲۸
هزاران کسب و کار در ایستاگرام و شبکه های اجتماعی ورشکست کردید حالا اینترنت شده حاشیه ؟
ناشناس۳۷۰۴۱۹۸۲۲:۳۱:۴۷ ۱۴۰۳/۹/۲۸
اینترنت شاخص توسعه هر کشوری هست و به اندازه پول ملی اهمیت دارد
ناشناس۳۷۰۴۲۳۵۲۳:۰۳:۴۱ ۱۴۰۳/۹/۲۸
دولت لیست کاسبان فیلترینگ در شورای عالی فضای مجازی را به مردم بدهد
ناشناس۳۷۰۴۲۳۷۲۳:۰۵:۱۱ ۱۴۰۳/۹/۲۸
هیچ جای دنیا همه شبکه های اجتماعی فیلتر نیست !!
ناشناس۳۷۰۵۹۱۵۰۱:۱۹:۲۵ ۱۴۰۳/۹/۳۰
مجوز دارند و دفتر!!!
ناشناس۳۷۰۴۲۴۷۲۳:۱۰:۵۷ ۱۴۰۳/۹/۲۸
با این همه سرمایه گذاری در هسته ای، حتی نمی توانیم برق یک شهر را با انرژی هسته ای تامین کنیم ؟
ناشناس۳۷۰۵۹۴۵۰۱:۵۳:۲۵ ۱۴۰۳/۹/۳۰
هسته ای فقط برق نیست
ناشناس۳۷۰۴۲۵۱۲۳:۱۲:۱۲ ۱۴۰۳/۹/۲۸
حسن روحانی: اینکه برخی می‌گویند دکترین هسته‌ای ایران تغییر خواهد کرد، همان چیزی است که تندرو‌های آمریکا و اسرائیل می‌خواهند تا زمینه را برای جنگ آماده کنند
ناشناس۳۷۰۴۲۷۶۲۳:۳۵:۲۴ ۱۴۰۳/۹/۲۸
اندر حكايت عذر خواهي رئيس جمهور ! --------------------------------------------- خيلي عذر مي خواهم ، اين حقير فقير ، معتقد است كه « عذر خواهي » بايد براي تقصيرات كوچك باشد ! تقصيرات بزرگ مثل كمبود برق و گاز و معضلات اقتصادي يك كشور عذر خواهي بر نمي دارد ! ...زياده جسارت است ! ..
ناشناس۳۷۰۴۳۱۶۲۳:۵۳:۴۴ ۱۴۰۳/۹/۲۸
رییس مجلس باید پاسخگو باشد چرا تخلف رییس جمهور در بکار افراد مشمول قانون دو تابعیتی را به قوه قضاییه ارجاع نداده است
ناشناس۳۷۰۴۳۲۶۰۰:۰۲:۳۰ ۱۴۰۳/۹/۲۹
مجلس باید هر چه سریعتر استیضاح وزیر اقتصاد و برکناری رییس کل بانک مرکزی را پیگیری نماید
ناشناس۳۷۰۵۹۴۳۰۱:۵۲:۵۴ ۱۴۰۳/۹/۳۰
به چه دلیل؟
ناشناس۳۷۰۴۳۷۹۰۰:۳۸:۰۱ ۱۴۰۳/۹/۲۹
تمام ناترازی ها و کمبودهایی که ما امروز با آن روبرو هستیم، حاصل عدم سرمایه گذاری در زیرساخت های مملکت و صرف عمده درآمدهای کشور در حوزه های برون مرزی در طی سالیان متمادی است.
ناشناس۳۷۰۵۹۱۶۰۱:۲۰:۴۵ ۱۴۰۳/۹/۳۰
جهت اطلاع و برای نمونه به اندازه 200 میلیون نفر مصرف دارید در داخل!!
ناشناس۳۷۰۴۳۸۱۰۰:۳۸:۴۶ ۱۴۰۳/۹/۲۹
تا موقعی که شعار همه مسایل و سیاستهای داخلی و خارجی کشور را به خود اختصاص داده، اوضاع مملکت روز به روز از این هم بدتر خواهد شد.
ناشناس۳۷۰۴۳۹۵۰۰:۴۴:۴۹ ۱۴۰۳/۹/۲۹
آقای کیهان چه کسی پاسخگوی میلیاردها دلار پول ملت ایران که به هدر رفت است ؟؟؟
ناشناس۳۷۰۴۳۹۶۰۰:۴۵:۳۷ ۱۴۰۳/۹/۲۹
حسن روحانی درست گفته است. تندروها فقط به جنگ می اندیشند. نه به آثار و خسارات جنگ.
ناشناس۳۷۰۴۴۱۲۰۰:۵۴:۲۹ ۱۴۰۳/۹/۲۹
کیهان خودش کلا در حاشیه هست قانون حجاب را لغو و از اکثریت مردم معذرت خواهی کنید
ناشناس۳۷۰۵۹۴۲۰۱:۵۲:۳۴ ۱۴۰۳/۹/۳۰
بی حیاها دوستان از مردم و شرع و قانون خجالت بکشید و با آن دوقطبی سازی نکنید
ناشناس۳۷۰۴۴۱۵۰۰:۵۷:۱۱ ۱۴۰۳/۹/۲۹
این چند میلیون افغانی داخل کشور که از یارانه آب و برق گاز بنزین و نان و... استفاده میکنند اگر به افغانستان برگشت داده بشن حجم زیادی از ناترازی ها کم میشه !
ناشناس۳۷۰۴۴۳۶۰۱:۱۱:۱۳ ۱۴۰۳/۹/۲۹
قرار نیست کسانیکه قانون نوشتن قانون شون برای همیشه باشه.
ناشناس۳۷۰۴۴۳۹۰۱:۱۳:۱۱ ۱۴۰۳/۹/۲۹
اوضاع فعلی مملکت، حاصل سالها دیپلماسی تند خارجی است.
هیچکس۳۷۰۴۴۵۳۰۱:۳۰:۱۴ ۱۴۰۳/۹/۲۹
رئیس جمهوری که فیلترینگ رو نمی‌تواند بردارد. ارزش پول رو هم نمی‌تواند درست کند
ناشناس۳۷۰۴۴۹۹۰۲:۴۷:۳۰ ۱۴۰۳/۹/۲۹
با دولتی حاشیه‌سازی سرکار داریم که نمونه ندارد حتی در مقابل دولت روحانی
ناشناس۳۷۰۴۶۲۵۰۷:۲۱:۰۲ ۱۴۰۳/۹/۲۹
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، دونالد ترامپ تصمیم گرفت تا به‌صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ این کشور با ایران و ۵ کشور دیگر خارج شود. رئیس‌جمهور آمریکا در جریان سخنرانی ۱۱ دقیقه‌ای خود، اعلام کرد که کشورش از برجام خارج شده و تحریم‌هایی که در چهارچوب این توافق لغو شده بودند را بار دیگر علیه تهران به اجرا می‌گذارد...حسن روحانی (برادر حسین فریدون )در واکنش به تصمیم ترامپ گفت: «امشب ما شاهد یک تجربۀ مهم بودیم و به همان نتیجه‌ای رسیدیم که در چهل سال گذشته شاهد آن بودیم؛ اینکه ایران به تعهدات خود پایبند است و آمریکا هیچ‌گاه به تعهدات خود پایبند نبوده است.»...روحانی تاکید کرد که «خوشحال هستم که یک موجود مزاحم از برجام خارج شده است»....حالا بر چه مبنایی میخواهند دوباره تعهدات مخذب یکجانبه را به کشور تحمیل کنند...ترامپ به افرادی امتیاز میدهد که دین پر داشته باشند نه لبخند ملیح ...قدرت متعارف و نامتعارف بگیرید و بعد مذاکره بر اساس منافع ملی ...در دوران قبل که نفت اهمیت داشت آمریکا منافعش برقراری ارتباط بود اما در نسل حاضر که سوخت های فسیلی در حال خارج شدن از سبد آنرژی کشورها بدلیل گرمایش جهانی هستند دیگر آمریکا برای نفت متحد نیست بلکه رقیب است و میخواهد خودش بازار نفت را در دست داشته باشد ....اگر کسی یک بار مرا فریب داد شرم بر او باد اما اگر دفعه دوم مرا فریب داد شرم بر من باد ...
ناشناس۳۷۰۴۷۲۶۰۸:۵۴:۲۱ ۱۴۰۳/۹/۲۹
اگر ممکن است قدری هم نظرات اکثریت مردم را منعکس کنید!
ناشناس۳۷۰۴۷۶۰۰۹:۲۰:۳۰ ۱۴۰۳/۹/۲۹
امام خمینی انقلاب را به دست نامحرمان و نااهلان نسپارید
ناشناس۳۷۰۴۸۱۹۱۰:۰۰:۳۳ ۱۴۰۳/۹/۲۹
همینکه روحانی میگوید جلیلی آدم خوبی نیست معلوم می شود جلیلی اتفاقا به درد مردم می خورده است. چون دولت روحانی باعث وبانی همه این بدبختی هاست
ناشناس۳۷۰۵۵۰۲۱۸:۱۲:۳۰ ۱۴۰۳/۹/۲۹
نظر روحانی در مورد برجام بی فرجام و دو برابر شدن تحریم ها و افزایش بیش از 10 برابری قیمت دلار و سکه و مسکن و خودرو و موبایل و غیره و ایجاد 22 هزار مگاوات کسری برق در دولتش چیست ؟!
ناشناس۳۷۰۵۵۱۳۱۸:۲۰:۲۸ ۱۴۰۳/۹/۲۹
هدف همتی از مطرح کردن مباحث حجاب و فیلترینگ که به شخص او مربوط نمی شود سرپوش گذاشتن بر فجایع اقتصادی کنونی و افزایش بی سابقه ی نرخ دلار در مدت 3 ماه اول دولت است.
ناشناس۳۷۰۵۵۱۵۱۸:۲۲:۰۰ ۱۴۰۳/۹/۲۹
همتی بهتره بفکر کنترل تورم و قیمت دلار و ملزومات زندگی مردم باشد و از سیاسی کاری دست بردارد.
ناشناس۳۷۰۵۵۲۰۱۸:۲۵:۵۵ ۱۴۰۳/۹/۲۹
گویا مشارکت حدود 50 درصدی مردم در انتخابات سال 1400 هنوز روحانی را بیدار نکرده است و متوجه نشده که عملکرد ضعیف دولتش باعث تضعیف سرمایه اجتماعی و انسجام ملی شد.
ناشناس۳۷۰۵۷۶۴۲۲:۵۳:۱۸ ۱۴۰۳/۹/۲۹
نظر روحاني نسبت به جليلي ! -------------------------------------- حالا جناب روحاني چه نظري نسبت به جناب جليلي داشته ؟ ... بايد جالب باشد ، نه ؟! -- نميدانم احمد آقا ! اما بيا نظر جالب تري برايت نقل قول كنم ! نظر جناب حميد رسايي به واكنش بغض آلود آقاي پزشكيان با ديدن تصوير همسر مرحومه اش ، كه با ديدن آن تصوير بغض رييس دولت تر كيده ! حالا ميدوني جناب حميد رسايي در واكنش بغض آلود رئيس جمهور نسبت به همسر شان چه واكنش و نظري داشته ؟! -- من از كجا بدانم پسر خاله ؟ حالا شما بگو تا ما هم بدانيم ! -- بله ! جناب رسايي توئيت زده كه : « واضح است كه گريه هميشه نتيجه دلتنگي نيست ، گاهي نشانه استيصال و در ماندگي است ، به دليل ضعف و نابلدي در پذيرش كاري كه توانايي انجامش را نداشته » ! --- عجب ! ... عجب ... جناب حميد رسايي اين ها را نوشته ؟ ميگم خدا رحمت كنه مرحوم شهيد مطهري ! روحاني بزرگي بود ، خيلي حرف ها در موضوعات گوناگون براي گفتن داشت ، كه همه اين حرفها به صورت كتب ماندگار در آمده كه نشان مي دهد آن مرحوم در رشته ها و موضوعات مختلف صاحب نظر بوده ، اهل انديشه بوده ! ... صاحب فكر بوده ! كه احتمالا كتب ايشان بايد بالاي سي كتب و بيشتر باشد ! رحمت الله عليه ! --- درسته ! من هم همين نظر دارم پسر خاله ! شك نكن !
ناشناس۳۷۰۶۱۵۲۱۱:۱۱:۲۹ ۱۴۰۳/۹/۳۰
هم فلترینگ مهم است و هم ارزش پول ملی! البته برای هیچ یک از دولت ها مهم نبوده و نیست...
ناشناس۳۷۰۶۱۵۵۱۱:۱۵:۰۹ ۱۴۰۳/۹/۳۰
نه فیلترینگ دست دولت است و نه ارزش پول ملی!
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  2. لیست بلند موفقیت‌های دولت رئیسی بدون برجام، بدون FATF

  3. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

  4. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  5. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  6. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  7. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  8. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  9. هم فرصت، هم تهدید!

  10. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  11. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  12. لطفا جوگیر نشوید!

  13. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  14. اف ای تی اف؛ بد فهمی یا بهانه؟! / انتقال پايتخت از تهران؛ غلط و غيرمعقول/ پایان دیپلماسی یکسویه با روسیه

  15. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  16. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  17. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  18. دیوانه یا عاقل؟!

  19. انتقاد تند کیهان از برخی واکنش‌ها به خودکشی ابراهیم نبوی/ جرزنی بعد از قدرت

  20. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  21. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  22. چرا اتاق بازرگانی خواستار استرداد لایحه جدید تجارت است؟

  23. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  24. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

  25. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

آخرین عناوین