هادی ابوی در گفت وگو با ایسنا، درباره واردات بیرویه که به تعطیلی فرصتهای شغلی در کشور منجر می شود، ابراز عقیده کرد و گفت: شکی نیست که مردم دوست دارند جنس ایرانی بخرند منتها خرید کالای ایرانی شرط دارد و شرطش این است که کیفیت آن را بالا ببریم. ما نمی توانیم به مردم بگوییم جنس خارجی نخرند و فقط کالای داخلی خریداری کنند در حالی که جنس تولید خودمان از کیفیت و مرغوبیت لازم برخوردار نباشد.
وی ادامه داد: کیفیت کالا از کجا نشأت می گیرد؟ از کارگری که برای تولید آن وقت می گذارد ولی کارگر با قرارداد سه ماهه رغبتی به کار در مجموعه نشان نمی دهد. اگر می خواهیم کالای مرغوب دست مصرف کننده برسد باید هم کیفیت کالا و هم انگیزه کار در نیروی کار را بالا ببریم تا به بیکار شدن و قراردادی که قرار است خاتمه یابد، فکر نکند.
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران با بیان اینکه باید انگیزه تولید با کیفیت را در تولیدکنندگان ایجاد کنیم، افزود:هزینه تولید محصولات اعم از مواد غذایی تا لوازم خانگی افزایش دارد هر چند که با توجه به شرایط اقتصادی موجود، پیش بینی می شود تغییراتی در بحث کیفیت کالا ایجاد شود ولی اگر به تولیدکننده بگوییم تنها کالا تولید و به بازار عرضه کند و هیچ نظارتی بر کیفیت آن صورت نگیرد طبیعی است که محصول تولیدی در بازار از سوی مصرف کننده خریداری نشود.
ابوی تاکید کرد: در هیچ کجای دنیا حتی آمریکا، کالای اساسی در اختیار فقط تولید کننده نیست بلکه همه در اختیار دولت است و میزان توزیع و انبار آن هم مشخص است ولی متاسفانه بعضا به دلیل نگاه سودآوری و وجود شبکه های دلالی در کشور از کیفیت کالا زده میشود که بی میلی مصرف کنندگان داخلی برای خرید آن را به دنبال دارد و از آن طرف اجناس بنجول و بی کیفیت به راحتی وارد کشور می شود و موجب تعطیلی فرصتهای شغلی و از بین رفتن امنیت شغلی کارگران می شود.
ابوی گفت: واردات بی رویه محصولات آرایشی و بهداشتی فاسد به کشور، سلامت و جان انسانها را به خطر میاندازد، درحالیکه اگر تولیدکننده ایرانی بخواهد جنس درجه یک در حوزه بهداشتی و آرایشی تولید کند، توجیه ندارد چون قیمت تمام شده آن از فروشش بالاتر است.